Hmm.. Dur bakalım vasıfsız,ergen,kendini kullandıran kimmiş hadi bakalım sende tanıyabilecek misin?.
Tatlım benim kocamla kavgam basit bir olay,birbirimize dolduğumuz için bu sorunu yaşadık ama bak geçti gitti.
Evlenmeden önce cinsellik yaşadık evet ama kendimi asla sokakta senin kadar basit bir duruma sokmadım,sokak sevişilecek yer değil,bunu unutma tatlı kız.
Kimin mutsuz sefil ergen olduğu da nereden belli biliyor musun?
Senin boynunu emme sonrası annesinin seninle görüştürmemesi,çocuğa yeminler ettirmesi (ha bu arada çocuğun annesi tarafından bir sürü kötü söze maruz kalman,seni ahlaksız olarak düşündüklerini saymıyorum bile)
Daha sonra gelip burada insanlara "kullanıldım,cinselliğe bağımlıyım" demen ve arkasından aranızı düzeltip yeniden cinsellik yaşaman
Ve daha sonra çocuğun yine seni engelleyip postalaması
Zavallı ergen mutsuz evli ise; evlenmeden önce kocasıyla ilişki yaşayıp değersiz yaftası yemeyen,el üstünde tutulan yetmeyip muhteşem bir düğünle evlenen,Maldivlerde gününü gün etmiş zavallı benim haklısın
Bence artık buradaki insanlara laf yetiştireceğine,insanların özel hayatını eşeleyeceğine kendimi kullandırmamayı,insanlara hemen güvenip yarı yolda bırakılmamayı ve sokakta birşeyler yaşamanın marifet olmadığını öğren.
Görüşürüz tatlım,ha eğer İstanbul'daysan bir gün bu vasıfsız dediğin bayanın Akaryakıt ve Limited Şirketi'ni gezebilirsin,beklerim. :)