İçimde arta kalanlar.

Of sanki neyi kıskanıyorlar ya biliyoruz Anneler Eşlerin yerini tutamaz. Sen annesin anne! Bi anneliğini bil otur köşede.. Neyin yarışı bu?

Çok şükür canım benimkisi de seninkisi gibi.. Allahıma bin şükür ki hatasını anladı, sonuna kadar artık arkandayım sözünü verdi cok sükür ki

Ben sizin yerinizde olsam eşimin ailesiyle asla görüşmezdim,isterlerse ağızlarında kuş tutsunlar.
Ama bu tokat olayını ben kaldıramazdım ne yalan söyleyeyim.

Basta hic görüsmedim zaten, sonra eşim ısrar etti.. Dedim seyrek görüşürüm çok nadiren gider gelirim, aramam.. Gerektiği kadar konuşurum. Dedim kabul etti hatta böyle demem/kabul etmem, benim açımdan bakabilmesine fırsat oldu. Hak verebildi.. Bende hala kaldıramıyorum orası doğru, yediremiyorum hala kendime.. Ama napiyim, onlarla görüşmemem eşimdr şu algı olcaktı "oğlum bak biz konuşmak istiyoruz hatamızı anladık, eşin şimdi bizimle konuşmak istemiyor " onlar bu sefer iyi kalpli ben kötü olcaktım

Bak o laf bile sana nasıl dokunmuş dün gibi hatırlıyorsun, maalesef. Benim ki tokattı ve eşime bunu yaptıran gaza getiren ailesiydi. Kendimi onlarla konuşarak hiç birşey yokmuş gibi devam ettirerek gurursuz hissediyorum. Hem dayak attırırız hemde senle hiç birşey yokmuş gibi konuşabiliriz! Biz erkek tarafıyız! Seni kırmaya üzmeye hakkımız var gibi diyorlar sanıyorum hep kendimce.. Ama kendimi o kadar hazırlıklı hissediyorum ki elini bir kere daha uzatsın, ben giderim. Ailesi tek bir laf etsin ağzıma geleni sayar çıkar giderim diye.. Ya hala inanamıyorum biliyormusun? Ben eşimle 10 sene olacak beraberim.. Bana bunu nasıl yapar? İnanın ki hiç ummazdım.. Beni enkadar sevdiğini görseniz hatta onu sevdiğimdende çok sever kendisi beni.. Öyle bir insanın bana bunları yaşatması çok zoruma gidiyor. Herneyse, inşAllah atlatırım

Altın konusunda da çok iyi yapmışsın ya, keşke bende alıp götürseydim yanımda..

Çok haklısın ya, cidden. Rahatladı.. Ama Âllah büyük onun da iki kızı var. Onlar el bebek gül bebek olmayacak, Rabbim elbet bulduracak onda!
Allaha havale ediyorum onu. Aynen psikolog şart bende

Altınları banka kasasına koyabilirdiniz.Bu konuları öncesinden eşinle konuşmalıydın.Görümcen cahilce davranmış aklınca görümcelik yapmış.Umursama geç.Kayınvaliden her kayınvalide veya anne gibi,kendi bakış açısıyla bakar ben neler çektim der.
İnsanların ne yaptığı önemli değil,senin ve eşinin birbirinize tutumlarınız önemli.Oyüzden sesi ksıp telefona odaklanman yanlış.
Kayınvaliden ve kayınpederin hiç birşey olmamış gibi davranıyor demek yerine,olumsuz günleri geirde bırakıyorlar kin beslemiyorlar diye bir bakış açısıyla baksan daha mutlu olursun.
Eşin de sana bayağı adım atmış,bir şeyleri telafi etmeye çalışmış ve açık ve net kendievliliğimize bakalım demiş.Buna rağmen hiç bir çaba sarfetmeyip acaba şöyle mi olur,şunu yaparsa giderim gibi laflarla ömür geçmez.Eskileri açmak kalbi eskitir.Ya önüne bakacak kimseyi umursmayacak evliğini sürdüreceksin.Ya da bırakacaksın.

Pardon da bu doğruysa neyi tartışıyoruz?
Gidip tedavi olmalısın arkadaşım,belli ki kendince yalan/sahte bir dünyada yaşıyorsun, bu adam tarafından sevildiğini,önemsendiğini sanıyorsun vs. vs.

yukarıdaki msj doğru mu ya???

akghkhk..what??? gerçek mi bu?

Ya olması gereken de bu değil midir? Altınları göstermelik mi takıyorsun da gözün onlarda oluyor hala? O bizim için takılmadı mı? Bırak peşini altınların o zaman ya. Çevremdikler anneme verdim altınları diyince nasıl imreniyorum anlatamam.. Ama yoruldum, şunu da deseydim yüzlerine şöyle yapsaydım demekten yoruldum.. Gelişi güzel yaşamak istiyorum artık hayatı. Allaha havale ediyorum. Bana yapılanlar çıksın görmek istiyorum, köşeye geçip sizde bana yaşattınız aynılarını demek istiyorum..

Söylemediklerim söylediklerimden daha çok.. Aman evlatlarına birşey olmasın ama gelin üzülebilir o benim evladım değil sonuçta kafasındalar hepsi.. Ya tamam da bizde bir ananın evladıyız.. Rabbim bunu yanında kâr mı bırakır sanıyorsun? Benim yuvamı bozsan senin evladının ki de bozulmuş olmuyor mu? Kızına da geçmez mi ahım? Ben senin çektiklerini çekmek zorunda mıyım? Dışdan görsen OdunHatun yalan söylüyor bu kadın hayatta yapmamıştır dersin.. O kadar ki iyi melekleri rol yapar, güler yüzlüdür.. İçini bende evlendikten sonra gördüm.

Demem o ki bende senin gibi zamanında Babaanneme az laf söylememişimdir Anneme çektirdiklerine karşılık, ama noldu? Ben yapmadımkiii oldu cevap hep bir kaçamak cevaplar.. O yüzden tek o cümlemi kurabildim gerisini ya anlar susar ya anlamaz devam yapar. Kendi bilir.

İstedikleri kadar debelensinler demekle olmuyor canım başında gaza gelen kocan varsa hiç de öyle "amaan saldım çayıra mevlam kayıra" diyemiyorsun

yukarıdaki msj doğru mu ya???

Doğru, biz bu altın mevzusu yüzünden çok kavga ettik.. Öyle böyle değil. Eşim sinirli ben sinirli evde kırlmadık eşya kalmıyordu ilk zamanlarda.. Allah çok şükür şimdilerde öyle kavga da yok hala ben vurmaya kalkışırım kendisine (doğru değil biliyorum) kendisi abartıyorsun bak yapma diye sakinleştirmeye çalışır. Erkeklenmesi yok artık.

Son tokat davasında artık giderim diye yeminler ettim şimdi bana küçük koluma dokunsa kolumdan tutar gitmiceksin demi diye.. Diyorum ya canım çok zor dönemler yaşadım üstteki bayanın yorumunu göremedim sen alıntı yapınca gördüm.. Durmadan aynı şeyler yazılıyor açtığım konuların altına bende engelliyorum. Yüz bin kere yazıyorum bu insanlara anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar.

Eşime bunu yaptırandada suç yokmu yapan kadar? E o zaman tabii ki görümce kv kp dicem demi? Gökten gelmiyor ya bu kavga nedenler vurma eylemleri..?

O insanları (eşimin ailesini) böyle hiç birşey olmamış gibi davrandıklarını gördükce daha çok kızıyorum olanlara, daha çok alrvleniyor içimdeki öfke. Ama İnşallah düzelir herşey unutur yoluma bakarım inşAllah
Çok sağol canım yorumun için..

Çok doğrusun.. Keşke böyle positif düşünebilsem onca yaşanmışlara rağmen.. Eşimin o sözünden sonra cidden düzelmeye çalışıyoruz, kendimize bakıyoruz artık.. Çok sağol canım yorumunu kaydedicem ne zaman olumsuzluklara boğulsam yorumunu okuyacağım

o derece şiddet uygulayan biri için ona bunu yaptıranlar var diye bahane aramayın lütfen

sen tavrında bu sekılde devam et ... bastan sona haklısın ama neden altınlRI annene parayı kv verdın orayı anlamadım takı parasını altını siz almadınız mı? esının tokat atması kotu olmus ama affettırmıs tekrarı olmayacaksa sımdılık sıkıntı yok gıbı... sen yıne de kv kp yuz verme :)

Para erkeğindir altın kızındır diye bir kural gibi birşey var sanırım ondan.. Ama parayı geri oğullarına verdiler altını da annem geri verdi zaten...
Amaan canım vallah bıktım mal mülk yüzünden böylesine kavgalardan

Düşünüyorumda hep siz mi altan aldınız ya da alacaksınız

hımm degısık bızde de var ama boyle degıl gelınle damat vermek ısterse herkes kendı ustune takılanı kendı aılesıne verır... sen esının ustune takılanları da kendı annene vermıstın ? bak esın senın tarafını tutuyo ama sen yıne de esını cok boslama doldurusa getırmesınler.... o görümcen de neymıs oyle allah ona da oyle bı kaynana versın görümce versın de görsün gününü... en guzel zamnlarını mahvetmısler

İnşallah canım ya çok isterim cidden, susup beklemem lazım dimi. Tokat mevzusu en çok dokunan içime.. Ama onu da unuturum demi
Tam olarak öle değil aslında eşinle bu mevzuyu ciddi bi şekilde konuş..

Susup beklemekten ziyade zamana bırakman lazım

Evlilik böle bişey hepimizin beklentileri farklı olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz aslında ben daha iyi olucagini düşünüyorum sıkma canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…