İçimdeki ses..

Sen nasıl bir kralsın ya
İnsanlar senin için onca dil döktü hiç kimseyi dinlemedin.
Evet evlenmeden önce herkes ilişki yaşayabilir,bu normal birşeydir. Bende yaşsdım buna yanlış diyemem. Değer görmedim de diyemem.
Beraber yaşadık,beraber de kaldık.
Önemli olan hissettiklerimizdi basit görülüp görülmemiz değil,benim hayatımda bir sürü insan oldu iyi kötü herkesle birşeyler paylaştım,eşiminse ilk sevdiğiyim ve evlendiği kadınım. Basit görülecek olsaydım ben görülürdüm (geçmişten dolayı)
Ama kusura bakma,hiçbir zaman evleneceğiz ya da ciddi düşünüyoruz diye sokakta sevişmedik,boynunu morartmadım ne yaşayacaksam olması gereken yerde yaşadım.
Seni basit görmesinin sebebi de bu,annesinin seninle görüştürmemesinin sebebi de bu.
Cinsellik herkesin ihtiyacı hem kadının hem erkeğin ama dışarıda yaşanacak birşey değil.
Bu yüzden ailesi tarafından dışlanmışsın,ailesi istememiş.
Ki kendin de "onu kullanıyorum,cinselliğe bağımlıyım,sevmiyorum" dedin. E o zaman? Neden bu kadar önemsiyorsun?
Çok garip davranıyorsun cümlelerin çok garip;
Yok hırslı olduğumu belli ettim işi kaptım en üst şubede işe başlıyorum falan.
Saçma davranıyorsun yani.
Umarım anlatabilmişimdir.

sen kelimelerine dikkat etseydin bu yoruma maruz kalmazdım.
ben erkek olsaydımla başlamak da iğrenç ayrıca. demek ki erkeklerin yoz zihniyetini destekliyorsun sen de.
yani ben yaşadım ama erkekler benim gibi kızlara böyle bakar mı diyorsun ne saçma...

Sen anlayamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.
Kızın önceki konularını bir okur musun?
Sevgilisi kıza "ilk değildi dimi?" diye sormuş.
Kızın sokak ortasında bunları yapmasındna işkillenmiş ben olsam bende işkillenirim diyorum.
Erkekler benim gibi kızlara böyle bakmazlar,adabıyla yaşandığı sürece neden baksınlar.
Eşimin ilk sevdiğiyim,evlendiği kadınım. Ama benim hayatımda bir sürü insan oldu.
Dışlansaydım geçmiş yüzünden ben dışlanırdım diyorum.
Ama bu başka birşey;evlenmeden önce cinsellik yaşadım bunu da normal görüyorum. Bu gayet normal birşey,herkesin ihtiyacı.
Ama olması gereken yerde yaşadım,gidip sokak ortasında boynunu emerek değil.
Basit görülmesinin sebebi bu,çocuğun ailesi tarafından ayıplanmasının sebebi de bu,çocuğun kızla ilişkiden sonra iletişimi kesmesinin sebebi de bu.
Evet cinsellik yaşanır ama sokak ortasında değil.
Umarım anlatabilmişimdir.

Şahsen benim sizinle uzlaşamadığım bir durum var.
Kendisi bana bu tarz şeyleri yasayalım, ilişkimiz daha güzel olur diye ifade etti.
Neticede dışarıda ilişkiye girmedik.
Kaldıki bu iki kişilik bir eylem. Basit olduğumu düşünüyorsa kendisinin de basit olduğunu düşünmesi gerek.
Bu çapta düşünen bir erkekse zaten dışarıda ya da yaptığınız gibi usturuplu bir şekilde evde yatakta sevişmek fark etmez, seviştiğiniz için her türlü basit olursunuz.

Dışarda ilişki yaşadınız demedim dışarıda öpüşme sarılma vs olabilir buna tamam. Ama boynunu morartacak kadar nasıl bir aşk yaşadınız merak ediyorum bunu işte.
Benim size anlatamadığım şeyler var ya da siz anlamıyorsunuz.
Sokak ortasında yaşamanızı garip bulmuş olabilir,bunları yapmanız onda başka düşünceler uyandırmış olabilir.
Ve ben sokak ortasında böyle şeyler yapsaydım eşimin gözünde basit olacağıma eminim.
Kendisi yaşayalım demiş demekki o da seni kullanmanın peşindeymiş,bu kadar yani.
Her neyse.
Sana tavsiyem,o çocuktan birşey bekleme,seni sevmediği bariz ortada. İstersen bırak istersen bırakma,sonunda kalbi kırılan üzülen sen olacaksın.

Evlenmeden önce yapınca da tam sizin dediklerinizin ters oluyor yani ne güzel! O zaman tüm kızlar evlenmeden yaşasın.. herşeyi bi normalleştirmeyin ya muhalefet olmak için yazmayın

Ben de öyle umuyorum tatlım.

Bak -de -da lara dikkat ettim yazarken, aynısını sana da öneririm.
Sen konu açmaya son ver, bırak - de - da ları doğru yazmayı aruz vezninde metinler, divan türünde şiiler bile yazarım yeter ki şu abuk subuk konulardan kurtulalım :/

Sen konu açmaya son ver, bırak - de - da ları doğru yazmayı aruz vezninde metinler, divan türünde şiiler bile yazarım yeter ki şu abuk subuk konulardan kurtulalım :/
Hayatım baktın benim profil fotoğrafım var, tıklayıp girme konuya.
Bak çözümü gayet basit. Ama haklısın herkes bu kadar pratik çözümler bulamayabiliyor :)

Hayatım baktın benim profil fotoğrafım var, tıklayıp girme konuya.
Bak çözümü gayet basit. Ama haklısın herkes bu kadar pratik çözümler bulamayabiliyor :)
Vay canına hiç aklıma gelmemişti bu :/
Aklın zehir gibi çalışıyor ey mübarek, şu eğitim durumuna rağmen en üst düzey işleri şırrraakkk diye kapmana şaşmamalı

Var demekki :)
yoksa bu kardeşimiz böylesine çılgınca hoyratça pervasızca hikayeler yazmazdı
Ki şahsen ben canı gönülden inanıyorum kendisine :/
Ya ben şunu anlamıyorum
Üniversite öğrencisiyim demişte patrona hırslı olduğuna inandırmışmışta patron bunu en üst şubeye başlatmışmışta,ben inanamıyorum ya.
Bende işverenim ama abim babam birini işe alırken (o işin mezunu olsa bile) 10 defa düşünüyorlar,cv'dekileri tek tek kontrol ediyorlar falan,kimse kimseye güvenmiyor bu devirde kolay kolay.

Anlanabilecek bişey yokki zaten, alabildiğine sallıyor işte vatandaş :))
Ben patronun bunu direk CEO olarak başlatmadığına dua ediyorum :) hatta hikaye değil mi şirketi üstüme devretti bile diyebilirdi :/
ama sağlam yaz dizisi çıkar bu kızın palavralarından :) gözlerinden hırs akan yetenekli akıllı bir o kadarda güzel kızın prensesvari önlenemez yükselişi :) başroldede demet özdemir

Yanına da anne sözünden çıkmayan ama yapacaklarından da assssla geri kalmayan sümüklü bir ergen koyalım tamamdır

Yanına da anne sözünden çıkmayan ama yapacaklarından da assssla geri kalmayan sümüklü bir velet koyalım tamamdır
Tabi tabi o şart zaten :) yalnız kaslı ve yakışıklıda olmalı artı ıssız adam modunda şöyle gizemli gizemli takılmalıki hikaye tam olsun hahhha :/

Evlenmeden önce yapınca da tam sizin dediklerinizin ters oluyor yani ne güzel! O zaman tüm kızlar evlenmeden yaşasın.. herşeyi bi normalleştirmeyin ya muhalefet olmak için yazmayın

e yaşasınlar ne olacak?
bu zaten normal bir şey. cinselliği bastıran, yasak sayan hangi ülkede kadınlar mutlu ve huzurlu?
gidin cinselliğiniz özgürce yaşayan batı ülkelerine kadınlar ne kadar rahat ama tam tersi aman ha yaşamayın, evlenmeden olmaz diye zırlayan bizim gibi ülkelerde kadının adı yok. siz küçücük çevrede her şeyi saklamanın iyi olacağına inandırıldınız diye herkes aynı davranacak diye kural mı var?
erkekler yıllardır evlenmeden yaşıyor ona lafınız yok da kızlarınki mi zorunuza gitti. kim bilir kocan senden önce kimlerle düştü kalktı?

Bol ihtiraslı bol sansürlü yaz dizisi işte.
Aynen :)
Ve bu zalım prens tişörtünü her bölüm beş defa mütemadiyen çıkararak baklavaları ile hırslı piremsesimizin başını döndürür :/ bu yüzden piremsesin yükseliş yolundaki en büyük engeldir :) hahhah
Ayyy hikaye uykumu getirdi sevgili Miaelle :) bu kadar entrika bana fazla, biraz uyuyayımda kendime geleyim :) size iyi geceler dilerim sevgili Miaelle.

Güzel hikayen için teşekkür ederim Sonbiryolculuk,bizden senarist olurmuş aslında bu premses kız hikayelerini diziye çevirmek isterse bize ulaşabilir. :)
İyi geceler,sevgiler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…