İçimdeki ses..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Sevgilimle zor zamanlardan geçtik, onun annesi benimle görüşmesini istemedi, kendisi zaten hafif odunumsu bir erkek, benim annemde pek onunla görüşmemi istemiyor ama karakterim gereği bana baskı vs yapamaz, yapmıyor.

Onunla görüşmekte zorlanıyoruz. Kaçak göçek bir ilişki yaşıyoruz ya da yaşamaya çalışıyoruz.
Bunlar mesele değil.
Asıl sorun içimde beni rahatsız eden bir şeyler hissediyorum. Sanki bir şeyler yanlış gidiyormuş, olmaması gereken şekilde oluyormuş gibi.

Ayrılmak istiyorum ama ayrıldıktan en fazla 1 hafta sonra yine kendimi onun kollarında buluyorum. Onunla birlikte olduğum için bırakmakta zorlanıyorum galiba. O da, bu yüzden ondan ayrılmamı ciddiye almıyor. Nasılsa dönecek diye..

Bana bir akıl verin kızlar. Ne yapayım? Yakında işe başlayacağım ama işe başlayıp mı ayrılsam? Çok yoğun çalışacağım, onu düşünecek vaktim pek olmaz diye düşünüyorum.

Aniden ayrılmak her zaman daha kolaydır, süreci uzatmak sizi yıpratır. Şimdiden odunsu dediğiniz erkek evlenince ne olur sizce? Bazen alışkanlıklarımızdan kopamıyoruz hemen yada boşluğa düşüyoruz. Ayrılın, engelleyin her yerden. Size ulaşırsa tekrar dönebilirsiniz çünkü. Kendinizi başka şeylere adayın, ilk birkaç gün zor olsa da okadar da büyütülecek bir şey olmadığını göreceksiniz bence

E ne olmuş birlikte olduysan, bence bir ömür bu adamı çekebilecek misin onu düşün.

Öncelikle nickinizi çok beğendim.

Anne boleynin sadece ismini değil karakterini de kullanın.

Kararlı olun. Karar verdiyseniz arkasında olun. Istikrarlj olun.

Icinize sinmeyen bi şey varsa bi cacık olmaz zaten. Uzak durun.

Ya arkadaşlar evlenmeden ne cesaret birlikte oluyorsunuz? Hiç mi korkmuyorsunuz? Biz de sevgili olduk flört ettik ama evliliğe bişey kalmazsa bu erkek kıymet bilir mi ? Sonuçta herşeyi yaşamışsınız bu saatten sonra anneyi bahane eder görüşmez olacağı bu..

Ne işe başlayabildin , ne ilişkine bir yol çizebildin
Ay yok işi kaptım. Hatta sevgilimi kıskandıracak şekilde kaptım.
Bana seni normal şubede baslatmayalim, daha üst şubeleri var, orada başlatalım dediler. Sevgilim şok oldu, hadi canım falan dedi.
Belgelerimi hazırlayıp hemen basliyoruuum.

İradesizsin.
Kullanılmaya göz yummuş gibisin.
Malesef burdan gözüken bu.
Adam seninle ciddi düşünmeyecek sende sevmiyormuşsun ki ayrılıyorsun sürekli.
Geri dönmen tamamen alışkanlıktan sevgiden değil.
Alışmışsın yokluğunu arıyorsun,alışkanlık sevgi değil.

Yeniden hoşgeldin anneboleyna.Siteyi bir daha girmemek üzere terk ettiğini söylemiştin en son ve bunu dedikten sonra 2 konu daha açmışsın.

Çocuktan da ayrılıcam diyip kollarında buluyorum kendimi diyorsun.

Hayatın genel olarak böyle kendine verdiğin sözleri yiyerek ilerliyor sanırım.

Psikologla görüşmeye devam etmelisin.Esenlikler dilerim.

Ben evlenmeden birlikte oldum ne var ki bunda?
İnsanların seçimleri kimseyi ilgilendirmez,boşverin güvenen yaşasın. Yarı yolda kalmak her zaman birlikteliğe bağlı olmuyor,çoğu zaman farklı sebeplerden doalyı ayrılıyor insanlar.
Neden kıymet bilmesin erkekler? O zaman flörtte de erkek para harcamasın,gezmeye götürmesin. Kız da değerini bilmez.

Son düzenleme:
Merak ettim eğitim durumun nedir?
Daha yeni başlayan birini üst şubeye başlattılar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…