Yaşadıklarına çok üzüldüm.. İllaki hayatında bazı anlarda anne figürü özlemi olacaktır bunun nedeni annenin annelik yapmamasıdır onu özlemen değil.. Sen yanlış birşey yapmamışsın, üzülme.. Annen olacak kişi senin kadar üzülmüyordur. Bu olanlar senin suçun değildi sadece imtihanındı ve artık geçti bunu unutma
Eşinin iyi biri olmasına sevindim.. Sen ne kadar yaralı olsan da lütfen olabildiğince kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış (maddi, manevi).. Hayatın getirdiklerine hazırlıklı olmalısın tekrar çok üzülmeni istemem..
Çok teşekkür ederim. Içimdeki gözyaşlarına yaşayan birinden cevap duymak çok rahatlattı.Ben sizden 2 3 tık daha iyi durumda bir hayat yaşamış olmama rağmen(benim de annem babam ben 1.5 yaşındayken ayrılmış ve babannem dedem büyüterek onların evinden gelin çıktım ama aynı şeyleri anne ve babama gittiğim Zaman'lar yaşadım)annemi tamamen sildim hayatımdan ve hayatıma alıp pişman olmamak yuvamı o kadın için bozmamak adına kesinlikle görüşmüyorum.Ve şükürler olsun eşim de iyi onun sayesinde ben de iş kariyer durumumu ilerlettim.Pişman olacağın birşey yok bizler isteyerek gelmedik dünyaya bu sıkıntılara maruz kalmak için gelmedik yani.Pişmanlık duyup vicdan azabı çekecek birileri varsa ki o kalp onlarda varsa ana babanın düşünmesi lazım.Geçmişi sil ve önüne bak.
Ben çevremde benim yaşadıklarımı yaşayan birilerine denk gelmediğim için çok zor geçirdim çocukluk ve ergenlik dönemlerimi.O yüzden bu konularda çok sert ve katıyım.Anne ve babalar evlenince yeni bir çocuk sahibi olduğunda öbür evladını siliyorsa,kusura bakmasınlar evlendiğimde de ben onları tanımam.Şükürler olsun her zaman demişimdir iyi bir aileye sahip olamadım ama iyi bir eşe sahip oldum herşeyden değerli olan budur benim için.Çok teşekkür ederim. Içimdeki gözyaşlarına yaşayan birinden cevap duymak çok rahatlattı.
Annen seni haketmemis ..
Uzulme ve yoluna bak.
Egitimini sakin ola ki yarim birakma .
Anneni babani da Allah islah etsin ..
Esini de tebrik ederim ,sansliymissin,o bunalimlarla manyagin birine de denk gelebilirdin ..
Cok mutlu ol
Ben hayatin yaşadığımız kötü şeylere karşılık farklı zamanlarda çok iyi fırsatlar sunacağını düşünürüm her daim. Senin için mutlu olma, yaşının tadını çıkarma zamanları gelmiş ne mutlu sana :) Sakın üzme kendini, istersen herşeyi başarırsın, sen çok güçlüsün bunu unutmaGeçen sene hemşirelik kazandım hayalimdide. Babam okutamam seni dedi üstelik tek çocuğuydum. Maddi durumum sıkışık dedi. Karısına araba aldı. Ama bu sene eşim sayesinde hayalim gerćek oldu. Ve hep arkamda. Rabbim sonunda yüzüme baktı.
Çokkk teşekkür ederim içime su serptiniz.
+1Psikolojik destek almalısınız.. bedenimiz nasıl hastalanıyorsa ruhumuzda hastanabilir..travma izlerini daha kolay silersiniz..dram-korku filmi olan hayatınız, eşinizle romantik- komediye dönmüş..bir ömür mutluluklar diliyorum Allah nazardan saklasın.Sevgiler.
ben sana garanti veriyorum bundan sonra her şey çok daha güzel olacak akıllı bir kadınsın hayatını kurtarmissin lütfen geçmişe bağlı kalma.Annenle bu kadar dert olacaksa yine görüş ama mesafe ni koruGeçen sene hemşirelik kazandım hayalimdide. Babam okutamam seni dedi üstelik tek çocuğuydum. Maddi durumum sıkışık dedi. Karısına araba aldı. Ama bu sene eşim sayesinde hayalim gerćek oldu. Ve hep arkamda. Rabbim sonunda yüzüme baktı.
Çokkk teşekkür ederim içime su serptiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?