İçimi dökmek istiyorum

Çocuk sonradan oldu flört + evlilik bu kadar sene yoksa 4 senelik evliyiz .
Her insan hata yapar bundan sonra mutlu olmak için elimizden geleni yapın . Büyük ihtimalle çekişmeli olur zaten o adam yanaşmaz anlaşmalya. Rabbim hakkınızda en hayırlısını tez zamanda nasip etsin.

Eger bosanmayacaksaniz erkeklikten girmeyin olaya.Uzgunum sizden bosanacak kadin enerjisi almadim ins yaniliyorumdur.
Adam madem hasta derecede asabi,neden erkeklikten giriyorsunuz ne alaka?
Bebegimiz uyusun yeriz yemek diyen adama,git kendin isit falan diyosunuz?Tmm de gec.

Size diyeceğim tek şey “bebeğim babasıyla bağını koparmasın, babasız büyümesin” düşüncesine girip babasıyla görüştürmeyi devam ettirmeyin lütfen. Etrafınızda böyle diyen çok olacaktır ama dinlemeyin. Ben de böyle bir babanın kızıyım. Annem bizim için boşanmamış ve ben haplarla ayakta kalıyorum. Keşke boşansaymış keşke hiç görüştürmeseymiş diyorum her gün. Başka ülkeye veya şehire gidin eğer gidebiliyorsanız. Teşekkürler.

Aynı böyle bir evlilik yaşadım ve bisanamiyordum da senin gibi diyordum ki ölsün de en azından öldü derim.En sonunda bosanabildim evliyken her gün ağlıyordum boşandım arkasından bir gün bile ağlamadım.Maddi açıdan tek maaşa düşmeme rağmen çok daha iyiyim sirtimda parazit beslemisim yıllarca.Birbirimize hiç sevgimiz yoktu ottan boktan saatlerce kavga ederdik hayatımda verdiğim en doğru karar onu bosamakti

Bu çocuğun böyle bir ortamda büyümeye hakkı yok lütfen ona bunu daha fazla yapmayın annesini hergün üzgün ağlarken görmek istemez. Boşanın hala neyi bekliyorsunuz siz ve çocuğunuz zarar görebilir bir anlık cinnetle bunu kendinize yapmayın uzaklaştırma alın ailenizin yanına dönün çalışıyorsunuz hayatınızı yeniden kurabilirsiniz

Konuyu iç dökmek amacıyla yazmış olabilirsiniz ama çok korkunç yaşadıklarınız. Ve gittikçe artacak dozu. Siz korktukça sindikçe artacak. Sözlü tartışmaya girmemeye çalışın öncelikle. Bu malaka heriflerin ne yapacağı belli değil bir de gücünün size yettiğini fark etmiş asla acımaz. Çocuk falanda umrunda olmaz bu tiplerin. Kendinizi toparlayın , yığılıp kalmayın.

Zaten o düşüncede değilim . Göstermeyo yahut gorusturmeyi düşünen insanlardan değilim ,çünkü üzerinde spermden başka birseyi yok emek yok ... Bir sürü şey varda detay vermek istemiyorum o yüzden o bu çocuğu bu güzelliği hak etmedi . Sizin içinde üzüldüm,anneniz için ...
Teşekkür ederim

Kesinlikle inşallah bende biranda tek celsede bitiririm

Beklemiyorum beklenecek birşey kalmadı çok haklısınız . O kadar üzgünüm ki herşeye , yaptığım en büyük hata onunla evlenmekti

Evet çok haklısınız bu insanlar asla sözlü tartışmaya girmemek en büyük rahatlık ama içime attiklarim ya da bastimaya çalıştığı şeyler artık patlak veriyor fakat cocugum var bu yüzden o tartışma yaratsa bile benim uzak durmam lazım

Evet , kesinlikle girmeyin. Ama bu heriflede evli kalmayın lütfen.

Benim rahmetli babam bipolardı. Şu an ağlayarak yazıyorum, ben 34 yaşındayım ama aynı zamanda kucağınızdaki bebeklerden biriyim. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama sizi en iyi anlayanlardan biriyim. Hepimiz bu hastalıktan payımızı aldık, eve ekmek alamadığımız günler, her gün korku, şiddet, çaresizlik... Artık bir yetiskinim, elhamdülillah bir yerlere geldim maddi manevi, ama çocukluktan gelen travmalara bağlı olarak asla iyileşemedim, zaten yaşamıyorum da, hepsi çocukluğumda yaşadığım şeyler yüzünden. Babam çok iyi bir babaydı, bana vurmadı bile, ama yaşadıklarım yüzünden korkudan mezarına dahi gidemiyorum. O yüzden boşanmayın asla diyemem. Benim naçizane tavsiyem 1. İlk adım olarak, nolur, kritik durumlarda, çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebileceğiniz yakınınızın olduğundan emin olun (babamın hastane süreclerinde annem beni ananeme bırakırdı orda yaşadıklarımı anlatmak dahi istemem). 2. Biliyorum çok zor ama eşinizin sağlık durumunu kabullenin; bu Allah'tan geldi, kimsenin suçu yok, onun da... Önce evliliginizdeki sorunun kökenine inmek lazım ve altında bu hastalık var. Hastalığıyla bizzat aktif olarak ilgilenin süreci sıkı takip edin, bunu dememin sebebi ilaçlarını içmez, aksatır, ataklar iyice kötüleşir. Canınızı sıkmayın, bipolar 'eskiden' çözümsüz gibiydi, ama artık tedavi olarak iyice ilerledi, başa çıkılamaz değil artık. Bir kere şunu deneyin, biliyorum zor olacak, belki içinizden gelmeyecek ama, eşinizin gözlerine bakarak, onun ne kadar zorlandığını anladığınızı, bu süreçte yanında olacağınızı, birlikte aşacaginizi söyleyin. Eşinizin rahatsızlığını kontrol altına alınca emin olun maddi manevi ilerleyeceksiniz. Siz de gerekirse bu süreçte psikolojik destek alın, emzirmeyi bırakınca, çok hafif bir ilaçla inanılmaz toparlarsiniz, bu süreçte insan-üstü güçlü olmanız gerekiyor çünkü. İmkanınız varsa aile terapisi alın lütfen. Ama yoksa da dediğim gibi çözümsüz değilsiniz. Ekonomik olarak ayaklarınızın üstünde durabildiginize çok sevindim. 3.Yine de olmuyorsa öyle düşünün ayrılmayı, en azından içiniz rahat olur elimden geleni yaptım olmadı dersiniz. Allah'a emanet, hakkınızda hayırlısı olsun.

Son durumunuz nedir?Çok üzüldüm size.Yazdiklarinizdan kendinize çok haksızlık ettiğinizi çıkardım.O adam ciddiye alınacak biri değil.Bence ciddi ciddi oturup konuşun ama herşeyiyle ifade edin kendinizi ve sonuca göre yollarınizi ayırın

Ay pardon şimdi fark ettim ben konuyu kaydırıp sizin sayfaya gelmişim
Kolunuzu okumadım bile
3 yaşında çocuğunu dövüp vicdan tatmini yapan bir üye var. Gece gece asabımı bozdu
Bende şaşkınlıkla okudum ki çocuk ne alaka diye , yok hayır cocugunu çok seviyor problem annesini sevmiyor bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…