İçimi dökmek istiyorum bu sefer yargılamayın

Düğünleri zaten çok sevmezdim. Ama, bugüne kadar canımı sıkan ve bir an önce bitmesi için dişimi sıktığım tek düğün kendi düğünüm olmuştur diyebilirim.Yani,tek siz böyle şeyler yaşamıyorsunuz.
Bundan emin olun. Ben, düğün öncesi, düğün günü ve sonrasında bana yaşatılanlara takılı kalsaydım, kesin boşanırdım. Onun için kafanıza takıp, kendinizi üzmeyin. Kriz yönetebilmek, bu kadar tecrübesizken zor olabiliyor.Eşinizle uyumlu ve mutluysanız gerisini boş verin.

Konu sahibi eş tarfına göre kendini üstün görüyor. O üniversitesi mezunu eşi değil. O çok kazanıyor eşi az. Bu durumda kız tarafını pamuklara sarmaları lazım diye beklediler sanırım
Ben eşime göre çok daha güzelim diye de yazmış mı bir yerde:) o eksik kalmış.

Bu düğün günü ,anne ,kayınvalide konularına şaşıyorum. üniversiteden mezun olup,çalışmaya başlayıp hemen evlendik. 22 - 23 tu yaslarimiz.o yasta bile ne eşim ne ben ailelerimizi hiçbirşeye karıştırmadık hala da oyle biz 4 kisilik bir aileyiz onlarda üst soyumuz kafasindayiz. Herkeste bu huyumuzu bildiğinden böyle ufak şeyler için bizi darlayamazlar. Kayinvalidem arasira abuk konussa da eşimin hatrı bende büyüktür duymam bile unutur geçerim. Annem birkaç kez kayinvalidemle alakalı konuşmaya kalktı onu hiç dinlemeden susturdum bitti gitti 2 dünür kanka oldular şimdi.
Evlilik 2 kişi arasında olmalı siz de maşallah kuzen dayı enişte kayınço eş dışında herkes var

akrep akraba ordusu derim ben her zaman bazı akrabalar için. Sizinkiler tam bir akrepmişşş maşallah.
siz ne annenize ve kuzenize nede dıdısının dıdısının ne dediğine bakın. Kendi evinize yuvanıza bakın. kuzeninizlede aklınz varsa evinize bile sokmayın ben olsam evime dahil sokmazdım, düğünümde en mutlu günümde böyle davranan bir insan evinizin huzurunu kaçırmak için elinden geleni yapar. Yapıcagınız tek şey sizi üzen size zarar veren herkesele aranıza mesefa koymak, mutlulugunuz onlara en güzel cevap olacaktır.

Konu sahibi eş tarfına göre kendini üstün görüyor. O üniversitesi mezunu eşi değil. O çok kazanıyor eşi az. Bu durumda kız tarafını pamuklara sarmaları lazım diye beklediler sanırım
Buna rağmen el üstünde tutulmadığı için bu asabiyet büyük ihtimalle

bence senin tavrın biraz şımarıklığa giriyo

Mesafe koydum .Yani düşünüyorum benim kuzenimin düğünü olsa kuaföre bile gitmeye ihtiyaç duymam .heleki gelinin yanında ay ne kötü bu kuaför makyaj yaptı deyip de başka kuaför aratmam ama oldu işte . Bundan sonrası en güzeli mesafe

İşte edilmez sorun orada gelin bohçası yapmadılar .düğünden sonra lif havlu verdi gelin bohçası diye :)

E lif versin ne olacak ya? Demek o kadarını yapabilmiş.

Biz bohça olaylarına hiç girmedik mesela gelemem ben öyle şeylere dedim. Şimdi ben eksik gelin miyim :) ne alınacaksa eşimle birlikte aldık bitti gitti.

E lif versin ne olacak ya? Demek o kadarını yapabilmiş.

Biz bohça olaylarına hiç girmedik mesela gelemem ben öyle şeylere dedim. Şimdi ben eksik gelin miyim :) ne alınacaksa eşimle birlikte aldık bitti gitti.
Ya asıl konu lif vermesi felan değildi işte . Anneme okumamış cahil diye laf edince ben sadece sinirlensin amacıyla dedim .dememeliydim orada hata benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…