- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
selam arkadaşlar, burda herşeyi paylaşıyoruz değil mi? bunu da sizlerle paylaşmak ve sizlere danışmak istedim...biz, evlenirken eşimin bekar evine yerleştik...iş yerlerimize yakın ve çok merkezi bir yerdeydi...o yüzden de değiştirmedik...biz de her evlenen çift gibi en çok beğendiğimiz mobilyaları aldık ve hala taksitlerini ödüyoruz...kayınvalidem eşime çeyiz niyetine salon halısı almış ve ben bu yüzden salonuma istediğim halıları alamadım..sonra mobilyama uygun halı aldım ama sermedim çünkü evimize geçeceğiz yakında....ayrıca salon hariç hiç bir odaya perde almadım..çünkü eşimin kullandığı perdeler yeniydi...oturma odasına birşey alamadık, yeni iki kanepesi vardı eşimin....ayrıca yattığı bazada yeniydi, onuda çocuk odasına koyduk, kıyamadım hiçbirine...hala da kullanılmadıkları için yepyeni duruyorlar....oturduğumuz ev çok eski bir ev, mutfak dolapları yetersiz ve eski...ayrıca banyomuzda ne bir dolap var ne birşey....öyle idareten kullanıyoruz işte, duşakabin bile yapmadı ev sahibi...biz de inat ettik, yaptırmadık....ilk başta biz oturacağız yaptıralım dedik, sonra kızıp vazgeçtik....bir gün misafirlerim vardı, biri dedi ki ay canım ya, sen de yeni mobilyalarını gönül rahatlığı ile kullanamadın dedi...başka bir gün bir arkadaşım, evde herşey olmasına rağmen, eksikler yavaş yavaş tamamlanır dedi..bir arkadaşım, evine geçince senin evinde yeni gelin evi gibi olur dedi....bir de burada ev fotolarına bakıyorum, şıkır şıkır...niye benim evim yeni gelin evi gibi olmadı evlendiğimde diye dertleniyorum bazen...evimize geçmeden önce içine herşeyi yaptırıp parkesinden, kartonpiyerine, dolaplarından, duşakabinlerine kadar öyle geçeceğim, umarım içime sinir de benim de yeni gelin evim olur...evin eskiliği görünüşü çok etkiler değil mi? yeni eve geçince mobilyalar kendini daha da gösterir mi sizce? karton piyer evi şık yapıyor ayrıca değil mi? kusura bakmayın kafa şişirdim...
arkadaşlar, bu açtığım konuda yazdıklarım size iki parça eşya için üzülen biri imajımı verdi, gelen yorumlarda böyle ifadeler var, lütfen yapmayın....ben sahip olduklarımın farkındayım ve ülkedeki sıkıntıların da farkındayım, marsta yaşamıyorum....
arkadaşlar, bu açtığım konuda yazdıklarım size iki parça eşya için üzülen biri imajımı verdi, gelen yorumlarda böyle ifadeler var, lütfen yapmayın....ben sahip olduklarımın farkındayım ve ülkedeki sıkıntıların da farkındayım, marsta yaşamıyorum....
Son düzenleme: