Ben bugün şunu farkettim, annemin aklına uyarsam evde kalacağım garanti. Ben 32 hatta 2 ay sonra 33 yaşına girecek biriyim benim abuk sabuk nedenlerden dolayı birilerini elememem gerek artık adım atmalıyım evliliğe karşı. Ama gel gelelim ben anneme aday beğendiremiyorum, herkese bir kulp buluyor eee ister istemez bende etkileniyorum düşüncelerinden. Bu çocuğu ilk geldiği gün beğendi annem sonra tanışmak için bize geldiklerinde bi eleştiriyor anlatamam. Annesi başı açık bi kadın ,tanışmaya geldiklerinde dizkapağın biraz daha altında bi elbise giymişti. Bir kaç gün sonra konuşuyoruz annemle bu çocuk hakkında "ne cevap vereceksin " dedi bende tam emin değilim dedim siz nasıl buldunuz dedim, annem " valla ben beğenmedim " dedi neyini beğenmedin mesela dedim " annesi kocaman kadın öyle başı açık gelmişti, o giydiği elbise yakışmış mıydı onun yaşına, babasının sesi soluğu çıkmıyor öyle oturdu kalktı gitti"
bunlar eleştirilecek şeyler mi kızlar Allah aşkına. Bugün başka biri geldi görücü olarak, kardeşime de o kadın gitmeden söyledim " bak kadın gittikten sonra kimbilir neyi eleştirerek " diye neyse kadın kalktı gitti annemdeki tepki şu " çok hoşuma gelmedi bu kadın, çok konuşuyordu, bir de görücüye geliyorsun ayağına çorap bile giymemişti " anne sen eleştirerek yer arıyorsun dedim sadece. Yanlış bi karar almaktan korkuyorum kızlar, istiyorum ki ailemden de destek göreyim ama malesef hep eleştiri ben evlenemeyeceğimi anladım