Anlamadım sigrid ben öyle bir işte çalışmadım
Her ülkenin farklı bir peosedürü var keşke onu da araştırsaydın bazı şeyleri eksik araştırıyorsun. Benden de iyi bilemezsin benim sürecimiGöç İdaresi Başkanlığı'nda gördüm. ayrıca yanacı uyruklu arkadaşlarım da uyguladı.
? Amacınız nedir ben anlayamadım şimdi :) satışlarım düzeldi.
Linkedin hesabını ben bile bilmiyorumLinkedin hesabını biliyorum, iki gözümün nuru
Her ülkenin farklı bir peosedürü var keşke onu da araştırsaydın bazı şeyleri eksik araştırıyorsun. Benden de iyi bilemezsin benim sürecimibide hayatıı
Ticaret bilmeyen birine de ticaret mı öğreticem? Siz burada yapıla yorumlara göre şekilleniyorsunuz sanırım biz gün içerisnde sizinle konuştuğumuzda bu denli saldırgan değildiniz :)Soru sordum, subelesmek istiyorum dediniz bende satışlarınız iyi degil dedim. Bot, mont alamiyodunuz bikac ay once
Linkedin hesabını ben bile bilmiyorum
Tamam her ülke için farklı oluyor türkiyeyi araştırma. Ben niye alamadım o vatandaşlığı madem çok araştırdın?Ben zaten Türkiye için araştırdım ve asla eksik araştırmam çünkü araştırmak benim mesleğim :)
Sana öyle geliyor ben o hesabı açtım 2 defa girdim hesaba bakmadım bile ne yaptığıma. Burdan tm hayatımı biliyormuş gibi bir havan var çok komiksin.çok kötü yalan söylüyorsun. gerçekten bak.
ofisinde yanak yanağa poz verdiğin iş arkadaşın sayesinde Linkedn hesabına ulaşılabiliyor ve bu bilgiyi elde etmiş olmamın hiçbir yasadışı yanı yok
Ticaret bilmeyen birine de ticaret mı öğreticem? Siz burada yapıla yorumlara göre şekilleniyorsunuz sanırım biz gün içerisnde sizinle konuştuğumuzda bu denli saldırgan değildiniz :)
Tamam her ülke için farklı oluyor türkiyeyi araştırma. Ben niye alamadım o vatandaşlığı madem çok araştırdın?evlilik yokuyla veya çalışma izniyle alınıyor vatandaşlık. Diğer türlü sürekli oturma iznimi yenileme gerekiyor hatta evlenmek istememin de sebeplerinden biri de vatandaşlıktı.
Sana öyle geliyor ben o hesabı açtım 2 defa girdim hesaba bakmadım bile ne yaptığıma. Burdan tm hayatımı biliyormuş gibi bir havan var çok komiksin.
Cv mde herşey yazıyor dilersen cv mi göndereyim ben müşteri temsilciliği yapmadım!çok kötü yalan söylüyorsun. gerçekten bak.
ofisinde yanak yanağa poz verdiğin iş arkadaşın sayesinde Linkedn hesabına ulaşılabiliyor ve bu bilgiyi elde etmiş olmamın hiçbir yasadışı yanı yok
Cv mde herşey yazıyor dilersen cv mi göndereyim ben müşteri temsilciliği yapmadım!
E ofis dediğin müşteri temsilciliği mı oluyor?öyle mi?
bir ofiste eylül 2012'de çalışmaya başladığın yazıyor ve aynı ofisten Haziran 2023 tarihine kadar fotoğraf atmaya devam ettin.
bunu nasıl açıklarsın?
Canım işin gücün vardır senin madem itibar etmiyorsun ne diye ısrarla saldırıyorsun?senin yazdığın bir şeye itibar etmemiz gerektiğini sana düşündüren tam olarak nedir?
Tüm ülke vatandaşları için prosedür aynı! Evlilik yoluyla tc vatandaşlığına evlendikten sonra 3 yıl geçince başvurup tc olabiliyorsun! Sen neden bu hakkını kullanmayıp 5 yıl sonunda başvurdun ? Resmi evliliğin mi yoktu yoksa ?Tamam her ülke için farklı oluyor türkiyeyi araştırma. Ben niye alamadım o vatandaşlığı madem çok araştırdın?evlilik yokuyla veya çalışma izniyle alınıyor vatandaşlık. Diğer türlü sürekli oturma iznimi yenileme gerekiyor hatta evlenmek istememin de sebeplerinden biri de vatandaşlıktı.