• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yeni evimdeyim

Yaşınızda takılacak hiçbir şey yok gayet gençsiniz 29 lar 30 lar yeni gençlik artık o vasıfsız insanlar mu sokuyo aklına bunları bu vasıfsız tiplerin yanında 22-23 olsan ne 29 olsan ne kendine ait bir hayatın yok en güzel yaşlarını bu insan bile demiyorum canlılara veriyosun
Evet onlar da sokuyor beynime diğerleri de..peki ne yapsam da bundan sonraki hayatımı güzelleştirsem sizce

Evet onlar da sokuyor beynime diğerleri de..peki ne yapsam da bundan sonraki hayatımı güzelleştirsem sizce
Bu adamdan boşanacaksın ama senin yapacağını sanmıyorum ne kadar dertlensen de sen bu çileye alışmışsın sıkıntı yok senin için ara ara çöpünü boşaltıyorsun bitti gitti

V
Öyle yapıyorum.eger eş iyi olsaydı ben bu günlere kalır mıydım
Verdikleri para 100 bin ruble civarı ediyor galiba oraya göre yüksek bir para madem verdiler gidip kendi adıniza banka hesabı açın parayı oraya yatırın faize en azından sizin için birikir.

Senin imkanların, yapabileceklerin belli. Doğduğun, büyüğün ve yaşamaya devam ettiğin ortam maalesef tamamen geri kafalılardan oluşuyor. Yapacağın şey bulunduğun ortamı olabildiğinde güzelleştirmek. Sana keyif veren şeyleri yap ve başkası ile hayatını kıyaslama. Eltim 3,5 senede kurtuldu diye düşünmek seni sadece üzer, aşağı çeker. Çalışmak için eşini ikna edebilirsen harika olur. Çocuklar var, dünyanın, ülkenin ne olacağı belirsiz, onların gelecekleri için, sana destek olmak için elimi taşın altına koyayım, eğitimleri için birikim yaparız vs diye yavaş yavaş işleyebilirsin.
Bunun haricinde elbise gerçekten yakışmış, çok güzel olmuşsun takıların, elbisen, saçlarınla.
Evet üzüyor ve kendimi üzüyorum.yani diyorum baht da güzel bir şey,namaz kılan benim,ama bende o yok…eşimi işlemek için biraz zamana ihtiyacım var daha yeni birlikteyiz zamanla herşey düzeleceğine umud ediyorum🤲🏻Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için

V

Verdikleri para 100 bin ruble civarı ediyor galiba oraya göre yüksek bir para madem verdiler gidip kendi adıniza banka hesabı açın parayı oraya yatırın faize en azından sizin için birikir.
Evet 100000 ruble.ama korkuyorum faiz yemek haram 😞o yüzden vazgeçtim …

Evet 100000 ruble.ama korkuyorum faiz yemek haram 😞o yüzden vazgeçtim …
O parayı evde tutmayın ama çünkü 100 bin ruble oraya göre yüksek bir rakam oluyor faiz olmazsada bankaya atın çünkü kocanız elinizden almaya çalışır düşük bir miktar değil.

Bu adamdan boşanacaksın ama senin yapacağını sanmıyorum ne kadar dertlensen de sen bu çileye alışmışsın sıkıntı yok senin için ara ara çöpünü boşaltıyorsun bitti gitti
Yeni eve taşındım.o türlü cehennemde 10 kişilik evde boşanmadım 4 kişilik evde mi boşanacağım ?bakalım eşimde değişiklikler oluyor yoksa aynı?mesela demin internetten bir şey sipariş etmiş 2 tane biri bize,diğeri kardeşine.beni Aradı götür o aldığını onların evine.ben de cevabımda götürmeyeceğim kime ne lazımsa gelsin benim evimden götürsün.ısrar etti ben de ısrar ettim ve benim dediğim oldu.ne alıyorsa 2 tane alıyor-onlara,bize.ama kardeşi birşey aldığında sadece kendine alıyor.

Yeni eve taşındım.o türlü cehennemde 10 kişilik evde boşanmadım 4 kişilik evde mi boşanacağım ?bakalım eşimde değişiklikler oluyor yoksa aynı?mesela demin internetten bir şey sipariş etmiş 2 tane biri bize,diğeri kardeşine.beni Aradı götür o aldığını onların evine.ben de cevabımda götürmeyeceğim kime ne lazımsa gelsin benim evimden götürsün.ısrar etti ben de ısrar ettim ve benim dediğim oldu.ne alıyorsa 2 tane alıyor-onlara,bize.ama kardeşi birşey aldığında sadece kendine alıyor.
Eşin değişmeyecek otur değişsin diye 20 30 yıl daha avut kendini ne diyim

O parayı evde tutmayın ama çünkü 100 bin ruble oraya göre yüksek bir rakam oluyor faiz olmazsada bankaya atın çünkü kocanız elinizden almaya çalışır düşük bir miktar değil.
Kocam benim parama artık göz dikmiyor ama kaynım öyle.kürk alacaklardı onun parasını saklamışım,o da benden istemedi.ama kaynım hepsini almış kullanmış

Faiz olmasa da altin hesabi, fon hesabi falan varsa bankada o hesaba yatirin, o sizin guvenceniz olsun, evde olursa esiniz hortumlar.

Ben anlamadım yeni ev aldınız galiba hayırlı olsun elti vs ne alaka size niye para veriyorlar kocanız işsizmi neyi kontrol edecekler

Ben anlamadım yeni ev aldınız galiba hayırlı olsun elti vs ne alaka size niye para veriyorlar kocanız işsizmi neyi kontrol edecekler
Evet 8 yıldan sonra .elti komşum kendisini görecek gözüm yok o da geldi komşum oldu kaç yıl aynı evdeydiz az sinir geçirmedim onla Yani.bilmiyorum ki niye verdiler parayı.bence yokluyorlar parayı biriktire biliyor muyum ya bilmiyorum

Ne yoklaması ya evde eşiniz siz ve çocuklar yokmu kum var başka kayınvalide demi geldi

Selam!Aslında Bdvlik bir durum yokta ama diğer mevzularda konu açınca kimse görmüyor.Bdv’dekiler beni tanıyorlar diye hep buraya yazıyorum .Belki inanmayacaksınız dün evime taşındım artık burdayım.yalnızlığın tadını çıkarıyorum ama çok yazıklar olsun ki elticik de komşum.neyse bugun onu görmedim mutluyum ama dışarı çıkınca göre bilirim düşüncesi beni huzursuz ediyor.Neyse.Dün eski evden çıkınca ağladım belki de şimdi bu kız salak diyeceksiniz.Ama inanın ki bu benşm elimde olan bir şey değildi.Eşim ağladığımı görünce bana”istemiyorsan kal burda”dedi)anılarımı sanki orda bıraktım en güzel yıllarım o evde kötü bir halde geçti.ama bakın eltime 23 yaşınfan kurtuldu en güzel yaşları her halde güzel geçecek ama ben o yaşları çok kötü bir halde geçirdim ..onun için mucize oldu.çünkü o hep onlarla kalacaktı ben ayrılacaktım.3,5 yıldan sonra kurtuldu bense 8,5 yıl sonra 😞.Dün kaynana/baba geldiler yemek hazırladım ev dağınık her yan dağınık.onunla bile yemeğimi yaptım sofra açtım.geldiler elticiği de çağırdılar.onunla konuşmuyordum ama misafirimdir diye konuştum.kp ikimize de büyük bir fıyatı olan para verdi 34281 TL ve dedi her ay gelip kontrol edeceğim para artmış mı diye.yani ki para dokunulmaz para.kaynanaya söylemiş onlar kimseyle konuşmasınlar evlerine geçsinler açık saçık giymesinler,pantolon giymesinler.Ya arkadaşlar o zaman ne değişti ki ben taşınınca yine aynı “olmaz”lar.ben düşünüyorum ki evime 8,5 yıldan sonra taşındım dileğime kaç yıl sonra ulaştım peki diğer dileklere de mi kaç yıl sonra mı ulaşacağım ?sizce ne yapsam
Eltini kıskanıp durmaktan hayatına bakmaya sıra gelir inşallah. Kadın senden geç doğdu diye özür de dilesin mi?

Bir konuda Hatırladığım kadarıyla Eltin ile kayınvalidenler aynı evde oturmayacaklar mıydı?Öyleyse sen niye üç buçuk üç buçuk sene diye dövünüyorsun. Burda eltini kötülüyorsun yorumlarda ise bana yardım eder fotoğrafımı çeker diyorsun bu tezatlığı anlamadım ben🤨

Back