İnek sütündeki laktoza alerji geliştiriyor olabilir.. Keçi sütünü sulandırarak verin. Yemiyorsa şırıngayla besleyin..
Eczanede çocuklar için olan vitamin şurubundan kullanabilirsiniz.. Mesela supravit. Sadece 1 cc verin..
Geçmiş olsun
İnek sütündeki laktoza alerji geliştiriyor olabilir.. Keçi sütünü sulandırarak verin. Yemiyorsa şırıngayla besleyin..
Eczanede çocuklar için olan vitamin şurubundan kullanabilirsiniz.. Mesela supravit. Sadece 1 cc verin..
Geçmiş olsun
Karaciğer dediler en son ben de özel mama arastiriyordum sonra özel bir veterinerden buldum çok şükür durumu çok iyi dedi Dr son durum olarak pek bir sorun kalmadı dediler
Nerden nereye işte
Herkese çok çok teşekkür ediyorum
Karaciğer dediler en son ben de özel mama arastiriyordum sonra özel bir veterinerden buldum çok şükür durumu çok iyi dedi Dr son durum olarak pek bir sorun kalmadı dediler
Nerden nereye işte
Herkese çok çok teşekkür ediyorum
Arkadaslar acil durum cok endiseliyim
Yarin veterinere goturcem 3 aylik yavrumu ama su an cok huzursuzim fikir istiyorum
Kedim cok keyifsiz istahi pek yok surekli uyuyor dun geceden sinra böyle oldu yani daha bir gun bile olmadi sizce sebebi ne olabilir
Bir de sabah bir kac kez ara ara titredi
Zaten bir tane yavrum öldü bu da ölürse ben vicdan azabi ve uzuntiye dayanamam lutfen fikir verin
Bir de bayram dolayısıyla falan insallah kapali degildir veterinerler tel ile ulasamadim