- 24 Eylül 2010
- 5.915
- 19.044
- 448
- Konu Sahibi minizurafa
Çocuğu olan biriyle evlenmek bütün tatillerini üvey çocuğunla geçirmek demektir. Öz çocukları atmıyorsanız onlaru da atamazsınız.Ahh keşke ilk evliliğini bitirme sebebini güzelce öğrenip ona göre tavrınızı alsaydınız. O zaman belki de bukadar yakın bir yere tain istemezdiniz. Sana nefes aldıran huzur veren omzundaki yükü hafifleten bir evlilik göremiyorum. Bi kere her yaz tatilinde üvey kızınızla mı vakit geçireceksiniz? İnsan tatile çıktım diye sevinemez yeminle. Çünkü ailenize bile gidemiyorsunuz nasıl katlanıyosunuz nasıl bi sabır bu sabrettikçe daha beterini yaşıyorsunuz. Üvey kızın ayrı sorun eşin çok çok başka bir sorun. Neden duvarlara vuruyor saatleri kırıyor? Çünkü senin sesinin çıkmasını istemiyor senin haklı veya haksız olmanla hiç ilgilenmiyor. Sesini kesiceksin oturacaksın aşağı. Adam bunu istiyor psikolojik şiddet görüyorsunuz. Valla işe yaramış son derece haklıyken hakkınızı bile arayanaz duruma gelmişsiniz konu açmışsınız. Ama sizin gibi kendi ayakları üstünde durabilen bir kadın bunları yaşıyorsa hele ki bir öğretmen ; önceliği çocuklara herzaman hakkı gözetmeyi ve hakkını savunmayı kendine hedef edinmiş bir meslekteyken kocasından tırsıp buraya konu açıyorsa vah ülkemin kadınlarına.. yapacağınız hiçbişey yok. Çaresi yok. Tek çare yolu iletişimdir adam psikolojik şiddetle yolunu kapamış. Bağırsan çağırsan ne fayda duvara kalkan el sana kalkacak. Adam zaten daha önce boşanmış o restide çekemezsin. E okullar açılacak ailene dönsen eylülde zaten burda diye düşünür adam. Sevgi diyosunuz da sevgi bunun neresinde. Hem maddi hem manevi sömürülüyorsam ben buna sevgi dememki. Canım MAAŞ KARTINI AL. ADAM TEK BAŞINA YAPSIN YARDIMINI. O ELİNİ DUVARA BURDUĞUNDA SAATİ KIRDIĞINDA EVDEKİ TÜM EŞYALARI FIRLAT KIR. DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLAR SEN DAHA DELİ OL. O KAYINVALİDENİ ARA BİZDE PARA YOK DE AÇIK AÇIK SORUNUN ANA KAYNAĞIYLA KONUŞ BAŞKA TÜRLÜ DÜZELMEZ. KAYINVALİDENE KENDİNİ EZDİRMEYECEĞİNİ GÖSTERMEN LAZIM.