• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yeni evimdeyim

Parayı çoğaltmak ne demek hiç anlamadım geri verin ne alaka banka gibi , paran senin olsun deyin ayrıca istediğinizi yapabilirsiniz komşularla samimi olur istediğinizi giyersiniz kayınpedere ne bundan eşiniz ne kadar iğrenç bir tip ya. Eltiyi boşverin de eşiniz gibi bir asalakla hayat zor olacak. Neyse evini diz tek başına tadını çıkar boşver herkesi şimdi

Yılların Nilu'su bu, fake değil. Rusya'da yaşayan Azeri gelin.

Yahu Nilu yıllardır ev bir bitsin dedin dedin al sana ev. Bırakın artık şu elticiği. Siz değil de elti 8,5 sene bekleseydi üzülecek miydiniz onun adına? Ev yeni diye bir süre gelip giderler sonra herkes çekilir köşesine. O para mevzusu keşke olmasaydı diyeceğim ama bu sefer eşinize verirdi, o hayırsız yaratık da içer yer bitirirdi. Bence kayınpedere söyleyin, ben bu paradan sorumlu olmam deyin. Dışarıda çalışma değil de çocukların okulunda falan müdür size gönüllü iş ayarlayamaz mı, daha sonra da kalıcı işe çevrilir belki. Yani ananız babanız enayi gibi eğitiminize para harcamış, diploma size siz diplomaya bakıyorsunuz.

İnsan o evden çıkarken mutluluktan ağlar, siz üzüldünüz mü? Ev değildi ki orası hapishane koğuşuydu. Nilu geçiş dönemindesiniz, düşük profil takılın bir süre, he he deyin geçin. Elti de o evden kurtulduğuna göbek atıyordur. Kavga gürültü kaos peşinde koşmayın. Kızınız büyüyor, keşke o utandırsa bu zebani kayınpederi. Dede herkesin annesi çalışıyor, para kazanıyor, benim annem kimya mühendisi olduğu halde evde oturuyor utanıyorum dese.
Evet sonunda evimdeyim 8,5 yıldan sonra.ama diyorum ki bak Allah’ın sevimli kuluymuş ki mucize ona uğradı 3,5 yıldan sonra ayrıldı onlardan hayatı önünde hala.Namaz kılan benim,ama mucize yaşayan o.neyse.para konusunu Rusya’da yaşayan teyzeme söyledim bana diyor bankaya yatır parayı üzerine faiz gelir ama ben işin haram helal kısmına göre bekliyorum.yani faiz gelirse para çoğalır.yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum..bak ben de şu diploma işine bakıp dalıyorum acaba bu dileğime ne zaman ulaşacağım muhakkak ona da karışırlar..çalışmak istiyorum çok geç olmadan,bu dileğime de yıllar sonra ulaşmak istemiyorum ;( ayrıca gidip çalışsam okulda bunların hepsi gider kendini intihar edirler.Kızım babaannesine diyordu zaten neden annem çalışmıyor herkes çalışıyor,oysa cevabında annen size baksın bu yeterli sizinle çalışsın derdi.ben onu bunu takmam da şu Kocacık izin vermiyor onu ilk yola getirmem lazım.hem Rusçam pek iyi değil.Rusyalı Albina hocayla çalışmak istiyorum onlayn.Albina Yücel Türkiye’de yaşıyor.Evet elti şimdi göbek atıyordur aman bana me gözüm görmesin de onu..
Anılarımı orda bıraktım hatıralar geldi gözüme o yüzden ağladım.

Parayı çoğaltmak ne demek hiç anlamadım geri verin ne alaka banka gibi , paran senin olsun deyin ayrıca istediğinizi yapabilirsiniz komşularla samimi olur istediğinizi giyersiniz kayınpedere ne bundan eşiniz ne kadar iğrenç bir tip ya. Eltiyi boşverin de eşiniz gibi bir asalakla hayat zor olacak. Neyse evini diz tek başına tadını çıkar boşver herkesi şimdi
Öyle yapıyorum.eger eş iyi olsaydı ben bu günlere kalır mıydım

Kardeşler de öyle değil mi? Aynı evin içindeyken çoğu birbirini yiyor. Evlenip farklı evlere yerleştiklerinde ise anlaşmazlıklar azalıyor. Siz de, eşiniz de, eltiniz de yeni evlendiniz aslında. Aranızdaki sürtüşme azalacaktır zamanla (belki de dozu artar, bilemem). Bu taşınma vesilesiyle eşiniz ayrı bir aile olduğunuzun farkına varır inşallah.

Yeni bir başlangıç yapın. Kendi evinizle ilgilenin. Geçmişi düşünmeyin, düşününce bir şeyler geri gelmeyecek sonuç olarak. Ertelemek zorunda kaldığınız hobilerinize yönelin.

Kardeşler de öyle değil mi? Aynı evin içindeyken çoğu birbirini yiyor. Evlenip farklı evlere yerleştiklerinde ise anlaşmazlıklar azalıyor. Siz de, eşiniz de, eltiniz de yeni evlendiniz aslında. Aranızdaki sürtüşme azalacaktır zamanla (belki de dozu artar, bilemem). Bu taşınma vesilesiyle eşiniz ayrı bir aile olduğunuzun farkına varır inşallah.

Yeni bir başlangıç yapın. Kendi evinizle ilgilenin. Geçmişi düşünmeyin, düşününce bir şeyler geri gelmeyecek sonuç olarak. Ertelemek zorunda kaldığınız hobilerinize yönelin.
Bana evin içinde iyi.bir taraftan bazı konularda ona hak verdiğim oluyor.mesela babası onların üstüne çok gidiyor.haliyle sinirleniyor ve kötü konuşuyor.İnşaAllah farkına varır.Neden öyle ya?neden aynı evin içinde kardeşler bile iyi anlaşmıyorlar neden aynı evde yaşamak bu kadar kötü?şimdi ilk değişimi giysilerle başlamak istiyorum evde giyeceklerimle.pantolon kaç yıldır giymiyorum alacağım evde giymeye kostüm spor

Hayır kızıma karışmıyorlar ona “ok” bana “no”..ben 29((ama benim bşr özelliğim var her kes söylüyor ben yaş arttırdıkça güzelleşiyormuşum))bu sözler yüzünden üzülmüyorum yoksa çoktan delirmiştim yaşıma..geçenlerde doğum günüm oldu kendime maya bıraktım)elbise falan aldım.iyi ki artık ona karışmıyorlar.Nasıl olmuşum sizce?
Absbsjslasnsbz zöaspğwdjddjrpels

Hayır kızıma karışmıyorlar ona “ok” bana “no”..ben 29((ama benim bşr özelliğim var her kes söylüyor ben yaş arttırdıkça güzelleşiyormuşum))bu sözler yüzünden üzülmüyorum yoksa çoktan delirmiştim yaşıma..geçenlerde doğum günüm oldu kendime maya bıraktım)elbise falan aldım.iyi ki artık ona karışmıyorlar.Nasıl olmuşum sizce?
Ya güzel olmuşsun da derdin bu mu şu an kendin güzel olsan yaş aldıkça güzelleşsen nolcak hayatın güzel olmadıktan sonra ben böyle hayatta adriana lima olacağıma daha mutlu bir hayatta herhangi bir tip olmayı tercih ederim

Ya güzel olmuşsun da derdin bu mu şu an kendin güzel olsan yaş aldıkça güzelleşsen nolcak hayatın güzel olmadıktan sonra ben böyle hayatta adriana lima olacağıma daha mutlu bir hayatta herhangi bir tip olmayı tercih ederim
Siz beni doğru anlamadınız.Yaşımı takan birisiyim insanlar böyle söyledikçe takıntım azalıyor

Siz beni doğru anlamadınız.Yaşımı takan birisiyim insanlar böyle söyledikçe takıntım azalıyor
Yaşınızda takılacak hiçbir şey yok gayet gençsiniz 29 lar 30 lar yeni gençlik artık o vasıfsız insanlar mu sokuyo aklına bunları bu vasıfsız tiplerin yanında 22-23 olsan ne 29 olsan ne kendine ait bir hayatın yok en güzel yaşlarını bu insan bile demiyorum canlılara veriyosun

Senin imkanların, yapabileceklerin belli. Doğduğun, büyüğün ve yaşamaya devam ettiğin ortam maalesef tamamen geri kafalılardan oluşuyor. Yapacağın şey bulunduğun ortamı olabildiğinde güzelleştirmek. Sana keyif veren şeyleri yap ve başkası ile hayatını kıyaslama. Eltim 3,5 senede kurtuldu diye düşünmek seni sadece üzer, aşağı çeker. Çalışmak için eşini ikna edebilirsen harika olur. Çocuklar var, dünyanın, ülkenin ne olacağı belirsiz, onların gelecekleri için, sana destek olmak için elimi taşın altına koyayım, eğitimleri için birikim yaparız vs diye yavaş yavaş işleyebilirsin.
Bunun haricinde elbise gerçekten yakışmış, çok güzel olmuşsun takıların, elbisen, saçlarınla.

Selam!Aslında Bdvlik bir durum yokta ama diğer mevzularda konu açınca kimse görmüyor.Bdv’dekiler beni tanıyorlar diye hep buraya yazıyorum .Belki inanmayacaksınız dün evime taşındım artık burdayım.yalnızlığın tadını çıkarıyorum ama çok yazıklar olsun ki elticik de komşum.neyse bugun onu görmedim mutluyum ama dışarı çıkınca göre bilirim düşüncesi beni huzursuz ediyor.Neyse.Dün eski evden çıkınca ağladım belki de şimdi bu kız salak diyeceksiniz.Ama inanın ki bu benşm elimde olan bir şey değildi.Eşim ağladığımı görünce bana”istemiyorsan kal burda”dedi)anılarımı sanki orda bıraktım en güzel yıllarım o evde kötü bir halde geçti.ama bakın eltime 23 yaşınfan kurtuldu en güzel yaşları her halde güzel geçecek ama ben o yaşları çok kötü bir halde geçirdim ..onun için mucize oldu.çünkü o hep onlarla kalacaktı ben ayrılacaktım.3,5 yıldan sonra kurtuldu bense 8,5 yıl sonra 😞.Dün kaynana/baba geldiler yemek hazırladım ev dağınık her yan dağınık.onunla bile yemeğimi yaptım sofra açtım.geldiler elticiği de çağırdılar.onunla konuşmuyordum ama misafirimdir diye konuştum.kp ikimize de büyük bir fıyatı olan para verdi 34281 TL ve dedi her ay gelip kontrol edeceğim para artmış mı diye.yani ki para dokunulmaz para.kaynanaya söylemiş onlar kimseyle konuşmasınlar evlerine geçsinler açık saçık giymesinler,pantolon giymesinler.Ya arkadaşlar o zaman ne değişti ki ben taşınınca yine aynı “olmaz”lar.ben düşünüyorum ki evime 8,5 yıldan sonra taşındım dileğime kaç yıl sonra ulaştım peki diğer dileklere de mi kaç yıl sonra mı ulaşacağım ?sizce ne yapsam
Ben de şunu anlamıyorum. Evlendiğim adam bu. Boşanacak mısın ? Hayır. O zaman kim 3 sene kalmış kim 8 sene kalmış derdine düşme. Şartların neyse ona uyum sağla

bak ben de şu diploma işine bakıp dalıyorum acaba bu dileğime ne zaman ulaşacağım muhakkak ona da karışırlar..çalışmak istiyorum çok geç olmadan,bu dileğime de yıllar sonra ulaşmak istemiyorum ;( ayrıca gidip çalışsam okulda bunların hepsi gider kendini intihar edirler
Gelin calisiyor diye intihar etmeleri o kadar da olumsuz gelmedi bana

Back