- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Ya asıl konu lif vermesi felan değildi işte . Anneme okumamış cahil diye laf edince ben sadece sinirlensin amacıyla dedim .dememeliydim orada hata benim
Ay ne ayıp ya .İnsanların yatak odasına kadar laf sokuyorsunuz3 aylık evlilik. Saçlarının kurumaması gereken zaman diliminde düğünde şöyle yaptılar böyle oldu diye edilen kavgalar..... Sorsan çok seviyor.
Hanımefendi yatak odanıza laf eden yok. Yaşadığınız durum normal değil.Ay ne ayıp ya .İnsanların yatak odasına kadar laf sokuyorsunuz
Evlendiğinizden beri yüzünüzü bir ben güldürdüm. Ne mutlu banaAy siz neden bana kafayı taktınızsabahtan beri işi gücü bırakıp konuma yorum yapıyorsunuz :) hiç normal değilsiniz hadi bende okb var inanın siz de de var siz çok yaşayın emi :) güldürdünğz
Havalar çok soğuk kattiiippp3 aylık evlilik. Saçlarının kurumaması gereken zaman diliminde düğünde şöyle yaptılar böyle oldu diye edilen kavgalar..... Sorsan çok seviyor.
Yeni soğudu. Düne kadar bahar gibiydi.Havalar çok soğuk kattiiippp
G gurbaaprenses93 konunun amacı iç dökmek mi yoka gelen yorumlar sizi biraz olsun haklı çıkarsın ve içiniz soğusun amacı mi?
Öyle diyorsanız öyledirYa siz gerçekten iflah olmazsınız . Beni çalışmıyorum diye yargıladılar ben de içimde bulunduğum durum anlaşılsın diye yazdım .
Gurbaprenses hanım siz bir prenses, siz çok harikasınız...her konuda haklısınız... sizden bir daha yok ...oldu mu....Ay ne ayıp ya .İnsanların yatak odasına kadar laf sokuyorsunuz
'' Ben üniversite mezunuyum fazla kazanıyorum, o öyle değil. '' Fazla kazanan bulsaymış da gözü arkada kalmasaymış, madem bu kadar önemliyse. Kaynana da farketmiş demek kız tarafının kendilerini beğenmediklerini, oğlumun üstünde göz çoktu oğlum kızınızı seçti diye saçmalamış. Yaptığı çok çirkin, ama kız tarafının tavırlarını görünce anlaşılabilir. Benzer şeyler yaşadım, kocamla aşk yapacağım yerde ailemin sülalemin gözü doyurulmadı laf ettiler diye kocamı eziklemeye girişmedim. İki tarafı da bıraktık kendi haline, arada aklıma geldi üzüldüm falan. Bu evliliğimize sinek ısırığı hükmünde oldu hep.G gurbaaprenses93 konunun amacı iç dökmek mi yoka gelen yorumlar sizi biraz olsun haklı çıkarsın ve içiniz soğusun amacı mi?
tabi ki "ay canımm sen çok haklısın, hep bu geçmişi düşün ve olay çıkar kv ne tamam mı.." dememizi bekliyor :)
Aslinda sizi yatak odasina sokmaya calismis bence arkadas. Gidin sevisin,bu sacmaliklarla ugrasmayin demek istemis de. E anlamamissiniz? Komik olmus yani.Ay ne ayıp ya .İnsanların yatak odasına kadar laf sokuyorsunuz
Mesafe koydum .Yani düşünüyorum benim kuzenimin düğünü olsa kuaföre bile gitmeye ihtiyaç duymam .heleki gelinin yanında ay ne kötü bu kuaför makyaj yaptı deyip de başka kuaför aratmam ama oldu işte . Bundan sonrası en güzeli mesafe
Ben hem üniversite mezunuyum hem çalışmıyorum bir süredir. Koca parası yıyıyorum:))) Yanı boşanmam mi lazım :) bohça da yapmadık biz ben nerelere gidem :) acil konu açmam lazım :)'' Ben üniversite mezunuyum fazla kazanıyorum, o öyle değil. '' Fazla kazanan bulsaymış da gözü arkada kalmasaymış, madem bu kadar önemliyse. Kaynana da farketmiş demek kız tarafının kendilerini beğenmediklerini, oğlumun üstünde göz çoktu oğlum kızınızı seçti diye saçmalamış. Yaptığı çok çirkin, ama kız tarafının tavırlarını görünce anlaşılabilir. Benzer şeyler yaşadım, kocamla aşk yapacağım yerde ailemin sülalemin gözü doyurulmadı laf ettiler diye kocamı eziklemeye girişmedim. İki tarafı da bıraktık kendi haline, arada aklıma geldi üzüldüm falan. Bu evliliğimize sinek ısırığı hükmünde oldu hep.
yeni konularda görürüzBence konu sahibi daha çok olay çıkarır. Umarım yanılırım.
Sevişin demek, üniversite mezunu bir hanımefendinin kocası ile altın salkım, düğünde şöyle böyle ettiler kavgası çıkarıp yeni yuvasındaki huzuru kaçırmasından daha ayıpmış. Ortalığı karıştıran dayı kızı, patavatsızlığı eden kaynana, ilk günler otelde kalmak zorunda kalan koca. Keşke sülalesine dönüp, benim kocam sizin gözünüzü doyurmak zorunda mı diyebilseymiş.Aslinda sizi yatak odasina sokmaya calismis bence arkadas. Gidin sevisin,bu sacmaliklarla ugrasmayin demek istemis de. E anlamamissiniz? Komik olmus yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?