• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

Bu ilişkide benım içime sınmeyen birseyler var erken canımlı muhabbet etme aslında her bayanın hosuna gider ama sankı uyarı yapılmalıydı sonra etkıleme sanatı yapmıs kahvende senın gıbı guzeldı sankı bu tıpler herkıza soyler gıbı sonra daha dun bugun ıkı anne hemen caya gelmek ıstıyor bılmıyorum ya ınsallah ıyıdır mutlu olmanı ısterım senın yerınde bende olsam mutluluktan ucarım ama dısardan bakınca bız farklı dusunebılıyoruz.Dıkkatlı olun ıyı tanıyın.Bu elestırıyı yaptım dıye kızma bana lutfen .
Elbette tanımak lazım , bilmiyorum şimdilik fena bi çocuğa benzemiyor aslında ama bilemeyiz insanların kalbini

Elanur çok sevindim. Hayırlısı olsun. Bence özenli giyinmemesi bilmediği için. Sen çekip çevirirsin. Acele etmeleri de normal hem görücü usulü hem de anlaşmışsınız en azından adam görev yerine gitmeden bir söz olsun isterler.

Bence de hızlı ilerliyor bu süreç, bi yandan tedirginim bi yandan mutluyum bilmiyorum(kafam karışık) bi yandan diyorum ki tanışma sadece bi yandan diyorum ki yaşım kaç oldu offfff ne bileyim
Evet anlıyorum senı benım de yasım geldı senınle aynı isteklerımız ınşallah hayırlı olur ve evlenırsın.

Elanur çok sevindim. Hayırlısı olsun. Bence özenli giyinmemesi bilmediği için. Sen çekip çevirirsin. Acele etmeleri de normal hem görücü usulü hem de anlaşmışsınız en azından adam görev yerine gitmeden bir söz olsun isterler.
Bende öyle düşünüyorum sonra başka bişey düşünüyorum sonra bambaşka bişey düşünüyorum anlayacağın bu ara bol bol düşünüyorum :KK51::KK48:

Evet anlıyorum senı benım de yasım geldı senınle aynı isteklerımız ınşallah hayırlı olur ve evlenırsın.
Canim benim hem evlenmek istiyorum gerçektende hemde artık şu milletin dilinden yoruldum valla bu yüzden de kabul etmek istiyorum, bilmiyorum ALLAH'ım hayırlısını nasip etsin (bana dua edin bu ara)

Canim benim hem evlenmek istiyorum gerçektende hemde artık şu milletin dilinden yoruldum valla bu yüzden de kabul etmek istiyorum, bilmiyorum ALLAH'ım hayırlısını nasip etsin (bana dua edin bu ara)

Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Sen yine de yaşına ve çok konuşan gereksiz insanlara takilma.

Kesinlikle katiliyorum. Hemen yuzuk takmayin.

Ayrica da cok sevindim:))
Bilmiyorum cumartesi günü tanışma niyetiyle geliyorlar bi sürpriz olup istemezlerse : ) şimdilik niyet bu, bir süre tanıyalım birbirimizi diyorum ben ama bakalım. Bugün çocukla bulusamadik yarın buluşucaz iyice konuşmak lazım herşeyi

Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Sen yine de yaşına ve çok konuşan gereksiz insanlara takilma.
Öyle tabi takılmamak lazım ama çok ağırıma geliyor benim artık, bir de utanmadan herkesin içinde söylüyorlar, orda burda hep söylemiş beni kulağıma geldi, nolur dua edin bana iyi bir insan olsun bu çocuk uyum sağlayalım birbirimize mutlu mesut olalım inşallah (dilimden düşürmeyeceğim hep hayırlısını istiyorum ben, hayırsızsa olmasın)

Senden 2 yas buyugum:halay:Bir de beni düşün:KK70:

Hakkinda hayirlisi insallah.
Canım benim , sana da bana da bütün bekarlara da hayırlı kismetler açsın Allah'ım inşallah. Beni 24-25 yaşında yaş kompleksine sokmaya başlamışlardı o yüzden inanamayacağın kadar bunaldim artık

33 yaşında bir kadının ne yapması, ne giymesi, konusunda hala akıl almasını anlayamıyorum.

32 yaşında adama annesi tarafından kız bakılmasına, 18 yaşındaki ergenler gibi mesajlaşmaya, tanışmadan mesajlaşmada sınır koyamamaya girmek istemiyorum Bile.

33 yaşında bir kadının ne yapması, ne giymesi, konusunda hala akıl almasını anlayamıyorum.

32 yaşında adama annesi tarafından kız bakılmasına, 18 yaşındaki ergenler gibi mesajlaşmaya, tanışmadan mesajlaşmada sınır koyamamaya girmek istemiyorum Bile.
Neyse senin aklın sana kalsın :KK3:. Ayrıca kimse sana böyle bişey söylemiyor :ukala:

Canım benim , sana da bana da bütün bekarlara da hayırlı kismetler açsın Allah'ım inşallah. Beni 24-25 yaşında yaş kompleksine sokmaya başlamışlardı o yüzden inanamayacağın kadar bunaldim artık
ben çok iyi anlıyorum 26 yaşında evlendim son iki sene neler çektim ben bilirim

Zeynepp20 Zeynepp20 bugun gorusecektin. Ne yaptiniz?
Canım buluştuk. Pazar günü dönecekti izni bitiyor çünkü, gün boyu uğraştı rapor alayım gitmeyeyim diye alamadı tabi ama. Buluştuk ama çok sıkıldım bugün yanında, niyeyse gözüme battı sanki her hareketi :KK43: . Ya sohbet etmek için sanki kendini zorluyor, konudan konuya geçiyor, ya iki sevgilinin konuşabileceği şeyleri değil apayrı konulardan bahsediyor, o kadar hızlı konu değiştiriyor ki anlatamam bir ara Nobel ödüllünden konuştuk düşün "bir dünya barışı kaldı konuşmadığımız " dedim en son. sıkılmıyorsun değil mi? Diye soruyor sık sık, hayır diyorum hım tamam diyor. Bulunduğum ile gelmesi çok zor anladigim kadarıyla, ben uğraşırım hallederim bir şekilde diyor. En son yürüyüşü bile gözüme battı, yanımda yürürken elleri cebinde, böyle rapcı gibi yürüyor. Ayyyyy bilmiyorum canım ya : ( bugün biraz kafam karıştı açıkçası. Zaten bunla da olmazsa evlilik defterini sonsuza kadar kapatıyorum :(

Kisa zamanda cok sık gorustunuz. Sıkılman ondandir. Surekli konus konus ne konusacaksiniz:)) farkli etkinlikler yapmak lazim. Tanima acisindan da iyi olur.

Hemen niye o defteri kapatacagim diyerek evrene olumsuz enerji gonderiyorsun? Bu olmaz baskasi olur. Hem bu da olmamis degil. Gerci batmaya baslamis hareketleri...

Canım buluştuk. Pazar günü dönecekti izni bitiyor çünkü, gün boyu uğraştı rapor alayım gitmeyeyim diye alamadı tabi ama. Buluştuk ama çok sıkıldım bugün yanında, niyeyse gözüme battı sanki her hareketi :KK43: . Ya sohbet etmek için sanki kendini zorluyor, konudan konuya geçiyor, ya iki sevgilinin konuşabileceği şeyleri değil apayrı konulardan bahsediyor, o kadar hızlı konu değiştiriyor ki anlatamam bir ara Nobel ödüllünden konuştuk düşün "bir dünya barışı kaldı konuşmadığımız " dedim en son. sıkılmıyorsun değil mi? Diye soruyor sık sık, hayır diyorum hım tamam diyor. Bulunduğum ile gelmesi çok zor anladigim kadarıyla, ben uğraşırım hallederim bir şekilde diyor. En son yürüyüşü bile gözüme battı, yanımda yürürken elleri cebinde, böyle rapcı gibi yürüyor. Ayyyyy bilmiyorum canım ya : ( bugün biraz kafam karıştı açıkçası. Zaten bunla da olmazsa evlilik defterini sonsuza kadar kapatıyorum :KK43:
Konuşacak konu bulamamıstır belki ,heyecan olmus olabılır,yada deneyımı yok kızlarla ne konuşulur bılmıyor .Bıraz daha dolasın gezın hemen kestırıp atma .Kibarlıkları var mı mesela bır yere gıttıgınız de kucuk ıncelıkler yapıyor mu onlara dıkkat et ,konu dan konuya atlaması da hıc hos olmamıs gelecekle ılgılı ,bejkentılerınızle ılgılı ,sevdıgınız seylerden ,aılelerınızden ,alılkanlıklarınızdan ,huylarınızdan ,yasam tarzlarınız yahu bır suru konu var genel konularda konusulur ama bu baya sıkmıs senı anlasılan .

Konuşacak konu bulamamıstır belki ,heycan olmus olabılır,yada deneyımı yok kızlarla ne konuşulur bılmıyor .Bıraz daha dolasın gezın hemen kestırıp atma .Kibarlıkları var mı mesela bır yere gıttıgınız de kucuk ıncelıkler yapıyor mu onlara dıkkat et ,konu dan konuya atlaması da hıc hos olmamıs gelecekle ılgılı ,bejkentılerınızle ılgılı ,sevdıgınız seylerden ,aılelerınızden ,alılkanlıklarınızdan ,huylarınızdan ,yasam tarzlarınız yahu bır suru konu var genel konularda konusulur ama bu baya sıkmıs senı anlasılan .
Sorma canım ya o kadar sıkıldım ki ,kalktık artık eve geçicem sen bir durgunlaştın sanki dedi " yoruldum bugün o yüzdendir"dedim ama yorgunluk falan değil yani, bir de tanışmaya geliyorlar 2 gün sonra : ( , bugün kafam çok karıştı

Back