O da ayri bi konu sinavi kazanmami en cok isteyen annem bile biraz yanlarina gittim bi afra bi tafra cocuk falan bakmiyo kimseİlla ki is bulunur da.. Calissaniz cocugunuza bakacak kimse yok mu?..
Canim nasilini ben bilemem.esini en iyi sen taniyorsun.ne bileyim esinle ugrasma iste.cok mecbur kalmadikca konusma iste yemegini vs..onun keyfine gore ayarlama.ama suratta asma.o yokmus gibi.birsey sorarsa cevap verirsin yine.cok hoslanmadigin ama maddiyattan dolayi mecbur bir sure daha ayni evi paylasmak zorunda kaldigin ev arkadasi gibi dusun.su eksik bu eksik fazladan para al ondan ufak ufakta olsa at kenara vsss iste.kendi islerini mumkun oldugunca kendin galletmeye calis.birseyler badardikca guveninde yerine gelir hem.bu seyler ufak bile olsa.ben bu adam olmadan da yapabilirim diye dusunmeye baslarsinPeki nasilll ?
Yuzlesmek istemiyorum yuzsuz olmasa yalvar yakar barisalim yeni bir baslangic yapalim diyen adam bunlari yapmazdi
Ben gercekten o kadinlar cvp verse dedigi gibi beraber olacak miydi onu merak ediyirum
Ya kizlar hayatimin aski dedigim adam hayatimi bitirdi
Odunluk monotobluk.falan hikaye kaldi bu yasadigim yaninda
Hadi romantik degilmis hersey evlenene kadar mis falan filan da bunu da mi yaaaa bu da mi yaaaa bukadarini beklemezdim
En kotusu de ne biliyo musuniz cok hossun dedigi kisi bulundugumuz sehirde gorunuyooo bi deee asil ben messengere neden baktim: msjlarda masaj salonu msji vardi onu gorunce didikledim teli
Bugune kadar yapmis olabilir mi gercekten yaaaa
Kalbim aciyor kalbimmm ne safmisin kendime aciyorum yitip giden gencligime yaniyorrum
Anami babami arkadaslarimi tum sevdiklerimi boyle bi insan icin birakmama yaniyorum
En kotusu bu insan cocugunun babasi ve erkek evladim bu mu ornek olacak ona bu muuuuu
Ben hic bizaman kilo olarak salip gitmedim
Gecen sene sinav sebebiyle saldiysam da iyi gun kotu gun diye bisey var
Hasta olsam donup gidecek mi yani
Allahim guc ver bana
Alıntı yapmış olmak için yazıyorum sadece
bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN dediğiniz için veremiyorum.
Cok tesekkur ederim...Şu an duygusal sarsıntının etkisiyle güçsüz hissediyorsun, hayal kırıklığı, anne olmanın sorumluluğu, destek yok hayat zor. Bir tanıdığım kendisine ilgisiz, akşamları dışarda gezen onu aldatan kocasının kıçına bastı tekmeği yakınlarda. Ama iyi bir işi var, ailesi destek, çocuk yok.
Yani canım sen bu adama katlanıyorsun mecburiyetten. Seninle danışmana gelmesi aslında onun da düzeltmek istediğini gösterir. Ama nasıl düzelecek ? Sadık, evine bağlı bir erkek olabilecek mi? Ben insanların değişebileceğine inanırım ama Allah bunu nasip etmeli ki değişsin. Bu adama ciddi bir tokat lazım boşanma gibi ama madem olmuyor canım o halde sende Allah'a yalvar, kendini güçlendir. Tek çaren olayların üstüne çıkmak.
Yoksa bu olanlara kalbin dayanması zor ama sen her ne olduysa oldu deyip küçültürsen aşman daha kolay olur. Bu dünya zaten yalan bari fazla kahrolmayalım. Senin psikolojin düzeldikçe bir çok şey de düzelecek ben buna inanıyorum.
Deneyecegim cok sagolCanim nasilini ben bilemem.esini en iyi sen taniyorsun.ne bileyim esinle ugrasma iste.cok mecbur kalmadikca konusma iste yemegini vs..onun keyfine gore ayarlama.ama suratta asma.o yokmus gibi.birsey sorarsa cevap verirsin yine.cok hoslanmadigin ama maddiyattan dolayi mecbur bir sure daha ayni evi paylasmak zorunda kaldigin ev arkadasi gibi dusun.su eksik bu eksik fazladan para al ondan ufak ufakta olsa at kenara vsss iste.kendi islerini mumkun oldugunca kendin galletmeye calis.birseyler badardikca guveninde yerine gelir hem.bu seyler ufak bile olsa.ben bu adam olmadan da yapabilirim diye dusunmeye baslarsin
Bakara suresinin faydasını bende çok duydum sesli bir şekilde aç internetten dinle inşallah Allah yardımcın olsunCanım ya ne kadar zor birşey Rabbim yardımcın olsun hep Allah'a sığın bosan demiyecegim zaten evine bol bol dua oku özellikle bakara suresini aç dinle göreceksin faydası olacaktır inşallah
Halilari bir dahaki verisimizde eger bana sen kaldir ver halilari derse(nasil olsa kaldirabiliyorum ya halilari)canim biran once kaldirda bi vilada yapayim suralara vs gibi birsey soyleyip cok isim varmis havasi yaratacagim ki nasil olsa karim halleder deyip totoyu serip hic bir isin ucundan tutmamazlik etmesin.yani aslinda ben hallediyorum ama cok mesgulum gibisinden.ay ne bileyim oynat iste parmaginda kullan onu takil keyfine bak.erkeklere boyle yapmak gerekiyorMesela gecen fatura yatiriilacakti disArida isim vardi donuste faturayi da yatirip oyle dondum eve.ertesi gun esim gitmis yatirmaya borcunuz yok odendi demisler.bana borc yok dediler diyo.ben de ha ben onu gecen yatirmistim dedim.yani
hani sanki boyle hic onumli degilmis gibi umursamaz bir tavirla soyledim.bana demedin hic dedi.ne bileyim unutmusum iste dedim.dun de halilari verecektim yikanmaya.yatak odasindaki halinin bir kismi yatagin altinda kaliyor.e yatak agir cekmesi zor.esim dedi sen cikaramazsin halyi oradan arama haliciyi ben eve gelince ararim haliyi cikaririm yatagin altindan dedi.aman onu mu beklicem.kendim ugrastim cikardim koca halilari kivirdim bi de ustune.aradim haliciyi verdim .esim geldi bakti halilar yok.nasil hallettin koca halilari niye beklemedin beni dedi.aman ne var onda cektim cikti iste seni mi beklucem bi hali icin dedim yine hani boyle cok onemsiz bir ismis gibi.yine uzak bi yere falan gidecegimde esim der hep ben birakayim zor olur simdi saba der.nw zor olcak ya bincem gitcem alt tarafi derim giderim.esim sureklu bana sen zaten her isini kendin hallediyon masallahin var yani der ve het zaman bilir ona ihtiyacim olmadigini kendime ve cocuklarima fazlasiyla yetebildigimi.bunun gibi seyler yani.sen de ona ihtiyacin olmadigini hissettir
Yasal haklarını araştır bunun manevi tazminatı var nafakası var elde edilmiş malların yarıyarıya paylaşımı var, illa memur olmak şart değil insan yeterki yapmak istesin ekmeğini taştan çıkarır ümitsiz vaka değilsin kendin için kesin kararlr alıp hayatına devam et. Bu adamın daha önce seni aldatmadığından ve bundan sonra da aldatmayacağından emin olamazsın ve bu hayat böyle geçmez ömrünü böyle karaktersiz birine harcamaCok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki
Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?