- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 34
- Konu Sahibi Meredith Grey
Umarım buraya konu açmayada vaktin olmaz :/Çok yoğun çalışacağım, onu düşünecek vaktim pek olmaz diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım buraya konu açmayada vaktin olmaz :/Çok yoğun çalışacağım, onu düşünecek vaktim pek olmaz diye düşünüyorum.
Üniversite öğrencisi idim.Merak ettim eğitim durumun nedir?
Daha yeni başlayan birini üst şubeye başlattılar ki?
Aa haksızlık ediyorsun ama 2 hafta yoktum buralarda.Yeniden hoşgeldin anneboleyna.Siteyi bir daha girmemek üzere terk ettiğini söylemiştin en son ve bunu dedikten sonra 2 konu daha açmışsın.
Çocuktan da ayrılıcam diyip kollarında buluyorum kendimi diyorsun.
Hayatın genel olarak böyle kendine verdiğin sözleri yiyerek ilerliyor sanırım.
Psikologla görüşmeye devam etmelisin.Esenlikler dilerim.
Ben de öyle umuyorum tatlım.Umarım buraya konu açmayada vaktin olmaz :/
Haklisiniz ama sorun bende değil. Gerçi hala bu durumu devam ettiriyor olmam benim zayifligim.
Çocuk anasından korkup 5 dakika bile geç kalamıyor eve
O zamanlar ayrıydık.hayır sorun gayette sende.
takıntılı olabilirsin yada inat ediyorsun.
O zamanlar ayrıydık.
Durumlar değişti. Tıpış tıpış geri döndü.
Hatta ben pek iletişim kurmuyorum. Sürekli yazıyor, arıyor.
Işte de onunla aynı şubede olmamı saglayabilecekken bunu yapmadım.
Psikologla görüşmek iyi geldi. Birçok konuda daha iyiyim.
Hm peki.Üniversite öğrencisi idim.
Görüştüğüm adama hırslı yapımı biraz fazla yansittim galiba.
Nasıl bir çalışma ortamı bekliyorsun dedi, yoğun çalışmak istiyorum. En yoğun yerde çalışmak isterim, aktif olmayı seviyorum dedim.
Adam da hemen sen şu üst şubeye git, oranın müdürünü ariyorum tam senlik adam geliyor diye dedi. Öyle oldu
Inan umurumda değil biliyor musun.. En kısa zamanda sepetleyecegim. Karşıma düzgün birisi çıkarsa bana bir şeyler katacak bir ilişki yaşarım. Çıkmazsa da kendi kendime de mutluyum ben. En azından az da olsa vaktimi, duygularımı calan, belki de istismar eden bir parazit olmaz hayatımda.niye geri döndü sence?
eski konularından dem vurup canını acıtmak istemiyorum ama bir düşün niye geri döndü?
hiç bir sorumluluk almak zorunda olmadığı için, iki yüzlü olduğu için daha da sayarım da sen bir düşün.
Inan umurumda değil biliyor musun.. En kısa zamanda sepetleyecegim. Karşıma düzgün birisi çıkarsa bana bir şeyler katacak bir ilişki yaşarım. Çıkmazsa da kendi kendime de mutluyum ben. En azından az da olsa vaktimi, duygularımı calan, belki de istismar eden bir parazit olmaz hayatımda.
Hakikaten çok merak ediyorum zihninde canlandırdığın beni..Senden cok korkuyorum, hirslarinin kurbani olacaksin bir gun. Tam karsilasmak istemedigim bir insan tipisin. Gozumde canlandirabiliyorum tavir ve hareketlerini
Beni ilgilendirmez tabiki bu yüzden değildi yorumum. Konu sahibinin anlatmasından o yorumu çıkardım. Herkes sizin kadar şanslı olmayabilir. Türkiye şartlarında çoğu erkek buna bakıyor maalesef kıymet bilmek için.Ben evlenmeden birlikte oldum ne var ki bunda?
İnsanların seçimleri kimseyi ilgilendirmez,boşverin güvenen yaşasın. Yarı yolda kalmak her zaman birlikteliğe bağlı olmuyor,çoğu zaman farklı sebeplerden doalyı ayrılıyor insanlar.
Neden kıymet bilmesin erkekler? O zaman flörtte de erkek para harcamasın,gezmeye götürmesin. Kız da değerini bilmez.
Herkes konu sahibi gibi dışarıda sevgilisinin boynunu morartacak kadar ilişki yaşamıyor.Beni ilgilendirmez tabiki bu yüzden değildi yorumum. Konu sahibinin anlatmasından o yorumu çıkardım. Herkes sizin kadar şanslı olmayabilir. Türkiye şartlarında çoğu erkek buna bakıyor maalesef kıymet bilmek için.
Aynen öyle anlatmak istediğim buydu. SevgilerHerkes konu sahibi gibi dışarıda sevgilisinin boynunu morartacak kadar ilişki yaşamıyor.
Bir erkek olsam ve sevgilimle "halka açık bir yerde" boynumu morartacak kadar yakınlaştıysak,o kadını basit görür tabiki ciddi düşünmem.
O konuda haklısınız,kendi etti kendi buldu.
O yüzden ilişkinin yaşanma tarzına da bakılmalı.
Herkes konu sahibi gibi dışarıda sevgilisinin boynunu morartacak kadar ilişki yaşamıyor.
Bir erkek olsam ve sevgilimle "halka açık bir yerde" boynumu morartacak kadar yakınlaştıysak,o kadını basit görür tabiki ciddi düşünmem.
O konuda haklısınız,kendi etti kendi buldu.
O yüzden ilişkinin yaşanma tarzına da bakılmalı.
Ya arkadaşlar evlenmeden ne cesaret birlikte oluyorsunuz? Hiç mi korkmuyorsunuz? Biz de sevgili olduk flört ettik ama evliliğe bişey kalmazsa bu erkek kıymet bilir mi ? Sonuçta herşeyi yaşamışsınız bu saatten sonra anneyi bahane eder görüşmez olacağı bu..
Kelimelerine dikkat et.eee sor bakalım bu kız da ''halka açık bir yerde'' boynunu morartacak kadar yakınlaşan bir erkeği basit görmüyor mu?
şu erkeklerin iğrenç zihniyetleri sizi gibi yobaz kadınlar yüzünden işte.
sanki tek başına yapmış kız.
istediğini de yaşar ayrıca. kadınların cinselliğini yaşama hakları vardır erkekler de olduğu gibi.
bu toplum buna alışacak.
kadınlar da alışacak erkekler de.
eee sor bakalım bu kız da ''halka açık bir yerde'' boynunu morartacak kadar yakınlaşan bir erkeği basit görmüyor mu?
şu erkeklerin iğrenç zihniyetleri sizi gibi yobaz kadınlar yüzünden işte.
sanki tek başına yapmış kız.
istediğini de yaşar ayrıca. kadınların cinselliğini yaşama hakları vardır erkekler de olduğu gibi.
bu toplum buna alışacak.
kadınlar da alışacak erkekler de.
doğru zaten eline erkek eli değmeden evlenen kızlar da bir değer görüyor bir değer görüyor kiiii kıymetleri öyle bir biliniyor kiii bu bdv de konu açanlar da hep evlenmeden birlikte olanlar zaten tü onlara
Asıl cinselliği erkeğe sunulacak bir ödül, varılacak bir rota olarak görürseniz erkek değer vermez. oh ben amacıma ulaştım gerisi beni bağlamaz der ki evlendikten sonra pek çok erkeğin ilgisizleşmesi, dışarı kayması tam da bu yüzdendir. :)
erkek çocuklarına iyi bakın. bir oyuncak araba için kıyametleri koparırlar o araba alınır 2 gün oynar 3. gün bir kenara atar. o orada kalır aylarca ya da parçalarını toplarsınız. işte ödül mekanizmasının sıkıntısı burada. cinselliği karşılıklı bir zevk aracı olarak görmez aman evlenmeden yaparsam benden soğur gibi saçma kaygılara girerseniz evlendikten sonra çok üzülürsünüz.