Yılların Nilu'su bu, fake değil. Rusya'da yaşayan Azeri gelin.
Yahu Nilu yıllardır ev bir bitsin dedin dedin al sana ev. Bırakın artık şu elticiği. Siz değil de elti 8,5 sene bekleseydi üzülecek miydiniz onun adına? Ev yeni diye bir süre gelip giderler sonra herkes çekilir köşesine. O para mevzusu keşke olmasaydı diyeceğim ama bu sefer eşinize verirdi, o hayırsız yaratık da içer yer bitirirdi. Bence kayınpedere söyleyin, ben bu paradan sorumlu olmam deyin. Dışarıda çalışma değil de çocukların okulunda falan müdür size gönüllü iş ayarlayamaz mı, daha sonra da kalıcı işe çevrilir belki. Yani ananız babanız enayi gibi eğitiminize para harcamış, diploma size siz diplomaya bakıyorsunuz.
İnsan o evden çıkarken mutluluktan ağlar, siz üzüldünüz mü? Ev değildi ki orası hapishane koğuşuydu. Nilu geçiş dönemindesiniz, düşük profil takılın bir süre, he he deyin geçin. Elti de o evden kurtulduğuna göbek atıyordur. Kavga gürültü kaos peşinde koşmayın. Kızınız büyüyor, keşke o utandırsa bu zebani kayınpederi. Dede herkesin annesi çalışıyor, para kazanıyor, benim annem kimya mühendisi olduğu halde evde oturuyor utanıyorum dese.