Sende boyat o zaman :) iyi gelirrVuu huuuzaten biz kadınlar bir şeye sıkıldık mi ilk durağımız kuaför oluyor. Ben de ani bir kararla uzun saclarimi kısacık kestirmistim çok iyi gelmişti :) gel gelelim saçım hala kısa kestirmek çare olmayacak
Belki olabilir :) asıl istediğim elime bir kitap alıp saatlerce sessiz bir ortamda uzanıp okumak. Ev işi yemek vs derdim olmasın. Babası oğlanı alsın gezdirsin kafa dinleyim istiyorum. Ama ben geçen bu fırsatı teptim. Tatil günümde kocaman bir lahana alıp sarmistim yine uslanmamSende boyat o zaman :) iyi gelirr
Taksim eski taksim değil zaten suanda gitsen begenmezsin :)Aynen bayagı bir farkına vardım hemde. Saçlarıma bir şeyler yapmak istiyorum. Ama içimde dışarı çıkmak için çırpınan hangi kızı mutlu etsem bilemiyorum. Mavi mi yapsam kızıl mı yapsam kumrala mı gitsem.. İçimde yaşamak istediklerini yaşayamamış çılgın bir kız var. Bastırılmış zevklerim var mesela. Bırakayım hepsi çıksın mı.. Yakışır mı bilmiyorum bile. Erken anne oldum ben. Bu atraksiyonlara monotonluklara koşturmacalara bir dünya sorumluluga erken başladım. İstanbuldayım ama daha İstanbulu bile tam gezemedim. Ne bekarken, ne evliyken. Bekarken babam izin vermezdi, kaçıp giderdim. Ama kaçıp gidebildiğim bile sınırlı yerlerdi. Bir taksime hiç gitmedim mesela. Oglumdan sonra eşimle gezmelerde kalmadı. Hep koşturduk biz ya.. Vallahi neden böyle maraton oldu her şeyimiz.. İlginç geliyor. Anne olmak böyle bir şeydi demek.. Arada ipin ucu kaçıyor. Eşimi alıp gidebildiğim en uzak noktaya gitmek istiyorum.
Haklısın. Pis huylarımda var benim. Değişimi seviyorum istiyorum, ama sacıma kıyamıyorum, oyuma buyuma kıyamıyorum. Saçlarımla fazla oynamak istemiyorum ki yanmalar olmasın, ölmesin saçlarım. İşlem göre göre matlaşmasın. Açıcı maçıcı uygulanmasın. Ne bileyim.. Bu tür düşünceler saçma dimi? Saçma mı :/ yani değişim istiyorsam özveride bulunmam lazım.Taksim eski taksim değil zaten suanda gitsen begenmezsin :)
Kim me derse desin hayat senin hayatın
Mavi istiyosan mavi yap sacını ondan sıkıl kızıla dön
Bi kere daha yazmıstım Suavi nin eşini okudum 41 yasında anne olmus 47 yasında 4.dilini öğreniyordu
Hayatta hic birsey icin hic bir zaman gec olmadıgına inanıyorum
Gecenlere değil gelecek yıllarını düşünerek harket et
Ben boş vaktimde temizlik yapmak istiyorum mesela :/ bildiğin otomatiğe bağlamışım. Robot gibi olmuşum.Belki olabilir :) asıl istediğim elime bir kitap alıp saatlerce sessiz bir ortamda uzanıp okumak. Ev işi yemek vs derdim olmasın. Babası oğlanı alsın gezdirsin kafa dinleyim istiyorum. Ama ben geçen bu fırsatı teptim. Tatil günümde kocaman bir lahana alıp sarmistim yine uslanmam
Sacım sacın olsun kampanyası icin yaklasık 40cm belimde olan sacımı küt sekilde hiç umrumda olmadan kestirdim kuafördeki kadınlar aman allahım nasıl kıydın ben olsam aglardım vs vs zırvaladılar umrum olmadı gayet gülüyordum cokta sevdim yeni boyunuHaklısın. Pis huylarımda var benim. Değişimi seviyorum istiyorum, ama sacıma kıyamıyorum, oyuma buyuma kıyamıyorum. Saçlarımla fazla oynamak istemiyorum ki yanmalar olmasın, ölmesin saçlarım. İşlem göre göre matlaşmasın. Açıcı maçıcı uygulanmasın. Ne bileyim.. Bu tür düşünceler saçma dimi? Saçma mı :/ yani değişim istiyorsam özveride bulunmam lazım.
Kaliteli yaşamak konusunda katılıyorum. Aslında kendine değer vermektir bunlar.. Kocayı çocugunu sevmelisin ama onlar için yaşamamalısın. Ben şuan mesela ogluma adanmışım. Bildiğin adanmışım ve kendimi unutmuşum..
O zaman ikimiz içinde dönüm noktası olsun mu? Hayata bakışımızı beraber degiştirelim. Güzel olacagına beraber inanalım
Sorma çocuk olunca el mahkum boş vakit temizliğe gidiyorBen boş vaktimde temizlik yapmak istiyorum mesela :/ bildiğin otomatiğe bağlamışım. Robot gibi olmuşum.
Ben söylediğim gibi 20 kilo verdimIyi olmaniza sevindimNasil duzeldiniz merak ediyorum ama
Ozguven ve kendini sevme deger verme butun bakis acinizi hayatinizi degistirmis. InsAllah hep boyle mutlu olursunuz. Sizin adiniza sevindim!Ben söylediğim gibi 20 kilo verdimdiyete ne zaman basladigima baktım tam Aralık ayında bunları yazdığım sıralarda ben gerçekten başlamışım. Çok gurur verici bir şey bu benim için eşimle de bir sorunum olmadığını fark ettim. Bende ki özgüven eksikliği hayatımı daha da zorlastiriyormus. Yemek yeme isteğimle baş edememek beni daha depresif yapıyormuş. Hayatım zorsa iki kat zor geliyordu çünkü bana. Ama tamamen kendime dönüp kendim için bir şeyler yapmaya basladigimda özüme döndüm ben çok neşeli bir insanimdir belki profilme denk gelmissinizdir. Şunu öğrendim kimseye karşı bir beklentiniz olmayacak. O değeri siz kendinize vereceksiniz. Çocukla hala başım dertte. Ama ben artık o ben değilim
Çok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşaallahOzguven ve kendini sevme deger verme butun bakis acinizi hayatinizi degistirmis. InsAllah hep boyle mutlu olursunuz. Sizin adiniza sevindim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?