• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

çok erkek hiç erkektir
kesin kararınızı verip o kişiye yürümelisiniz
bu insanların birbirinden haberi olsa hiçbiri yanınızda kalmaz
Zaten hiçbiri yok yanımda :KK43: hiçbiri çok bişey istemiyorum ki ben sevmek ve sevilmek bu kadar zor mu bu? Bu görüştüğüm çocukla 1 ay du görüşüyoruz ama toplasan 2 defa dışarda buluştuk 2 defa da evde ( yani bize geldiklerinde görüştük) zorluyorum kendimi onu sevmek için o_O 3 hafta sonra bulunduğum ile gelecekmiş benle görüşmeye üstelik ailesi tatilde(ailesinden gizli geliyor, çünkü annesi istemiyormuş kendileri evde yokken gelmesini " tek başına napacaksın, sıkılırsın " diyormuş ama o senle görüşmek için gelicem diyor. Kendimi de kandırıyorum onuda o ondan hoşlandığımı düşünüyor :KK43: . İçimdeki boşluğu doldurmak istiyorum belki yada korkuyorum gelecekten o yüzden kabul edeyim bitsin diyorum bilmiyorum sadece şunu biliyorum ben bu çocuğu sevmiyorum. Kurumumda bi çocuktan hoşlanıyorum onun bakışlarından benden hoşlandığını hissediyorum (belki yanılıyorum bilmiyorum) . Görücü kısmına gelince oğlunu görmedim kimdir nedir necidir bilmiyorum sadece baktı ve gitti kadın bu kadar. Kafam çok karışık BİTSİN ARTIK bu durum bitsin

ailesinden gizli geliyor, çünkü annesi istemiyormuş kendileri evde yokken gelmesini " tek başına napacaksın, sıkılırsın " diyormuş ama o senle görüşmek için gelicem diyor.

diğerleri hakkında bir şey diyemem ama bu adam size yaramaz
ayrıca bu yaşa kadar sevgilisi de olmamıştı değil mi niye olmadığı belli
yemeğini de annesi mi yediriyormuş bir sorsanıza
koskoca adam hiç akıl yok

Zaten hiçbiri yok yanımda :KK43: hiçbiri çok bişey istemiyorum ki ben sevmek ve sevilmek bu kadar zor mu bu? Bu görüştüğüm çocukla 1 ay du görüşüyoruz ama toplasan 2 defa dışarda buluştuk 2 defa da evde ( yani bize geldiklerinde görüştük) zorluyorum kendimi onu sevmek için o_O 3 hafta sonra bulunduğum ile gelecekmiş benle görüşmeye üstelik ailesi tatilde(ailesinden gizli geliyor, çünkü annesi istemiyormuş kendileri evde yokken gelmesini " tek başına napacaksın, sıkılırsın " diyormuş ama o senle görüşmek için gelicem diyor. Kendimi de kandırıyorum onuda o ondan hoşlandığımı düşünüyor :KK43: . İçimdeki boşluğu doldurmak istiyorum belki yada korkuyorum gelecekten o yüzden kabul edeyim bitsin diyorum bilmiyorum sadece şunu biliyorum ben bu çocuğu sevmiyorum. Kurumumda bi çocuktan hoşlanıyorum onun bakışlarından benden hoşlandığını hissediyorum (belki yanılıyorum bilmiyorum) . Görücü kısmına gelince oğlunu görmedim kimdir nedir necidir bilmiyorum sadece baktı ve gitti kadın bu kadar. Kafam çok karışık BİTSİN ARTIK bu durum bitsin
Oyy ela seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama sevmeden olmuyor, sevdiğin bir kişi varken de diğer taraf naparsa yapsın olmuyor onunla. İçin almıyor. Allah yardımcın olsun

diğerleri hakkında bir şey diyemem ama bu adam size yaramaz
ayrıca bu yaşa kadar sevgilisi de olmamıştı değil mi niye olmadığı belli
yemeğini de annesi mi yediriyormuş bir sorsanıza
koskoca adam hiç akıl yok
Sevgilisi olmamıştır diyen benim konuşmalarından davranışlarından öyle hissediyorum. Annesi kısmı da şöyle annesi çok titizmiş bu yüzden ev dağılır düzenimi bozarsın diyormuş, bir de biz evdeyken gel sıkılma diyormuş tek başına napacaksın diyormuş

Oyy ela seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama sevmeden olmuyor, sevdiğin bir kişi varken de diğer taraf naparsa yapsın olmuyor onunla. İçin almıyor. Allah yardımcın olsun
Tam sevgi de değil içimdeki onu görünce istemsizce yüzümde bi tebessüm oluşuyor (sevgi değil ama ) zaten öbür çocuğu gördüğüm bile yok, günde 1 kere arıyor, üstelik şu saatte arıycam seni diye msj atıyor öncesinde (telefonda konuşmak için randevulaşan ilk çift !biziz heralde) gün içinde sık sık msj atıyor bu kadar

Tam sevgi de değil içimdeki onu görünce istemsizce yüzümde bi tebessüm oluşuyor (sevgi değil ama ) zaten öbür çocuğu gördüğüm bile yok, günde 1 kere arıyor, üstelik şu saatte arıycam seni diye msj atıyor öncesinde (telefonda konuşmak için randevulaşan ilk çift !biziz heralde) gün içinde sık sık msj atıyor bu kadar

randevulaşıyor çünkü sıcaklık, samimiyet yok aranızda.
ondan kafasına göre arayamıyor demek ki.
kendini uzak hissediyor.
sevmeden evlenmek olmaz.
zorla sevmek de olmaz.
hayırlısı.

ela annenin eleştirdiği şeyler çok saçma ama bence içine sinmemesini doğru ifade edemediğinden böyle diyor
bence annenin sezgilerine güven

sen bu elemanı bi bırak bi kere, sevmiyosun zaten. zorlama
adamla aynı yatağa girceksin ayol var mı ötesi :oops:
zorlamayla iteklemeyle olmaz, içinin basbaya ısınması lazım
olmuyosa yol ver hemen, zihnin rahat etsin

ay o mesaj atan da çok salakmış o ne ya

ela annenin eleştirdiği şeyler çok saçma ama bence içine sinmemesini doğru ifade edemediğinden böyle diyor
bence annenin sezgilerine güven

sen bu elemanı bi bırak bi kere, sevmiyosun zaten. zorlama
adamla aynı yatağa girceksin ayol var mı ötesi :oops:
zorlamayla iteklemeyle olmaz, içinin basbaya ısınması lazım
olmuyosa yol ver hemen, zihnin rahat etsin

ay o mesaj atan da çok salakmış o ne ya
Annemin sezgilerine çok güveniyorum aslında ama saçma şeyleri eleştiriyor " kadının ayağında çorabı bile yok" diye eleştiri mi olur ALLAH aşkına bu sıcakta çorap giyip Kurdeşen mi döksün kadın Hangimiz çorap giyiyoruz. Bu elemanı bırakmakta kolay olmayacak şimdi noldu birden bire diyecek :KK43: çünkü ya kızmayın bana ama biz onla canımlı cicimli konuşuyoruz ( niye bunu yapıyorum onu da bilmiyorum, sevmediği bir insana niye insan canım der ) kendimi anlayamıyorum deliriyor muyum acaba çünkü hiç normal hareketler değil bunlar

Annemin sezgilerine çok güveniyorum aslında ama saçma şeyleri eleştiriyor " kadının ayağında çorabı bile yok" diye eleştiri mi olur ALLAH aşkına bu sıcakta çorap giyip Kurdeşen mi döksün kadın Hangimiz çorap giyiyoruz. Bu elemanı bırakmakta kolay olmayacak şimdi noldu birden bire diyecek :KK43: çünkü ya kızmayın bana ama biz onla canımlı cicimli konuşuyoruz ( niye bunu yapıyorum onu da bilmiyorum, sevmediği bir insana niye insan canım der ) kendimi anlayamıyorum deliriyor muyum acaba çünkü hiç normal hareketler değil bunlar

sevilmek istiyorsun, uzakta olunca da istediğin resmi oturtuyorsun kafanda adamın yerine
normal yani, sanal gibi bişey neticede. sanalda da zaten işler böyle böyle büyüyor
yakınında olsa böyle olmazdı zaten
ama bu tamamen kendini aldatmaca, başka bişey değil

sevilmek istiyorsun, uzakta olunca da istediğin resmi oturtuyorsun kafanda adamın yerine
normal yani, sanal gibi bişey neticede. sanalda da zaten işler böyle böyle büyüyor
yakınında olsa böyle olmazdı zaten
ama bu tamamen kendini aldatmaca, başka bişey değil
Kendimi kandırıyorum galiba

Ayrılmak istesen oglanda buyuk yıkım olur çünkü canım ,bırtanem derken bırden bıre ayrılmak tuhaf .Sebeplerını sorar ona acıklama yapmakta zor ısınamadım desen o da dıyecek neden bana öyle davrandın .Sevecegın bırını bulmak çok zor görucu usulu oldumu ne yapsan elınde kalıyor keşke karsılıklı senden hoslanan aynı ortamdan bırı olsa da bunlara gerek kalmasa erkeklere de bırseyler olmus sankı açılacakları yok kızlardan beklıyorlar.

:halay:Sen niye o cocuga acılmıyosun. Ucunda ölümmü var. Denemş olursun hem dünyanın sonu degil ya. Hayatını sevmicen içinin almadıgı biriyle birleştirme. Mutlu olmak seninde hakkın. Git o cocuga açıllll. :dondurma::dondurma:En Büyük TÜRKİYE

Saçmalama canım, mantıklı düşün, bitsin bu durum diye sevmediğin biriyle mi evleneceksin . Adamı sevmiyorsan zorlama, bırak , yazık ona da baştan söyle gelmesin . Hoşlandığın çocukla niye birlikte olmayı düşünmüyorsun, başka sorunlar mı var?

Ayrılmak istesen oglanda buyuk yıkım olur çünkü canım ,bırtanem derken bırden bıre ayrılmak tuhaf .Sebeplerını sorar ona acıklama yapmakta zor ısınamadım desen o da dıyecek neden bana öyle davrandın .Sevecegın bırını bulmak çok zor görucu usulu oldumu ne yapsan elınde kalıyor keşke karsılıklı senden hoslanan aynı ortamdan bırı olsa da bunlara gerek kalmasa erkeklere de bırseyler olmus sankı açılacakları yok kızlardan beklıyorlar.

ne fark eder ki... ha aynı ortamdan ha birinin aracılığıyla. sonuçta iki kişi bir araya gelince birbirini sevecek mi önemli olan o. biri önermiş ve direkt tanışmışlar. vasıta ile olmuş.

hem aynı ortamda birinden hoşlandık diyelim. karşılık da bulduk. devamında yine anlaşmazlıklar, soğumalar olabilir.

nasıl tanışıldığından çok ilişkinin seyrinde iki kişi birbirini sevip "işte benim eşim bu olabilir." diyebiliyor mu buna bakmak lazım.

Ayrılık onada zor olacak bence de ufak ufak kendimden soğutayım bence

:halay:Sen niye o cocuga acılmıyosun. Ucunda ölümmü var. Denemş olursun hem dünyanın sonu degil ya. Hayatını sevmicen içinin almadıgı biriyle birleştirme. Mutlu olmak seninde hakkın. Git o cocuga açıllll. :dondurma::dondurma:En Büyük TÜRKİYE
Aynı servisteyiz nasıl açılayım ona ben, hadi beni reddetti nolacak ayrıca diyelim ki kabul etti görüşmeye başladık kimbilir ne düşünür hakkımda yapamam bunu aslaaaa

Facebook'u falan da yok ki ekleyeyim hani böyle bi adım olsun, soyadını bile bilmiyorum:KK43: . Bu çocuk daha önce başka bi servisteydi o serviste başka bi binadaydı işe gelip giderken görüyordum ara sıra gülümsüyordu bana ama böyle hoş hoş :KK51: sonra bizim servise geldi sadece adını biliyorum soyadını bile bilmiyorum, arkadaşların facebook'unda eklidir diye baktım yok onlardada ekli değil facebook kullanmıyor kesin başka da nasıl ulaşayım bilmiyorum

Ayrılık onada zor olacak bence de ufak ufak kendimden soğutayım bence
Çocuk içinde üzüldüm nedense hayaller kurmuştur tıpkı bızım gibi onun için de hayırlısı olur senin içinde insallah.Üç hafta sonra gelıcekmiş istersen biraz daha görus ondan sonra kararını verırsın .

Zorla sevgi olmaz hop diye herkes birbirini ilk gordugunde asik olmuyor ama birbirindende sikilmiyor gormeyince ozluyor oluyor bir duygu seninki cok zorlama gidiyor yazdiklarina senin annen cok elestirel bir hanim onun annesinde ailesindede tuhaflik var tam anlamlandiramadim ama olmaz gibi o is zaten olmazligi yeni gorucu kabul etmenizden belli
uzatma ela gonul kirmak baska seye benzemez belki o sikilgandir saftir kalbi temizdir umut veripte kirarsan ki su an bilincli bir gidishattasin agir doner sana
Sen dusun icine sinmedigi icin biri seni zorla oldurmaya calissa cnmli cicimli konusup umut verip yok olmuyor dese ne hissedersin

Çocuk içinde üzüldüm nedense hayaller kurmuştur tıpkı bızım gibi onun için de hayırlısı olur senin içinde insallah.Üç hafta sonra gelıcekmiş istersen biraz daha görus ondan sonra kararını verırsın .
Canım inan bende üzülüyorum hem onun için hem kendim için. Bende hayaller kurdum ama olmuyor vallaha çok zorluyorum kendimi olsun diye, îsınayîm bi evim Yuvam olsun diye ama olmuyor daha doğrusu telefonda konuşurken sorun yok ama yüzyüzeyken olmuyor, hatta bazen telefonda konuşurken bazen mesaj atarken bile yazdığı bazı şeyler gözüme batıyor. Mesela dün telefonda konuştuk 3 hafta sonra geleceğini söyledi sonra odama geldim mesajlaşıyoruz "geldiğimde çikolatalı pasta yada dondurma seversen yiyelim" yazmış yahu bu ne Allah aşkına :işsiz: böyle mi konuşur insan görüştüğü kızla, ne bileyim.

Back