- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki
Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler
Herkes memur olmak zorunda değil ki...şimdi ne diyelim biz burda
boşanmayacaksınız madem ne diye kurcalıyorsunuz adamın telini
işsizim diyorsunuz iş bulabilirsiniz KPSS ye daha çok asılabilirsiniz
aklıma br bunlar geldi
Mesela gecen fatura yatiriilacakti disArida isim vardi donuste faturayi da yatirip oyle dondum eve.ertesi gun esim gitmis yatirmaya borcunuz yok odendi demisler.bana borc yok dediler diyo.ben de ha ben onu gecen yatirmistim dedim.yani
hani sanki boyle hic onumli degilmis gibi umursamaz bir tavirla soyledim.bana demedin hic dedi.ne bileyim unutmusum iste dedim.dun de halilari verecektim yikanmaya.yatak odasindaki halinin bir kismi yatagin altinda kaliyor.e yatak agir cekmesi zor.esim dedi sen cikaramazsin halyi oradan arama haliciyi ben eve gelince ararim haliyi cikaririm yatagin altindan dedi.aman onu mu beklicem.kendim ugrastim cikardim koca halilari kivirdim bi de ustune.aradim haliciyi verdim .esim geldi bakti halilar yok.nasil hallettin koca halilari niye beklemedin beni dedi.aman ne var onda cektim cikti iste seni mi beklucem bi hali icin dedim yine hani boyle cok onemsiz bir ismis gibi.yine uzak bi yere falan gidecegimde esim der hep ben birakayim zor olur simdi saba der.nw zor olcak ya bincem gitcem alt tarafi derim giderim.esim sureklu bana sen zaten her isini kendin hallediyon masallahin var yani der ve het zaman bilir ona ihtiyacim olmadigini kendime ve cocuklarima fazlasiyla yetebildigimi.bunun gibi seyler yani.sen de ona ihtiyacin olmadigini hissettir
Emin degilim sad3ce lafta kalmis olabilir iste ama igrenc evet offffmasaj salonuna gidip yüzlerce erkeğin birlikte olduğu kadınlardan sonra sizle birlikte olmasını mideniz kaldırıyorsa devam edin... tabi bu arada sizede o... pu lardan getirdiği mikropları hastalıklarıda hatırası olarak içinizde taşırsınız...
sizin adınıza çok üzüldüm...
Canim 10 yillik evliyim.zaten daha sonrasindaki mesajimda belittim onu.yani bunlari yaparken o cizgiyi cok iyi ayarlamak lazim dedim.mesela bir dahaki hali verme gunundede sen kaldir ver derse de sen cabucak kaldie baska islwrim var gibisinden ona kaldirtacagimi vs... Soyledim.yoksa dediginiz gibi adam alisip totoyu kaldirnaz bir daha hicbirseyeKaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bir müddet sonra bu teklifler size gelmeyecek.Hatta daha fazlası daha fazlası beklencek.
Yapamadığınızda ya da artık herşeye koşturmaktan yorulduğunuzda suçlu olacaksınız.Ne ver ki olacak.
Sizden büyüğümdür muhtemelen ve benim arkadaşlarımın çevremin evlilikleri 20li yıllarını sürüyor.
Yeni evlilere tavsiyem evliliğlniz süresince biraz salağa yatın.En geçerlisi.Güçlü olduğunuzu siz biliyorsanız
sorun yok.Erkek güçlü herşeye yetişen kadından uzaklaşıyor.
Emin degilim sad3ce lafta kalmis olabilir iste ama igrenc evet offffmasaj salonuna gidip yüzlerce erkeğin birlikte olduğu kadınlardan sonra sizle birlikte olmasını mideniz kaldırıyorsa devam edin... tabi bu arada sizede o... pu lardan getirdiği mikropları hastalıklarıda hatırası olarak içinizde taşırsınız...
sizin adınıza çok üzüldüm...
Bahsettigim mesajim canimHa bunlari yaparken tabi her isi halledip adami rahata da alistirmamak lazim.yani aslinda karim bensiz halleder ama olsun ben yapayim hayat musterek diye dusunecek adam.iste o aradaki ince cizgiyi iyi ayarlamak lazim
Lafta kaldığına inanıyormusunuz? Yoksa inanmak mı istiyorsunuz?Emin degilim sad3ce lafta kalmis olabilir iste ama igrenc evet offff
Gormemis gibi yaptim
İlla ki bu adam birlikte olmak isteyecek sizinle ,aklınıza o yazışmalar gelecek ,beraber olmak istemeyeceksiniz.Siz de sorun bulacak bu sefer ,beni istemiyorsun diye kavga eder,ne zamana kadar saklayabilirsiniz ki.Söyleyip te boşanmasanız ,bu sefer de kendinizi ezik hissedebilirsiniz.
Açık açık konuşun bence.Yazdıklarını okuduğunuzu ,gururunuzun kırıldığını,empati yapması gerektiğini anlatın.Sana defalarca şans verdim ama affettikçe sen yeni hatalar yaptın ,hiç çaba sarfetmedin de.Çocuk için şans verdim ama bu şekilde de çocuk ta olsa katlanamam deyin.
Canim kirilmiyorum tamamen benim adima uzuldugun icin oyle yazdigin belli ama ben gecen sene hem calistim hem kursa gittim sinav icin kesinlikle ona sirtimi dayama gibi bir durum yok.Konu sahibi kusura bakma acına da saygı duyuyorum ama bu kafayla bu adam seni daha çok aldatır. Arkanda ailen yok, rahata alışmışsın, çalışıp tek başına hayat tutunmak zor geliyor. Sırtını adama yaslamışsın parasıda var rahatını bozup gitmektense gururunu hiçe sayıp adamın karısı olmayı kabul ediyorsun. Bu işin yatağıda var. O ellerin başka bedenlerde de gezmiş olabileceğini düşünmene rağmen rahatın bozulmasın diye o ellerle sana da dokunmasına izin vermek istiyorsun.
Adam bunun farkında değil mi sanıyorsun? Zaten bırakıp gidemeyeceğini bildiği için bu kadar rahat davranıyor ve arsız bu adam. Tüm ipleri kocanıza verirsiniz sonra kocam bana bağlı olsun beni çok sevsin vs. vs. Önce sen kendine saygı duy sonra kocandan saygı sevgi bekle.
Kalbini kırdıysam affola ama hemcinslerimin kendini bu hallere sokmalarına dayanamıyorum. Tamam sen rahatını bozma çalışıp kiraya çıkıp çocuğunla bir hayat kurmaya çalışma. (Nafaka da alabilirsin.) O adamın kanatlarının altında gül gibi yaşa saat 1-2 de evde kocanı evde bekle ki gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?