- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanısmaya gelmeden önce bır arastırsaydınız .Oturdugu semtteki esnaftan ,komsularından ondan sonra gelseydıler keske cok sık bogaz etmısler sızı ya .Daha sız çocukla tanısamadınız aılesı hemen devreye gırmıs.Sorma canım ya o kadar sıkıldım ki ,kalktık artık eve geçicem sen bir durgunlaştın sanki dedi " yoruldum bugün o yüzdendir"dedim ama yorgunluk falan değil yani, bir de tanışmaya geliyorlar 2 gün sonra : ( , bugün kafam çok karıştı
Soruşturacaklar canım, bakalımBu çocugu cevresınden bır arastırın nasıl insanlarmıs bu kararında etkılı olur .Ortak tanıdıga ıhtıyacınız yok komşuları ,yakınında ki bır esnaftan bıle öğrenebılırsınız.
Canım buluştuk. Pazar günü dönecekti izni bitiyor çünkü, gün boyu uğraştı rapor alayım gitmeyeyim diye alamadı tabi ama. Buluştuk ama çok sıkıldım bugün yanında, niyeyse gözüme battı sanki her hareketi . Ya sohbet etmek için sanki kendini zorluyor, konudan konuya geçiyor, ya iki sevgilinin konuşabileceği şeyleri değil apayrı konulardan bahsediyor, o kadar hızlı konu değiştiriyor ki anlatamam bir ara Nobel ödüllünden konuştuk düşün "bir dünya barışı kaldı konuşmadığımız " dedim en son. sıkılmıyorsun değil mi? Diye soruyor sık sık, hayır diyorum hım tamam diyor. Bulunduğum ile gelmesi çok zor anladigim kadarıyla, ben uğraşırım hallederim bir şekilde diyor. En son yürüyüşü bile gözüme battı, yanımda yürürken elleri cebinde, böyle rapcı gibi yürüyor. Ayyyyy bilmiyorum canım ya : ( bugün biraz kafam karıştı açıkçası. Zaten bunla da olmazsa evlilik defterini sonsuza kadar kapatıyorum
Canım buluştuk. Pazar günü dönecekti izni bitiyor çünkü, gün boyu uğraştı rapor alayım gitmeyeyim diye alamadı tabi ama. Buluştuk ama çok sıkıldım bugün yanında, niyeyse gözüme battı sanki her hareketi . Ya sohbet etmek için sanki kendini zorluyor, konudan konuya geçiyor, ya iki sevgilinin konuşabileceği şeyleri değil apayrı konulardan bahsediyor, o kadar hızlı konu değiştiriyor ki anlatamam bir ara Nobel ödüllünden konuştuk düşün "bir dünya barışı kaldı konuşmadığımız " dedim en son. sıkılmıyorsun değil mi? Diye soruyor sık sık, hayır diyorum hım tamam diyor. Bulunduğum ile gelmesi çok zor anladigim kadarıyla, ben uğraşırım hallederim bir şekilde diyor. En son yürüyüşü bile gözüme battı, yanımda yürürken elleri cebinde, böyle rapcı gibi yürüyor. Ayyyyy bilmiyorum canım ya : ( bugün biraz kafam karıştı açıkçası. Zaten bunla da olmazsa evlilik defterini sonsuza kadar kapatıyorum
Sıkma canını ve hemen de pes etme fırsat ver bakalım hemen de nısan olacak degıl ya .Soruşturacaklar canım, bakalım
Bilmiyorum niye böyle oldu, ilk gördüğümde begenmiştim çocuğu hatta çok begenmiştim, ikinci görüşme de güzel geçti dün görüştüğümüz de böyle bi gözüme battı sanki. Yürüyüşü, her dakika konu değiştirmesi, yürüyüşü bile . İş çıkışı buluştuk yorgundum da ondan mı böyle hissettim bilmiyorum. O hoşlandı benden belli ediyor zaten bazı sözleri hoşuma gidiyor aslında : ) mesela dün tüm gün koşturdu rapor alayım da 1 hafta daha gitmeyeyim diye ben işteyken aradı beni raporu aile hekimlikleri vermiyormuş, özel hastaneye bi gidicem, belki devlet hastanesine de giderim ugraşıcam bakalım dedi. Bende " hallolabilecek gibi mi" dedim "halledicem merak etme, en kötü ihtimal bir tarafımı Kırarım yine alırım o raporu. " dedi : ) ( esprisine söylüyor bunu tabi ama hoşuma gitti)Sende buldunda buluyorsun çocuğu iste heyecan etmiştir sendeki negatiflikten etkilenmiştir iki birbirine yabancı yeni tanışma döneminde sürekli sen onu süzgeçten geçirmen onu germiş olabilir hep o uğraşmış senin ilgini çekebilmek için bin takla atmış yazık onada belliki senden hoşlanmış Neyse sana tavsiyem birbirinize iyice ısınmadan karar vermeyin hakkınızda hayırlı olsun inşallah amin
kişiliği düzgün olsun , iyi bir baba , es olabilme kabiliyetine sahip olsun. Zaten hoşlanmışsın , sonuçta evlilik icin bir adim atıyorsun her hareketi ister istemez dikkatini çekecek . Ondan soğumadıgin sürece bundan bir cacık olmaz demediğin sürece içini ferah tut.Bilmiyorum niye böyle oldu, ilk gördüğümde begenmiştim çocuğu hatta çok begenmiştim, ikinci görüşme de güzel geçti dün görüştüğümüz de böyle bi gözüme battı sanki. Yürüyüşü, her dakika konu değiştirmesi, yürüyüşü bile . İş çıkışı buluştuk yorgundum da ondan mı böyle hissettim bilmiyorum. O hoşlandı benden belli ediyor zaten bazı sözleri hoşuma gidiyor aslında : ) mesela dün tüm gün koşturdu rapor alayım da 1 hafta daha gitmeyeyim diye ben işteyken aradı beni raporu aile hekimlikleri vermiyormuş, özel hastaneye bi gidicem, belki devlet hastanesine de giderim ugraşıcam bakalım dedi. Bende " hallolabilecek gibi mi" dedim "halledicem merak etme, en kötü ihtimal bir tarafımı Kırarım yine alırım o raporu. " dedi : ) ( esprisine söylüyor bunu tabi ama hoşuma gitti)
Canım iyi birine benziyor aslında, ailesi de düzgün insanlar belli ki, biraz zaman lazım galiba bize . Ayrıca o' da farklı bir ilde çalışıyor, dün konuşurken nasıl olacak dedim çünkü benim ailem onun bulunduğu ile gitmemi istemiyor, onun da burda işyeri yok burdaki başka bir kuruma geçmesi lazım, oda çok zor diyor ama mutlaka halledicem dedi dün :) hani böyle çaba göstermesi hoşuma gidiyor aslında ama kafam karışık galiba, hızlı ilerliyor herşey ondan dolayi da oluyor bu bence bilmiyorumkişiliği düzgün olsun , iyi bir baba , es olabilme kabiliyetine sahip olsun. Zaten hoşlanmışsın , sonuçta evlilik icin bir adim atıyorsun her hareketi ister istemez dikkatini çekecek . Ondan soğumadıgin sürece bundan bir cacık olmaz demediğin sürece içini ferah tut.
3 yıl 5 yıl tanıyıp evlenenler daha çok pişmanlık yaşıyor evlendikten sonra . Ben eşimle tanıştım 2 hafta sonra evlenme teklif etti. Eylül gibiydi şubatta eş durumundan yanina gitmek icin her şeyi yetiştirip evlenmiştik . Her evlilikte sikinti olur allah pişmanlıklar vermesin, ben bir gün bile keske bu kadar kisa surede evlenmeseydim demedim . Benden 2 santim gibi kısaydı :)) benki topuklu ayakkabı hastasiyim onun icin babete geçtim yürürken yan yana rahatsız olmasın diye :)) kendimi degil onu düşündüm yani , 4 yil oldu alıştık hop tekrar topuklu ayakkabılara dönüş :))
Ela sen ne hissediyorsun onemli olan o yani cevrende evlilik cok dilde anladigim ela evlenmedimi yasi kac annenin uzulmesi babanin uzulmesi son donem cok takilmistinCanım iyi birine benziyor aslında, ailesi de düzgün insanlar belli ki, biraz zaman lazım galiba bize . Ayrıca o' da farklı bir ilde çalışıyor, dün konuşurken nasıl olacak dedim çünkü benim ailem onun bulunduğu ile gitmemi istemiyor, onun da burda işyeri yok burdaki başka bir kuruma geçmesi lazım, oda çok zor diyor ama mutlaka halledicem dedi dün :) hani böyle çaba göstermesi hoşuma gidiyor aslında ama kafam karışık galiba, hızlı ilerliyor herşey ondan dolayi da oluyor bu bence bilmiyorum
Sorma canım ya o kadar sıkıldım ki ,kalktık artık eve geçicem sen bir durgunlaştın sanki dedi " yoruldum bugün o yüzdendir"dedim ama yorgunluk falan değil yani, bir de tanışmaya geliyorlar 2 gün sonra : ( , bugün kafam çok karıştı
Ela sen ne hissediyorsun onemli olan o yani cevrende evlilik cok dilde anladigim ela evlenmedimi yasi kac annenin uzulmesi babanin uzulmesi son donem cok takilmistin
Sen kafanda artik ince eleyip sik dokumayacam birine he diyecegim diye kendinimi yonlendiriyorsun yoksa gercekten hissiyatin varmi
Mesela yaninda rahatmisin beraberken kalbinde hosluk var mi? Ayrilma evlere dagilma vakti geldiginde sureyi biraz daha uzatmakmi istiyorsun eve mi gitmek istiyorsun gun icinde konusmak msjlak istiyor musun?gozlerine bakinca gozlerini kacirmak istiyormusun heyecan varmi ?kendini tartacagin seyler bunlar
3 ayda evlenip 30 yil devirende var 5yil konusup 6ayda bosananda
Biriyle bir yola girmeden tanima imkani yok insanlar 10 yillik kocalarinin yeni yeni hallerini kesfediyor insanoglu kavun degil koklayip alasin sen bu cocukla bu yola girermisin onu olc tart bic kelmis para biriktirir ektirirsiniz sismanmis zayiflar giyim kusam kotuyse duzelir zamanla oturma kalkma vs duzelir Bunlar cozumlu seyler senin bakimli halinle bakimsiz halin bir mi ?ama karaktersizligin sevmedigin birini zorla sevmenin cozumu yok mesela
Duygularini tart hizli ilerleyise takilma 17 yasinda cikmaya baslamadin ki sen bir kac yil agirdan alinarak gorusup kusup barisip evlenesin gorucu usulu biraz sizinki onda isler daha hizli ilerliyor
Hah iste bende onu ifade edememisim sen etmissin cok iyi iki insan olupta sabah kahvalti softasi da tek kelime etmeden oturmakla da olmaz bir yere gezmeye gidip kendi halinde takilmaklada olmaz zamanla zor gelir sikilir insan bir birinden paylasimda lazim herkes bir Kivanc Tatlitug yada Azra Akin degil herkes ferhat sirin askida degil ama iletisim var paylasim var kari koca bir tavla atip tavla boyunca makara kukara yapanlari goruyorum ben distan baksan bu kadin bu adama nAsil bakmis dersin ama iste elektrik sohbet hosgoru bir bakis bir gulus belki dokunus ne dersen de tutan birlestiren birsey var onlar olmadan iyi insan diye olmazCok guzel anlatmissiniz. Hemen kestirip atma, acele de etme.
Cumartesi tanismaya geliyorlar diye baski hissetme kendinde. Isi resmiyete dokmek gibi bir zorunlulugun yok. Bunu unutma. Tekrar gelirler. Hem biraz uzaklasin bakalim gorusmek isteyecek misin?
Sen iyi bir insansin. O da iyi bir insan olabilir. Ama her iki iyi insan anlasabilecek diye bir kural yok. Muhim olan anlasabilecegin biriyle evlenmek.
Canım iyi birine benziyor aslında, ailesi de düzgün insanlar belli ki, biraz zaman lazım galiba bize . Ayrıca o' da farklı bir ilde çalışıyor, dün konuşurken nasıl olacak dedim çünkü benim ailem onun bulunduğu ile gitmemi istemiyor, onun da burda işyeri yok burdaki başka bir kuruma geçmesi lazım, oda çok zor diyor ama mutlaka halledicem dedi dün :) hani böyle çaba göstermesi hoşuma gidiyor aslında ama kafam karışık galiba, hızlı ilerliyor herşey ondan dolayi da oluyor bu bence bilmiyorum