başınız sağolsun ama bence hemen yeni bir yavruş edinin, onların bizim sevgimize, ilgimize gerçekten çok ihtiyacı var.
ben de 2 haftadır falan kedi sahibiyim, sokak kedilerinin sıkıştırıp durduğu bir yavru pisiyi kurtardık, aslında hiç kedi bakma niyetim yoktu. hep isterdim ama ileride kendi düzenimi kurunca olsun derdim. kısmetmiş, nasipmiş muhtemelen, koyacak güvenli bir yer bulamayınca bizim eve balkona çıkardık bir kutunun içine koyduk falan. öyle de kaldı, 5 haftalık. ama 2 haftamız çok zor geçti, yemek yeme konusunda problem yaşadık 1 haftada 2 farklı veterinere gittik öyle diyeyim yani. çok şükür son gittiğimiz veteriner derdimize çare oldu, Allah'tan önemli bişeyi yokmuş da iştahını filan yerine getirdik, şimdi evdeki herkes de kabul etti yaşayıp gidiyoruz :) bizim de balkon çok yüksek, biz de balkondan korkuyoruz işte çıkarsa yanlışlıkla düşer mi diye ama bana öyle atlamaya cesaret edemez gibi geliyor. belki de küçük olduğu için? ama balkona çıkmasına izin vermeyeceğiz en azından balkonda yalnız kalmamalı. gerçi balkondan düşse bile bahçeye toprağa düşer ama yavrum ölebilir, bir yerleri kırılabilir vs. bilmiyorum belki balkonun her yanını brandayla kaplarız, çıksa bile düşemez öyle koruyabiliriz. yani bir canın sorumluluğunu üstleniyorsunuz ve çok alışıyorsunuz. dün dışarıdaydık babamla, anneleri başında olan 4 tane yavru kedi gördük hatta başlarındaki kadın birini bize vermek istedi ama hem anneleri olduğu için hem de evdekiler istemez diye almadım. ama o kedileri gördükten sonra şuna eminim ki yavruşlarımız bu dünyadan göçüp gitse bile derhal diğerlerine bakmalıyız, evde bakılanlar çok şanslı.