içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adama filan sarmıyorum aksine o bana durp durup sardığı için benim öfkem bitmiyor.

Vatandaşlık için 5 yıl lazım dedik eet aynen öyle ben evlendikten 1 sene sonra oturma iznimi aldım çünkü durumumuz iyi değild ve hesapta bir miktar olması gerekiyordu hatta ben borç almıştım hesapta görünsn diye.
Boşanırken de son senem dolmasına az kalmıştı ben o kadar yıldım ki vatandaşlığımı bile gözden çıkarıp adamı boşadım diyorum yok öyle olmadı diyenlr oldu benden daha iyi biliyormuş gibi.

Vatandaşlığımı gözden çıkarıp ben bir sürü para yatırıp oturma izni ardından da çalışma izni aldm bu süreçte de ne stresler yaşadım ne zorluklar yaşdım ben biliyorum ama nitekim onu da başardım ve şuan sigortalıyım vatandaş olmam için de 3 senem kaldı. Adamdan yıldım diyorum hiçbirşey talep etmedim 35k aldm onu da kızımla bir ev tutup yerleşmek için yoksa onu da almayacaktım.

Ayrıca ben mağdur olucak bir kadın da değilim mağduriyeti sevmediğim için de senelerce ben içimde biriktiemişim bir Allahın kuluna bahsetmemişim ailem de dahil buna,niye mağdur edebiyatı yapayım? Tutturdunuz bi mağdur bi yalan arkadaşlar yalansa neyi tartışıyorsunuz o zaman? Bu yalan söylüyor der kendi işime bakarım size de tavsiye ederim bunu.

Sevgili yapmış olabilirim ya taktınız buna da! Neyi hazmedemiyorsunuz bazılarınız ben gerçekten anlayamıyorum. Yok bu kadın birşey beceremz mı sizin gözünüzde herşeyim senaryo diyorsunuz ya? Nedir derdiniz bir yorum yaptınız hoşunuza gitmediyse uzatmaya da gerek oldğunu düşünmüyorum inanmıyorsanız da inanmayın yazmayın da. Lenayı engellediğim gibi sizi de engellerim gına geldi sizin gibi muhalefet dişında birşey yapmayan insanlardan.

ahhaaha

benim gözümde herşeyiniz senaryo değil

bendeniz, sizin tüm yazdıklarınızı baz alarak, ben, bizzat kendim, mantık silsilesi içinde, şöyle şöyle olmuş olabilir diye bir senaryo yani, çıkarım, yani çıkarsama, yani olası bir ihtimaller zinciri daha kaç kelimeyle ifade etmem lazım acaba? yazdım.

ay yazmaz olaydım. yazdığım şeyi 1003095476. kere tekrar diyorum ben yazdım diye....

yok ya gerçekten siz anlaşılabilir, laf anlatılabilir bir insan değilsiniz. adam manyak siz laftan anlamaz. çocuk delirmez inşallah aranızda....

Hesapta ne kadar para olması gerekiyormuş?

Bende konularımda sevgilim vardı diye yazmaz olaydım onu da siz ısıtıp ısıtıp defalarca önüme koydunuz.

O zamanki tutarı hatırlamıyorum ama büyük bir meblaydı yanlış hatırlamıyorsam 20 bin küsürdü ama 2015 yılından bahsediyorum yüksekti o zaman

Oturma iznine başvurulurken vize alınır gibi bank hesabında teminat aranmıyor.
Hele ki aile birleşimi sebebiyle alınan oturma izninde eşlerden her iki tarafın taşınır ve taşınmazlarının belgesi, maaşı ve varsa şirketlerinin belgelerinin ibraz edilmesi beklenir
Eski eşiniz anlattığınız kadar büyük bir iş adamı ise zaten bunun hiç sorun olmaması lazımdı.
Öte yandan eşinizle tanıştığınızda çalıştığınızı söylüyorsunuz. Zaten iş bu noktaya gelene kadar oturma çalışma iznine sahip olmanız gerekmekte idi.

Başka yorumda bana paragöz diyen bir üyeye cevap vermiştim o zaman durumu yoktu yeni iş kurmuştuk.

Veilk başta hesapta bir para olması gerekiyor hatta giriş çıkışlara da bakılıyor (para giriş çıkışı hesap hareketleri)bunun sebebi de yabancı eşe bakabilecek mı diye kanıtlaması için.

Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu şekildeydi. İlk oturumumdu çünkü sonrasında sadece hesap harektlerine bakıldı. Giriş çıkışların bankadan çıktısnı istediler.

Çalışma iznine de gelince kendisine evliyken yanında çalıştığım için çalışma izni istedim fakat yapmadı. Beni bu konudada sömürmüştü iyi hatırlattınız.maaş bile vermiyordu hakkımı o kadar çok yedi ki nasıl dinsin öfkem?

Merak edenler için İçişleri Bakanlığı Göç idaresi başkanlığı'nın hazırladığı şu belgeye (PDF olarak indirmek lazım) bakabilir. Gelir beklentisi için yapılan açıklamada katiyen bir banka hesabına yatırılmış meblağ belirtilmemiştir.

Son düzenleme:
Ay nasıl gıttın İtalya ya
Anlatır mısın merak ettim

Ben kım senı nıye elestırıyo bılmıyorum ama sana mutluluklar diliyorum

Cok mutlu ol

yalan atıyorsun 3 yıl yeterliydi sana . Eğer resmi evliliğin varsa. Giriş çıkışlar çalışma izniyle başvuranları kapsıyormuş 5 yıl içinde tc dışında kaç gün geçirdiler diye jameya. Evlilik üzerinden 3 yılmış

Evliler 3 yıl içinde kanunen başvuru yapabiliyor, 5 yıl dedikleri olay kesintisiz olarak Türkiye'de yaşayanlar için.

Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığı için Şartlar:

Vatandaşlık başvurusunda bulunacak olan yabancının en az 3 yıl Türk vatandaşı ile evli olması ve evliliğin devam ediyor olması;
Eşlerin aile birliği içinde yaşıyor olması;
Yabancının evlilik birliğine aykırı hareketlerde bulunmaması;
Yabancının kamu güvenliğini tehdit edecek bir halinin bulunmaması.
Yabancının vatandaşlık için başvuru yapması

Aynen ben de bunu yazıyordum, 5 yıl nereden çıktı? Suriyeli öğrencilerim evlenip aldılar.

ben çalışma hayatını da geçtim; evlenene kadar öyle ya da böyle Türkiye'de yaşadığınızı söylüyorsunuz. o halde bu varlığınızı oturma izni ile bunu yasal düzleme oturtmanız lazımdı.
bu konuda da inandırıcı bir senaryo ile gelemedin.

Jameya takı dükkanını ne zaman açtın?

Oturum izni ve pasaportla hat da cikariliyor. Ama izmirdeki adama “istanbuldaki cocuga hat cikar hat cikar hat cikar” diye darlamanin verdigi keyfi vermiyor

ya ben hukukçu filan değilim, yani öyle bir iddialı tespitim filan asla olmaz.

bu kadını ilk kez bir önceki konusunda gördüm, tek mesajım oydu, o zaman da bi sal gitsin ya bırak diye birşeyler yazdım geçtim o kadar

meğer sürekli konuları varmış, ben bilmiyormuşum- ki olabilir, herkesin her konusunu nereden bilelim?

sadece tüm bu son 3-5 günde gündeme gelen şeyleri kendimce bi' toparladım dedim ki şöyle şöyle olmuş olabilir, ama bunları bilmiyorum sadece akla yatkın birşey olsa olsa şöyle bir senaryo (kendimce) olur

neden avrupa vatandaşı biri gelsin burada bu çileyi çeksin? ana teması bu olan bir soru vardı ki çok doğru bi soru...ben de ona cvp olarak yazmıştım, ya ben aslında kadına göre mantıklı bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum! ay ne taktığım kaldı, ne itham ettiğim kaldı...

aklımda 5 yıl diye bir şey kalmış (ki o da 3 yılmış ahaaa)
kendisi de evet 5 yıl deyince valla peşine düşüp araştırmadım.

ki 14 yaşında çalışmaya başlamış 24 yaşında evlenmiş, öyle diyor, arada 10 sene var 10 senede oturumu bırak vatandaşlık alırdı, çalışıyor madem.

neyse ne, ben gidiyorum zaten canım sıkkın.

Ben okuduklarımda çok güçlü bir kadın gördüm. Kocasına dönmeni de garipsemedim dediğin gibi ne yaşadığını hissettiğini bilemem sonuçta kimse sevdiği insandan ayrılmak yuvasını yıkmak istemez akışkanlık oluyo bi yerde. Kendi ayaklarınızın üzerinde durup ayrılmak çocuğuma ben bakarım diyip boyun eymemek kimsenin kolay kolay yapacağı şeyler değil.Bundan sonra ne olursa olsun muhatap olup kendinizi düşürmeyin ve bidaha da bu hataya düşmeyin. Sizi seven biriyle devam edin yolunuza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…