- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 34
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ulaşsın ulaşsın tabi ama biz yinede bu kız kadar palavra ay pardon senaryo yazamayızGüzel hikayen için teşekkür ederim Sonbiryolculuk,bizden senarist olurmuş aslında bu premses kız hikayelerini diziye çevirmek isterse bize ulaşabilir. :)
İyi geceler,sevgiler canım.
3'ümüz iyi işler başarabiliriz bilgi için lütfen mesaj :)Ulaşsın ulaşsın tabi ama biz yinede bu kız kadar palavra ay pardon senaryo yazamayızbu kız aşmış aşmış! baksana şırrraakkk diye işi nasıl nasıl kaptı ama
Tekrar iyi geceler... :)
Aynen :)
Ve bu zalım prens tişörtünü her bölüm beş defa mütemadiyen çıkararak baklavaları ile hırslı piremsesimizin başını döndürür :/ bu yüzden piremsesin yükseliş yolundaki en büyük engeldir :) hahhah
Ayyy hikaye uykumu getirdi sevgili Miaelle :) bu kadar entrika bana fazla, biraz uyuyayımda kendime geleyim :) size iyi geceler dilerim sevgili Miaelle.
Üzülüyorum size :)Güzel hikayen için teşekkür ederim Sonbiryolculuk,bizden senarist olurmuş aslında bu premses kız hikayelerini diziye çevirmek isterse bize ulaşabilir. :)
İyi geceler,sevgiler canım.
Barista *Üzülüyorum size :)
CEO olarak başladım demedim herhalde. Çocuk zaten barışta bunu defalarca söyledim. Barista ise nasil bir yerde çalışıyor olabilir? Bende daha üst bir şubede başlayacağım dedim.
Ah canım biriniz eşim eşim der, saatlerce ayrılmadan burada takılır. Hakikaten çok mutlu bir evlilik göstergesi
Diğeri de anlamadigim bir şekilde kafaya beni taktı.
Isterseniz hanımlar müdürlerle gorusmemi özelden mesaj olarak da atayim, belki o zaman susmak bilmeyen çeneleriniz kapanır ha?
Ulaşsın ulaşsın tabi ama biz yinede bu kız kadar palavra ay pardon senaryo yazamayızbu kız aşmış aşmış! baksana şırrraakkk diye işi nasıl nasıl kaptı ama
Tekrar iyi geceler... :)
3'ümüz iyi işler başarabiliriz bilgi için lütfen mesaj :)
İyi geceler.. :)
Hm peki.. :)
Sizin de saçmalıklarınızı böyle sonlandirdim hanımlar, bir daha da sizi benim konularımda görmeyeyim :*
Özelimi sermelik bir durum yok ortada, işle ilgili ufak bir kesit yayinladim sadece.Hm peki.. :)
İşin basit bir iş olduğunu söyleseydin biz inanırdık zaten,senin anlatışından bir şirkette işe başlayacağını falan düşündük. Ayrıca sırf doğru söylediğini göstereceksin diye burada özelini sermen çok doğru,süpersin.
Konulara da yorum yapıp yapamayacağıma sen karar veremezsin,bir sonraki konunda görüşürüz tatlım. :*
Hmm.. Dur bakalım vasıfsız,ergen,kendini kullandıran kimmiş hadi bakalım sende tanıyabilecek misin?.Vasi
Özelimi sermelik bir durum yok ortada, işle ilgili ufak bir kesit yayinladim sadece.
Vasıfsız hanım, haklisiniz sevgilim eşinizin size verdiği kadar değer vermiyor bana. Bir kez olsun kalkıp vasıfsız falan demedi. Hemen trip yapacağım ona :/
Ya sen meğerse her konuda kocam, kocam diyen 20 yaşında evlenen, mutsuz bir evliliği olan ergenmişsin. Yeni fark ettim. Bende adam yerine koyup yorumlarını okuyordum ahahah.
Tatlım sana vasıfsız diyen ben değilim kocan.Hmm.. Dur bakalım vasıfsız,ergen,kendini kullandıran kimmiş hadi bakalım sende tanıyabilecek misin?.
Tatlım benim kocamla kavgam basit bir olay,birbirimize dolduğumuz için bu sorunu yaşadık ama bak geçti gitti.
Evlenmeden önce cinsellik yaşadık evet ama kendimi asla sokakta senin kadar basit bir duruma sokmadım,sokak sevişilecek yer değil,bunu unutma tatlı kız.
Kimin mutsuz sefil ergen olduğu da nereden belli biliyor musun?
Senin boynunu emme sonrası annesinin seninle görüştürmemesi,çocuğa yeminler ettirmesi
Daha sonra gelip burada insanlara "kullanıldım,cinselliğe bağımlıyım" demen ve arkasından aranızı düzeltip yeniden cinsellik yaşaman
Ve daha sonra çocuğun yine seni engelleyip postalaması
Zavallı ergen mutsuz evli ise; evlenmeden önce kocasıyla ilişki yaşayıp değersiz yaftası yemeyen,el üstünde tutulan yetmeyip muhteşem bir düğünle evlenen,Maldivlerde gününü gün etmiş zavallı benim haklısın
Bence artık buradaki insanlara laf yetiştireceğine,insanların özel hayatını eşeleyeceğine kendimi kullandırmamayı,insanlara hemen güvenip yarı yolda bırakılmamayı ve sokakta birşeyler yaşamanın marifet olmadığını öğren.
Görüşürüz tatlım,ha eğer İstanbul'daysan bir gün bu vasıfsız dediğin bayanın Akaryakıt ve Limited Şirket'ini gezebilirsin,beklerim. :)
Bu kadar kafaya takmışsın ki bin paragraf şey yazmışsın.Hmm.. Dur bakalım vasıfsız,ergen,kendini kullandıran kimmiş hadi bakalım sende tanıyabilecek misin?.
Tatlım benim kocamla kavgam basit bir olay,birbirimize dolduğumuz için bu sorunu yaşadık ama bak geçti gitti.
Evlenmeden önce cinsellik yaşadık evet ama kendimi asla sokakta senin kadar basit bir duruma sokmadım,sokak sevişilecek yer değil,bunu unutma tatlı kız.
Kimin mutsuz sefil ergen olduğu da nereden belli biliyor musun?
Senin boynunu emme sonrası annesinin seninle görüştürmemesi,çocuğa yeminler ettirmesi (ha bu arada çocuğun annesi tarafından bir sürü kötü söze maruz kalman,seni ahlaksız olarak düşündüklerini saymıyorum bile)
Daha sonra gelip burada insanlara "kullanıldım,cinselliğe bağımlıyım" demen ve arkasından aranızı düzeltip yeniden cinsellik yaşaman
Ve daha sonra çocuğun yine seni engelleyip postalaması
Zavallı ergen mutsuz evli ise; evlenmeden önce kocasıyla ilişki yaşayıp değersiz yaftası yemeyen,el üstünde tutulan yetmeyip muhteşem bir düğünle evlenen,Maldivlerde gününü gün etmiş zavallı benim haklısın
Bence artık buradaki insanlara laf yetiştireceğine,insanların özel hayatını eşeleyeceğine kendimi kullandırmamayı,insanlara hemen güvenip yarı yolda bırakılmamayı ve sokakta birşeyler yaşamanın marifet olmadığını öğren.
Görüşürüz tatlım,ha eğer İstanbul'daysan bir gün bu vasıfsız dediğin bayanın Akaryakıt ve Limited Şirketi'ni gezebilirsin,beklerim. :)
Tatlım sana vasıfsız diyen ben değilim kocan.
Ayrıca maddi durumunla hava attığını falan zannediyorsun da karşındaki insanın maddi durumunu biliyor musun sanki..
En azından hiç bir zaman eşinden şiddet gören biri olmayacağım ya da kararımdan dönmek istediğimde babam tiriviri yapmayacak. Aksine beni destekleyecek her konuda olduğu gibi.
Ayrıca gelmem canım iş yerinize malum abin biraz korkuttu gözümü.
Doğruları duymak canını yakıyor belllli. :)Bu kadar kafaya takmışsın ki bin paragraf şey yazmışsın.
Ezik bir ergenden öte bir şey değilsin.
Mutlu bir evliliği olan insan sabahtan akşama kadar burada fink atmaz.
Hadi canım hadi küçük beynin benimle uğraşmaya yetmez.
Ha canım ha öyle.Doğruları duymak canını yakıyor belllli. :)
Az önce sen değil miydin benim eski konularıma bakıp bakıp buraya yazan,sen neden sürekli insanlara bi saldırma halindesin anlatsana biraz.
Ben memleketimdeyim canım,İstanbul'da değilim.
Kocam da İstanbul'da,malum biz bir kavga yaşayınca ben tepkimi koyabilen bir kadınım.
Senin gibi egellenip engellenip daha sonra kullanmak için geri dönen bir ergen kocaya sahip değilim.
Kocam sana yapılanın bir tanesini yapsaydı,zaten evlenmezdim.
Sana tavsiyem,benim hayatımı konularımı eşeleyeceğine kendi hayatını düzeltmeye düzgün insanlarla beraberlik yaşamayı öğren.
Kimin ezik olduğu da gayet ortada.
Sana iyi günler.
Bir daha da yazma,kaliteli bir ban yemek istiyorum. Bu konuda ban yemek istemiyorum. :/
Evet bende zaten senin gibi evde boş boş oturup insanlara kendimi nasıl kullandıracağımı düşünüyorumdur. Ayrıca sen yaz,biz okuruz güzel senaryolarını. Görüşürüz.Ha canım ha öyle.
Aynen öyle, neyse ben başka konularda açayım da evde pasaklı pasaklı pijamalarınla pineklerken biraz eğlenmeni sağlamış olurum
Senin kocanın geçmişi kabarık sanırım kendin gibi biliyorsun herkesi. Beni insanların yaşam tarzı değil kendi yaşam tarzım ilgilendirir. Ben yaşadığım çevrede evlilik dışı birlikteliğin zina olduğunu, haram olduğunu öğrenerek büyüdüm. Ha sen bu şekilde yetişmemişsen 98% i müslüman olan bi ülkede evlilik dışı birliktelik zina olarak görülüyor diye kimseyi yadsıyamazsın. Eş konusuna gelince eşinin kimseyle düşüp kalkmadığından eminim sen tasalanma. Ha oldu ki bir birliktelik yaşamış olsun Allah huzurunda o yargılanacak beni benden sonrası ilgilendirir herkesin günahı kendi boynuna. YaZık avrupai olacağım diye ne diyeceğini şaşırdın !e yaşasınlar ne olacak?
bu zaten normal bir şey. cinselliği bastıran, yasak sayan hangi ülkede kadınlar mutlu ve huzurlu?
gidin cinselliğiniz özgürce yaşayan batı ülkelerine kadınlar ne kadar rahat ama tam tersi aman ha yaşamayın, evlenmeden olmaz diye zırlayan bizim gibi ülkelerde kadının adı yok. siz küçücük çevrede her şeyi saklamanın iyi olacağına inandırıldınız diye herkes aynı davranacak diye kural mı var?
erkekler yıllardır evlenmeden yaşıyor ona lafınız yok da kızlarınki mi zorunuza gitti. kim bilir kocan senden önce kimlerle düştü kalktı?
Küçük zavallı şey seni ya, hem yazdıklarımın senaryo oldugunu soyluyorsun ispat edince öyle kalakalıyorsun, ayrıca hem senaryo olduğunu söyleyip hem de yasanmış var sayıp onlar üzerinden laf sokmaya çalışıyorsun. Ahahah nasıl bir kafa o ya, doğuştan mi böyleydi sonradan mi taktırdın?Evet bende zaten senin gibi evde boş boş oturup insanlara kendimi nasıl kullandıracağımı düşünüyorumdur. Ayrıca sen yaz,biz okuruz güzel senaryolarını. Görüşürüz.
E senin yaptığını yapıyorum,konularına bakarak laf sokuyorum.Küçük zavallı şey seni ya, hem yazdıklarımın senaryo oldugunu soyluyorsun ispat edince öyle kalakalıyorsun, ayrıca hem senaryo olduğunu söyleyip hem de yasanmış var sayıp onlar üzerinden laf sokmaya çalışıyorsun. Ahahah nasıl bir kafa o ya, doğuştan mi böyleydi sonradan mi taktırdın?
Hem biliyor musun zamanı geriye alabilsem tekrardan bu çocukla birlikte olurdum. Yok böyle bir şey, hayatımda yaşadığım en büyük hazdı.
Ister beni kullandığını düşünsün ister düşünmesin cani cehenneme. Ben aldığım zevke bakarım :*
Miaelle bu arkadaşa cevap vermeye değmez. Kendi gibi düşünmeyen herkese cephe alıyor. Üslubu zaten nasıl bir kişilik olduğunun apaçık yanıtı. Allah bilir konu sahibinin eski konularından da habersiz. Ha yok haberli olup da aynı fikirdeyse demekki karakteri aynı o yüzden milletin yorumu zoruna gidiyor.Kelimelerine dikkat et.
Ben oğlanla ilgili yorumlarımı önceki konularında yapmıştım.
Oğlanın kadından farkı olduğunu söylediğim oğlanı kayırdığım bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.
"Ben erkek olsaydım...."la başladım cümleye.
Kız oğlanınkini morartmış,önceki konularında çok özledim demişti bir okursan görürsün.
Yobaz değilim allaha şükür ama senin kadar da olayı yanlış anlayan sarmak için saran biri değilim.
Yukarıdaki hanımefendiye evlenmeden önceki cinselliğin normal olduğunu belirttim,bende yaşadım ama değersizlik görmedim dedim.
Ayrıca biz sizinle muhattap bile değiliz,yukarıdaki bayanla konuşuyoruz,sizinle değil. Nedir bu saçmalık?
Bir yorumun sonunu okuyarak başında ne yazdığına karar veremezsiniz.
Senin haddine mi bana ne yapıp yapmayacagimi söylemek?E senin yaptığını yapıyorum,konularına bakarak laf sokuyorum.
Gerçekten acınasısın daha yazma.
İstanbul'a postalayan benim,malum kullanılmayıp tepkimi koyabiliyorum.Senin haddine mi bana ne yapıp yapmayacagimi söylemek?
Of çok sıkıcısın. Tartışmayı bile sıkıcı hale getirdin kendin gibi :/
Benim konum bu, size yallah başka konuya diyelim biz eşi Istanbul'da gününü gün ederken kendisi memleketinde tıkılı kalmış genç ama zavallı kızımıza. Ayyy kıyamam.