Içime batan bu acıya bi cevap lazım.

Birini özLemek için beLLi yaşanmışLık gerek , güzeLyaşanmışLıkLar.. Anneniz sizde hiç güzeL bişey bırakmams ki neyse ki şansLıymışsınz iyi birine denk geLmissin . Ya kötü oLsaydi ? İnsan evLadini atar mi gecenin ikisinde . OzLenmez net.

Haklısınız sanırım.

Yaşadığın kolay seyler değil annende babanda Hatalı tarafları var ne mutlu ki Eşinden yana Yüzün gülmüş bence yardım almalısın bunun dışımda da attık geçmişi bırakıp önüne evine eşine ailene odaklanmalısın çünkü gecmiş geride kaldı ve bir daha gelmeyecek bunun için Yarını düşün

Seni bırakıp gitmesine, başkasıyla evlenip çocuk yapmasına, seni hiç arayıp sormamasına rağmen affetmişsin, onun şevkatini aramışsın ama karşığında böyle iftiralarla karşılaşmışsın,el hasıl elinden geleni yapmışsın canım neyin vicdan azabını duyacaksın, o duysun...

Hiç bir şekilde anneni özlemezsin zaten annelik kavramını yerine getirmemiş.

Vicdan azabı duyacağın hiç bir şey yok. Sokağa atılan sensin.

Sadece anne şefkatine,sevgisine ihtiyacın var ama bunu annen yapmıyor.

Eşinden allah bin kere raZı olsun ki sana sahip çıkmış.

Mutluluğunuz daim olur inşallah.

Sana değer vermemiş seni düşünmemiş aramamış sormamis bide üstüne kullanmak isteyip seni mecburiyetten evliliğe sürükleyen bir kadın için pişman olacaginimi sanıyorsun,asla !en azından benim için böyle...bnde çok ağlayıp zirladim ama en sonunda gerçekle yüzleştim.. maalesef bizim annelerimiz 'evladı yere çıplak ayakla bastı diye bas bas bağıran annelerden' degil..ben anne deyince koca bir hiç duygusu hissediyorum...
Zamanla sende yüzleşip gerçeği kabulleneceksin,

Pişmanlık, sana değer verene ,emek verene hata yaptığinda hissedilir.

Anne baba ,abi kardeş bunlar sadece turkcede isimdir ,insan hayatında isimleri degerli kilan bize verdiği emektir..paylaşımıdır...ogrettikleridir...

Umarım anlatabilmisimdir,sevgiyle kal...

Son düzenleme:
Neyine pişman olucaksın ya
Ben öyle kutsal falan anlamam
Kızını gecenin bi yarısı atletle sokağa atanı aynı durumda kapıma gelse almam

Hicbir çocuk bu dünyaya kendi isteğiyle ve anne babasını seçerek gelmiyor..
Çocuk yapmayı biliyorsak ona bakmakta eziyet gibi gelmemeli..
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama buda hayatın gerçeği,keşke böyle olmasaymış ama bu saatten sonra yapicak bişey yok gibi..
Dert edecek kişi sen değilsin nekadar umurundadır bilinmez ama bırak annen üzülsün ki yıllarca senden uzak kalmis,bide acısını hafifletmek için başka çocuk yapmış..umarim o günahsız çocuk senin yaşadıklarını yaşamasın..
Eşinden allah razı olsun en güzel kapıları hep beraber acın..Kotu insanlar sizden uzak olsunlar

Neyine pişman olucaksın ya
Ben öyle kutsal falan anlamam
Kızını gecenin bi yarısı atletle sokağa atanı aynı durumda kapıma gelse almam

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kendimi sınayıp ne yapmamm nasıl olmam gerektiğini kabullendirdiniz. Allah hepinizden razı olsun.

Inşallah sağolun değerli yorumlarınız için :)

Allah yardimciniz olsun. Cook caniniz yaniyorsa ayda bir gizli numaradan arayin annenizi nasilsin iyimisin kendine iyi bak gibi cumlele4i gecmesin. Onu duzeltemeye cakismayin bir alkolik kendi istemedigi surece duzelmiyor. Esinizle mutlu olmaya bakin. Ayaklarinizin ustunde durmaya bakin. Bu hayat illa bi taraftan vuracak mi hep yahu

Dünya imtihan dünyası. Inşallah yaşadığımız herşeyin mükafatını alırız. Saģolun yorumunuz için.

sağlıklı düşünemiyorsunuz kesinlikle psikolojik destek alın. Annenizi bu yoldan döndermek için uğraşın konuşun anlatın ama yanına gidip kendinize zarar vermeyin ama kesinlikle psikolojik destek aldıktan sonra yapın bunu önce kendi ruhsal durumunuzu halledin.

Psikologa gidiyorum psikiyatristi bıraktım ama o haplar sersemletti benim ayda 4 kez yani haftada bir kez gittigim biri var yıllardır aynı doktora gidiyorum hatta. Inşallah düzelicek herşey. Ve evet sağlıklı düşünemiyorum

inandığın şeyler üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim bu sizin dini inancınız olabilir mesela inandığınız dine yoğunlaşın inanın bir ferahlık hissedersiniz sevdiğiniz işleri yapın yeni hobiler edinin ilaçsız da atlatabilirsiniz bi süre annenizi unutun ve kendinizi iyileştirin eşiniz de arkanız da bu çok iyi bir şey bi süre her şeyi kenara bırakın ve kendi kendinizin doktoru olun

Müzik aleti öğreniyorum ve el işi yapıyorum. Kitap okuyorum. Ve genelde yemek tatlı sürekli birşeyler yapıyorum
Seviyorum uğraşmayı. Inşallah işe yarayacak şimdide okul var. Artık herşey güzel olsun bunu diliyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Altın değerinde tavsiyeler aldım sayenizde. Iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…