- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İnsanlar senin için onca dil döktü hiç kimseyi dinlemedin.Sen nasıl bir kralsın ya
Kelimelerine dikkat et.
Ben oğlanla ilgili yorumlarımı önceki konularında yapmıştım.
Oğlanın kadından farkı olduğunu söylediğim oğlanı kayırdığım bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.
"Ben erkek olsaydım...."la başladım cümleye.
Kız oğlanınkini morartmış,önceki konularında çok özledim demişti bir okursan görürsün.
Yobaz değilim allaha şükür ama senin kadar da olayı yanlış anlayan sarmak için saran biri değilim.
Yukarıdaki hanımefendiye evlenmeden önceki cinselliğin normal olduğunu belirttim,bende yaşadım ama değersizlik görmedim dedim.
Ayrıca biz sizinle muhattap bile değiliz,yukarıdaki bayanla konuşuyoruz,sizinle değil. Nedir bu saçmalık?
Bir yorumun sonunu okuyarak başında ne yazdığına karar veremezsiniz.
Sen anlayamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.sen kelimelerine dikkat etseydin bu yoruma maruz kalmazdım.
ben erkek olsaydımla başlamak da iğrenç ayrıca. demek ki erkeklerin yoz zihniyetini destekliyorsun sen de.
yani ben yaşadım ama erkekler benim gibi kızlara böyle bakar mı diyorsun ne saçma...
Şahsen benim sizinle uzlaşamadığım bir durum var.Sen anlayamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.
Kızın önceki konularını bir okur musun?
Sevgilisi kıza "ilk değildi dimi?" diye sormuş.
Kızın sokak ortasında bunları yapmasındna işkillenmiş ben olsam bende işkillenirim diyorum.
Erkekler benim gibi kızlara böyle bakmazlar,adabıyla yaşandığı sürece neden baksınlar.
Eşimin ilk sevdiğiyim,evlendiği kadınım. Ama benim hayatımda bir sürü insan oldu.
Dışlansaydım geçmiş yüzünden ben dışlanırdım diyorum.
Ama bu başka birşey;evlenmeden önce cinsellik yaşadım bunu da normal görüyorum. Bu gayet normal birşey,herkesin ihtiyacı.
Ama olması gereken yerde yaşadım,gidip sokak ortasında boynunu emerek değil.
Basit görülmesinin sebebi bu,çocuğun ailesi tarafından ayıplanmasının sebebi de bu,çocuğun kızla ilişkiden sonra iletişimi kesmesinin sebebi de bu.
Evet cinsellik yaşanır ama sokak ortasında değil.
Umarım anlatabilmişimdir.
Dışarda ilişki yaşadınız demedim dışarıda öpüşme sarılma vs olabilir buna tamam. Ama boynunu morartacak kadar nasıl bir aşk yaşadınız merak ediyorum bunu işte.Şahsen benim sizinle uzlaşamadığım bir durum var.
Kendisi bana bu tarz şeyleri yasayalım, ilişkimiz daha güzel olur diye ifade etti.
Neticede dışarıda ilişkiye girmedik.
Kaldıki bu iki kişilik bir eylem. Basit olduğumu düşünüyorsa kendisinin de basit olduğunu düşünmesi gerek.
Bu çapta düşünen bir erkekse zaten dışarıda ya da yaptığınız gibi usturuplu bir şekilde evde yatakta sevişmek fark etmez, seviştiğiniz için her türlü basit olursunuz.
Evlenmeden önce yapınca da tam sizin dediklerinizin ters oluyor yani ne güzel! O zaman tüm kızlar evlenmeden yaşasın.. herşeyi bi normalleştirmeyin ya muhalefet olmak için yazmayındoğru zaten eline erkek eli değmeden evlenen kızlar da bir değer görüyor bir değer görüyor kiiii kıymetleri öyle bir biliniyor kiii bu bdv de konu açanlar da hep evlenmeden birlikte olanlar zaten tü onlara
Asıl cinselliği erkeğe sunulacak bir ödül, varılacak bir rota olarak görürseniz erkek değer vermez. oh ben amacıma ulaştım gerisi beni bağlamaz der ki evlendikten sonra pek çok erkeğin ilgisizleşmesi, dışarı kayması tam da bu yüzdendir. :)
erkek çocuklarına iyi bakın. bir oyuncak araba için kıyametleri koparırlar o araba alınır 2 gün oynar 3. gün bir kenara atar. o orada kalır aylarca ya da parçalarını toplarsınız. işte ödül mekanizmasının sıkıntısı burada. cinselliği karşılıklı bir zevk aracı olarak görmez aman evlenmeden yaparsam benden soğur gibi saçma kaygılara girerseniz evlendikten sonra çok üzülürsünüz.
Sen konu açmaya son ver, bırak - de - da ları doğru yazmayı aruz vezninde metinler, divan türünde şiiler bile yazarımBen de öyle umuyorum tatlım.
Bak -de -da lara dikkat ettim yazarken, aynısını sana da öneririm.
Hayatım baktın benim profil fotoğrafım var, tıklayıp girme konuya.Sen konu açmaya son ver, bırak - de - da ları doğru yazmayı aruz vezninde metinler, divan türünde şiiler bile yazarımyeter ki şu abuk subuk konulardan kurtulalım :/
Vay canına hiç aklıma gelmemişti bu :/Hayatım baktın benim profil fotoğrafım var, tıklayıp girme konuya.
Bak çözümü gayet basit. Ama haklısın herkes bu kadar pratik çözümler bulamayabiliyor :)
Kaptığına inanan var mı ki?Vay canına hiç aklıma gelmemişti bu :/
Aklın zehir gibi çalışıyor ey mübarek, şu eğitim durumuna rağmen en üst düzey işleri şırrraakkk diye kapmana şaşmamalı
Var demekki :)Kaptığına inanan var mı ki?
Ya ben şunu anlamıyorumVar demekki :)
yoksa bu kardeşimiz böylesine çılgınca hoyratça pervasızca hikayeler yazmazdı
Ki şahsen ben canı gönülden inanıyorum kendisine :/
Anlanabilecek bişey yokki zaten, alabildiğine sallıyor işte vatandaş :))Ya ben şunu anlamıyorum
Üniversite öğrencisiyim demişte patrona hırslı olduğuna inandırmışmışta patron bunu en üst şubeye başlatmışmışta,ben inanamıyorum ya.
Bende işverenim ama abim babam birini işe alırken (o işin mezunu olsa bile) 10 defa düşünüyorlar,cv'dekileri tek tek kontrol ediyorlar falan,kimse kimseye güvenmiyor bu devirde kolay kolay.
Yanına da anne sözünden çıkmayan ama yapacaklarından da assssla geri kalmayan sümüklü bir ergen koyalım tamamdırAnlanabilecek bişey yokki zaten, alabildiğine sallıyor işte vatandaş :))
Ben patronun bunu direk CEO olarak başlatmadığına dua ediyorum :) hatta hikaye değil mi şirketi üstüme devretti bile diyebilirdi :/
ama sağlam yaz dizisi çıkar bu kızın palavralarından :) gözlerinden hırs akan yetenekli akıllı bir o kadarda güzel kızın prensesvari önlenemez yükselişi :) başroldede demet özdemir
Tabi tabi o şart zaten :) yalnız kaslı ve yakışıklıda olmalıYanına da anne sözünden çıkmayan ama yapacaklarından da assssla geri kalmayan sümüklü bir velet koyalım tamamdır
Bol ihtiraslı bol sansürlü yaz dizisi işte.Tabi tabi o şart zaten :) yalnız kaslı ve yakışıklıda olmalıartı ıssız adam modunda şöyle gizemli gizemli takılmalıki hikaye tam olsun hahhha :/
Evlenmeden önce yapınca da tam sizin dediklerinizin ters oluyor yani ne güzel! O zaman tüm kızlar evlenmeden yaşasın.. herşeyi bi normalleştirmeyin ya muhalefet olmak için yazmayın
Aynen :)Bol ihtiraslı bol sansürlü yaz dizisi işte.
Güzel hikayen için teşekkür ederim Sonbiryolculuk,bizden senarist olurmuş aslında bu premses kız hikayelerini diziye çevirmek isterse bize ulaşabilir. :)Aynen :)
Ve bu zalım prens tişörtünü her bölüm beş defa mütemadiyen çıkararak baklavaları ile hırslı piremsesimizin başını döndürür :/ bu yüzden piremsesin yükseliş yolundaki en büyük engeldir :) hahhah
Ayyy hikaye uykumu getirdi sevgili Miaelle :) bu kadar entrika bana fazla, biraz uyuyayımda kendime geleyim :) size iyi geceler dilerim sevgili Miaelle.