İçimi dökmek istiyorum

Ben konuya pat diye dalacağım ama, ben biraz zaman geçirmen taraftarıyım, bu cümle bana sana yaklaşmaya calışan aslıında iyi niyetli olan birini canlandırdı, o yaşlarda olup, kurt olmuş hiç kimseye samimi davranmayan biri olacağına böyle acemi ama temiz biri ile olmayı tercih ettim. Ve ilişkimiz şekillendi, oda bende değiştik, geliştik, büyüdük, şu an 8 aylık evliyim, eşim benim herşeyim, her gün yeniden seviyorum onu, ilk gördüğüm anda da ısınmıştım, ama dediğim gibi es geçtiğim zaman bıraktığım noktalar oldu oda beni hiç yanıltmadı. İlk zamanlar böyle değildin daha sıcaktın, bence dediğin gibi annenden etkilendin.

Ya saflık, daha önce ilişki yaşamamış olmak, tecrübesiz olmak ayrı; ailenin etkisinde, annesinin sözünden çıkmayan, pasif biri olmak ayrı.
Görüştüğünüz kişinin hangi kategoriye girdiğini anlamaya çalışın öncelikle bence.
Çok görüşemiyorsunuz da, nasıl olacak bilmiyorum. İnsan yüzyüze anlıyor çünkü. Mesajlaşmak yeterli değil.

bu adamcağıza ısınmış olsaydın pasta dondurma yiyelim demesi sana çok sevimli sempatik gelirdi.
ama şimdi bu bile batıyor. halbuki bir şey yok bunda.
seninle ufak bir hayalini paylaşmış.
sevmeyince ne zor işte. her tavır ve kelimeden bi iticilik çıkarıyor insan. ben de yaşadığım için biliyorum.

Bitiremiyorum kızlar, korkuyorum gelecekten çünkü korkuyorum yalnız kalmaktan korkuyorum bi ailemin olmamasından.... ben bu çocuğu kabul edicem herkesin evi yuvası çoluğu çocuğu var ben yalnız başımayım, yok diyemiyorum demek te istemiyorum. Dua edin bana nolur güzel olsun herşey.

Hakkinda hayirlisi olsun.Belli kriterlerine uyuyorsa cokta illa ask olmali diye dusunmuyorum ben. Tanidikca isinacagini dusunuyorum. Eger karakterine saygi duyabilecegin biriyse bence kestirip atma. Bu sekilde evlenen cok tanidigim oldu. Cok mutlular suan.

Elanur daha öncede yazmıştım, başka birinden hoşlandığını söylemiştin, yapma , sırf yalnız kalacağım korkusuyla yanlış yaparsın. Diğer kişiyle neden görüşmüyorsun çok mu inkansız?

Aman bırakın boşa nefes tüketmeyin illa ailem olsun ailem olsun diyenlerden bu da. Yani sırf evde kaldı demesinler diye sevmediği adamla evlenecek ne kadar acı! Evlenmesen ne olacak sana defolu mu bu diyecekler?

Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorum Ne yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...

Allah akıl versin

Başkasının konusu senin değil. Git kendine konu aç

Canım başkasından hoşlanıyordum evet takiiiiii bir kaç gün öncesine kadar. Aynı kurumda çalışıyoruz bana bakışlarını yakaladım hoşlandigini sandım benimde hoşuma gitti bu. Geçen hafta kurumda bi ablamız var (bu olaydan bahsetmedim ona) ondan bahsetti gıcık oluyorum ona dedi neden dedim cıvık cıvık hareketleri var, ben ondan ne kadar büyüğüm ama bi seviye yok dedi. Naptı ki dedim. Araba alacaktı bu bayan ben sana öğretirim diyo. Evrakı düzenlemiş herseyi odasında hazırlamış getirdi tam benim dibinde durdu imzalıyor odanda imzala getir dedi . Baktım ki sadece bana değil ilgisi bütün bayanlara o yüzden onla olmaz

Mutsuzum bu çocukla da niye olmuyor anlamıyorum karşıma çıkan herkesi değerlendiriyorum ama olmuyor tamam bu kişi doğru kişi diyemiyorum bi türlü.
Biraz önce kuzenim geldi biriyle görüşüyor ağzı kulaklarında mutluluktan, çocuk hem yakışıklı hem kuzenime değer veriyor o'da bişeyler hissetti zamanla demekki. Ben herkesi karşıma çıkan her adayı değerlendiriyorum ama yine bişey hissedemiyorum. Bu görüştüğüm çocuk tipi kötü değil aslında yani orta ama gözünde değersiz hissediyorum kendimi, ucuz hissediyorum niyeyse, gelmiş kaç yaşına her şekilde verirler bize diyorlarmış gibi hissediyorum. Tanışmaya gelirken (ki onlar isteme niyetiyle geliyorlar)bi takım elbise bile giymemişti, bi çiçek bile yaptîrmamışlardî ben bu kadar ucuz muyum, bu kadar değersiz miyim? Hadi o bilmiyor ya annesi babası onlarda mı bilmiyo. 2 ay sonra 33 yaşına gireceğim, yaşı geçtim ama çok yoruldum milletin lafından sözünden bıktım neler duydum neler söylediler bana anlatamam size. Haftasonu buraya gelecek gelmesini istemiyorum aslında ama yok diyemiyorum da kestirip atamıyorum aylar sonra biri benle evlenmek istedi çünkü daha kimbilir ne zaman biri karşıma. Napıcam bilmiyorum. ..................

Geldiğinde su yaptiklari hareketle ilgilibir konus. Ozensiz davrandigi icin caninin sıkıldığını hatta unutmakta zorlandığını soyle. Eger telafi etmeye calisirsa kiymet veriyodur zaten. Ama amaann ne olacak ya filan gbi bir havaya girip konuyu kapatmaya calisirsa bence devam etme. Tamam yas konusunu dert ediyor olabilirsin ama insanlar sevdikleriyle bile zorlaniyor. Yurutwmezsin bu sekilde

evet geldiğinde konuşucam bunları hepsini söyleyeceğim. bu çocuklu ilgili duygularım çok karışık istiyor muyum istemiyor muyum onu bile kestiremiyorum. Çocukla ilk mesajlaşarak başladık, mesajlaşırken bile sohbet kuramıyoruz konudan konuya atlıyor hani nasıl diyeyim sana sohbetimiz akıcı gitmiyor (kafa açıyo tabiri caizse) sonra bize geldiler baktım hoş çocuk ALLAH biliyo çok hoşuma gitti beğendim, sonra dışarda buluştuk 2 defa bizde ki kadar beğenemedim hatta gözüme bile battı yürüyüşü sohbeti (sohbeti çok değişik, birsürü insanla görüştüm ama bunun sohbeti çok garip, bi insan bi kızla kızı etkileyecek şeyler konuşur bu öyle değil abuk sabuk) içimden bi ses hayır de diyo ama korkuyorum gelecekten tek kalmak istemiyorum hayatımda güzel şeyler olsun istiyorum, burdaki bi çok kişi bana kızıyordur eminim ama yaşım 33 olacak 2 ay sonra daha kimbilir ne zaman biri çıkar karşıma (bu çıkan kişiye karşı da bişeyler hisseder miyim o da var) o yüzden devam ediyoruk o yüzden olmaz bu iş diyemiyorum o yüzden zorluyorum kendimi

seni çooookk iyi anlıyorum ve bir çok insanın tersine de hiç kızmıyorum. çünkü emin ol hiç kimse "ama haksızlık" diye düşünmüyor. mutlu olmak için elinden gelen herşeyi yapmak zorundasın tabi ki.

ben de eşimden önce bu duygularla biriyle görüşmüştüm. çok hoş bir çocuktu ama bir yerlere gittiğimizde saatlerce hiç konuşmadan oturabilen iki konu konuşurken beni sıkıntıdan boğan biriydi. sırf tipi hoşuma gitti aileler uygun severim zamanla diye az daha nişanlanacaktık. nişana bir hafta kala ters bir hareket yaptı katlanamayacağımı farkedip kestirip attım. evlilik olayını tamamen kapatmışken eşim çıktı karşıma. iyi ki diyorum o çocukla evlenmeye kalkmamışım.

şu bir gerçek illa ki ayaklarının yerden kesilmesi gerekmiyor. yüzüne baktığında için açılıyorsa, bir ömür o insanla yapabileceğin paylaşabileceğin çok şey olduğuna inanıyorsan, benim sıkıntım onun sıkıntısı olur beni tutar kaldırır destek olur diyorsan evlen. yoksa güzellik o kadar geçici ki.

eşim çok yakışıklıydı evlendik 30 kilo aldı bir senede. ama göbeğine bile aşkla bakabiliyorum anlatabildim mi

sana ayrıl demiyorum çok iyi düşün diyorum. eş olmak aynı zamanda yakın iki arkadaş olmaktır. aynı zevklere sahip olmak değil birbirinin zevklerine saygı duymaktır. ben bilim kurgu severken eşim yarıla yarıla recep ivedik'e gülen bi adam. ben caz dinlerim eşim türk sanat musikisi. ben şiir sevmem adam divan edebiyatı aşığı. çookk arttırabilirim bu seçenekleri.

ama seni seviorsa değer veriyorsa o kadar güzel şeyler çıkarır ki bu farklılıklardan her olayın sonunda "oh be iyi ki evlenmişim" dersin. güzelleşirsin hem için hem dışın.

birazcık tereddütün varsa iyi düşün. imzayı atmak kolaydır ama o imzanın izleri kolay silinmez. senin de mutlu olmaya hakkın var. ve emin ol mutluluğun yalnız ya da çift olmakla hiç alakası yok. yanına aldığın koluna girdiğin eş mutlu etmeyecek seni. sen mutluysan evliliğin de mutlu olacak. sen mutsuzsan ne olursa olsun mutsuz kalacaksın. kendine değer ver kendini sev.

taa konunun başlarında yazmıştım sana. ben olsam zaten söze geliyoruz dediklerinde yoldan döndürürdüm. bana sormadan istemeye gelen adam hem de kotla yarın bana sormaz gece sabahlara kadar gezer dışarıda.

evlilik kader ortaklığıdır. iş sözleşmesi gibidir. sizinki daha sözleşme olmadan hak ihlaline başlamış. düzelir gibi geliyorsa tüm soru işaretlerin o zaman düşün. yalnız kalırım diye evlenilmez. evlilik yalnızlık giderme kurumu değildir.

sen bile eş adayını seçerken sana ne verebildiğine bakıyorsun. muhabbet etsin enerjik olsun uyumlu olsun istiyorsun. sen bu şartların kaçını karşına çıkan insanlara vaadedebiliyorsun mesela. sen erkek olsan kendinle evlenir miydin. bunların cevabı evet olmadan "yalnız kalmayayım"diye evlenirsen çook mutsuzo lursun.

40 yaşına gelip yalnız kalmaktan korkarken 40 yaşına geldiğinde keşke bekar kalsaydım deme.

buradaki bir çok bayan sadece evlenmiş olmak için kabul etmek istediğimi düşünüyor ben istemez miyim sevmeyi ama olmuyor napayım yaşım 33 oldu bundan sonra biri çıkar mı karşıma, karşıma çıkan kişiyi sever miyim bilmiyorum ama çok yoruldum mücadele vermekten . bi bayram oluyor kuzenlerimin hepsi evli kardeşlerim ve ben bekarız sadece eziliyorum onların yanında, ben ezilmesem de çevredekiler eziyor beni sözleriyle, bi düğüne gidiyoruz herkes eşi çocuğu ile geliyor ben tekim, bi arkadaş ortamına katılıyorum hep eşleri ve çocuklarından konuşuluyor ben sohbete bile katılamıyorum, yaaa o acır gözlerle bana bakanlar, anne babamın çocukları evlenemediği için yaşadığı üzüntüye ne demeli, gelecekle ilgili yaşadığım korkular, en çok da anne olmak istiyorum evladım olsun istiyorum daha sana sayamayacağım kadar çok şey var, tüm bunlardan dolayı kabul etmek istiyorum ama sevmiyorum bu çocuğu ben.
Biraz önce samimi olduğum bi bayan var kurumda o yanıma geldi sohbet ediyoruz, dün derya hanımların yanına gittim seni sordular dedi, Benim neyimi sordular dedim çünkü hiçbi muhabbetim yok onla, ela hanım kaç yaşında, evlenmeyi düşünmüyor mu demişler, düşünüyo gece gündüz onu düşünüyo aklından hiç çıkmıyor yemeden içmeden kesildi deseydin dedim. hiçbir muhabbetimin olmadığı insanlar bile ela evlenmeyi düşünmüyor mu diyo (yavvvvvvvvvv sananeeeeeeeeeeee sen kimsin de bunu soruyorsun sananeeeeeeeeeeeeee ) Millet işi gücü bırakmış beni konuşuyor ya delirtecekler beni en sonunda, hergün evlilik mevzusu içinde buluyorum kendimi, evlenince LEVEL atlayacakmış gibi hissediyorum kendimi, hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamadınız o yüzden beni hiçbiriniz anlayamazsınız.

Bunu diyene düşünüyorum aday yok,varsa bir tavsiyen alırım bi dal de olsun bitsin.
Benimde 30'uma bir kaldı bazen insanlar cevap istiyor.
Onlar sormaya utanmıyor sizde cevap yapıştırmaya utanmayın bu konuda.

Sevmediğiniz insanla sürdürmeye çalışmayın.
Evlenipte olduğu yere çoraplarını,kıyafetlerini bırakan adama tahammül edilemiyor.
Birde sevgi yoksa arada hiç yüreği götürmüyor insanın.

çok abartıyorsunuz artık bu konuda paronayak olmuşsunuz bence

sürekli tanıdık tanımadık herkesin 24 saat sizin evlenmenizle ilgileneceğini, herkesin sürekli bunu size veya çevrenize soracağını hiiiç sanmıyorum.

inanılmaz derecede kompleks haline getirmişsiniz bu ne yahu.

bir de 33 yaştan 60 yaş gibi bahsediyorsunuz sürekli.

böyle ömür mü geçer ? biz bile şiştik burda yazık dğil mi size kendinize bu eziyeti yapmayın yardım alın bir an önce

şiştiyseniz okumayabilirsiniz yazdıklarımı, zorlamıyorum kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…