Icim kan agliyor ne yapacagim :(

Canim nasilini ben bilemem.esini en iyi sen taniyorsun.ne bileyim esinle ugrasma iste.cok mecbur kalmadikca konusma iste yemegini vs..onun keyfine gore ayarlama.ama suratta asma.o yokmus gibi.birsey sorarsa cevap verirsin yine.cok hoslanmadigin ama maddiyattan dolayi mecbur bir sure daha ayni evi paylasmak zorunda kaldigin ev arkadasi gibi dusun.su eksik bu eksik fazladan para al ondan ufak ufakta olsa at kenara vsss iste.kendi islerini mumkun oldugunca kendin galletmeye calis.birseyler badardikca guveninde yerine gelir hem.bu seyler ufak bile olsa.ben bu adam olmadan da yapabilirim diye dusunmeye baslarsin

Madem boşanmayacaksın daha karıştırma fazlasını öğrenmek için
Ya da kendini toparla kurtul karar senin

Şu an duygusal sarsıntının etkisiyle güçsüz hissediyorsun, hayal kırıklığı, anne olmanın sorumluluğu, destek yok hayat zor. Bir tanıdığım kendisine ilgisiz, akşamları dışarda gezen onu aldatan kocasının kıçına bastı tekmeği yakınlarda. Ama iyi bir işi var, ailesi destek, çocuk yok.

Yani canım sen bu adama katlanıyorsun mecburiyetten. Seninle danışmana gelmesi aslında onun da düzeltmek istediğini gösterir. Ama nasıl düzelecek ? Sadık, evine bağlı bir erkek olabilecek mi? Ben insanların değişebileceğine inanırım ama Allah bunu nasip etmeli ki değişsin. Bu adama ciddi bir tokat lazım boşanma gibi ama madem olmuyor canım o halde sende Allah'a yalvar, kendini güçlendir. Tek çaren olayların üstüne çıkmak.

Yoksa bu olanlara kalbin dayanması zor ama sen her ne olduysa oldu deyip küçültürsen aşman daha kolay olur. Bu dünya zaten yalan bari fazla kahrolmayalım. Senin psikolojin düzeldikçe bir çok şey de düzelecek ben buna inanıyorum.

Mesela gecen fatura yatiriilacakti disArida isim vardi donuste faturayi da yatirip oyle dondum eve.ertesi gun esim gitmis yatirmaya borcunuz yok odendi demisler.bana borc yok dediler diyo.ben de ha ben onu gecen yatirmistim dedim.yani
hani sanki boyle hic onumli degilmis gibi umursamaz bir tavirla soyledim.bana demedin hic dedi.ne bileyim unutmusum iste dedim.dun de halilari verecektim yikanmaya.yatak odasindaki halinin bir kismi yatagin altinda kaliyor.e yatak agir cekmesi zor.esim dedi sen cikaramazsin halyi oradan arama haliciyi ben eve gelince ararim haliyi cikaririm yatagin altindan dedi.aman onu mu beklicem.kendim ugrastim cikardim koca halilari kivirdim bi de ustune.aradim haliciyi verdim .esim geldi bakti halilar yok.nasil hallettin koca halilari niye beklemedin beni dedi.aman ne var onda cektim cikti iste seni mi beklucem bi hali icin dedim yine hani boyle cok onemsiz bir ismis gibi.yine uzak bi yere falan gidecegimde esim der hep ben birakayim zor olur simdi saba der.nw zor olcak ya bincem gitcem alt tarafi derim giderim.esim sureklu bana sen zaten her isini kendin hallediyon masallahin var yani der ve het zaman bilir ona ihtiyacim olmadigini kendime ve cocuklarima fazlasiyla yetebildigimi.bunun gibi seyler yani.sen de ona ihtiyacin olmadigini hissettir

Bazen ilişkiler oluyor ya kadın kendi arkadaslarıyla gezıyor kızlı erkeklı arkadaslar kuruyor veya kız arkadasıyla gece gunduz gezıyor cocuguyla ılgılenıyor, o yaşamı seçebılırsın....
durumun gercekten zor ama bosanmak dışında tek bunu yapabilirsin onunla hayatını gormezden gelıp kendı yasantını sürebılırsın. içim kıyıldı okurken gercekten. çocuk bıraz buyusun kendı hayatına bakarsın olmazsa, ev kurar işe gırersın adamı da sallarsın, bellı kı zaten ayrılmışsınız.

Cok tesekkur ederim...

Deneyecegim cok sagol

Ha bunlari yaparken tabi her isi halledip adami rahata da alistirmamak lazim.yani aslinda karim bensiz halleder ama olsun ben yapayim hayat musterek diye dusunecek adam.iste o aradaki ince cizgiyi iyi ayarlamak lazim

sımdı...
bosanmayacaksınız madem ozaman asla bıldıgınızı bellı etmeyın
eger yuzune vuracaksanız bıldıgınızı soyleyeceksenız bosanmanız gerek onurunuz gururunuz haysıyetınız hatrına
zira bosanmazsanız daha beterını yapacak devamı gelecek enı sonu bıtecek belkı eve baska kadınlarla gelecek onun gozunde daha kotu duruma dusemezsınız emın olun anlatabılıyormuyum

bu yolu sız sectınız en zorunu sectınız sessız kalmayı kabul etmeyı sineye cekmeyı sectınız
ozaman susacaksınız
aynı sekılde karı koca olmaya devam edeceksınız
sıze dokundugunda acaba kımlere dokundu dıye aglarken bellı etmeyeceksınız
gecmıs olsun

ama ben olsam bu adamın karısı olma serefını ona yasatmazdım... bunuda demeden gecemeyecegım
bı adamı bukadar hayatınızın merkezı yapmayın dunyada hersey var
kaza var bela var ölüm var ıhanet var
bosanamam demek ne demek bukadar mı baglı ve muhtacsınız adama
bence ekmegınızı kazanmaya baslayın bu zaman dılımı sızın fırsatınız olsun ayaklarınız uzerınde durun

cocuklarınız ıcın...

Canım ya ne kadar zor birşey Rabbim yardımcın olsun hep Allah'a sığın bosan demiyecegim zaten evine bol bol dua oku özellikle bakara suresini aç dinle göreceksin faydası olacaktır inşallah
Bakara suresinin faydasını bende çok duydum sesli bir şekilde aç internetten dinle inşallah Allah yardımcın olsun

Türk kadının yarısının derdi bu galiba. Çocuklu ve mutsuz olup ailesi tarafından destek görmediği için boşanamayan.
10 tane bu durumda kadın birleşse, 1'i çocuklara baksa diğer 9u çalışsa olur bence.
Çocuklara bakmayı sadece kadınların üstlenmesi de ayrı olay tabi. Sanki babası yokmuş gibi annesi bakımı üstlenir. Baba üç kuruş nafaka verir. Anne hem çocuğa baksın hem çalışsın. Erkek olmak varmış valla. Erkekte kalırsa zaten evlenir yine çocuğuna baktıracak bir kadın bulur.

İşiniz yok ve küçük bir bebeginiz var, gidecek yeriniz yok bu durumda sakin olun, o adamdan zaten koca olmaz, üni.mezunusunuz galiba bir dersahaneye giderek ders alın, sınavlara girin, adamın durumu iyi demişsiniz bu arada birikim yapın ama söylemeyin.İşler halloluncada gidersiniz, Allah yardımcınız olsun, iş aramayada başlayın ama sakın bildiginizi demeyin herşeyi kaydedin, mahkemede lazım olacak.

Halilari bir dahaki verisimizde eger bana sen kaldir ver halilari derse(nasil olsa kaldirabiliyorum ya halilari)canim biran once kaldirda bi vilada yapayim suralara vs gibi birsey soyleyip cok isim varmis havasi yaratacagim ki nasil olsa karim halleder deyip totoyu serip hic bir isin ucundan tutmamazlik etmesin.yani aslinda ben hallediyorum ama cok mesgulum gibisinden.ay ne bileyim oynat iste parmaginda kullan onu takil keyfine bak.erkeklere boyle yapmak gerekiyor

Yasal haklarını araştır bunun manevi tazminatı var nafakası var elde edilmiş malların yarıyarıya paylaşımı var, illa memur olmak şart değil insan yeterki yapmak istesin ekmeğini taştan çıkarır ümitsiz vaka değilsin kendin için kesin kararlr alıp hayatına devam et. Bu adamın daha önce seni aldatmadığından ve bundan sonra da aldatmayacağından emin olamazsın ve bu hayat böyle geçmez ömrünü böyle karaktersiz birine harcama

masaj salonuna gidip yüzlerce erkeğin birlikte olduğu kadınlardan sonra sizle birlikte olmasını mideniz kaldırıyorsa devam edin... tabi bu arada sizede o... pu lardan getirdiği mikropları hastalıklarıda hatırası olarak içinizde taşırsınız...
sizin adınıza çok üzüldüm...

şimdi ne diyelim biz burda
boşanmayacaksınız madem ne diye kurcalıyorsunuz adamın telini
işsizim diyorsunuz iş bulabilirsiniz KPSS ye daha çok asılabilirsiniz
aklıma br bunlar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…