içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adam size ruh hastası givi bisey yazmisti, eski konunuzda mesaj goruntusu vardi. Sikayet edecektiniz. Hemde yazili hakaret, kapi gibi delil. Tekrar mi hakaret etti? Tekrar sikayet edin. Kapiya mi dayandi? Kapidan cikar cikmaz polisi arayin.

Bide adamin simdiki hayatini nerden ogreniyorsunuz, kim size sevgilisine yaptığı masrafları anlatıyorsa o kisiyle de iribatinizi kesin. O kadina bunu yapti bana yapmadi diye dusundukce ofkeniz dinmiyor. Her hafta adamla ilgili konu aciyorsunuz farkinda misiniz?

tehtid yoktu ama mesajlarında 1 ay önceki sana bu ülkede rahat vermem gibi bir kelime kullanmıştı.

evet tercih benimdi evet bunun sonuçlarını yaşıyorum zaten ben aksi birşey demiyorum ki zaten. içimde bastırdığım birçok şeyin acısını şimdi şimdi yaşıyorum ve bunları içimden atmak için konu açıp öfkemi dile getirip içimde bitirmeye çalışıyorum bazı şeyleri çünkü senelerce yaşadım.

evliliğim 6 sene sürdü ondan önce nişanlılık ve sevgililik sürecimiz tanıştığımızdan beri 16 sene geçti. 16 yıl evli kalmadım.

onun gözünde kötü olup olmadığım umurumda değil sadece sinirlerime dokunuyor yüzsüzlüğü. hala eski karısıymışım gibi davranıyor

araba aldığını biliyorum birşey istediğimde alamam diye tepki veriyordu. bir şekilde kulağıma geliyor ya çevrem var orda. bazı şeyleri kızım gittiğinde gördüklerini söylüyor ister istemez bunu bana yapmadı diye içerliyorum.

şimdiki olaylar değil şuan ne yaptığını gerçekten bilmiyorum kızım geçen ay gittiğinde mesela konuşuyor konuşmayı çok seviyor, anlatıyor birşeyler.

şikayet edecektim burdakiler o hakaret sayılmaz ondan birşey çıkmaz dediler bende şikayet etmedim ama msjlar duruyor o sebeple de şikayette bulunucam birçok tehtid de var hakaret de var allah belanı versin gibi birşeyler de yazdı. bütün hepsini yapıcam hem uzaklaştırma hem hakaret davası açıcam çok geçmedi zaten üzerinden.

Kizini 5 aydir gormuyor yazmistiniz

Jameya son tavsiyeyi vereceğim. Tehdit, hakaret hepsi icin sikayetci olabilirsiniz.
Cocuk teslim merkezi aracılığıyla cocugu babaya gösterebilirsiniz. Bunuda avukata sorun derim.

Jameya son tavsiyeyi vereceğim. Tehdit, hakaret hepsi icin sikayetci olabilirsiniz.
Cocuk teslim merkezi aracılığıyla cocugu babaya gösterebilirsiniz. Bunuda avukata sorun derim.
çok teşekkür ederim hepsini yapıcam. çocuk teslim merkezi ne bilmiyorum ama anneannesinden alıp anneannesine bırakması için anneme söyletmeyi düşünüyordum benim muhattap olmamam için.

aradan 5 ay geçti öyle geldi gördü.
Israrla gormuyor dediğinizi hatirliyorum. Uyeler kesin bulur mesajlarinizi
çok teşekkür ederim hepsini yapıcam. çocuk teslim merkezi ne bilmiyorum ama anneannesinden alıp anneannesine bırakması için anneme söyletmeyi düşünüyordum benim muhattap olmamam için.

Teslim merkezine cocugu birakiyorsunuz, baba aliyor. Ebeveynler karsilasmiyor

4 sene önce boşandım ve ilk sevgilimdi. üstelik evlenme planları yapıyordum. gayet ağır başlı bir insanım.

Koskoca 4 yıl

4 carpi 365 yok artık yaaaaaa

Karşımda olup sizi sarsip artık önüne bak demeyi çok isterdim

Ne olduysa oldu ne yasandiysa yaşandı bitti gitti

Israrla gormuyor dediğinizi hatirliyorum. Uyeler kesin bulur mesajlarinizi

Teslim merkezine cocugu birakiyorsunuz, baba aliyor. Ebeveynler karsilasmiyor
evet o görmediği süreç 5 aylık bir süreçti. hatta ben izmire arkadaşımın yanına gitmiştim o gün geleceğimizi de haber vermiştim vakit geçirmek isterse alabileceğini söylemiştim cevap bile vermemişti belki bunu da yamzışımdır. sonra aradan 5 ay geçtikten sonra sevgilisiyle geldi burda zaman geçirdiler 1 gün. hatta kızım da babam hiç bana vakit ayırmıyor hep x abla ile geliyor biraz da bana vakit ayırsın demişti son gördüğünde.

Yaşadıklarınızın üzerinden geçtiğiniz zorlu yolları anlamak, kabul etmek ve başınızı dik tutmak gerçekten etkileyici. İçinizdeki güç ve kararlılık, her zorluğun üstesinden gelmenizi sağladı. Bu deneyimler sizi güçlü kıldı ve şimdi daha sağlam adımlarla ilerliyorsunuz.

Herkesin geçmişinde zorlu dönemler olabilir ve önemli olan bu deneyimlerden ders çıkarmak ve ileriye doğru ilerlemektir. Siz, kendi hayatınızı kendi ellerinizle yönlendiriyor ve geleceğe dair güçlü bir şekilde ilerliyorsunuz. Kendinize olan inancınızı ve cesaretinizi takdir ediyorum.

Şimdi, hayallerinize odaklanın ve gelecekteki başarılarınızı inşa etmek için enerjinizi kullanın. Yaptığınız işe odaklanın ve kendinizi sevgi dolu bir çevrede bulundurun. Siz, kendi mutluluğunuzu hak ediyorsunuz ve eminim ki bu zorluğun ardından çok daha parlak günler sizi bekliyor. Her adımınızla, kendinize olan inancınızı ve gücünüzü yeniden keşfedin. Yolunuzda size her zaman başarılar diliyorum

Koskoca 4 yıl

4 carpi 365 yok artık yaaaaaa

Karşımda olup sizi sarsip artık önüne bak demeyi çok isterdim

Ne olduysa oldu ne yasandiysa yaşandı bitti gitti
vallahi haklısın ama ben son 3 aydır takığım bu adama önceden böyle birşey yoktu. sanırım bastırdığım için tüm herşeyi böyle birden ortaya çıktı.

Son düzenleme:
ya böyle yorumlar istiyorum işte bu kadar zor değil bunu yazmak. çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki bu yorumunuz daha başarılı olmak ve kızıma güzel bir gelecek kurmak için uğraşıyorum, umarım hedeflerimin hepsini gerçekleştiririm, güzel kalbinizden öpüyorum

Kendine olan bu güven ve özveri, seni her alanda başarıya götürecektir. Kızına güzel bir gelecek kurmak için gösterdiğin çaba ve sevgi gerçekten takdire şayan. Senin gibi biri, elbette tüm hedeflerini gerçekleştirecek ve hayatında muhteşem başarılar elde edeceksin. Senin güzel kalbin ve hedeflerin için en içten dileklerimle, sana başarılar diliyorum canım

çok teşekkür ederim bu yorumunuz için kendime inanıyor ve güveniyorum. çok daha büyük başarılar da elde edeceğimi biliyorum kızım için. bende size başarılar diliyorum hayatta.

Acip yorum bakmam ne yazdin ettin diye de birazdan seni yiyecekler

Yanlış anlamayın ama unutamadığınız yorumlarına bende katılıyorum malesef. Boşanalı 4 sene olmuş hala adamla ilgili konu açıp,hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum diyorsunuz. 4 sene de adam hayatınızdan nasıl hala çıkamamış olabilir?

Unutamamışta olabilirsiniz gayet normal ama öyleyse de başkalarını,başta da kendinizi kandırmayın.

Kızınızla ilgili maddi tüm konuları resmi bir şekilde eski kocanızla muhattap olmadan halledebilirsiniz. Bunun için eski kocanızı aramanıza gerek yok.

gerçekten unutamamış değilim ama bu zamana kadar nelerine maruz kaldığımı anlatmadım anlatmıyorum da. evet iletişimi tamamen kesmem gerekirdi keşke daha önce yapsaydım ama kızım küçük diye arada onun için köprü olmaya çalıştım, yanlış olduğunu yeni yeni anlıyorum.
unuttum unutmadım değil sadece son 3 aydır daha fazla pişmanlık yaşıyorum. pişmanlık dediğim de bunca şeye neden katlandım diye ama kızımın doğacağı varmış demek ki. birde ben bu zamana kadar hiçbirşeyi anlatmadım kimseye ilk defa burda açık açık neler yaşadığımı yazdım. hatta boşanma konumda bile bahsetmemiştim içimde bastırmışım olanları belki de o yüzden bunca zaman sonra çıktı ortaya bu pişmanlık. yoksa şimdiye kadar ne hali varsa görsün dedim ve hayatıma baktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…