içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende zaten şükrediyorum burda eski kocamdan ayrıldğım için pişmanım diye konu açmadım sonuçta.

Şimdilik Romanya zaten, bir ara İspanya'ya kayar gibi oldu sonra yeni bir ülke yazdı mı bilmiyorum. Her an değişebilir

Hayatımda ki adamla tanıştırdım diye oturaklı olmamış oluyorum anladım.
Evet küçük bir ülke vatandaşıyım ama ailem burda yaşıyor diye burda kaldım.

Psikiatriste gittim evet ilaç alıyorum. Hayır öyle birşey istemiyorum bende sürünsün istiyorum ama adam sürünmedie ben daha da çok hırs yapıyorum olay bu.

Ama her hafta ayni ofkeyle dolusunuz. Eski sevgiliniz eski eşinizle kıyaslayinca hic bisey yapmamıştı sadece parasini odedigi dysoni alip gitti onada asiri ofkelendiniz.
hayatiniza aldığınız kisilere gosterdiginiz bagimliligin karsiligini alamayınca ofkeleniyorsunuz. Insanlarin sınırları var. Haksiz da olsalar sınırlarını koruyorlar. Sizin sorununuzun sınırlar ve kendini sevmeyle alakali oldugunu düşünüyorum ben

Eski sevgilime karşı bir öfem yok anlık bir öfkeydi sadece ve orda kapandı aklıma bile gelmiyor. İnsanım öfkelenebilirim. Eski eşime olan öfken dinmiyor onun da sebepleri zaten belli yalattığı şeyler kolay değil psikolojik baskı manipulasyon. Ailesiyle yaşadıklarım herşeyi içime attım senelerce ben burda yazdıklarımı aileme bile anlatmadım. Boşanırken bile dile getirmedim bunları içimde patladı işte. Burda konu açarken boşanma konusunda dile getirmedim daha yeni yeni bunları dişünüp bunu yaptı şunu yaptı diye kendimle yüzleşiyorum. Bu kadar şeyi yaşadım ve şuan ortalıkta sanki ben bunları yapmışım gibi sağda solda beni kötülüyor,saçma sapan şeyler söylüyor durup durup gelip hakaret ediyor öfkelenmem kadar doğal birşey var mı? Biri size gelip sen kötü bir kadınsın senden nefret etmem için şunu yapıyosun dese siz sakin kalabilir misiniz üstelik sabahın köründe? Daha kendime gelememişim adam geldi hakaret edip gitti ister istemez öfkem körükleniyor anlatamıyorum. Bu demek değil ki ben adamı seviyorum böyle bir adamın nesini seveyim?

ne diye uzaklaştırma isteyeceksiniz anlamadım.
adam zaten başka şehirde yaşamıyormuydu? kaldı ki aynı şehir olsa bile uzaklaştırma ne alaka.?
neden hala eski eşinize karşı öfke dolusunuz neden hala hazmedemiyorsunuz tercihlerinizi?

Dükkanıma gelip bana hakaret ettiği için uzaklaştırma alıyorum. Bana yaklaşmasın istiyorum.
16 senemi verdiğim için hazmedemiyorum.

Dükkanıma gelip bana hakaret ettiği için uzaklaştırma alıyorum. Bana yaklaşmasın istiyorum.
Neyi hazmedemiyorum?

bende onu soruyorum işte neyi hazmedemiyorsunuz? 4 sene geçmiş.
adam gelmiş kötü kadın demiş vs vs eee desin. bu adam kötü dese ne demese ne.
niye umursuyorsunuz bu kadar hala?
hakarete uzaklaştırma veriliyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum.

16 senemi verdiğim için hazmedemiyorum.
16 seneyi bile isteye vermişsiniz. Dövülmelere dayaklara doymamışsınız her seferinde barışmışsınız. Başka ülkeden bile koşa koşa gelmişsiniz. İtalya'dan nasıl getirtti sizi, mafyadan adamlar mı tuttu, uçağa zorla mı bindirdiler? Bir insan kaç defa manipüle edilir, bir kadın kaç kez dayak yiyince boşanır? Nasıl hala eski kocayı suçlayacak yüzü buluyorsunuz kendinizde? Buna rağmen hamile kalayım, çocuk doğurayım birazda çocuğum çeksin demişsiniz ve o çocuk şu anda çekiyor. Huzurlu mutlu aile ve baba özlemi çekiyor. Küçücük yaşta sormaması gereken sorular soruyor, bilmemesi gerekenleri biliyor.

Bana öyle geliyor ki boşanmak isteyen de siz değildiniz. Hatta daha da ileri gidiyorum sağlıklı baba-kız ilişkisi kurulmamasının nedeni de sizsiniz. Adam elini verse kolunu kaptıracağını, çocuk bahanesiyle devamlı huzursuzluk çıkaracağınızı hissediyor gibi. Çocuğu görmek iletişim kurmak vs istiyorsan o yol benden geçiyor diye aba altından sopa mı gösteriyorsunuz hep? AB ülke vatandaşısınız, gitseniz kızınıza çok daha güzel hayat kurabilirsiniz. Nükleer reaktör işletmiyorsunuz takı dükkanı atla deve değil. Kapatın satın savın her şeyi gidin yeni hayat kurun kendinize. AB vatandaşı böyle ağlıyorsa Türk kadını ne yapsın arkadaş? Bulgar veya Romanya farketmiyor gidin en azından çocuğunuza güzel bir gelecek verin. Anne olarak ona en iyisini vermek zorundasınız. Babası yine ödesin nafakayı, ödemezse her seferinde icraya versin avukatınız.

Bu nedir ya, her hafta eski kocam eski kocam eski kocam... Adam size değil siz adama takıntılısınız. İstediğiniz kadar inkar edip zekamızı küçümseyebilirsiniz ama gerçek bu. Gündüz engelliyormuş gece gizli gizli engeli açıp profilinize fotolarınıza bakıyormuş... Çekirdek ailem diye sırf adam görsün diye yazdınız paylaştınız.

Jameya yettiniz artık, en baştan beri konularınızı biliyorum hatta size yol gösteren yorumlar yaptım ama Allah aşkına yeter artık. Ortada 6 yaşında küçücük bir yavru var. Aile sıcaklığı aile huzuru yaşamamış, babasının kendisini sevmediğini istemediğini düşünüyor. Bunu tek suçlusu sağlıklı iletişim kurmayan anne babası. Sizin annenizle yaşadığınızı o da babasıyla yaşıyor. Eski eşim aşağı eski eşim yukarı... Asıl adam sizden kurtulamıyor.

Hakaret mi ediyor? Dava acin
Dukkan mo basiyor? Sikayetci olun.
Bidaha yaparsa tekrar edin.

Benim dukkanima gelip bana hakaret eden adam olsa sokaga cikar avaz avaz bagiririm. Illa biri cikar adami tutar, ardından da karakolluk oluruz, sikayet ederim. Icim sogumaz evet ama kendim için bisey yapmış olurum en azindan.

Ne cektin be Jameya.

tramam işte uzaklaştırma alıcam dedim ya zaten. ben kavga gürültü deli gibi bağırmayı seven biri değilim en güzel yol şikayet etmek onu da hafta içi halledicem zaten uzaklaştırma alıcam bir daha yaklaşamasın.

amma yazdınız yahu benden daha dertlisiniz. evet ben affettim ben barıştım her seferinde. bunu da zaten dile getiriyorum. hayır yurt dışından beni zorla alıp getirmedi.
ben burada yaşamak istiyorum, kızımı burada büyütmek istiyorum. yurt dışında yaşamış biri olarak keş ve uyuşşturucu bağımlıların içinde büyütmek istemiyorum kızımı. her adımda ot içen alkolik insanlarla aynı ülkede yaşasın istemiyorum ve bence kızım için gayet düzgün bir karar aldığımı düşünüyorım 3 ülkede yaşadım 4 ülke gezmiş bir insanım. kızım da avrupa birliği vatandaşı zaten büyüdüğünde özgürce kendi istediği ülkeye gidebilir. ben burda kendime bir iş kurdum burda büyütmek istiyorum burda huzurluyum. bunu ne için anlamayıp ısrarla birkaç üye yurt dışına yerleş diyorsunuz bunu anlamıyorum? kızım için iyi olanı benden daha iyi bilemezsiniz sonuçta. hoşlanmıyorsanız yorum yapmazsınız konuma. adam benim neyimden kurtulamıyor tek celsede anlaşmalı olarak hiçbirşeyini almadan boşadım neyimden kurtulamıyor? adamın üzerine yapışmadım. asıl zoruna giden de bu zaten kendisi de söyledi ben hayatıma birini aldım ama ben senin yerinde olsaydım bırakmazdım diye kendisi bana bunu söyledi. bu zoruna gidiyor besbelli ki hala bana hakaret edip benim moralimi bozmaya çalışıyor. evet geceleri engelimi kaldırıp profilime bakıyormuş 3 senedir bende bunu yeni yakaladım yakaladığım gibi de engelledim. konuları saptırmayı ne çok seviyorsunuz.

sanmadığınız şeyi avukatım söyledi dükkanıma geldiği için uzaklaştırma alabiliyorum tabiki nasıl alınmasın? adam benim iş yerime gelip bana özgürce hakaret edebilsin oh ne ala. evet hazmedemediğim şeyler var 16 senemin içine etti, beni aldattığı kadına hayatını yaşatıyor e bu durumda benim suçum neydi diye düşünüyorum haliyle. bunu hazmedemiyorum. sevgi veya herhangi bir duygum yok ona karşı. ve nedense sadece bu mevzuya takıldınız halbuki konu içerisinde birçok şeyden bahsettim.

Sen de bir de üzerine çocuk bakıyorsun öyle değil mi:)?

Jameya süpürgeli sevgilinle aynı evde yaşadın hem de kızınla beraber ya sen de işler bozulana dek:) Sen "hayatını yaşamıyor musun?" :)

Buraya yazıyorum, 24 Mart 2024. Bu yıl bitmeden bu adam çocuğunla görüşmeyi tamamen kesmezse ben de ismimi değiştiririm. Çocuğun senin için kozdan başka bir şey değil. İntikam aracı yaptın çocuğunu.

Her sabrın bir sonu vardır Jameya. Senin geçtiğin yoldan geçen çok insan var ve sonu hep pişmanlık ve kayıp.

Fakat sen freni patlamış kamyon gibi son hız gidiyorsun.

hayatını yaşatıyor dedim Lena :) hayatını yaşıyor demedim hayatını yaşasın bende yaşıyorum. ama bahsettiklerim tam olarak ne biliyormusun örnek vereyim, biz balayına bile gitmedik ama o kızı biz boşanır boşanmaz 5 yıldızlı otele götürdü. yada fıldır fıldır gezdiriyor benim üstüme başıma birşey almıyordu o kızın kuaför parasına varana kadar kendisi ödüyor bu tarz şeylerden bahsediyorum. yoksa hayatını zaten yaşasın umurumda değil. ben sadece yaptıkları yanına kaldı diye üzülüyorum ki konularda bahsetmediğim daha nice nice şeyler var. çocuk benim için bir engel değil hayatımı yaşamama. kızım benim en büyük armağanım gibi görüyorum.

E alin o zaman?
Ctesi pazar karakol acik. Avukatla yapmak istiyorum deseniz cogu avukat ctesi calisiyor.
Iste bu yuzden adamla kavga etmekten hoslandiginizu düşünüyorum. Herkesin stili farkli kimi engeller kimi rezillik cikarir, bir sekilde uzaklastirir hayatindan. Bu adam hakaret edecek cesareti sizden alıyor

adamın yüzsüzlüğünü çirkefliğini bir türlü anlatamıyorum ama siz de haklısınız. bu kadar yüzsüz bir adam yoktur bence de. ondan daha yüzsüz bir insan görmedim. ben iş yerimde otururken adam gelip bu şekilde yaptı burda ben ne yaptım tam olarak? ben rezillik çıkaracak bir kadın olsaydm şiddet gördüğümde apartmanı ayağa kaldırırdım o zaman yapmadım da şimdi mı rezillik çıkarıcam? ben tartışmaktan bile hoşlanmıyorum. bu hayatta tartıştığım tek insan o. cidden anlatamıyorum kendimi bu forumda.

uzaklaştırma aldırıcam hafta sonu çıkmak istemedim işler daha yoğun olur diye ama hafta içi halledicem.

Çok doğru şeyler yazmış fakat anlayana. Bu sitede neredeyse herkes sizi tanıdı, her gün konu açın isterseniz kimse size hak vermeyecek. Adam boşanarak doğru karar vermiş, burada bile haklı olduğunuzu kanıtlamak için konu üstüne konu açıyorsunuz. Her geçen gün gerçeklikten uzaklaşıyorsunuz, zorlamayın artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…