• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim kan agliyor ne yapacagim :(

En kotusu boyle bir insani ben Allah korkusuna sahip biri sanmistim da sevmistim

Ne kormus ne sagir misim ben bu adami nasil kendime aile es secmisim...
Asil beni uzen bu

Arkadaslar tele yukleyebilecegim prog oneriniz var mi

Sana Dua etmekten başka bir şey yazamıyorum ya sus hiç bir şey bilmiyormus gibi yap yada rezil et kocanı ama ikiside seni üzer ki boşanmak tan dönmüş evliliginiz

Al karşına konuş, derdi neymiş öğren,, dik dur ve karar ver ama asla kararından dönme.

Uykusunda sopayla döv. Kır kafasını gözünü. Karakolda açıklarsın niye yaptığını bir daha yaparken iki kez düşünür.

Yemegine cinselligi dusunemeyecek hale getiren bir sey kat. Ne size yanassin ne baskasina. Örneğin antidepresan.

Eğer boşanmayı hiç dusunmuyorsaniz gordugunuzu söylemeyin.yoksa kabullenmiş olacaksınız.tabi için icini yer.cok zor iş Allah yardımcıniz olsun.keske bunu yaptığına pişman edebilseydiniz

Ne dertli basin varmis be.. ne yapcaksin simdi nasil yuzune bakicaksin bu adamin.Nasil ayni yastiga bas koycaksn? peki ailen destek ollsa bosanirmiydin? sirf ailen destek degil diyemi bosanmiyosun.

Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki

Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler

İĞRENÇ ya insan çocuğundan utanır.
Kardeş çareler tükenmiş ki
Size diyeceğim bol bol dua okuyunuz,zaten boşanma anne evine dönme gibi düşünceniz yok.
Eşinizi Allah İSLAH ETSİN !!1

Allah yardımcın olsun .Nasıl bir acıdır ben bilirim yaşadım çünkü .Sana tavsiyem işsizsen maddi durumun elverişli değilse boşanma olayına girme öncelikle menfaatlarini düşün . Evlilikte edindiğiniz bütün mallar ortak bu yüzden bekle ve eşini gayrimenkul alımına yönlerdir. Senin imzan olmadan satış yapamaz. Sırtnı sağlamlaştır ondan sonra hareket et .Bırak o seni kandırdığını düşünsün. Bilki yüz göz olursan bi şey farketmeyecek .nasılsa biliyor gitmiyor bana mecbur diyecek .belki gözünün önünde yapacak . beni seviyor diyede kendini kandırma o artık senin aşık olduğun adam değil başka biri.

Eğer boşanmayı düşünmüyorsan sineye çekeceksin mecburen söylemeyeceksin .Ama öylede hayat zor gülüm be ben denedim .Psikolojin dengen sağlığın bozulur.Bence planlı ve proğramlı hareket et hem malların yarısına ortak olursun hemde tazminat ve nafaka alırsın ispatlarsan tabiki .Bu arada bilgi belge görüntü topla mutlaka .

Benim maddi kaygılarım yoktu buna rağmen affettim pofilimi oku görürsün .Ben o acıyla yaşamaya çalışırken meğer başka kadına neler yazmış neler.

Beni çok seviyor vazgeçemez.
Kıymetimi anladı.
Öbürü beni terketti anlıcan boşta kaldım . (Sanal seks yaptığı kadın bırakmış bunu bizimkisi bırakmamış yani)

kadın yazmış : kırkın çıksında bakarız sanada bir şeyler .
Bizimkisi : Düşünür arkadaşım beni

Bizimki ; Bari bir şey yapsaydım da değseydi bari (Fiziksel beraberlik yaşamamış ex sşerefsiz.. kocam demeye dilim varmıyor.) de nerden bulcam öle kadın .

Bizimki : Devam bundan sonrada şu anda inzivaya çekildim dinleniyorum .

bunları boşandıktan sonra gördüm.anladımki ben o kadar acı çekerken o hala birilerine beni küçümseyen dalga geçen ifadeler kullanarak aşağılıyormuş .Pişman olmamamış , üzülmemiş , kaybetme korkusu yaşamamış .

hayat senin arkadaşım ne istersen odur. Ona göre hareket et. Sana tavsiyem internetten renkli sayfalar Seda Akgül yaz
onun paylaşımlarını oku .ben 3-4 kez izledim sanırım . Diyorki

Bu tarz sıkıntılara rağmen hala devam ediyorsanız '' Bu bağlılık değil bağımlılıktır.Çoluğu çocuğuda bahane etmeyin '' diyor .

Kal sağlıcakla..Allah yardımcın olsun.

Bu arada iş ara .Kurslara katıl belgeni al. Hasta bakımı , emlak danışmanlığı dikiş bir sürü kurslar var ...artık ayakta durma vakti .Gücünün avar bence bunu kesinlikle yapabilirsin. Çocuğun var bunu onun içinde yapmak zorundasın.

Bu arada iş ara .Kurslara katıl belgeni al. Hasta bakımı , emlak danışmanlığı dikiş bir sürü kurslar var ...artık ayakta durma vakti .Gücünün avar bence bunu kesinlikle yapabilirsin. Çocuğun var bunu onun içinde yapmak zorundasın.

sen kendinde suç arama bence. hani konunda değil de yorumlarda kendimi saldım salmadım muhabbeti var. adam sapık! bu çok kötü birşey. yani birine aşık olup , aşk yaşayıp aldatsa gene bu kadar mide bulandırmazdı. bir hissi varmış derdik. hani bu da iğrençte. diğeri çok fazla mide bulandırıcı.

önce bulunduğun yerde iş bul biraz birikim yap sonra çocuğunuda alır ufak bir eve çıkar boşarsın adamı

Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki

Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler

Ayrılma boşanma da. Delil topla :/ İletişimin çok iyi olsun. İlahi adalet diye bir şey var. Hoş ben anında tepki gösterir hayatını b.. ederdim. Rezil de ederdim ama gözden tamamen çıkarınca. Sağlığın önemli üzülme. İnsanoğlu nankördür. Psikoloğa da danış. Onsuz yaşayabilirsin. Allah ın kulunu ve bir ANNE yi kim bu kadar üzebilir. Hakkını ara. Belgele her şeyi. Nafakadan tut donuna kadar alırsın sağlam bir avukatla da. İtibarına da oynarsın hayatına da. İzle ve belgele. Benim diyeceğim budur.

kesinlikle ama kesinlikle böyle bir şeyi içine atma. çok zor ve hazmedilmesi cok zor bir durum . aşağılayıcı yani.
bence konus, böyle böyle birşey gördüm de , ve bunu beni çok üzdü ayrılmak istedigini belirt. erkekler maalsef böyle yapacak bişey yok. heves... ben de evliyim benm de böyle bir şey yaşamayacagım elbette belli değil. güven olmaz. güvenmiş gibi yapacaksın ama asla güvenmeyeceksin.
dedigim gibi yap boşanmak en iyisi. bir daha yapmayacagı ne malum?

bir kaç öneri verecegim ancak üniversite mezunu musun?
ailen hayatta mı?
bilmiyorum yazar isen belki biraz da olsa alternatifler düşünebiliriz cnm:(

ya sanki aileler tapusunu kocasına zimmetliyor bu kadınların.sanki 100 yıl anlaşmak zorunda herkes. "ben baban gibi birini çekiyorum ya sende çek" hesabı.çocuğun neden fazlalık annene babana.tamam kimse boşanmaya evlenmiyorda bu böyle üstümden attım kime kalırsa kalsın zihniyeti.neden başa kakıcı anne babalar.
sonra haberlerde.
nenesini dedesini öldüren torunlar.
babasını sokağa atan evlatlar.
sahip çıkılan bir çocuk nefsi pis bir insana dönüşmezse neden böyle yapsın.

Pzvnk. :kızgın:

Bosan git be Allah askina.

Vur diyeni değil dur diyeni dinle. Ayrılıklar kolay ya sonrası? Hayat değiştiriyorsun savaşmadan noktalama. Baktın uçurumdasın yeni bi köprü görüverirsin bu köprüyü de yıkarsın. Ama önce onarmaya çalış. Baktın dökülüyo inancın tamamen bitti del geç keşkee deme. Hiç bir şey senden sağlığından önemli değil.

Back