• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

biz de eşimle ikinci ayımızda evlenmeye karar verdik, daha doğrusu o karar vermiş ama biz el ense yüz göz olmuştuk, birbirimizin evinde kalıyorduk sürekli, daha iki ay olmamıştı evlilik teklif etti, ben kabul etmedim çok erken diye ama baktım adam evden gitmiyor, evine çift kişilik yatak, ikili uzanma koltuğu almış, evli gibi yaşıyoruz, bir nikah kalmış, onu da kıydık :KK70:
çok eleştirmişti akrabalarım bi sene tanısaymış, nişan nikah arası 20 gün vb. ama çoooooook mutluyum çoooook. Zaman meselesine takılmamak lazım 8 sene flört edenler 3 ayda boşanabiliyor.

Abisi amcamın komşusu oluyor başka da hiçbir ortak tanıdıkda yok ki soralım nasıl insanlar bunlar diye. Bir de çocuk başka bi ilde çalışıyor ve buraya gelemiyor malesef kurumu bu ilde yokmuş yani mecburen ben gidicem. Aslında 2 secenek daha var ama onları konuşmamız lazım onla . Ayyyyy stres oldum :KK17:

sorun soruşturun ama çok da takılmamak gerek.
bizim bi arkadaş evlendi. adamı evlenmeden önce herkese sordular.
çok iyi demişler.
sonradan ortaya çıktı ki adamın akıl hastalığı varmış. ilaçlarını bırakınca anlaşılmış. çok çekti arkadaşım.
o yüzden pek de önemli değil onun bunun görüşü.
kimse işin iç yüzünü bilemez.
ve insanların eş, sevgili hali başkalarıyla görüşürken yansıttığı kişiliğinden çok farklı olabilir.
kendiniz tanımaya çalışın.

Ailenizden ayri yasiyorsunuz sanirim is sebebiyle
Acilen bir bakima girmeniz lazim,sac bas kas biyik agda vs. duz siyah bir elbiseniz vardir onu giyin. Ikram olarak da bir kek bir kahve yeterli.

katılıyorum bence böyle yapmalısın ve yaşını söylemelisin ömrünün sonuna kadar bu insanla beraber olcaksan ömrünün sonuna kadar bu durumu saklayamazsın eşine söylediğin yalan ilerde cocuklarına da söylediğin yalan olacak. Saana ufak bi şaka yaptım diyerek espiriyle karışık bu durumu yansıtmalısın bence :)

biz de eşimle ikinci ayımızda evlenmeye karar verdik, daha doğrusu o karar vermiş ama biz el ense yüz göz olmuştuk, birbirimizin evinde kalıyorduk sürekli, daha iki ay olmamıştı evlilik teklif etti, ben kabul etmedim çok erken diye ama baktım adam evden gitmiyor, evine çift kişilik yatak, ikili uzanma koltuğu almış, evli gibi yaşıyoruz, bir nikah kalmış, onu da kıydık :KK70:
çok eleştirmişti akrabalarım bi sene tanısaymış, nişan nikah arası 20 gün vb. ama çoooooook mutluyum çoooook. Zaman meselesine takılmamak lazım 8 sene flört edenler 3 ayda boşanabiliyor.

benim arkadasım 7 yıl sevgili kaldı 1 yıl nişanlı kaldı ve evlendi. 6 ayın sonunda boşandı.
benimde 3 yıllı bi sevgilim var . korkuyorum bu yüzden bende sevgili dönemini uzatmamak gerekiyor çünkü alışıyorsunuz o düzene ve evlendiğinizde aynı evde yapamıyorsunuz (arkadaslarımın tecrübelerinden yola cıkrak konusuyorum) erken tanısıp evlnmek en güzeli evli olarak alışıyorsunuz herşeye.. Tabi ki iyi tanımak da gerekiyor o 1,2,3 aylık süreçte :)

benim arkadasım 7 yıl sevgili kaldı 1 yıl nişanlı kaldı ve evlendi. 6 ayın sonunda boşandı.
benimde 3 yıllı bi sevgilim var . korkuyorum bu yüzden bende sevgili dönemini uzatmamak gerekiyor çünkü alışıyorsunuz o düzene ve evlendiğinizde aynı evde yapamıyorsunuz (arkadaslarımın tecrübelerinden yola cıkrak konusuyorum) erken tanısıp evlnmek en güzeli evli olarak alışıyorsunuz herşeye.. Tabi ki iyi tanımak da gerekiyor o 1,2,3 aylık süreçte :)
aynen iyi tanımak lazım ama her şey de çok önemli değil ben evlendikten sonra eşimin hangi yemekleri sevdiğini sormuştum çok gülmüştük :) ayrıca ben hiç sen çok değiştin gibi bişeyler diyemeyeceğim çünkü direk evlendim ama sen çok değişikmişsin diyorum arada :) aynı ev de yaşamak ayrı bişey flört dönemi gibi olmaz uzun süre flört edenler evlendikten sonrada aynı şeyi bekliyo bu da mümkün olmuyo pek tabi..

canım çok mutlu olanlar da var, 8 yıl sevgililik yaşayıp evlenen arkadaşım var, ufak tefek sorunları oldu ama mutlular. bu benim evliliğim gibi evlilikler biraz da armut piş ağzıma düş yani iş güç oturmuş, askerlik derdi bitmiş, aynı şehirde çalışıyorsun, yaş dolayısıyla da artık milli siyasi yönlerin törpülenmiş, en azından bunlar için tartışma çıkartmıyorsun üniversitedeki gibi, böyle olunca da bi zahmet mutlu olalım tabi yine rahat batanlar olmuyor mu oluyor özellikler erkekler :KK70:
uzun süreli ilişkide tüm bu sıkıntılı evreleri birlikte atlatıyorsun, askerlik dönemi, iş arama süreçleri, aileden kayıplar vb. bu kıymet bilen bir erkek için çok değerli olması gereken bir ilişki ama Türk erkeği bir anda "keşke sen de 4 yıllık okusaydın, çalışsaydın" vb diyebiliyor halbuki o güne kadar beraber gelmişsiniz.

canım çok mutlu olanlar da var, 8 yıl sevgililik yaşayıp evlenen arkadaşım var, ufak tefek sorunları oldu ama mutlular. bu benim evliliğim gibi evlilikler biraz da armut piş ağzıma düş yani iş güç oturmuş, askerlik derdi bitmiş, aynı şehirde çalışıyorsun, yaş dolayısıyla da artık milli siyasi yönlerin törpülenmiş, en azından bunlar için tartışma çıkartmıyorsun üniversitedeki gibi, böyle olunca da bi zahmet mutlu olalım tabi yine rahat batanlar olmuyor mu oluyor özellikler erkekler :KK70:
uzun süreli ilişkide tüm bu sıkıntılı evreleri birlikte atlatıyorsun, askerlik dönemi, iş arama süreçleri, aileden kayıplar vb. bu kıymet bilen bir erkek için çok değerli olması gereken bir ilişki ama Türk erkeği bir anda "keşke sen de 4 yıllık okusaydın, çalışsaydın" vb diyebiliyor halbuki o güne kadar beraber gelmişsiniz.
tabi canım istisnalar mutlaka vardır .

kesinlikle öyle :) haklısınız bi yandan , erkek işte her şekilde sıkıntılılar ya :D

Kızlarrrrrrr ben ne giyecem cumartesi günü :KK17:,ayrıca ne ikram edicez

börek,garnitürlü makarna, mercimekli köfte ya da yaprak sarması
tatlı olarak da onlar getirirler muhtemelen bir çeşit bişey yeter bence

Bu ilişkide benım içime sınmeyen birseyler var erken canımlı muhabbet etme aslında her bayanın hosuna gider ama sankı uyarı yapılmalıydı sonra etkıleme sanatı yapmıs kahvende senın gıbı guzeldı sankı bu tıpler herkıza soyler gıbı sonra daha dun bugun ıkı anne hemen caya gelmek ıstıyor bılmıyorum ya ınsallah ıyıdır mutlu olmanı ısterım senın yerınde bende olsam mutluluktan ucarım ama dısardan bakınca bız farklı dusunebılıyoruz.Dıkkatlı olun ıyı tanıyın.Bu elestırıyı yaptım dıye kızma bana lutfen .

Cok hızlı ılerlıyor bana garıp geldı .Bence sure uzatılmalı .
Bence de hızlı ilerliyor bu süreç, bi yandan tedirginim bi yandan mutluyum bilmiyorum(kafam karışık) bi yandan diyorum ki tanışma sadece bi yandan diyorum ki yaşım kaç oldu offfff ne bileyim

Back