içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğru şeyler yazmış fakat anlayana. Bu sitede neredeyse herkes sizi tanıdı, her gün konu açın isterseniz kimse size hak vermeyecek. Adam boşanarak doğru karar vermiş, burada bile haklı olduğunuzu kanıtlamak için konu üstüne konu açıyorsunuz. Her geçen gün gerçeklikten uzaklaşıyorsunuz, zorlamayın artık.
:KK70:

hayatını yaşatıyor dedim Lena :) hayatını yaşıyor demedim hayatını yaşasın bende yaşıyorum. ama bahsettiklerim tam olarak ne biliyormusun örnek vereyim, biz balayına bile gitmedik ama o kızı biz boşanır boşanmaz 5 yıldızlı otele götürdü. yada fıldır fıldır gezdiriyor benim üstüme başıma birşey almıyordu o kızın kuaför parasına varana kadar kendisi ödüyor bu tarz şeylerden bahsediyorum. yoksa hayatını zaten yaşasın umurumda değil. ben sadece yaptıkları yanına kaldı diye üzülüyorum ki konularda bahsetmediğim daha nice nice şeyler var. çocuk benim için bir engel değil hayatımı yaşamama. kızım benim en büyük armağanım gibi görüyorum.
Size ne? Boşanmışsınız zaten. Size ne? Yaşadığınız şeylerin sebebi sizsiniz, o kadın değil. Geçen de dedim sizin derdiniz para. Para için evlendiniz büyük ihtimalle ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bunu sindiremiyorsunuz. Ne diyelim artık, gazoz için. Afiyet olsun.

Sen de bir de üzerine çocuk bakıyorsun öyle değil mi:)?

Jameya süpürgeli sevgilinle aynı evde yaşadın hem de kızınla beraber ya sen de işler bozulana dek:) Sen "hayatını yaşamıyor musun?" :)

Buraya yazıyorum, 24 Mart 2024. Bu yıl bitmeden bu adam çocuğunla görüşmeyi tamamen kesmezse ben de ismimi değiştiririm. Çocuğun senin için kozdan başka bir şey değil. İntikam aracı yaptın çocuğunu.

Her sabrın bir sonu vardır Jameya. Senin geçtiğin yoldan geçen çok insan var ve sonu hep pişmanlık ve kayıp.

Fakat sen freni patlamış kamyon gibi son hız gidiyorsun.
çocuğum koz mu? hiç hoş değil bak bir kadın olarak şu cümleleri kurmana ben utandım.

Size ne? Boşanmışsınız zaten. Size ne? Yaşadığınız şeylerin sebebi sizsiniz, o kadın değil. Geçen de dedim sizin derdiniz para. Para için evlendiniz büyük ihtimalle ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bunu sindiremiyorsunuz. Ne diyelim artık, gazoz için. Afiyet olsun.
eski eşimin evlendiğimizde hiçbirşeyi yoktu güzelim. paragöz bir kadın değilim bunu da sana burada açıklayacak ıspatlayacak da değilim. paragözüm de niye ısrarla malını mülkünü paylaştırmadım diye soruyorum hala paragözsün paragözsün diyorsun. ya he he paragözüm ben :KK70:

hayatını yaşatıyor dedim Lena :) hayatını yaşıyor demedim hayatını yaşasın bende yaşıyorum. ama bahsettiklerim tam olarak ne biliyormusun örnek vereyim, biz balayına bile gitmedik ama o kızı biz boşanır boşanmaz 5 yıldızlı otele götürdü. yada fıldır fıldır gezdiriyor benim üstüme başıma birşey almıyordu o kızın kuaför parasına varana kadar kendisi ödüyor bu tarz şeylerden bahsediyorum. yoksa hayatını zaten yaşasın umurumda değil. ben sadece yaptıkları yanına kaldı diye üzülüyorum ki konularda bahsetmediğim daha nice nice şeyler var. çocuk benim için bir engel değil hayatımı yaşamama. kızım benim en büyük armağanım gibi görüyorum.
Tamam da bu adamı onemsemeseniz bunları umursamazsiniz aslında herkesin size söylemek istediği bu ona yapti bana yapmadi herkes hayatındaki her kişiye aynı önemi göstermiyor size göstermediği için bosandiniz işte artık ne yaptığını ettiğini didikleyeceginize kızınızla güzel bir gelecek kurmaya bakın

Tamam da bu adamı onemsemeseniz bunları umursamazsiniz aslında herkesin size söylemek istediği bu ona yapti bana yapmadi herkes hayatındaki her kişiye aynı önemi göstermiyor size göstermediği için bosandiniz işte artık ne yaptığını ettiğini didikleyeceginize kızınızla güzel bir gelecek kurmaya bakın
kızımla güzel bir gelecek kurmak için çabalıyorum.
didiklemiyorum da bunlar benim içimde olan şeyler oturup ona niye yapıyosun bana yapmadın demiyorum içimde birçok yara var bu evliliğimle alakalı. mesela keşke ilk gün bıraksaydım diye bunun çok acısını çekiyorum hala. bu son zamanlarda yaşamaya başladığım bir pişmanlık ama daha önce bu derece derin değildi. nedense son 2 3 aydır yaşıyorum bunu. ve muhtemelen içimde bastırdığım için birçok şeyi bunu yaşıyorum, bundan kurtulmak için konu açıp içimi boşaltıyorum hepsi bu.

kızımla güzel bir gelecek kurmak için çabalıyorum.
didiklemiyorum da bunlar benim içimde olan şeyler oturup ona niye yapıyosun bana yapmadın demiyorum içimde birçok yara var bu evliliğimle alakalı. mesela keşke ilk gün bıraksaydım diye bunun çok acısını çekiyorum hala. bu son zamanlarda yaşamaya başladığım bir pişmanlık ama daha önce bu derece derin değildi. nedense son 2 3 aydır yaşıyorum bunu. ve muhtemelen içimde bastırdığım için birçok şeyi bunu yaşıyorum, bundan kurtulmak için konu açıp içimi boşaltıyorum hepsi bu.
İşte bu kadar cektigin adamın içine dert olduğunu anlatınca da linç yiyorsun ve arkadaslarda hakli olarak sen hakediyorsun diyor.önce kendinle ilgili bir karar al ve lütfen içine batmasın bırak artık bak işini kurmuşsun muhatmelen dünya tatlısı bir kızın var ona odaklan

Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsun gerçekten soruyorum:)?

eski eşimin evlendiğimizde hiçbirşeyi yoktu güzelim. paragöz bir kadın değilim bunu da sana burada açıklayacak ıspatlayacak da değilim. paragözüm de niye ısrarla malını mülkünü paylaştırmadım diye soruyorum hala paragözsün paragözsün diyorsun. ya he he paragözüm ben :KK70:
Bir sürü ihtimal sayarım. Malları başkasının üstüne geçirmiştir ya da en başından başkasının adına almıştır. Size al şu 35.000'i yoksa bunu da göremezsin demiştir. Yahu siz sadece 35.000 alıp susacak bir kadın değilsiniz ki! Birbirimizi kandırmayalım. O arada ne oldu bilmiyorum ama buna razı olmak zorunda kalmışsınız.

İşte bu kadar cektigin adamın içine dert olduğunu anlatınca da linç yiyorsun ve arkadaslarda hakli olarak sen hakediyorsun diyor.önce kendinle ilgili bir karar al ve lütfen içine batmasın bırak artık bak işini kurmuşsun muhatmelen dünya tatlısı bir kızın var ona odaklan
evet en büyük şansım kızım zaten:KK54: istediklerini desinler ben çevremde kimseyle hiçbirşey paylaşmadım bu zamana kadar. burda yazdıklarımı benim ailem dahi bilmiyor öylebir bastırma ve belli ki bu yüzden bunca sene sonra bu hırsım öfkem çıkmaya başladı. istiyorum ki yaptıklarının cezasını çeksin mutlu olmasın istiyorum bu olmadıkça da hırslanıyorum nedense son zamanlarda.

Bir sürü ihtimal sayarım. Malları başkasının üstüne geçirmiştir ya da en başından başkasının adına almıştır. Size al şu 35.000'i yoksa bunu da göremezsin demiştir. Yahu siz sadece 35.000 alıp susacak bir kadın değilsiniz ki? Birbirimizi kandırmayalım. O arada ne oldu bilmiyorum ama buna razı olmak zorunda kalmışsınız.
ayol kurtulmak istedim biran önce anlamamakta ısrar ediyorsunuz. adam araba alsın diye bilekliklerimi vermiştim benden daha iyi biliyor olamazsınız bu konuyu :kızgın:

Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsun gerçekten soruyorum:)?
lena o son dediğinden sonra artık seni dikkate almicam gözümden düştün. o söylediğin laf çok çirkin bir laf bir kadını çocuğuyla vurman kadar çirkin birşey yoktur. ısrarla güzel güzel açıklama yaptım sana ama artık ciddiye almıyorum seni.

Jameya belki sen de mesela evliyken eşine yapmadığın şeyleri belki "çekirdek aile" olduğun sevgiline yaptın? :)
Eski eşin de sizin eve kamera takıp "dur bakalım bana ne kadarını yapıyordu, benim de hakkım var" diye kapıya dayansa biraz garip olmaz mıydı:)?

Sevgilisinin kuaför masrafına dek nasıl hakim olabiliyorsun? Aşırı merak ediyorum:)

evet en büyük şansım kızım zaten:KK54: istediklerini desinler ben çevremde kimseyle hiçbirşey paylaşmadım bu zamana kadar. burda yazdıklarımı benim ailem dahi bilmiyor öylebir bastırma ve belli ki bu yüzden bunca sene sonra bu hırsım öfkem çıkmaya başladı. istiyorum ki yaptıklarının cezasını çeksin mutlu olmasın istiyorum bu olmadıkça da hırslanıyorum nedense son zamanlarda.
İşte bunun nedeni de o kişiye olan duygularınız Bence takintiniz çünkü onemsemedigimiz insan ne yapıyorsa yapsin der geçeriz siz ağzınızla söylüyorsunuz lütfen bırak ne yaparsa yapsın

adamın yüzsüzlüğünü çirkefliğini bir türlü anlatamıyorum ama siz de haklısınız. bu kadar yüzsüz bir adam yoktur bence de. ondan daha yüzsüz bir insan görmedim. ben iş yerimde otururken adam gelip bu şekilde yaptı burda ben ne yaptım tam olarak? ben rezillik çıkaracak bir kadın olsaydm şiddet gördüğümde apartmanı ayağa kaldırırdım o zaman yapmadım da şimdi mı rezillik çıkarıcam? ben tartışmaktan bile hoşlanmıyorum. bu hayatta tartıştığım tek insan o. cidden anlatamıyorum kendimi bu forumda.

uzaklaştırma aldırıcam hafta sonu çıkmak istemedim işler daha yoğun olur diye ama hafta içi halledicem.

Adam yuzsuz arsız olabilir tamam. Ama insanlar size şunu soruyor: engellemek icin naptiniz? Bisey yapmazsaniz hakaretlerine devam etmesi normal.

İşte bunun nedeni de o kişiye olan duygularınız Bence takintiniz çünkü onemsemedigimiz insan ne yapıyorsa yapsin der geçeriz siz ağzınızla söylüyorsunuz lütfen bırak ne yaparsa yapsın
aslında bu zamana kadar hep öyle diyordum. son 3 aydır bunları kafama takmaya başladım. mutlu olmasına tahammülüm yok hepsi bu.

lena o son dediğinden sonra artık seni dikkate almicam gözümden düştün. o söylediğin laf çok çirkin bir laf bir kadını çocuğuyla vurman kadar çirkin birşey yoktur. ısrarla güzel güzel açıklama yaptım sana ama artık ciddiye almıyorum seni.
Evet çocuğu silah yaptın.
Yine mi kadın düşmanı olduk :)

Adam yuzsuz arsız olabilir tamam. Ama insanlar size şunu soruyor: engellemek icin naptiniz? Bisey yapmazsaniz hakaretlerine devam etmesi normal.
yazmışım konuda her yerden engelledim. adamı bunları yapması için engelleyemiyorum bakın engelleyemiyorum. engellemişim ulaşamamış bana dükkanıma gelmiş hıncını alamayıp bana kendi dükkanımda hakaret etmiş. ne diyeyim karşılık verirsem adam şiddete meyilli biri kendi dükkanımda boğazıma sarılması için üstüne mı gideyim? en yapabileceğim makul şey uzaklaştırma almak. aynı şehirde olmadığım için acele etmedim hafta içi onu da yapıcam. hattımı değiştirdim kızıma hat aldırdım ben muhattap olmicam bundan başka ne yapabilirim siz söyleyin benim aklıma başka birşey gelmiyor. varsa bir fikriniz paylaşın çünkü ben ne yaptıysam bu adam durmuyor hakaret etmeye devam ediyor.

sanmadığınız şeyi avukatım söyledi dükkanıma geldiği için uzaklaştırma alabiliyorum tabiki nasıl alınmasın? adam benim iş yerime gelip bana özgürce hakaret edebilsin oh ne ala. evet hazmedemediğim şeyler var 16 senemin içine etti, beni aldattığı kadına hayatını yaşatıyor e bu durumda benim suçum neydi diye düşünüyorum haliyle. bunu hazmedemiyorum. sevgi veya herhangi bir duygum yok ona karşı. ve nedense sadece bu mevzuya takıldınız halbuki konu içerisinde birçok şeyden bahsettim.

tehdit varmıydı? yani hakarete hakaret davası açabilirsiniz de uzaklaştırma bana olur gibi gelmedi. neticede daha geçenlerde 5 uzaklaştırma kararı sayısız şikayete rağmen bir kadın yüzünden defalarca bıçaklandı. bu ülkede bir kadın bana hakaret etti diye uzaklaştırma çıkartabilirse o hakimi tebrik ederim.
işte bir önceki mesajımda dediğime geldiniz kendi tercihlerinizi hazmedemiyorsunuz. bu adamı seçen sizsiniz 16 sene evli kalmaya devam eden siz. tokat atmış devam etmişsiniz vurmuş devam etmişsiniz. neden değer görmedim diye sorguluyorsunuz ya işte bu yüzden. kusura bakmayın bende vursam birine gitmese ayrılmasa artık saygı duymam. kendinizi değersizleştiren sizin tercihleriniz yani sonuç olarak. bende diyorum ki öyle yada böyle bitmiş artık bir kenara bırakıp kendinize odaklanın. yok kötü demiş yok herşeye rağmen kötü siz olmuşsunuz e olsun kötü olun o adamın gözünde kötü olmak neden hala umurunuzda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X