Icim kan agliyor ne yapacagim :(

bicare_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
31
20
3
Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki

Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler

Son durum:
Kizlar olan oldu sonunda
Baska bisey icin tartisma cikti o arada o msjlarin da hesabi ortaya dokuldu

Yapmadim diyor arkadasa vermistim teli o yazmis diyo

Ya boyle bisey olabilir mi ya

Evlendik evleneli senden baskasiyla olmadim diye yemin billah ediyo

Odami ayirdim karin degilim bundan sonra uygun bizamanda bosancam dedim
Yeter ya
Velevki bu dedigi dogru gercekten hic aldatmadi diyelim
Arkadadlariyla gec saate gezmeleri Yalanlar i ilgisizligi ..
Kafayi yemek uzereyim ..

Kizlar avukata gittim 600tl danisma ucreti istiyor
Fikir edinmek icin bile olsa bir avukatla gorusmwk bukadar mi zor

Son düzenleme:
Ne yapacaksınız peki ? Gördüğünüzü söylemeyi düşünüyo musunuz? Ya zor işiniz. Allah yardımcınız olsun. Aklıma hiçbir şey gelmedi malesef.

Boşanmak dışında nasıl bir akıl verilir bilmiyorum. Boşanmak için adım at aklını verebilirim en yumuşak. Birikim yapmaya başla ufak ufak tırtıkla diyeceğim ama neden işsizliği doğuştan bir hastalık gibi çaresizce görüyorsunuz bilmiyorum. Şuan işsiz olmanız bundan sonra işsiz olacağınız anlamına gelmiyor?

Alıntı yapmış olmak için yazıyorum sadece
bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN dediğiniz için veremiyorum.

ayrılmak dünyanın sonu değil.KPSS ye hazırlandığınıza göre okumuşsunuz gidip başka işlerde de çalışabilirsiniz.Çoğumuz öyle yapıyoruz..Bunun dışında maalesef eşinizin yaptığı şeyin affı pek yok gibi görünüyor..Sevgi varsa bilemem ama 1 kere yapan hep yapar mantığıylayım ben..Ve birde bir eş asla karısını çocuğunu yalnız bırakıp gece 1-2 ye kadar dışarda fink fink gezemez..Ve buna her kadın müsaade etmez..O yüzden bu şeyin altında da birşeyler var bence..Erkeklere çok şans vermeyeceksiniz..

daha önce de istemeden dönmüşsünüz, şimdi de istemeden kalmak istiyorsunuz. içinizi rahatlatacak nasıl bir yorum yapılabilir bilemedim.

Boşanmak dışında bir akıl istemişsiniz ne denir bilemiyorum .İşsizmişsiniz bir an önce iş bulup para biriktirmeye bakın.Araba onun adına mı ? Ev sizin mi ?

siz severek evlenmişsiniz ve sakın kendinizi küçük görmeyin. ben sınava hazırlanırken kendimi salıyorum, anlayışsız olabiliyorum ve buna çocukta eklenince hiç düşünemiyorum. bence siz kendinize güvenerek bu işe kararlıkla başlamalısınız. Benim sevgilim hiç bi derdim olmasın, onu eğlendireyim istiyor. BElki sizde onun isteklerini artık dikkate almıyorsunuzdur. mesela değişik iç çamaşırları alıp farlılıklar oluşturabilirsiniz. o pis kadınların peşinden niye koşuyorlar ki sevgi olmadan.
kendinizi toplayın ve siz kararlı olunca eşinizde size tekrar saygı duyacaktır bence.

Arkadaşım, çalış mutlaka. Hem özgüvenin yerine gelir, hem o sende istedimi çekip gidebilir ışığını görür.

Şu aşamada boşanmayı düşünmüyorsan, bununla tehdit etme ama al o telefonu ver eline; ara bakayım, sevişesi var mıymış beraber görelim de. Uzun bir süre de hiç muhatap olma derim. Yokmuş gibi yaşa evinde. O düşünsün sıradaki hamlen ne olacak diye.

Ben bir siteye üye oldum geçenlerde. Yabancı dil öğrenme sitesi böyle dünya üzerinden herkesle chat yapıp kendini geliştiriyorsun. İsteyene adını söylerim. Neyse oraya resim koyma yeri var oraya kendi resmimi bile koymadım tuttuğum takımın resmini koydum. Ben üye olduktan 5 dakika sonra Türkiyeden sevişelim mi, slm sex yapalım mı mesajları gelmeye başladı.
Açtım profiline baktım adamların pis tipli oldukları da belli yani şimdi kusura bakmasın da. Neyse adamın resmini kopyalayıp google search te arattım. Facebooka da aynı resmi koymuş. Çoğu evli karısı var falan. Saçma sapan tipler yani.
Hemen ekran kopyalayıp buna attım karına söylicem dedim. Bana cevap olarak, terbiyesiz istemiyorum seni bana cevap yazma yazmış. Neden Türk erkekleri böyle acaba.
İğreniyorum hepsinden ne yazık ki birçoğu böyle. Reziller. Boşanmayacaksan çekeceksin. Kolaylık dileyeyim ya ne diyeyim.
Çalış paranı kazan. Ayrıl.

Allah sabır versin. Tek seçenecek kuzu kuzu adam eve gelsin diye bekleyeceksiniz o vakit.

Terk etmek ve boşanmak dışında nasıl akıl verilir bilmiyorum.

Boşanmak ve terketmek dışında verilen hiç bir önerinin akıl karı olduğunu sanmıyorum siz de sanmayın.
Sırf maddiyat iyileşti diye susup oturacaksınız belli ki annem istemedi çocuğum vardı bunlar boş laflar.
Yaptıları susup onun yanında kalırsanız yanına kar kalır boşanınca değil bunu da unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…