- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 488
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız sanırım.Birini özLemek için beLLi yaşanmışLık gerek , güzeLyaşanmışLıkLar.. Anneniz sizde hiç güzeL bişey bırakmams ki neyse ki şansLıymışsınz iyi birine denk geLmissin . Ya kötü oLsaydi ? İnsan evLadini atar mi gecenin ikisinde . OzLenmez net.
Haklısınız sanırım.
Neyine pişman olucaksın yaIyi geceler güzel bayanlar.
Uyumak için yatağa girdiğimde günlerdir uyuyamadığımı fark ettim. 2 3 er saat uyku ile geçiriyorum günlerimi sebebide galima 8 9 ay öncesine dayanıyorum.
Benim aklım yetmiyor lütfen akıl verin bana.
Konuma gelirsek. Ben 5 yaşındayken anne babam ayrıldı o tarihten sonra 14 yasıma kadar annemi görmedim. Hep bi eksikli burukluk vardı. Aradım ve buldum. Evlenmiş mutlu hatta bi evladı bile olmuş. Çok zoruma gitti özellikle aldığım cevap. Beni unutmak bi nebze mutlu olmak için çocuk yapmış....
Yinede yılların özlemi vardı annemi görmeye aramaya başladım. Sonra yalanları ile beni babamdan soğuttu. Herşeyi çok sonra anladım.
Ben 19 yaşındayım yaklaşık 10 ay öncesine kadar üvey annem eve almadığı için temelli anneme yerleştim. Tekrar sınava hazırlanıyordum. Denize düşen yılana sarılır misali. (Üvey baba vefat etmişti 3 sene öncesinde bu da içime su serpmisti oraya yerleşirken)
Yaklaşık orada kaldığım süre 5 ay falan okul bitince yerleştim. Ama annem alkol bağımlısıydi ve beni resmen kullanıyordu. Çocuğuna bakıyordum yemek temizlik bulaşık. Ve annemi ayıltmak bana kalıyordu. Bahsettiğim insan cahil falan da değil devlet memuru bi insan yani okul durumu falan iyi bi insandı...
Hergün farklı adamlarla konuşuyordu telefonda. Evimize iş yerinden arkadaşım diye diye farklı insanlar geliyor ve zil zurna içiyorlardı. Bir gün saat gece 2 de beni sokağa attı telefonumu falan aldı ve cebime beş kuruş koymadan. Üzerimde bi atlet bi tayt ve bi terlikle. O an eşim telefondaydı(sevgiliydik o zaman) saģ olsun direk geldi aldı beni. O günleri hala atlatamıyorum. Ve ben evlendiğimde öz annem bana iftira attı. Neler neler dedi arkamdan. Çok zoruma gitti. Benn yıllarca bunun için mi acı çektim. Gecelerce ve hala anne anne diye böyle biri için mi ağladım....
Erkek arkadasım yani simdi ki eşim sırf iki taraftan kurtulmam için evlenelim ben okuturum dedi. O zaman için çıkar yolum buydu. Evlendik. Üniversite başladım bu sene allah eşimden razı olsun.
Şimdi asıl sorum şu.. annem denen o insanı tamamiyle sildim. Ama her gece başımı yastığa koyduğumda acaba ölse pişman olur muyum diyorum. Acaba pişman olurda kızar mıyım kendime.
Nolur akıl verin bana öyle biri özlenir mi ağlama artık diyin.
Eşim şuan hem anne hem baba. Hatta ikisinde bana yapmadığı herşeyi yapıyor.
Kiminiz erken evlendim diye yargılayacak ama bilmediğiniz çol şey var daha da uzatmak iatemiyorum. Tek yol buydu..
Uzun oldu kusura bakmayın. Sizce özler miyim pişman olur muyum o kadın için.? Artık içime batmadan rahatça uyumak istiyorum.
Herkese iyi geceler.
Yaşadığın kolay seyler değil annende babanda Hatalı tarafları var ne mutlu ki Eşinden yana Yüzün gülmüş bence yardım almalısın bunun dışımda da attık geçmişi bırakıp önüne evine eşine ailene odaklanmalısın çünkü gecmiş geride kaldı ve bir daha gelmeyecek bunun için Yarını düşün
Neyine pişman olucaksın ya
Ben öyle kutsal falan anlamam
Kızını gecenin bi yarısı atletle sokağa atanı aynı durumda kapıma gelse almam
Sana değer vermemiş seni düşünmemiş aramamış sormamis bide üstüne kullanmak isteyip seni mecburiyetten evliliğe sürükleyen bir kadın için pişman olacaginimi sanıyorsun,asla !en azından benim için böyle...bnde çok ağlayıp zirladim ama en sonunda gerçekle yüzleştim.. maalesef bizim annelerimiz 'evladı yere çıplak ayak bastı diye bas bas bağıran annelerden' degil..ben anne deyince koca bir hiç duygusu hissediyorum...
Zamanla sende yüzleşip gerçeği kabulleneceksin,
Pişmanlık, sana değer verene ,emek verene hata yaptığinda hissedilir
.anne baba ,abi kardeş bunlar sadece turkcede isimdir ,insan hayatında isimleri degerli kilan bize verdiği emektir..paylaşımıdır...ogrettikleridir...
Umarım anlatabilmisimdir,sevgiyle kal...
Hiç bir şekilde anneni özlemezsin zaten annelik kavramını yerine getirmemiş.
Vicdan azabı duyacağın hiç bir şey yok. Sokağa atılan sensin.
Sadece anne şefkatine,sevgisine ihtiyacın var ama bunu annen yapmıyor.
Eşinden allah bin kere raZı olsun ki sana sahip çıkmış.
Mutluluğunuz daim olur inşallah.
Seni bırakıp gitmesine, başkasıyla evlenip çocuk yapmasına, seni hiç arayıp sormamasına rağmen affetmişsin, onun şevkatini aramışsın ama karşığında böyle iftiralarla karşılaşmışsın,el hasıl elinden geleni yapmışsın canım neyin vicdan azabını duyacaksın, o duysun...
Inşallah sağolun değerli yorumlarınız için :)Hicbir çocuk bu dünyaya kendi isteğiyle ve anne babasını seçerek gelmiyor..
Çocuk yapmayı biliyorsak ona bakmakta eziyet gibi gelmemeli..
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama buda hayatın gerçeği,keşke böyle olmasaymış ama bu saatten sonra yapicak bişey yok gibi..
Dert edecek kişi sen değilsin nekadar umurundadır bilinmez ama bırak annen üzülsün ki yıllarca senden uzak kalmis,bide acısını hafifletmek için başka çocuk yapmış..umarim o günahsız çocuk senin yaşadıklarını yaşamasın..
Eşinden allah razı olsun en güzel kapıları hep beraber acın..Kotu insanlar sizden uzak olsunlar
Dünya imtihan dünyası. Inşallah yaşadığımız herşeyin mükafatını alırız. Saģolun yorumunuz için.Allah yardimciniz olsun. Cook caniniz yaniyorsa ayda bir gizli numaradan arayin annenizi nasilsin iyimisin kendine iyi bak gibi cumlele4i gecmesin. Onu duzeltemeye cakismayin bir alkolik kendi istemedigi surece duzelmiyor. Esinizle mutlu olmaya bakin. Ayaklarinizin ustunde durmaya bakin. Bu hayat illa bi taraftan vuracak mi hep yahu
sağlıklı düşünemiyorsunuz kesinlikle psikolojik destek alın. Annenizi bu yoldan döndermek için uğraşın konuşun anlatın ama yanına gidip kendinize zarar vermeyin ama kesinlikle psikolojik destek aldıktan sonra yapın bunu önce kendi ruhsal durumunuzu halledin.Iyi geceler güzel bayanlar.
Uyumak için yatağa girdiğimde günlerdir uyuyamadığımı fark ettim. 2 3 er saat uyku ile geçiriyorum günlerimi sebebide galima 8 9 ay öncesine dayanıyorum.
Benim aklım yetmiyor lütfen akıl verin bana.
Konuma gelirsek. Ben 5 yaşındayken anne babam ayrıldı o tarihten sonra 14 yasıma kadar annemi görmedim. Hep bi eksikli burukluk vardı. Aradım ve buldum. Evlenmiş mutlu hatta bi evladı bile olmuş. Çok zoruma gitti özellikle aldığım cevap. Beni unutmak bi nebze mutlu olmak için çocuk yapmış....
Yinede yılların özlemi vardı annemi görmeye aramaya başladım. Sonra yalanları ile beni babamdan soğuttu. Herşeyi çok sonra anladım.
Ben 19 yaşındayım yaklaşık 10 ay öncesine kadar üvey annem eve almadığı için temelli anneme yerleştim. Tekrar sınava hazırlanıyordum. Denize düşen yılana sarılır misali. (Üvey baba vefat etmişti 3 sene öncesinde bu da içime su serpmisti oraya yerleşirken)
Yaklaşık orada kaldığım süre 5 ay falan okul bitince yerleştim. Ama annem alkol bağımlısıydi ve beni resmen kullanıyordu. Çocuğuna bakıyordum yemek temizlik bulaşık. Ve annemi ayıltmak bana kalıyordu. Bahsettiğim insan cahil falan da değil devlet memuru bi insan yani okul durumu falan iyi bi insandı...
Hergün farklı adamlarla konuşuyordu telefonda. Evimize iş yerinden arkadaşım diye diye farklı insanlar geliyor ve zil zurna içiyorlardı. Bir gün saat gece 2 de beni sokağa attı telefonumu falan aldı ve cebime beş kuruş koymadan. Üzerimde bi atlet bi tayt ve bi terlikle. O an eşim telefondaydı(sevgiliydik o zaman) saģ olsun direk geldi aldı beni. O günleri hala atlatamıyorum. Ve ben evlendiğimde öz annem bana iftira attı. Neler neler dedi arkamdan. Çok zoruma gitti. Benn yıllarca bunun için mi acı çektim. Gecelerce ve hala anne anne diye böyle biri için mi ağladım....
Erkek arkadasım yani simdi ki eşim sırf iki taraftan kurtulmam için evlenelim ben okuturum dedi. O zaman için çıkar yolum buydu. Evlendik. Üniversite başladım bu sene allah eşimden razı olsun.
Şimdi asıl sorum şu.. annem denen o insanı tamamiyle sildim. Ama her gece başımı yastığa koyduğumda acaba ölse pişman olur muyum diyorum. Acaba pişman olurda kızar mıyım kendime.
Nolur akıl verin bana öyle biri özlenir mi ağlama artık diyin.
Eşim şuan hem anne hem baba. Hatta ikisinde bana yapmadığı herşeyi yapıyor.
Kiminiz erken evlendim diye yargılayacak ama bilmediğiniz çol şey var daha da uzatmak iatemiyorum. Tek yol buydu..
Uzun oldu kusura bakmayın. Sizce özler miyim pişman olur muyum o kadın için.? Artık içime batmadan rahatça uyumak istiyorum.
Herkese iyi geceler.
Psikologa gidiyorum psikiyatristi bıraktım ama o haplar sersemletti benim ayda 4 kez yani haftada bir kez gittigim biri var yıllardır aynı doktora gidiyorum hatta. Inşallah düzelicek herşey. Ve evet sağlıklı düşünemiyorumsağlıklı düşünemiyorsunuz kesinlikle psikolojik destek alın. Annenizi bu yoldan döndermek için uğraşın konuşun anlatın ama yanına gidip kendinize zarar vermeyin ama kesinlikle psikolojik destek aldıktan sonra yapın bunu önce kendi ruhsal durumunuzu halledin.
inandığın şeyler üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim bu sizin dini inancınız olabilir mesela inandığınız dine yoğunlaşın inanın bir ferahlık hissedersiniz sevdiğiniz işleri yapın yeni hobiler edinin ilaçsız da atlatabilirsiniz bi süre annenizi unutun ve kendinizi iyileştirin eşiniz de arkanız da bu çok iyi bir şey bi süre her şeyi kenara bırakın ve kendi kendinizin doktoru olunPsikologa gidiyorum psikiyatristi bıraktım ama o haplar sersemletti benim ayda 4 kez yani haftada bir kez gittigim biri var yıllardır aynı doktora gidiyorum hatta. Inşallah düzelicek herşey. Ve evet sağlıklı düşünemiyorum
Müzik aleti öğreniyorum ve el işi yapıyorum. Kitap okuyorum. Ve genelde yemek tatlı sürekli birşeyler yapıyoruminandığın şeyler üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim bu sizin dini inancınız olabilir mesela inandığınız dine yoğunlaşın inanın bir ferahlık hissedersiniz sevdiğiniz işleri yapın yeni hobiler edinin ilaçsız da atlatabilirsiniz bi süre annenizi unutun ve kendinizi iyileştirin eşiniz de arkanız da bu çok iyi bir şey bi süre her şeyi kenara bırakın ve kendi kendinizin doktoru olun