• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

evlenince LEVEL atlayacakmış gibi hissediyorum kendimi, hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamadınız o yüzden beni hiçbiriniz anlayamazsınız.

ela. elin kolun tutuyo, gözün görüyor ki bunları yazabiliyorsun buraya. abartma istersen.
sanki büyük bir sağlık rahatsızlığı gibi bahsetmeye başladın bekarlıktan.

evlenip boşanıp 2 çocukla beş parasız ortada kalmayı yeğler miydin şu haline cidden?
ben de senle aynı yaştayım. bıraksam benim etrafımdakiler de ağzına geleni söyler.
arkamdan diyodur bile. eeeeeee?

sen evlensen onlar mı çekecek kocanın kaynananın kahrını?
ya da evlenmedin, boğazından geçen lokmanın hesabını onlar mı veriyor?
inancı olan bir insansan bunun da kaderin bir parçası olduğuna inanmak zorundasın.

babam üzülüyo demişsin de senin kadar kafaya takmıyodur.
artık her evlenen 2 kişiden biri boşanıyor nerdeyse. paldır küldür elalemin ağzını kapamak için evlenip boşanmak mı lazım yani? kimin için yaşıyosun bu hayatı?

kendin gerçekten ne istediğini düşündün mü hiç? ya bi otur düşün, soyutla insanlardan kendini.
ben ne istiyorum diye bi sor kendine ya. Allahını seversen bir kere sor.

sevmiyosun o adamı. miden almıyor. nerdeyse suratına kusacaksın ama hala kendini zorluyosun.
YAPMA.

ela. elin kolun tutuyo, gözün görüyor ki bunları yazabiliyorsun buraya. abartma istersen.

evlenip boşanıp 2 çocukla beş parasız ortada kalmayı yeğler miydin şu haline cidden?
ben de senle aynı yaştayım. bıraksam benim etrafımdakiler de ağzına geleni söyler.

inancı olan bir insansan bunun da kaderin bir parçası olduğuna inanmak zorundasın.

artık her evlenen 2 kişiden biri boşanıyor nerdeyse. paldır küldür elalemin ağzını kapamak için evlenip boşanmak mı lazım yani? kimin için yaşıyosun bu hayatı?

kendin gerçekten ne istediğini düşündün mü hiç? ya bi otur düşün, soyutla insanlardan kendini.

sevmiyosun o adamı. miden almıyor. nerdeyse suratına kusacaksın ama hala kendini zorluyosun.
YAPMA.

+1000
evlnmyi ne kadar gözünde büyütmüşsün.. evlenince başın göğe ermiyor. tam tersi sorumlulukların çoğalıyor. sevmediğin adam olunca napacaksın o evin içinde acaba?
evlenip hayatı kendine zindan edeceğine, mutsuz olacağına hiç evlenme yahu.. eskide kaldı onlar..

YAPMA.
+1000
evlnmyi ne kadar gözünde büyütmüşsün.. evlenince başın göğe ermiyor. tam tersi sorumlulukların çoğalıyor. sevmediğin adam olunca napacaksın o evin içinde acaba?
evlenip hayatı kendine zindan edeceğine, mutsuz olacağına hiç evlenme yahu.. eskide kaldı onlar..
+100000000
Ben de 30 dan sonra evlendim hic ağlamadım üzülmedim , hayırlısını istiyorum dedim .
Allahım tam istediğim birini nasip etti kendisi ailesi mükemmeldi, gözümün içine aşkla bakan bir adamlaydim , ama bak şuan ne haldeyiz o ask bile bizi kurtarmıyor .
Ailem arkamda evlenmemi benden çok isteyen annem ve babam bile dayanmıyorsan boşan gel diyor ,ki benim eşim bir çok eşten de çok çok iyidir .
Evliliği gözünde bu kadar yüceltme hepimiz çektik bekarken şimdi ikiye katlandı çektiklerimiz

Son düzenleme:
Valla evlenmek için evlenme diyoruz beni anlamıyorsunuz diye tutturuyorsun. güzel güzel anlatıyoruz anlamak istemiyorsun. burada kimse sana "aa 30 yaşına gelmişsin geç olmuş hemen evlen kaşına gözüne huyuna suyuna bakma" demeyecek onu bekliyorsan bekleme.

Anladığım kadarıyla sen kafana evlenmeyi koymuşsun biz ne desek de sen bu çocukla deneyeceksin. umarım çok fazla üzülmeden çok geç olmadan yapacağın hatayı anlarsın.

Allah kolaylık versin.

buradaki bir çok bayan sadece evlenmiş olmak için kabul etmek istediğimi düşünüyor ben istemez miyim sevmeyi ama olmuyor napayım yaşım 33 oldu bundan sonra biri çıkar mı karşıma, karşıma çıkan kişiyi sever miyim bilmiyorum ama çok yoruldum mücadele vermekten . bi bayram oluyor kuzenlerimin hepsi evli kardeşlerim ve ben bekarız sadece eziliyorum onların yanında, ben ezilmesem de çevredekiler eziyor beni sözleriyle, bi düğüne gidiyoruz herkes eşi çocuğu ile geliyor ben tekim, bi arkadaş ortamına katılıyorum hep eşleri ve çocuklarından konuşuluyor ben sohbete bile katılamıyorum, yaaa o acır gözlerle bana bakanlar, anne babamın çocukları evlenemediği için yaşadığı üzüntüye ne demeli, gelecekle ilgili yaşadığım korkular, en çok da anne olmak istiyorum evladım olsun istiyorum daha sana sayamayacağım kadar çok şey var, tüm bunlardan dolayı kabul etmek istiyorum ama sevmiyorum bu çocuğu ben.
Biraz önce samimi olduğum bi bayan var kurumda o yanıma geldi sohbet ediyoruz, dün derya hanımların yanına gittim seni sordular dedi, Benim neyimi sordular dedim çünkü hiçbi muhabbetim yok onla, ela hanım kaç yaşında, evlenmeyi düşünmüyor mu demişler, düşünüyo gece gündüz onu düşünüyo aklından hiç çıkmıyor yemeden içmeden kesildi deseydin dedim. hiçbir muhabbetimin olmadığı insanlar bile ela evlenmeyi düşünmüyor mu diyo (yavvvvvvvvvv sananeeeeeeeeeeee sen kimsin de bunu soruyorsun sananeeeeeeeeeeeeee ) Millet işi gücü bırakmış beni konuşuyor ya delirtecekler beni en sonunda, hergün evlilik mevzusu içinde buluyorum kendimi, evlenince LEVEL atlayacakmış gibi hissediyorum kendimi, hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamadınız o yüzden beni hiçbiriniz anlayamazsınız.

Madem evlilik sizin icin bu kadar onemli ve korkulariniz var, evlenin ozaman bu cocukla ama evlilik helalse bosanmakta helal bunu bilin.
Yani onemli olan omur boyu mutluluk,20 yasinda evlenip 33 yasinda bosanabilirdiniz de.
Bide bi insanin tipi yuruyusu neden kisinin gozune batar? Ben esimin yuzunde cikan sivilceyi farketmem o gosterene kadar cunku insan sevdigi kisinin bedenindeki detaylarda bogulmaz.
Ayrica sohbet ilerlemiyorsa evlenince daha da yabancilasabilirsiniz cunku hersey rutine biniyor.
Olcun tartin, ona gore karar verin

Çok doğalsın ve tatlı bir insansın Zeynepp20 Zeynepp20 birkaç konundan tanıyorum seni Allah gönlüne göre birini nasip etsin Bende bazen özlem duyuyorum iyi bir eşe mutlu bir yuvaya ve çocuklara ancak evine girip kapını kapattığında herşey bitiyor .Herkes kendi hayat mücadelesinde hiçbirşey göründüğü gibi değil.Verilen her nimetin hesabı ilmek ilmek soruluyor hayatta.Bir verilip bin alınıyor karşılığında. Belki olmaması daha iyi diyorum bazen bu yüzden.Herşeyin geçici olduğu bu hayatta özlemek de geçici istemek de birini çok istedim ama o başkası ile şu anda çok çabaladım o olsun diye şimdiye kadar istediğim tek kişi idi ama o istemedi evlendi düğün davetiyesinde yazan söz bile benim düğün davetiyeme yazmayı planladığın sözdü onunla beraber benim için herşey bitti .Onun evliliği ile sanki benimde evliliğim olmuş bitmişti.Hayattaki tüm jokerlerimi bitirmistim .Öldüm tekrar dirildim diyebilirim Çünku yaşımda az değil di herşeye tekrar başlamak için.Bitmişti herşey.Görüştüğüm kişiler oluyor senin gibi ama içime sinmiyor Ben tekrar asık olup evlenmek istiyorum yaşım kaç olursa olsun sevmedigim biriyle evlenemem bunu anladım bu ayrılıktan sonra .Bazen özlüyorum tüm yaptıklarına rağmen ancak özlemek de bitiyor bazen bir çocuğum olsun istiyorum istemek de bitiyor eve girip kapatınca herşeyi unutuyorsun .Çok çabalasak da olmayacak şeyler var kabullenmek lazım akışına bırakmak lazım olmuyorsa olmuyor işte..

evet geldiğinde konuşucam bunları hepsini söyleyeceğim. bu çocuklu ilgili duygularım çok karışık istiyor muyum istemiyor muyum onu bile kestiremiyorum. Çocukla ilk mesajlaşarak başladık, mesajlaşırken bile sohbet kuramıyoruz konudan konuya atlıyor hani nasıl diyeyim sana sohbetimiz akıcı gitmiyor (kafa açıyo tabiri caizse) sonra bize geldiler baktım hoş çocuk ALLAH biliyo çok hoşuma gitti beğendim, sonra dışarda buluştuk 2 defa bizde ki kadar beğenemedim hatta gözüme bile battı yürüyüşü sohbeti (sohbeti çok değişik, birsürü insanla görüştüm ama bunun sohbeti çok garip, bi insan bi kızla kızı etkileyecek şeyler konuşur bu öyle değil abuk sabuk) içimden bi ses hayır de diyo ama korkuyorum gelecekten tek kalmak istemiyorum hayatımda güzel şeyler olsun istiyorum, burdaki bi çok kişi bana kızıyordur eminim ama yaşım 33 olacak 2 ay sonra daha kimbilir ne zaman biri çıkar karşıma (bu çıkan kişiye karşı da bişeyler hisseder miyim o da var) o yüzden devam ediyoruk o yüzden olmaz bu iş diyemiyorum o yüzden zorluyorum kendimi :KK43:
Senin bu anlattıklarınla ilgili olarak, senin durumunun bir üst evresi olan evlilik kısmını bizzat yakın arkadaşım yaşadı.

Milletin içinde konudan konuya atlıyor diye konuşmasından utandı ve sürekli azarladı.

Güldü, gülmesi bile salakça hiç yaşının adamı değil dedi,

Arkadaş gruplarına girdiklerinde, adam okadar itici geliyoki gözüne eşlerinden bi özür dilemediği kaldı kocasının saçma esprileri saçma konuşmalarından dolayı,

Ve cinsel hayat; resmen bana tecavüz ediyo gibi hissediyorum ağlıyorum gizli gizli dedi.

En son ayrılamayacağını düşünüp psikoloğa gitti. Geçenlerde nasıl oldunuz dedim, daha katlanılabilir dedi.
Yani bu durum hiç değişmeyecek. Göze al öyle bas imzayı.

Çok doğalsın ve tatlı bir insansın Zeynepp20 Zeynepp20 birkaç konundan tanıyorum seni Allah gönlüne göre birini nasip etsin Bende bazen özlem duyuyorum iyi bir eşe mutlu bir yuvaya ve çocuklara ancak evine girip kapını kapattığında herşey bitiyor .Herkes kendi hayat mücadelesinde hiçbirşey göründüğü gibi değil.Verilen her nimetin hesabı ilmek ilmek soruluyor hayatta.Bir verilip bin alınıyor karşılığında. Belki olmaması daha iyi diyorum bazen bu yüzden.Herşeyin geçici olduğu bu hayatta özlemek de geçici istemek de birini çok istedim ama o başkası ile şu anda çok çabaladım o olsun diye şimdiye kadar istediğim tek kişi idi ama o istemedi evlendi düğün davetiyesinde yazan söz bile benim düğün davetiyeme yazmayı planladığın sözdü onunla beraber benim için herşey bitti .Onun evliliği ile sanki benimde evliliğim olmuş bitmişti.Hayattaki tüm jokerlerimi bitirmistim .Öldüm tekrar dirildim diyebilirim Çünku yaşımda az değil di herşeye tekrar başlamak için.Bitmişti herşey.Görüştüğüm kişiler oluyor senin gibi ama içime sinmiyor Ben tekrar asık olup evlenmek istiyorum yaşım kaç olursa olsun sevmedigim biriyle evlenemem bunu anladım bu ayrılıktan sonra .Bazen özlüyorum tüm yaptıklarına rağmen ancak özlemek de bitiyor bazen bir çocuğum olsun istiyorum istemek de bitiyor eve girip kapatınca herşeyi unutuyorsun .Çok çabalasak da olmayacak şeyler var kabullenmek lazım akışına bırakmak lazım olmuyorsa olmuyor işte..
ne guzel anlatmışsınız , allah gönlünüze göre verir inşallah hayırlısıyla tez zamanda , son cümlelerinize bayıldım , bunu kabullenip her şeyi allaha bırakmak işte budur , bunun mükafatını alacaksınız eminim .

Kızlar bitirmeye karar verdim, olmuyor yüzüne bile bakamıyorum , sohbeti bile kötü geliyor, zorluyorum kendimi olsun diye. 1 hafta izin almış gelmiş (güya beni görmek için gelmiş) dün benim işim vardı bulusamadik, bugün buluştuk akşam üzeri . Ben kalktım saçımı yaptım makyaj yaptım hazırlandım (özendim kendime, sırf o gelecek diye ama daha çok òzendim ). Saat 6 gibi buluştuk yine avm'de buluştuk , msj atmış ben geldim diye neyse bende 10 dk sonra orda oldum, bunu bi gördüm şok oldum ben:KK57: bir karış sakal, bi kot giymiş, üstüne kırış kırış bi tşört giymiş elinde bi mağaza poşeti ( eşofman almış kendine) . Ben ne kadar kendime özenmişsem o, o kadar paspal (yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz insan bi çiçek alır bi ufakta olsa bi hediye alır odun gibi çıkmış gelmiş) neyse bi yere gittik oturduk, "yaaa eşofmanımı unutmuşum eşofman aldım kendime" dedi.:ukala:. Ama öyle sinirim bozuldu, moralim bozuldu ki anlatamam hatta garson geldi ne istersiniz diye sordu bende saçmaladım resmen " meyvesuyu istiyorum limonlu" dedim (limonata demek istedim ama böyle çıktı ağzımdan :KK48: ) garson limonlu mu? :KK57:dedi aaaa pardon ya limonata demek istedim dedim :KK48:. Neyse sohbet ediyoruz yüzüne bakamıyorum sağa sola bakmaya başladım , 1 saat oturduk kalkalim mı dedim ve kalktık, ısrarla sinemaya gidelim hafta içinde dedi bakalım izin alabilirsem dedim . Kızlar niye böyle oluyor Allah aşkına :cry: niye?

Senın için üzülüyorum aynı zamanda kendım içinde bugun gene benden çok çok kucuk bırını evlendırdık allah sana da nasıp etsın hayırlı bır es dıleklerı vardı bana o an gelıyor cok ıcerlıyor ınsan neden hersey zamanında olmuyor neden bende o gelının baktıgı gıbı sevgıyle sevdıgıme bakamıyorum yada neden benım dugunum degıl artık hıc olmayacakmıs gıbı gelıyor .Senın ıcın nedıye bılirım ki kendıme bırsey dıyemıyorum .

Kızlar bitirmeye karar verdim, olmuyor yüzüne bile bakamıyorum , sohbeti bile kötü geliyor, zorluyorum kendimi olsun diye. 1 hafta izin almış gelmiş (güya beni görmek için gelmiş) dün benim işim vardı bulusamadik, bugün buluştuk akşam üzeri . Ben kalktım saçımı yaptım makyaj yaptım hazırlandım (özendim kendime, sırf o gelecek diye ama daha çok òzendim ). Saat 6 gibi buluştuk yine avm'de buluştuk , msj atmış ben geldim diye neyse bende 10 dk sonra orda oldum, bunu bi gördüm şok oldum ben:KK57: bir karış sakal, bi kot giymiş, üstüne kırış kırış bi tşört giymiş elinde bi mağaza poşeti ( eşofman almış kendine) . Ben ne kadar kendime özenmişsem o, o kadar paspal (yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz insan bi çiçek alır bi ufakta olsa bi hediye alır odun gibi çıkmış gelmiş) neyse bi yere gittik oturduk, "yaaa eşofmanımı unutmuşum eşofman aldım kendime" dedi.:ukala:. Ama öyle sinirim bozuldu, moralim bozuldu ki anlatamam hatta garson geldi ne istersiniz diye sordu bende saçmaladım resmen " meyvesuyu istiyorum limonlu" dedim (limonata demek istedim ama böyle çıktı ağzımdan :KK48: ) garson limonlu mu? :KK57:dedi aaaa pardon ya limonata demek istedim dedim :KK48:. Neyse sohbet ediyoruz yüzüne bakamıyorum sağa sola bakmaya başladım , 1 saat oturduk kalkalim mı dedim ve kalktık, ısrarla sinemaya gidelim hafta içinde dedi bakalım izin alabilirsem dedim . Kızlar niye böyle oluyor Allah aşkına :cry: niye?
hayırlısı olsun elacim, isabetli bir karar olur zira evlenirsen zamanını bu odunu kereste yapmakla uğraşırsın, çok yıpranırsın emin ol . Şimdiden bir çiçek veya en çok ne sevdiğini öğrenip küçük de ilsa bir hediye almıyorsa emin ol evlenince hüsranın katlanır .
Evleneceğin öyle bir anda geliyor ki , bir bakmışsın evlenmişsin ,

Senın için üzülüyorum aynı zamanda kendım içinde bugun gene benden çok çok kucuk bırını evlendırdık allah sana da nasıp etsın hayırlı bır es dıleklerı vardı bana o an gelıyor cok ıcerlıyor ınsan neden hersey zamanında olmuyor neden bende o gelının baktıgı gıbı sevgıyle sevdıgıme bakamıyorum yada neden benım dugunum degıl artık hıc olmayacakmıs gıbı gelıyor .Senın ıcın nedıye bılirım ki kendıme bırsey dıyemıyorum .
yaşınız kaç bilmiyorum ama hic inancınızı kaybetmeyin bir anda hayat eşinizle karşılaşacaksınız eminim , ben de okul iş derken bir baktım otuzundayim herkes evlenmiş çocuklu olmuştu bile ,
Bekledim sabırla asla başka şehir istemem ve kendimden kısa erkekle evlenmem dediğim biriyle kendimi evli buldum :)) çok sevmiştim kurallarımı yıkmıştım , kader dedikleri bu olmalı , her şey kendiliğinden gelişiyor .
Siz de dua edin hayırlısını dileyin , bakın evlenince bitmiyor sınavlar , olsun da ne olursa olsun diyoruz eeee bak oldu ama bu defa evlat hasretiyle evlendiğimden beri yanıp yanıp kavruluyorum .

hayırlısı olsun elacim, isabetli bir karar olur zira evlenirsen zamanını bu odunu kereste yapmakla uğraşırsın, çok yıpranırsın emin ol . Şimdiden bir çiçek veya en çok ne sevdiğini öğrenip küçük de ilsa bir hediye almıyorsa emin ol evlenince hüsranın katlanır .
Evleneceğin öyle bir anda geliyor ki , bir bakmışsın evlenmişsin ,
ben evlenmek istemiyorum artık çok yoruldum bir sürü insanla tanıştım görüştüm, acaba bunla olur mu acaba bu doğru kişi mi diye ama bıktım artık, şunu anladım ki ALLAH yazmamış kaderime birini boşuna bu çabalarım, sadece ALLAH'ın içimdeki bu evlilik isteğini almasını istiyorum çünkü o benim canımı çok yakıyor

Zaten bitmemiş miydi bu arada sanki baska talip değerlendirmeleri olmuştu hakkınızda hayırlısi olsun... insallah iyi biri çıkar karışınıza

Elanur ben de seni merak ediyordum,e artık bunlardan sonra bitirilmeyi haketmiş,kendini suçlamazsın artık ilerde,Allah gönlüne göre nasip etsin canım

Back