Allah yardımcın olsun cnm..Çok terbiyesizlikleri var ..Ama en çok kabullenemediğim rahmetli babanın arkasından konuşmaları..Senin yerinde olsam sırf bunun içintavrımı tamamen değiştirirdim.Ne gider evinin temizliğini yaparım,ne de kendi annem gibi görürm...
canım eşin nereli kaynananın şivesi çok tanıdık geldi ve ve benim cinlerimi tepeme çıkarmaya yetti de
vallahi ben hiçbirşey beklemiyorum onlardan sadece beni huzursuz edecek laflardan iğnelemelerden vazgeçsinler artık yoksa işler sarpa saracak başka birşey istemiyorum bana uzak allaha yakın olsunlarAllah sabır versin canım ....
en büyük hatamız baştan tavrımızı koyamıyoruz alttan alıyoruz ve kaybeden ezilen taraf biz oluyoruz işte bende çok alttan aldım kötü olan yine ben oldum....yok artık bundan sonra herkes hakettiği kadar ....sesini çıkaranlar daha kıymetli oluyorlar çevremde var adamlar istediklerini nasıl yaptırıyorlar üstüne birde kayınvalide hizmet ediyor gelinine ,kız evi düğünde eşyalarını dört dörtllük aldırıyor oğlan evine üstüne birde gelin kayınvalidesinden çay bekliyor var mı böyle birşey kayınvalide gelinin ayağına çay getiriyor nerde böyle kayınvalideler bize denk gelmez...başta ezilmişsin ama sonradan tavrını koymuşsun boşver kendi hayatına bak ...
ehh işte pek sayılmasada hafifledim stresim azaldı biraz diyebilirimBacım bir özet geç sana zahmet
Ama bayağı rahatlamışsındırbu kadar uzun yazmayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?