İçimi ferahlatacak bir şeyler. ..

Arkadaslar toplu cevap veriyorum
istanbul avrupa yakasında yim
iki farklı veterinere gittim
ama daha iyiiyileri var diyorsanız lütfen paylaşın oraya da götüreyim

Gözlerim doldu allah razı olsun bu cevap beni bir nebze de olsa mutlu etti
inşallah aşı nedeniyle öyledir

Ya göbek bağı bile duruyordu iki üç günlüktu o zaman çok çok daha küçüktü bu yine gelişmiş hali ama yine küçük

yani bir arkadaşımın kedisi vardı erkek 1 buçuk yaşında küçücük hafif bir göbeği vardı.bağırsak sorunu mu vardı ne.büyümedi kedicik.çok hareketli bir şey ama özel mama yiyordu.çok nadiren yaş mama veriyorlardı.her şeyden azar azar veriyorlardı.ayda 2-3 kere de kusardı.hatta 2 gün bende kaldı arkadaş şehir dışına çıktı diye.iki günde ne yese 5 defa kustu.çok tatlı birşeydi ama sorunları vardı o da bir-iki aylık kedi gibi duruyordu

cidden bir aya göre bence de küçük.ben daha bir haftalık kedi almıştım bir kere aynı o da böyleydi.siz ne zaman aldınız?
Kafam karıştı daha ince yazdım mi bilmiyorum benimki iki üç günlük idi şimdi bir aydır bende

Arkadaslar toplu cevap veriyorum
istanbul avrupa yakasında yim
iki farklı veterinere gittim
ama daha iyiiyileri var diyorsanız lütfen paylaşın oraya da götüreyim
Bahçelievler veteriner kliniğini öneririm çok ilgililer saolsunlar 7/24 açık zaten bende bu akşam gidicem gene aşı günümüz geldi

ya ben kiyamam buna. canim benim kedim bana 10 gunluk geldi. anne reddetmis emzirmemis. veteriner umutlu konusmamisti. sevgi, ozen ve sansla hayatta kaldi su an 9 yasinda :)

Bir de suna dikkat et; nasil insanlarda ilac organlara zarar veriyorsa hayvanlar icin de oyle. o kucucuk hayvanin karacigeri bobregi ne kadarcik ki o kadar ilaca dayansin. veterinerine guveniyor musun? bazisi sirf para almak icin ilac basiyor hayvanciklara.

Benim ilkim oldu bu yavru bakımı hakkında fikrim yoktu arastirdim her yere sordum bu kadar bakabildim bir ayda o kadar canlı o kadar sirindi ki bu hali icimi acityor hele ki Dr umutsuz kinusunca

Bu konuda katılıyorum size bazısı sırf para için olmadık şeyler aldırıyo çok kar amacı gütmeyen hayvan sever veteriner bulmak gerekli

Kıyamam yaa nasıl da minikk
İç paraziti varsa karnının şiş olması normal kakasına dikkat edin pirinç tanesi ya da spagetti gibi parazitler dokebilir iç parazit için iğne yapıldıysa 1-2 gune gecer.
İnek sütü vermeyin hiç bir sey yemiyorsa biraz haşlanmış yumurta beyazı veya haşlanmış tavugu cok kucuk parcalara bölerek vermeye calısın.
İshalinin olmaması iyi. İştahı da yerine gelecektir. Umarım normale döner bu guzellik

Aslında veterinere çok güveniyorum çok çok ilgili çok gittiğim için bazen ücret almıyor bile bir aya kadar da hiç dokunmadi bir ay sonunda yaptı ignesink

Benim ilkim oldu bu yavru bakımı hakkında fikrim yoktu arastirdim her yere sordum bu kadar bakabildim bir ayda o kadar canlı o kadar sirindi ki bu hali icimi acityor hele ki Dr umutsuz kinusunca
Umutsu konuşmasını çok takma lütfen başka bir veterinere daha götür derim gerçekten aşı ağır gelmiş olabilir konserve ağır gelmiş olabilir bir çok nedeni var hemen umutsuzluga kapılmayın inşallah iyi olur minik

canım belki çok çok gelişmez bir yetişkin kedi gibi,ama iyi bakarsan tabi ki hareketli bir kedi olur,yaşar.aşıdan dolayı sersemlemiştir.içini ferah tut sen :)

Aslında veterinere çok güveniyorum çok çok ilgili çok gittiğim için bazen ücret almıyor bile bir aya kadar da hiç dokunmadi bir ay sonunda yaptı ignesink

O zaman iyi, sen hissedersin zaten o durumu. Gozum korktu cunku benim. 3 ay once barinaktan kopek aldik, uyuzu vardi ama yayilmamisti. tedavi ettik, birinci ayin sonunda hicbir seyi kalmadi. tuyleri bile uzadi. kilo aldi, saglikli bi kopek oldu ama veterine resmen AAAA BIR DOZ DAHA LAZIM diye israr etti. o parazit asilari bir nevi zehir, iyilesmis hayvana neden zehir verelim? yaptirmadik masallahi var su an.

Ayrica seni, emegini ve sefkatini yurekten kutluyorum. Kendini uzme, asi sonrasi sersemlemistir, Saglikli gunlerini goruruz insallah hep beraber

Evet çok haklısın uyarı için ayrıca teşekkür ederim :)

Benim de merhametli nsanlara

Canım kediler konusunda tecrübeli biriyim şu anda da evimde yavru kedim var. Öncelikle şunu söyleyeyim anne sütü almamış kediyi hayatta tutmak çok zor. Çünkü kedilerin bağışıklık sistemi anne sütüyle güçleniyor. Benim de aynı böyle annesi bırakıp gitmiş hiç süt emmemiş yavru bir kedim olmuştu. 8 aylık olana kadar büyüttüm ama yavrum bağışıklık sistemi oluşmadığı için ufacık bir rahatsızlıkta melek oldu gitti Siz elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz. O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin lütfen. Tavsiye verebileceğim konular ise 1) yavruların vücut ısısı düşüktür o yüzden uyuduğu yere tüylü battaniye tarzı birşey serin de üşümesin, yaz mevsimi üşümez nasılsa diye düşünmeyin. 2) sakın ve sakın inek sütü vermeyin. inek sütü kedilere sadece zarar verir. 3) yavruyu fazla iğneyle yormayın ben kendi yavruma mantar iğnesi bile yaptıramıyorum bünyesine ağır geleceği için 4) yavru kediler için olan yaş mamalar var onlardan alabilirsiniz benim yavru kedim bayılıyor. aklıma şu an gelenler bunlar. inşallah hemen iyi olur kedicik.

Lütfen benden usanmayan kaldiysa cevap versin arkadaşlar asidan sonra kakadan az bir miktar kan geldi
bu arada ilk kez uyarmadan kaka yaptı
Sabahki sersemlik az da olsa gitti
istahi da her öğün daha iyi gibi ama bu kan neyin nesi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…