• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

Canım şöyle hissediyorum bu çocuğun hiç kız arkadaşı olmamış :oops: beni istiyor ama nasıl davranacağını yada bi bayanın kalbi nasıl kazanılır bilmiyor
Aaa bu da çok hoş aslında. Her şeyi işk sende yaşayacak. Sen nasıl yoğurursan öyle olacak. Çıkan ürün tamamen senin eserin olacak yani :)

ya anneme anlattım, ay bu eskiler çok garip. "hemen nikah günü alsınlar, düğüne gerek yok, çocuk doğursun hemen" diyor, kendisi de 28 yaşında evlenmiş, o gün için geç bir yaş ve kardeşimi çok zor doğurdu. anne dedim biraz tanımasın mı kadın? belki uyumlu değiller vb? "neyini tanıyacak evlenmeden tanımak mı olurmuş" diyor :KK70:

eskiden insanlar cocuklarina dogar dogmaz cuzdan cikarmiyordu yillar sonra gittiklerinde aile hangi yil derse o yil yaziliyodu. cocuk erken askere gitsin ya da erken evlensin ya da gec yazim dolayisiyka aile ceza parasi odemesin diye. yani mumkun degil diyen yaniliyor. cunku benimde ayni anlattigim gibi olmus.
birilerine ay bu nasil memur olmus diye camur atmadan her seyi iyi bildigine emin olmak gerek

Ben senle tartışmak istemiyorum ama ilk yazdığın cevap buydu bana :KK20:
Bu kafayla nasil kamu kurumunda calisiyorsun,ilginc.
Boyle insanlara resmi islem yaptiriyoruz iste.
Canim ilk once sen yazdin bana haset insan diye,hatirlatirim.

Ben senle tartışmak istemiyorum ama ilk yazdığın cevap buydu bana :KK20:

Bende tartismak istemiyorum,sadece ben daha once boyle birseye rastlamadim ve tuhaf geldi,kusura bakma.

ya anneme anlattım, ay bu eskiler çok garip. "hemen nikah günü alsınlar, düğüne gerek yok, çocuk doğursun hemen" diyor, kendisi de 28 yaşında evlenmiş, o gün için geç bir yaş ve kardeşimi çok zor doğurdu. anne dedim biraz tanımasın mı kadın? belki uyumlu değiller vb? "neyini tanıyacak evlenmeden tanımak mı olurmuş" diyor :KK70:
:KK48::KK48: :KK48:

Bende tartismak istemiyorum,sadece ben daha once boyle birseye rastlamadim ve tuhaf geldi,kusura bakma.
Tuhaf gelebilir o kısma bişey demiyorum ama üslubun ve yaklaşımın gayet çirkindi ve buna rağmen hala kendini savunuyorsun (buda bana tuhaf geliyor)

Bnm takildigim nokta adama 85 dogumluyum ama nufusta 84 yaziyor demissin.Ailen sen dogmadan nufus cuzdani cikarmis oluyor bu durumda.85te dogup nufusta 86 yaziyor desen neyse.
Bu durumda olan çok kişi var benim abime buna dahil babam erken okula başlasın kuzenleri ile birlikte gitsin diye o şekilde yaptırmış.

@Kazen
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Burda hakaret ediliyor bana ,ben olsam ohoooooooo çoktan banlanmıştım
Ela,
yatağı yorganı siteye serip acaba biri hakaret eder mi diye bekleyemiyoruz ablacım, bak benim hala yemeğim yok mesela, gidip dünya kadar fatura ödedim işlerim vardı, Ela'ya hakaret ederler şimdi deyip nöbet tutamayız değil mi?
Sitem ediyorsunuz ama bizimde kandan candan insan olduğumuzu unutoyorsunuz.

Ela,
yatağı yorganı siteye serip acaba biri hakaret eder mi diye bekleyemiyoruz ablacım, bak benim hala yemeğim yok mesela, gidip dünya kadar fatura ödedim işlerim vardı, Ela'ya hakaret ederler şimdi deyip nöbet tutamayız değil mi?
Sitem ediyorsunuz ama bizimde kandan candan insan olduğumuzu unutoyorsunuz.
Çok iyi anlıyorum sizi elbette sizde etten kemikten insansınız tabiki ama nacizane küçük bi öneri benden size zor geliyorsa yapmayın, kız bana hakaret ediyor ceza almıyor ama ben "niye ceza verilmiyor "deyince ceza alıyorum. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum (tabi varsa) ( büyük ihtimalle bu mesajdan sonra yine engellenirim:KK48: :KK48::KK48::KK48::KK48: olsun içimde kalmaz en azından söyleyeceklerim :ukala:)

Canım şöyle hissediyorum bu çocuğun hiç kız arkadaşı olmamış :oops: beni istiyor ama nasıl davranacağını yada bi bayanın kalbi nasıl kazanılır bilmiyor

ela bu normal değil. hiç değil. adam 85li demiştin dimi?
32 yaşında bir insanın nasıl hiç görüştüğü olmaz?
kadın olsa anlarım. neticede ataerkil bir ülkede yaşıyoruz, çok baskı var kadınların üzerinde
annesi babası izin vermemiş olsa bile erkeklere güven sorunu yaşayabilir.
ama bu yaşa kadar hiç bir kızla sevgili olmamış bir erkek iyi değil

ben öyle biriyle bir süre görüştüm ve bütün öküzlüklerini bu sebebe yüklüyordu.
26 yaşındaydım o zaman. ama şu an 32 yaşındayım ben de, valla hayatta çekemem :/

32 yaşında adamın hiç kız arkadaşı olmamış mı? :deli:
hiç sağlıklı bir durum değil zaten ailenin de oğlanın da bir şeyleri oldu bittiye getirme çabası dikkat çekici.
bir falso olma ihtimali çok yüksek ben olsam bu durumu fazlasıyla irdelerdim bence bir sorunu var

Ben bugün şunu farkettim, annemin aklına uyarsam evde kalacağım garanti. Ben 32 hatta 2 ay sonra 33 yaşına girecek biriyim benim abuk sabuk nedenlerden dolayı birilerini elememem gerek artık adım atmalıyım evliliğe karşı. Ama gel gelelim ben anneme aday beğendiremiyorum, herkese bir kulp buluyor eee ister istemez bende etkileniyorum düşüncelerinden. Bu çocuğu ilk geldiği gün beğendi annem sonra tanışmak için bize geldiklerinde bi eleştiriyor anlatamam. Annesi başı açık bi kadın ,tanışmaya geldiklerinde dizkapağın biraz daha altında bi elbise giymişti. Bir kaç gün sonra konuşuyoruz annemle bu çocuk hakkında "ne cevap vereceksin " dedi bende tam emin değilim dedim siz nasıl buldunuz dedim, annem " valla ben beğenmedim " dedi neyini beğenmedin mesela dedim " annesi kocaman kadın öyle başı açık gelmişti, o giydiği elbise yakışmış mıydı onun yaşına, babasının sesi soluğu çıkmıyor öyle oturdu kalktı gitti":KK57: bunlar eleştirilecek şeyler mi kızlar Allah aşkına. Bugün başka biri geldi görücü olarak, kardeşime de o kadın gitmeden söyledim " bak kadın gittikten sonra kimbilir neyi eleştirerek " diye neyse kadın kalktı gitti annemdeki tepki şu " çok hoşuma gelmedi bu kadın, çok konuşuyordu, bir de görücüye geliyorsun ayağına çorap bile giymemişti " anne sen eleştirerek yer arıyorsun dedim sadece. Yanlış bi karar almaktan korkuyorum kızlar, istiyorum ki ailemden de destek göreyim ama malesef hep eleştiri ben evlenemeyeceğimi anladım

Ben bugün şunu farkettim, annemin aklına uyarsam evde kalacağım garanti. Ben 32 hatta 2 ay sonra 33 yaşına girecek biriyim benim abuk sabuk nedenlerden dolayı birilerini elememem gerek artık adım atmalıyım evliliğe karşı. Ama gel gelelim ben anneme aday beğendiremiyorum, herkese bir kulp buluyor eee ister istemez bende etkileniyorum düşüncelerinden. Bu çocuğu ilk geldiği gün beğendi annem sonra tanışmak için bize geldiklerinde bi eleştiriyor anlatamam. Annesi başı açık bi kadın ,tanışmaya geldiklerinde dizkapağın biraz daha altında bi elbise giymişti. Bir kaç gün sonra konuşuyoruz annemle bu çocuk hakkında "ne cevap vereceksin " dedi bende tam emin değilim dedim siz nasıl buldunuz dedim, annem " valla ben beğenmedim " dedi neyini beğenmedin mesela dedim " annesi kocaman kadın öyle başı açık gelmişti, o giydiği elbise yakışmış mıydı onun yaşına, babasının sesi soluğu çıkmıyor öyle oturdu kalktı gitti":KK57: bunlar eleştirilecek şeyler mi kızlar Allah aşkına. Bugün başka biri geldi görücü olarak, kardeşime de o kadın gitmeden söyledim " bak kadın gittikten sonra kimbilir neyi eleştirerek " diye neyse kadın kalktı gitti annemdeki tepki şu " çok hoşuma gelmedi bu kadın, çok konuşuyordu, bir de görücüye geliyorsun ayağına çorap bile giymemişti " anne sen eleştirerek yer arıyorsun dedim sadece. Yanlış bi karar almaktan korkuyorum kızlar, istiyorum ki ailemden de destek göreyim ama malesef hep eleştiri ben evlenemeyeceğimi anladım

hem adamla görüşüp hem de görücü mü kabul ediyorsunuz
ayrıca başka bir yerde yazdığınıza göre de hoşlandığınız üçüncü bir kişi var
bence sizin kafanız çok karışmış yakında sırf evlenmek için yoldan geçen herkesi görücü kabul edeceksiniz
bu kadar evlilik düşkünlüğü iyi değil biraz daha net olmalısınız

hem adamla görüşüp hem de görücü mü kabul ediyorsunuz
ayrıca başka bir yerde yazdığınıza göre de hoşlandığınız üçüncü bir kişi var
bence sizin kafanız çok karışmış yakında sırf evlenmek için yoldan geçen herkesi görücü kabul edeceksiniz
bu kadar evlilik düşkünlüğü iyi değil biraz daha net olmalısınız
E napayım gelen görücüyü kovayım mı :KK48:, başka birinden hoslandigim doğru ama onunda benden hoslandigindan emin değilim ki, ayrıca evlenmek istiyorum evet inkar da etmiyorum

E napayım gelen görücüyü kovayım mı :KK48:, başka birinden hoslandigim doğru ama onunda benden hoslandigindan emin değilim ki, ayrıca evlenmek istiyorum evet inkar da etmiyorum

çok erkek hiç erkektir
kesin kararınızı verip o kişiye yürümelisiniz
bu insanların birbirinden haberi olsa hiçbiri yanınızda kalmaz

Back