- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Zaten hiçbiri yok yanımda hiçbiri çok bişey istemiyorum ki ben sevmek ve sevilmek bu kadar zor mu bu? Bu görüştüğüm çocukla 1 ay du görüşüyoruz ama toplasan 2 defa dışarda buluştuk 2 defa da evde ( yani bize geldiklerinde görüştük) zorluyorum kendimi onu sevmek için 3 hafta sonra bulunduğum ile gelecekmiş benle görüşmeye üstelik ailesi tatilde(ailesinden gizli geliyor, çünkü annesi istemiyormuş kendileri evde yokken gelmesini " tek başına napacaksın, sıkılırsın " diyormuş ama o senle görüşmek için gelicem diyor. Kendimi de kandırıyorum onuda o ondan hoşlandığımı düşünüyor . İçimdeki boşluğu doldurmak istiyorum belki yada korkuyorum gelecekten o yüzden kabul edeyim bitsin diyorum bilmiyorum sadece şunu biliyorum ben bu çocuğu sevmiyorum. Kurumumda bi çocuktan hoşlanıyorum onun bakışlarından benden hoşlandığını hissediyorum (belki yanılıyorum bilmiyorum) . Görücü kısmına gelince oğlunu görmedim kimdir nedir necidir bilmiyorum sadece baktı ve gitti kadın bu kadar. Kafam çok karışık BİTSİN ARTIK bu durum bitsinçok erkek hiç erkektir
kesin kararınızı verip o kişiye yürümelisiniz
bu insanların birbirinden haberi olsa hiçbiri yanınızda kalmaz