içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göç İdaresi Başkanlığı'nda gördüm. ayrıca yanacı uyruklu arkadaşlarım da uyguladı.
Her ülkenin farklı bir peosedürü var keşke onu da araştırsaydın bazı şeyleri eksik araştırıyorsun. Benden de iyi bilemezsin benim sürecimi bide hayatıı

Her ülkenin farklı bir peosedürü var keşke onu da araştırsaydın bazı şeyleri eksik araştırıyorsun. Benden de iyi bilemezsin benim sürecimi bide hayatıı

Ben zaten Türkiye için araştırdım ve asla eksik araştırmam çünkü araştırmak benim mesleğim :)

Soru sordum, subelesmek istiyorum dediniz bende satışlarınız iyi degil dedim. Bot, mont alamiyodunuz bikac ay once
Ticaret bilmeyen birine de ticaret mı öğreticem? Siz burada yapıla yorumlara göre şekilleniyorsunuz sanırım biz gün içerisnde sizinle konuştuğumuzda bu denli saldırgan değildiniz :)

Ben zaten Türkiye için araştırdım ve asla eksik araştırmam çünkü araştırmak benim mesleğim :)
Tamam her ülke için farklı oluyor türkiyeyi araştırma. Ben niye alamadım o vatandaşlığı madem çok araştırdın? evlilik yokuyla veya çalışma izniyle alınıyor vatandaşlık. Diğer türlü sürekli oturma iznimi yenileme gerekiyor hatta evlenmek istememin de sebeplerinden biri de vatandaşlıktı.

Jameya ben sana bir soru sen bana bir cevap oyununa var mısın? Anlık?

Sana öyle geliyor ben o hesabı açtım 2 defa girdim hesaba bakmadım bile ne yaptığıma. Burdan tm hayatımı biliyormuş gibi bir havan var çok komiksin.

Ticaret bilmeyen birine de ticaret mı öğreticem? Siz burada yapıla yorumlara göre şekilleniyorsunuz sanırım biz gün içerisnde sizinle konuştuğumuzda bu denli saldırgan değildiniz :)

Saldirgan falan değilim. Sanirim ifsa oldugunuz icin saldirganlasmaya baslayan sizsiniz. Ben bambaska bir konudan bahsediyorum. Tedirginliginizin sebebi nedir?

tabi tabi kesin öyle oluyordur

Sana öyle geliyor ben o hesabı açtım 2 defa girdim hesaba bakmadım bile ne yaptığıma. Burdan tm hayatımı biliyormuş gibi bir havan var çok komiksin.

öyle mi?
bir ofiste eylül 2012'de çalışmaya başladığın yazıyor ve aynı ofisten Haziran 2023 tarihine kadar fotoğraf atmaya devam ettin.
bunu nasıl açıklarsın?

Cv mde herşey yazıyor dilersen cv mi göndereyim ben müşteri temsilciliği yapmadım!

öyle mi?
bir ofiste eylül 2012'de çalışmaya başladığın yazıyor ve aynı ofisten Haziran 2023 tarihine kadar fotoğraf atmaya devam ettin.
bunu nasıl açıklarsın?
E ofis dediğin müşteri temsilciliği mı oluyor?
Evet bir teknoloji firmasında çalıştım 2012 de girdim işe. 2014 de evlendim sonra 2020 de tekrar girdim. Ben farklı birşey mı söyledim?

Tüm ülke vatandaşları için prosedür aynı! Evlilik yoluyla tc vatandaşlığına evlendikten sonra 3 yıl geçince başvurup tc olabiliyorsun! Sen neden bu hakkını kullanmayıp 5 yıl sonunda başvurdun ? Resmi evliliğin mi yoktu yoksa ?
Bu arada jameya sana kötü haberim var. Evlilik üzerinden aile ikameti alan yabancı uyruklu kadınlar tc vatandaşı olana kadar 3 yıl boyunca kızlık soyadlarına alıyorlar!!! oturma iznin senin kızlık soyadına olmalıydı tc vatandaşlığı alana kadar!!! Sen nasıl olur da eski eşin soyadını kullanmaya devam ettim dedin burada ?? Tüm resmi evraklarda sen zaten kızlık soyadınlaydın ki ! Tc amadan türk kocanın soyadını alamıyorsun ! Aile cüzdanı dışı hiç bir yerde!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…