içimi boşaltmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FxOuygYWAAAA5-E.jpg

yalan atıyorsun 3 yıl yeterliydi sana . Eğer resmi evliliğin varsa. Giriş çıkışlar çalışma izniyle başvuranları kapsıyormuş 5 yıl içinde tc dışında kaç gün geçirdiler diye jameya. Evlilik üzerinden 3 yılmış
Hangi makaleye göre burda bilmediğin birşey konusunda boş konuşma yapıyorsun? Ne yalanından bahsediyorsun her sene yasalar değişiyor benim zamanımda 5 yıl gerekiyordu. Bu konuda yalan atıcak değilim dolamışsınız ağzınıza birşeyi sürekli onu yazıyorsun ne sebeple yalan söylicem???

Ben okuduklarımda çok güçlü bir kadın gördüm. Kocasına dönmeni de garipsemedim dediğin gibi ne yaşadığını hissettiğini bilemem sonuçta kimse sevdiği insandan ayrılmak yuvasını yıkmak istemez akışkanlık oluyo bi yerde. Kendi ayaklarınızın üzerinde durup ayrılmak çocuğuma ben bakarım diyip boyun eymemek kimsenin kolay kolay yapacağı şeyler değil.Bundan sonra ne olursa olsun muhatap olup kendinizi düşürmeyin ve bidaha da bu hataya düşmeyin. Sizi seven biriyle devam edin yolunuza.
Evet dönmem ve her seferinde affetmem bence de bir hataydı ama sevdim demek ki.
Gayet dimdik herşeye kafa tutup kızımla bir düzen kurdum umarım ilerisi kızınla benim için daha iyi olur teşekkür ederim güzel yorumunuz için!

Kendiniz etmiş kendiniz bulmusdunuz hani aile falan neysede evlilikte çocuk olmadan o adama pasaporttu verebilirsiniz neyse ne sağlıkla büyüsün evladınız ....artık olmuş bitmiş diye bakın çok çalışın sizi iş kurtarir her düşünceden eski eş defterini dürün ciddi dürün......yani en büyük çelme bu ayaginiza taktiginiz. Şöyle kendinize bir 3 yıl verin sadece siz ve kızınız olarak yaşayın ve bundan sonra gözünüzü beş açın hayalinizdeki evlilik ile geçmişte yaşadığınız evliliği birbirine karıştırıp durmayın olmamış olmaz olmayacak bunu kabul ederseniz iyilesirsiniz .Size gereken romantik fikirler değil gerçekler ..... Artık nasıl olurdu şöyle olsaydı böyle olsaydı bırakın böyle oldu bitti .Bitti net

Yorumları okudumda Jameya kız yalan rüzgarı dizisini yeniden mi çekmeye karar verdin
Canım eğlenecek birşeyin yok galiba. Seni de engelliyorum sıkıldım sizin gibi sürekli boş yapmanızdan. Sorsan hayatta birşey başaramamış gelmiş burda bana sallıyor.

ben çalışma hayatını da geçtim; evlenene kadar öyle ya da böyle Türkiye'de yaşadığınızı söylüyorsunuz. o halde bu varlığınızı oturma izni ile bunu yasal düzleme oturtmanız lazımdı.
bu konuda da inandırıcı bir senaryo ile gelemedin.
Tamam da normal oturma izni aldım ben bu zamana kadar. Of neyi irdeliyorsunuz neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz gerçekten çok sıkıldım

Hangi makaleye göre burda bilmediğin birşey konusunda boş konuşma yapıyorsun? Ne yalanından bahsediyorsun her sene yasalar değişiyor benim zamanımda 5 yıl gerekiyordu. Bu konuda yalan atıcak değilim dolamışsınız ağzınıza birşeyi sürekli onu yazıyorsun ne sebeple yalan söylicem???
Jameya bak senin tahmininden çok şey biliyorum bir bir yazsam bir daha giremezsin foruma utancından.İstersen karşındaki insanları salak yerine koymayı bırak hı? Bu yazdıklarımı iyi düşün lütfen akıllı kadınsın sen.Tahmininden daha çok şey biliyorum inan bana. İyice düşün taşın. Her şeyini buraya dökersem boş mu konuşuyorum dolu mu görürsün ama ben seni rencide etmem. etmek istemem

çocukluğunuz aile eksikliğiyle geçmiş. Bu yüzden kötü bir insan olsa dahi size karşılık veren her adama bağlanmışsınız. Biraz soluklanın. Terapist öneririm rahatlarsınız

Tamam da normal oturma izni aldım ben bu zamana kadar. Of neyi irdeliyorsunuz neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz gerçekten çok sıkıldım

Harika. 14 yaşınızda almış olduğunuz oturma izni ile kesintisiz olarak beş yıl ülkede yaşadığınız takdirde vatandaşlığa geçme hakkınız doğuyor. hadi 10 diyelim.
yaşınız kaçtı?

ya ben hukukçu filan değilim, yani öyle bir iddialı tespitim filan asla olmaz.

bu kadını ilk kez bir önceki konusunda gördüm, tek mesajım oydu, o zaman da bi sal gitsin ya bırak diye birşeyler yazdım geçtim o kadar

meğer sürekli konuları varmış, ben bilmiyormuşum- ki olabilir, herkesin her konusunu nereden bilelim?

sadece tüm bu son 3-5 günde gündeme gelen şeyleri kendimce bi' toparladım dedim ki şöyle şöyle olmuş olabilir, ama bunları bilmiyorum sadece akla yatkın birşey olsa olsa şöyle bir senaryo (kendimce) olur

neden avrupa vatandaşı biri gelsin burada bu çileyi çeksin? ana teması bu olan bir soru vardı ki çok doğru bi soru...ben de ona cvp olarak yazmıştım, ya ben aslında kadına göre mantıklı bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum! ay ne taktığım kaldı, ne itham ettiğim kaldı...

aklımda 5 yıl diye bir şey kalmış (ki o da 3 yılmış ahaaa)
kendisi de evet 5 yıl deyince valla peşine düşüp araştırmadım. :KK70:

ki 14 yaşında çalışmaya başlamış 24 yaşında evlenmiş, öyle diyor, arada 10 sene var 10 senede oturumu bırak vatandaşlık alırdı, çalışıyor madem.

neyse ne, ben gidiyorum zaten canım sıkkın.
Gerçekten bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmak sizi yüceltiyor mu kendinizve tatmin mı oluyorsunuz? Daha avrupa vatandaşı burada kaç yıl evli kalırsa vatandaşlık alır diye bir bilginiz yok birnin yazısından aha bu böyle diyorsunuz. Neye göre ıspatlayın 3 yıl olduğunu? Yasa değiştiyse ben boşandıktan sonra bilemem benim sürecimde 5 yıldı niye 3 yılı 5 yapayım? Bakın işinize ya

Harika. 14 yaşınızda almış olduğunuz oturma izni ile kesintisiz olarak beş yıl ülkede yaşadığınız takdirde vatandaşlığa geçme hakkınız doğuyor. hadi 10 diyelim.
yaşınız kaçtı?
Nerde gördünüz siz bu vatandaşlığı türkiyenin verdiğini? Ben suriyeli değilim ve öyle bir hakkım yoktu ya eğitimle alabilirsin bunu yada evlilikle veya çalışmaizniyle. Bana çalışma izni yapılmadı!

Yo dükkanı bırakıp başka bir işte çalışmak gibi bir hedefim yok. İşimi büyütüp şubeleşmek gibi hedeflerim var benim.

müşteri temsilciliği işinden haber versene sen bize.
senden iş hayatını dinlemek isteriz.

Nerde gördünüz siz bu vatandaşlığı türkiyenin verdiğini? Ben suriyeli değilim ve öyle bir hakkım yoktu ya eğitimle alabilirsin bunu yada evlilikle veya çalışmaizniyle. Bana çalışma izni yapılmadı!

Göç İdaresi Başkanlığı'nda gördüm. ayrıca yanacı uyruklu arkadaşlarım da uyguladı.

Jameya açık açık konuşmaya var mısın konunda? Ben sana 1 soru sen bana 1 cevap var mısın ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X