İçimdeki ses..

Miaelle bu arkadaşa cevap vermeye değmez. Kendi gibi düşünmeyen herkese cephe alıyor. Üslubu zaten nasıl bir kişilik olduğunun apaçık yanıtı. Allah bilir konu sahibinin eski konularından da habersiz. Ha yok haberli olup da aynı fikirdeyse demekki karakteri aynı o yüzden milletin yorumu zoruna gidiyor.
Canım cevap verdiğim kişi konu sahibi zaten,konu sahibesi saçmalıyor şuan. :)
Uğraşamayacağım,sende uğraşma boşver.

Küçük zavallı şey seni ya, hem yazdıklarımın senaryo oldugunu soyluyorsun ispat edince öyle kalakalıyorsun, ayrıca hem senaryo olduğunu söyleyip hem de yasanmış var sayıp onlar üzerinden laf sokmaya çalışıyorsun. Ahahah nasıl bir kafa o ya, doğuştan mi böyleydi sonradan mi taktırdın?
Hem biliyor musun zamanı geriye alabilsem tekrardan bu çocukla birlikte olurdum. Yok böyle bir şey, hayatımda yaşadığım en büyük hazdı.
Ister beni kullandığını düşünsün ister düşünmesin cani cehenneme. Ben aldığım zevke bakarım :*
Aldığın zevke bakarken milletin hakkındaki düşünceler de zoruna gitmemeli. Sen değil miydin eski konunda cinselliğe aşırı düşkünüm bütün ilişkilerimde ilk günden cinsellik yaşıyorum diyen. Hayatındaki bu çocukta anlamış zaten defalarca bu hazzı yaşadığını, bir değil iki değil. El insaf yani bu kadar kullandırtmayın diyoruz ve kişilerin özel hakkına müdahale olarak düşünülüyor. Kusura bakma aynı fikirde olmadığım için

Senin kocanın geçmişi kabarık sanırım kendin gibi biliyorsun herkesi. Beni insanların yaşam tarzı değil kendi yaşam tarzım ilgilendirir. Ben yaşadığım çevrede evlilik dışı birlikteliğin zina olduğunu, haram olduğunu öğrenerek büyüdüm. Ha sen bu şekilde yetişmemişsen 98% i müslüman olan bi ülkede evlilik dışı birliktelik zina olarak görülüyor diye kimseyi yadsıyamazsın. Eş konusuna gelince eşinin kimseyle düşüp kalkmadığından eminim sen tasalanma. Ha oldu ki bir birliktelik yaşamış olsun Allah huzurunda o yargılanacak beni benden sonrası ilgilendirir herkesin günahı kendi boynuna. YaZık avrupai olacağım diye ne diyeceğini şaşırdın !

Sen daha dinini tam bilmiyorsun kalkmış millete ahkam kesiyorsun. iki bekarın yaptığına zina denmez. ben ilahiyat mezunuyum. din konusu sizin tekelinizde değildir.

diyelim zinaysa erkeğe zina değil mi? erkeklere laf edilmiyordu yıllarca ne oldu da zorunuza gitti? erkek asıl evliyken başkasıyla oluyordu e erkektir yapar deniyordu. ne oldu? kadınlar da özgürlüğünü keşfedince mi zina kavramı hatırlandı.
zina evlileri bağlayan bir kavramdır.

keşke bu millet de biraz avrupai olsaydı da tonla hırsızlığı, haksızlığı, talanı görmeseydik. hergün kadına şiddet, tecavüz, çocuk istismarı haberlerine maruz kalmasaydık. adalet tam uygulansaydı..

bu ülkenin esas sorunu tonla rezillik olup biterken bunlara ses çıkarmayıp iki yetiştinin özel hayatını memleket meselesi haline getirmesidir. işte avrupa bunlarla ilgilenmediği, esas toplumsal düzeni tesis etmeyi ön plana koyduğu için avrupa oldu, o yüzden o sözde %98'e sorsan rahat %90'ı orada yaşamak ister.

Sen daha dinini tam bilmiyorsun kalkmış millete ahkam kesiyorsun. iki bekarın yaptığına zina denmez. ben ilahiyat mezunuyum. din konusu sizin tekelinizde değildir.

diyelim zinaysa erkeğe zina değil mi? erkeklere laf edilmiyordu yıllarca ne oldu da zorunuza gitti? erkek asıl evliyken başkasıyla oluyordu e erkektir yapar deniyordu. ne oldu? kadınlar da özgürlüğünü keşfedince mi zina kavramı hatırlandı.
zina evlileri bağlayan bir kavramdır.

keşke bu millet de biraz avrupai olsaydı da tonla hırsızlığı, haksızlığı, talanı görmeseydik. hergün kadına şiddet, tecavüz, çocuk istismarı haberlerine maruz kalmasaydık. adalet tam uygulansaydı..

bu ülkenin esas sorunu tonla rezillik olup biterken bunlara ses çıkarmayıp iki yetiştinin özel hayatını memleket meselesi haline getirmesidir. işte avrupa bunlarla ilgilenmediği, esas toplumsal düzeni tesis etmeyi ön plana koyduğu için avrupa oldu, o yüzden o sözde %98'e sorsan rahat %90'ı orada yaşamak ister.
Size yazacak kelime bulamıyorum bu anlayışı kıt tavrınızla bırak ilahiyatı , üniversiteyi nasıl bitirdiniz şaştım! Benim yazdıklarımda erkeğin ki zina olmuyor diye bir söylem var mı ? Madem ilahiyat mezunusun bekarlara zina olmadığına dair bir tek ayet paylaş senden özür diler geriye çekilirim. Allah ıslah etsin seni... İlahiyat da size kaldıysa vay halimize ! Dinin d’si den haberi olmayan çıkmış burda din dersi verecek. Pes !

Aldığın zevke bakarken milletin hakkındaki düşünceler de zoruna gitmemeli. Sen değil miydin eski konunda cinselliğe aşırı düşkünüm bütün ilişkilerimde ilk günden cinsellik yaşıyorum diyen. Hayatındaki bu çocukta anlamış zaten defalarca bu hazzı yaşadığını, bir değil iki değil. El insaf yani bu kadar kullandırtmayın diyoruz ve kişilerin özel hakkına müdahale olarak düşünülüyor. Kusura bakma aynı fikirde olmadığım için

ayrıca bu kullanma lafına da kıl oluyorum. yahu iki insan zevk alıyorsa kimin neyin kullanması?
o zaman kız da bu erkeği kullanıyor.
işte yanlış din eğitimi, erkek odaklı toplum düzeni böyle saçma beyanlara sebep oluyor. cinselliği sadece erkeğe sunulan bir hediye gibi gördükçe daha çoook rezillikler yaşarız...

ayrıca bu kullanma lafına da kıl oluyorum. yahu iki insan zevk alıyorsa kimin neyin kullanması?
o zaman kız da bu erkeği kullanıyor.
işte yanlış din eğitimi, erkek odaklı toplum düzeni böyle saçma beyanlara sebep oluyor. cinselliği sadece erkeğe sunulan bir hediye gibi gördükçe daha çoook rezillikler yaşarız...
Sen sadece sana yazılana zıpla başkasına yazılanın avukatlığını yapma.. Senin aldığın din eğitiminin yanında buradaki kimsenin ki tartışılmaz emin ol !

Size yazacak kelime bulamıyorum bu anlayışı kıt Tavrınızla bırak ilahiyatı , üniversiteyi nasıl bitirdiniz şaştım! Benim yazdıklarımda erkeğin ki zina olmuyor diye bir söylem var mı ? Madem ilahiyat mezunusun bekarlara zina olmadığına dair bir tek ayet paylaş senden özür diler geriye çekilirim. İlahiyat da size kaldıysa vay halimize ! Dinin d’si den haberi olmayan çıkmış burda din dersi verecek. Pes !

boş konuşma. yanlış öğrenmişsin. sana dayatılanları dinin realitesi sanmışsın şimdi zırlıyorsun. yanlışları düzeltmek zordur ama imkansız değil. inadı bırak dediğimi dinle. din sizin gibilere kaldığı için toplum bu halde. islam dünyası sürünüyor adeta. bir tane düzgün gelişmiş islam ülkesi yoksa işte sizin gibi zihniyetler yüzünden.

iddia sahibi sensin zinanın bekarları kapsadığına dair ayet göster?
ben ilgili ayette zinanın evlileri kapsadığını net olarak görebiliyorum. zaten zinaya yaklaşmayın der ayette dinin indiği dönem bugünkü gibi flört kavramı olmadığından evliliği kapsar diyoruz. olay bu.

iki yetişkin bekar karşılıklı istekle beraber olmuşsa bu dinen de sıkıntılı değildir.

Sen sadece sana yazılana zıpla başkasına yazılanın avukatlığını yapma.. Senin aldığın din eğitiminin yanında buradaki kimsenin ki tartışılmaz emin ol !

sanane istediğimi yazarım. ben gerçekten yanayım.
zaten bir sorsana konu sahibi müslüman mı?
dine inanıyor mu?
bilip bilmeden herkese din anlatmaya kalkıyorsunuz sonra ahali dinden soğuyor sizin yüzünüzden.

boş konuşma. yanlış öğrenmişsin. sana dayatılanları dinin realitesi sanmışsın şimdi zırlıyorsun. yanlışları düzeltmek zordur ama imkansız değil. inadı bırak dediğimi dinle. din sizin gibilere kaldığı için toplum bu halde. islam dünyası sürünüyor adeta. bir tane düzgün gelişmiş islam ülkesi yoksa işte sizin gibi zihniyetler yüzünden.

iddia sahibi sensin zinanın bekarları kapsadığına dair ayet göster?
ben ilgili ayette zinanın evlileri kapsadığını net olarak görebiliyorum. zaten zinaya yaklaşmayın der ayette dinin indiği dönem bugünkü gibi flört kavramı olmadığından evliliği kapsar diyoruz. olay bu.

iki yetişkin bekar karşılıklı istekle beraber olmuşsa bu dinen de sıkıntılı değildir.
Dini alet etme artık safsatalarına! İyice sapıtmaya başladın. Senin yetiştireceğin çocuklara yazık , tabi ilahiyat mezunuysan (!) Hiç sanmıyorum ama .. neyse hadi naş bu sana son mesajım. Seni adamdan sayıp yazarsam :)

Dini alet etme artık safsatalarına! İyice sapıtmaya başladın. Senin yetiştireceğin çocuklara yazık , tabi ilahiyat mezunuysan (!) Hiç sanmıyorum ama .. neyse hadi naş bu sana son mesajım. Seni adamdan sayıp yazarsam :)

tabii işine gelmeyince öyle dersin. gel özele diplomamı göndereyim belki utanırsın zan yaptığın için. bilmez misin gıybet zan da büyük günahtır ama sizin gibilere sadece zina ve alkol günah olarak öğretildiğinden diğerlerini bilmezsiniz bile :KK66:

Bugün Pazar, havalar mis gibi, insanlar tatil gününün keyfini çıkarırken sizlerin sitede kavga etmesini hiç anlamıyorum, haftanın stresini atma yönteminiz başkalarına laf sokmak mı? Yüzmek, yürümek, bir cafede dondurma yemek, arkadaşlarla felekten bir gün çalmak varken hem de.

Bugün Pazar, toplu kıyım gününüz kutlu olsun.

Kurallar gereği tartışma çıkan konu kapatılır maddesine istinaden topik kapatılmış olup kötü içerikler ayrıca değerlendirilecektir.

X