canının çok sıkıldığı belli haklısın da ama bu sayfalarda aynı sorunları yaşayan onlarca kadın var. Allaha şükret çok daha kötüleri var seninkiler en azından laf sokmadan falan anıyor gibi duruyor. ama tabiki herkesin derdi kendine yetiyor.
hatayı başta yapmışsın etrafında hiç dikkatli ol mesafeni koru diyen olmamış gibi (bence mutlaka olmuştur) sıcak davranmış kendi ailen bilmişsin ama maalesef eşinin ailesi bile kendi ailen gibi olmuyor. tabi bizim ülkemizde nedense gelin deyince sömürülmesi, ezilmesi, salak yerine konulup küçümsenilmesi gereken düşman göz önüne geliyor.
sana önerim laf sokarken ya da cevap verirken kavgaya mahal verme, eşine şikayet edilmene sebep olacak onunla aranı açacak olaylara, tartışmalar çıkmasına izin verme. bir problem olduğunda onlardan önce eşine sen anlat ama tamamen objektif olarak anlatmaya çalış.
lafın iyisi şakayla ya da gülemseyerek sokulur sakın unutma. söyle ve konuyu değiştir onların cevap verecek fırsatı kalmasın.
tabi bunun yanında allah kolaylık ve sabır versin
evet çok haklısın lafın iyisi sakayla gülümseyerek sokuluyo görümcem bir gün onlardayken iki yakın arkadaşı da var bana bu kız hiç eşim için benzemiyo eminmisin ondan olduğuna dedi bunu birkaç kere aile içinde de dedi. bende orda patladım evden çıkan biri değilim bende dedim ki ya anandan ya ondan ben nereye çıkıyorum ki kimden olsun dedim kaldı öyle hiçbirşey diyemedi arkadaşları da bir bana bir ona baktı kaldılar susmak yoooookk artıkkk