• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum bu sefer yargılamayın

Ya asıl konu lif vermesi felan değildi işte . Anneme okumamış cahil diye laf edince ben sadece sinirlensin amacıyla dedim .dememeliydim orada hata benim

Olanları değiştirebilme şansınız yok. Ya unutacaksınız, ya da unutmayıp evliliginizi gözden geçireceksiniz. Karar ve hayat sizin, seçim sizin.

olay anında tepki vermeyip sadece kendi kendinize moral bozup surat asmışsınız. şimdide "yaşananları unutamıyorum" modu... zamanında verilmeyen hiçbir tepkinin anlamı yoktur.
üzerinden zaman geçince kv nize "okumak cahilliği alır..bıtbıt" derseniz tabi ki anlam vermez.
çünkü insanlar sizin gibi geçmiş laflara takılmıyor, konuşup geçiyorlar.
sizin tutumunuz sıkıntılı.
anında cevabınızı verip geçmeyi öğrenin. yoksa bir ömür geçmiş lafları hatırlarsınız.

iki kişi evlenilken bu kadar insanın dahil olması ne kadar saçma.
nişandır düğündür tamam yapılsın ama.
sadece yaptık demek için yapılınca hiç bir anlamı yok ki.
maddi gücün varsa, adam gibi organizasyon yaptırabileceksen yap.
Hani sen sadece salona teşrif et.
herşeyle ilgileneceksin yorulacaksın stresini yaşayacaksın,
Senin için tadı kaçtıktan sonra ne anladık.
o zaman ikiniz gider nikahınızı koyarsınız , en yakın üç beş kişiyle, en şık, en pahalı bir mekanda, kaliteli, yemekli
bir kutlama yaparsınız. Düğünden daha az masraflı olur hem de hatırası güzel olur.
Böyle olmaz yani.

Ay siz neden bana kafayı taktınız 😃sabahtan beri işi gücü bırakıp konuma yorum yapıyorsunuz :) hiç normal değilsiniz hadi bende okb var inanın siz de de var siz çok yaşayın emi :) güldürdünğz
Evlendiğinizden beri yüzünüzü bir ben güldürdüm. Ne mutlu bana 😌

Ay ne ayıp ya .İnsanların yatak odasına kadar laf sokuyorsunuz
Gurbaprenses hanım siz bir prenses, siz çok harikasınız...her konuda haklısınız... sizden bir daha yok ...oldu mu....😁 şimdi siz bu yazdıklarımıda ayıplarsanız ..

G gurbaaprenses93 konunun amacı iç dökmek mi yoka gelen yorumlar sizi biraz olsun haklı çıkarsın ve içiniz soğusun amacı mi?
'' Ben üniversite mezunuyum fazla kazanıyorum, o öyle değil. '' Fazla kazanan bulsaymış da gözü arkada kalmasaymış, madem bu kadar önemliyse. Kaynana da farketmiş demek kız tarafının kendilerini beğenmediklerini, oğlumun üstünde göz çoktu oğlum kızınızı seçti diye saçmalamış. Yaptığı çok çirkin, ama kız tarafının tavırlarını görünce anlaşılabilir. Benzer şeyler yaşadım, kocamla aşk yapacağım yerde ailemin sülalemin gözü doyurulmadı laf ettiler diye kocamı eziklemeye girişmedim. İki tarafı da bıraktık kendi haline, arada aklıma geldi üzüldüm falan. Bu evliliğimize sinek ısırığı hükmünde oldu hep.

Mesafe koydum .Yani düşünüyorum benim kuzenimin düğünü olsa kuaföre bile gitmeye ihtiyaç duymam .heleki gelinin yanında ay ne kötü bu kuaför makyaj yaptı deyip de başka kuaför aratmam ama oldu işte . Bundan sonrası en güzeli mesafe

Bu olayda tepkinizi koymanız gereken kuzeniniz.

Ayrıca ben de düğünümde gereksiz akrabalardan sırf huzur bozmak icin soylenen cok laflar duydum o gün bittiler benim icin. Simdi hayatımda değiller desem yeridir kırk yılda bir bayramda seyranda gorursem gorurum onda da soğuk davranirım evime bile sokmuyorum böyle fesat insanları.

'' Ben üniversite mezunuyum fazla kazanıyorum, o öyle değil. '' Fazla kazanan bulsaymış da gözü arkada kalmasaymış, madem bu kadar önemliyse. Kaynana da farketmiş demek kız tarafının kendilerini beğenmediklerini, oğlumun üstünde göz çoktu oğlum kızınızı seçti diye saçmalamış. Yaptığı çok çirkin, ama kız tarafının tavırlarını görünce anlaşılabilir. Benzer şeyler yaşadım, kocamla aşk yapacağım yerde ailemin sülalemin gözü doyurulmadı laf ettiler diye kocamı eziklemeye girişmedim. İki tarafı da bıraktık kendi haline, arada aklıma geldi üzüldüm falan. Bu evliliğimize sinek ısırığı hükmünde oldu hep.
Ben hem üniversite mezunuyum hem çalışmıyorum bir süredir. Koca parası yıyıyorum:))) Yanı boşanmam mi lazım :) bohça da yapmadık biz ben nerelere gidem :) acil konu açmam lazım :)

Aslinda sizi yatak odasina sokmaya calismis bence arkadas. Gidin sevisin,bu sacmaliklarla ugrasmayin demek istemis de. E anlamamissiniz? Komik olmus yani.
Sevişin demek, üniversite mezunu bir hanımefendinin kocası ile altın salkım, düğünde şöyle böyle ettiler kavgası çıkarıp yeni yuvasındaki huzuru kaçırmasından daha ayıpmış. Ortalığı karıştıran dayı kızı, patavatsızlığı eden kaynana, ilk günler otelde kalmak zorunda kalan koca. Keşke sülalesine dönüp, benim kocam sizin gözünüzü doyurmak zorunda mı diyebilseymiş.

Back