- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
Aaa bu da çok hoş aslında. Her şeyi işk sende yaşayacak. Sen nasıl yoğurursan öyle olacak. Çıkan ürün tamamen senin eserin olacak yani :)Canım şöyle hissediyorum bu çocuğun hiç kız arkadaşı olmamışbeni istiyor ama nasıl davranacağını yada bi bayanın kalbi nasıl kazanılır bilmiyor
Ondan daha çok editörlere kızıyorum inan, ben veya başka biri bunları yazsa almıştık cezayı
Canim ilk once sen yazdin bana haset insan diye,hatirlatirim.
Aaa bu da çok hoş aslında. Her şeyi işk sende yaşayacak. Sen nasıl yoğurursan öyle olacak. Çıkan ürün tamamen senin eserin olacak yani :)
Ben senle tartışmak istemiyorum ama ilk yazdığın cevap buydu bana
Bu kafayla nasil kamu kurumunda calisiyorsun,ilginc.
Boyle insanlara resmi islem yaptiriyoruz iste.
ya anneme anlattım, ay bu eskiler çok garip. "hemen nikah günü alsınlar, düğüne gerek yok, çocuk doğursun hemen" diyor, kendisi de 28 yaşında evlenmiş, o gün için geç bir yaş ve kardeşimi çok zor doğurdu. anne dedim biraz tanımasın mı kadın? belki uyumlu değiller vb? "neyini tanıyacak evlenmeden tanımak mı olurmuş" diyor
Tuhaf gelebilir o kısma bişey demiyorum ama üslubun ve yaklaşımın gayet çirkindi ve buna rağmen hala kendini savunuyorsun (buda bana tuhaf geliyor)Bende tartismak istemiyorum,sadece ben daha once boyle birseye rastlamadim ve tuhaf geldi,kusura bakma.
Bu durumda olan çok kişi var benim abime buna dahil babam erken okula başlasın kuzenleri ile birlikte gitsin diye o şekilde yaptırmış.Bnm takildigim nokta adama 85 dogumluyum ama nufusta 84 yaziyor demissin.Ailen sen dogmadan nufus cuzdani cikarmis oluyor bu durumda.85te dogup nufusta 86 yaziyor desen neyse.
Bu kafayla nasil kamu kurumunda calisiyorsun,ilginc.
Boyle insanlara resmi islem yaptiriyoruz iste.
Ela,
Babamın ortaokuldayken askerlik kağıdı gelmişBende tartismak istemiyorum,sadece ben daha once boyle birseye rastlamadim ve tuhaf geldi,kusura bakma.
Babamın ortaokuldayken askerlik kağıdı gelmiş
Burası Türkiye canım
Çok iyi anlıyorum sizi elbette sizde etten kemikten insansınız tabiki ama nacizane küçük bi öneri benden size zor geliyorsa yapmayın, kız bana hakaret ediyor ceza almıyor ama ben "niye ceza verilmiyor "deyince ceza alıyorum. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum (tabi varsa) ( büyük ihtimalle bu mesajdan sonra yine engellenirimEla,
yatağı yorganı siteye serip acaba biri hakaret eder mi diye bekleyemiyoruz ablacım, bak benim hala yemeğim yok mesela, gidip dünya kadar fatura ödedim işlerim vardı, Ela'ya hakaret ederler şimdi deyip nöbet tutamayız değil mi?
Sitem ediyorsunuz ama bizimde kandan candan insan olduğumuzu unutoyorsunuz.
Canım şöyle hissediyorum bu çocuğun hiç kız arkadaşı olmamışbeni istiyor ama nasıl davranacağını yada bi bayanın kalbi nasıl kazanılır bilmiyor
Canım şöyle hissediyorum bu çocuğun hiç kız arkadaşı olmamışbeni istiyor ama nasıl davranacağını yada bi bayanın kalbi nasıl kazanılır bilmiyor
Ben bugün şunu farkettim, annemin aklına uyarsam evde kalacağım garanti. Ben 32 hatta 2 ay sonra 33 yaşına girecek biriyim benim abuk sabuk nedenlerden dolayı birilerini elememem gerek artık adım atmalıyım evliliğe karşı. Ama gel gelelim ben anneme aday beğendiremiyorum, herkese bir kulp buluyor eee ister istemez bende etkileniyorum düşüncelerinden. Bu çocuğu ilk geldiği gün beğendi annem sonra tanışmak için bize geldiklerinde bi eleştiriyor anlatamam. Annesi başı açık bi kadın ,tanışmaya geldiklerinde dizkapağın biraz daha altında bi elbise giymişti. Bir kaç gün sonra konuşuyoruz annemle bu çocuk hakkında "ne cevap vereceksin " dedi bende tam emin değilim dedim siz nasıl buldunuz dedim, annem " valla ben beğenmedim " dedi neyini beğenmedin mesela dedim " annesi kocaman kadın öyle başı açık gelmişti, o giydiği elbise yakışmış mıydı onun yaşına, babasının sesi soluğu çıkmıyor öyle oturdu kalktı gitti"bunlar eleştirilecek şeyler mi kızlar Allah aşkına. Bugün başka biri geldi görücü olarak, kardeşime de o kadın gitmeden söyledim " bak kadın gittikten sonra kimbilir neyi eleştirerek " diye neyse kadın kalktı gitti annemdeki tepki şu " çok hoşuma gelmedi bu kadın, çok konuşuyordu, bir de görücüye geliyorsun ayağına çorap bile giymemişti " anne sen eleştirerek yer arıyorsun dedim sadece. Yanlış bi karar almaktan korkuyorum kızlar, istiyorum ki ailemden de destek göreyim ama malesef hep eleştiri ben evlenemeyeceğimi anladım
E napayım gelen görücüyü kovayım mıhem adamla görüşüp hem de görücü mü kabul ediyorsunuz
ayrıca başka bir yerde yazdığınıza göre de hoşlandığınız üçüncü bir kişi var
bence sizin kafanız çok karışmış yakında sırf evlenmek için yoldan geçen herkesi görücü kabul edeceksiniz
bu kadar evlilik düşkünlüğü iyi değil biraz daha net olmalısınız
E napayım gelen görücüyü kovayım mı, başka birinden hoslandigim doğru ama onunda benden hoslandigindan emin değilim ki, ayrıca evlenmek istiyorum evet inkar da etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?