İçimi dökmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melek1453we

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
7
0
1
şimde öyle şu anda 7. ayımızdayız. Benim annem 1 hafta 1 kez birkaç saatliğine şehir merkezinden gelir arabayla gider. Kayınvalidem iste 2 haftada bir geliyor 3-4 gün kalıyor. Bazen anneme yakınıyorum annem ise eşin için biraz sessiz kal eşimin annesi 61 yaşında bu arada yaşlılar yaşlanınca çenesine vuruyordur kızım alttan al dedikçe ben sustum. Annem artık ben karışmıyorum ben bir şey dersem eşinin bakış açısı bana da değişir siz aranızda halledin müdahale edilecek zaman ben devreye girerim diyor ama ben her an görümcem ve kayınvalidem kapıyı tıklayıp gelecek diye evde pijama ve üstümde hırka ile dolaşıyorum. Eşim takma sen istediğin gibi dolaş görürlerse ve rahatsız olurlarsa onların sorunu dedi. Dün geldiklerinde de şöyle bir olay oldu eşim işten geldiğinde evi sıcak bulmak istiyor. Çünkü genelde sahada oluyorlar. Bende aşırı sıcağa gelemediğim için şort askılı ile dolaşıyorum. Zil çaldı ve ben dış kameradan kim geldi diye baktım büyük görümcem ve kayınvalidemin geldiğini görünce kapıyı açtım kapıda bekliyorum içeri geldiler beni görünce kayınvalidem git o götünü başını ört kocan fazla maaş alıyor diye de petekleri sonuna kadar açıp durma dedi. Bende eşimin kazandığı bu ev için istersem açarım istersem camları da açar öyle yakarım dedim öyle diyince büyük görümcem sen ne diyorsun dedi bende kayınvalideme ne oldu T den ümre için para istemişsin şimdi bunun hesabını mı yapıyorsun dedim. (ARKADAŞLAR BU KADIN 1 KEZ HAÇTAN ÖNCE OLMAK ÜZERE 2 KEZ DAHA ÜMRE YAPTI.) söylene söylene çıkıp gittiler. Ben ilk evlendiğimiz zaman bir kaç kez evde bayıldım tansiyon yüzünden eşimde genelde işte olduğu için kamera takalım dedi ve taktık. Eşim ailesi gidince beni aradı telefondan birden fazla hareket bildirimi algılandı diyince açıp baktım. beni arasınlar şikayet etmek için onu bekliyorum dedi.

BANA ŞİMDİ SÖYLEYİN BEN BU KADINLARA NE YAPAYIM DA BU KADINLAR BENİM YAKAMDAN DÜŞSÜN.

Birde sağa sola beni Allah en küçük oğluma bırakmasın, babası görse toprakta kemikleri sızlar diyormuş. Eşim erken yaşta babasını kaybettiği için bu konuda çok duygusal ve ben açıkçası daha da kötü olmaması için bir şey deme diyorum aradıklarında sizce ne yapmalıyım.

Ayrıca kayınvalidem hafta içleri işten sonra beni arayıp kahve içmeye davet ediyordu. İlk zaman jeton düşmedi ben yorgun ve baş ağrısıyla geliyordum okuldan. Her gittiğimde de önce evi süpürsene bir kat kızımdan tuvaletlere kadar da temizlediğimi fark edince yorgun olduğumu ve eve geçeceğimi söyleyip kaçıyordum.
EKLEME SEVGİLİ G DÜĞÜN İÇİN BİZE MOBİLYA DA YARDIMCI OLMADI ALTINLARDA DA 2 BİLEZİĞİMİ DENKLEŞTİREMEDİM DİYİP GERİ İSTEDİ. EŞİM BEN SANA ALIRIM DEDİ VE ALDI. ÜMRE SOHBETİNİ EŞİME AÇTIĞINDA DA BENİM DENKLEŞTİREMEDİKLERİMİ SÖZ VERİP SEN ALMIŞSIN ANNENİN NE ZAMAN GÖÇÜP GİDECEĞİ BELLİ DEĞİL BENİDE SON BİR KEZ ÜMREYEYE GÖNDERİRSİN ARTIK DEMİŞ.
EŞİMİN BÜYÜK ABİSİNİN ENGELLİ BİR ÇOCUĞU VAR DÜNYA TATLISI EŞİMİN İŞ YERİNDE EN ALT KADEMEDE ÇALIŞIYOR. HATTA ZAMANINDA EŞİMDEN ABİNİ DE SENİN KADEMEYE AL DEDİKLERİ İÇİN EŞİM ASTLARINA ÇOK BASKI UYGULAMIŞ VE SAVUNMA YAZMAK DURUMUNDA KALMIŞTI. ABİSİNİN EŞİYLE DE AİLEDE HİÇ KİMSE KONUŞMUYOR . O YÜZDEN BU KADAR ÜSTÜMÜZE GELİNİYOR.
İÇİMİ DÖKMEK İÇİN YAZDIM GENELDE YAKINLARIMI NEGATİFLİKLE BOĞMAK İSTEMEM ANLATTIKLARIMI BEN AFFEDERİM AMA EL UNUTUP AFFETMEZ O YÜZDEN İÇİMDEN ATMAK İSTEDİM. YAZIM YANLIŞIM VARSA AFFOLA.

Son düzenleme:
Yazdığınız destanı okumak için çok çabaladım, okuyamadım. Bu yüzden yorum yapamıyorum affola.

Okullarda neden okuduğunu anlama bu kadar önemli olmaya başladı, neden ifade edebilme önemli olmaya başladı çok daha iyi anladım
Yazdığınız yazının giriş cümlesi bile nasıl başlıyor bir bakar mısınız?
Bende anlayamadım kusura bakmayın yazdıklarınızı

Özür dilerim karmaşık yazdığımı bende sonrasında farkettim. Kafa karışıklığı ve stresle beraber böyle oldu. Düşüncenize saygı duyuyorum :)

Benzer durumlardan geçtim okudukça bazı cümlelerin tanıdık geldi. Hiç takma diyeceğim Rabbim öyle bir düzene sokuyor ki sen bile şaşırıyorsun.

Kapıyı şortla açtınız diye dan dun girmişler, peteklerin ısısına karışmışlar, sizde altta kalmamış umre parasına laf etmişsiniz. Onlar seviyesiz belli ama sizin lafınız da seviyesiz olmuş.
Okuldan yorgun geliyorum demişsiniz. Öğretmen olduğunuzu var sayıyorum. Anlatımınızın biraz daha özenli olması gerekir.
Eşinize böyle böyle konuşmalar oluyor, ben hoşlanmıyorum. Sık sık gelip gitmek istemiyorum deyin. Kendinizi çekin. Aynı şehirde 3-4 gün kalmaya mı gelinirmiş. Çok süper anlaşsanız neyse.

Bence gayette iyi söylemişsin. Onlara ne oluyor da senin evinin bütçesine karışıyorlar? Bence hiçbir şey yapmayıp eşine bırak. O çözsün annesiyle aranızdaki sorunu. Hiç arama bile belki de manayla ayakları kesilir gelmezler.

Üyelik iptali yapılmış zaten okumadan yorumlara bakıyorum konularda yazım yanlışı dediler mi kaç

burada en çok takıldığım şey bir insanın evine aramadan gidilmesi,bu karşı taraf ya da kendi ailemiz için de geçerl..bunun dışında kayınvalideler hep böyledir herşeye karışırlar..zıt cevap verdikçe birşey değişmiyor..hatta daha çok düşman ilan edilirsiniz..lafı gediğine koymak diye bir söz var ya bunu yapacaksınız sizi iğneleyecek birşey bulamayacak,yanisi o şekilde cevap vermek yerine böyle gezmeme eşim müsade ediyor kombiyi yakmamı oğlun istiyor işten gelince üşüdüğü için ben de sıcağı sevmiyorum diyerek annesinin nefsinin ağzına bir parmak bal çalmayacaksınız..aksi halde bu savaş kıyamete kadar bitmez..umreye gidenler de keşke hakkını sonrasında biraz olsun verebilse

Herşeyi kenara at yaşandı bitti hepsini de okuyamadım, sen niye bukadar içli dişli oldun bu insanlarla dozunu kaçırmışsın sınur çizmemişsin ağlıyosun ne yapalım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…