• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim kan agliyor ne yapacagim :(

O msj ların görüntüsünü al. Tazminatlı boşanma davası aç.

Goruntuleri Aldim ellerim titreye titreye,,,
Ben daha once bosanmak istedim ama ilgisizlik gec gelmeleri falan di sebep hadi cocuk var dedim pisman dedim evlilik danismani da bayagi yol almissin duzelmis dedi ben de vazgeçtim
Tekrar vazgecmek istemiyorum bosancak gucu bulamiyorum kendimde suan

Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
Gormemis gibi yaptim simdilik
Zaten.2 kez bosanmadan döndük bu adam ne yapmaya calisiyor anlamadim
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
ISSIZIM AILEDEN DESTEK YOK
bi de yeni araba aldik maddiyati da iyilesti
Yaptiklari yanina kar mi kalsin omrumu gencligimi aldi simdi o sefa. Mi sursun
Kizlar cok kotuyum aglamaktan icim disima cikti
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...
Derdimi anlatacagim kimsem de yok okadar yalnizim ki

Okuyan ve yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkurler
Cok zor ama yapicak tek bisey var bosamak

neden ayrılmak dışında çözüm istiyorsunuz?tabi kimse ayrılmasın.bunu hiç kimse istemez.
ama bu kadar çaresiz olduğunuzu düşünmeyin.böyle olunca ben çok kızıyorum.
memur olmak zorunda değilsiniz ayaklarınızın üzerinde durmak için
Haklisin is bulurum belki ama gecen sene okadar kotu gecti ki o gucu bulamiyorum kendimde..

Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Dun aksam esimin telefonunda messenger den o bicim kadinlara 3 kisiye "cok hossun" ,"tel ver ariyim","seviselim mi "diye msjlar attigini gordum ! Cvp gelmemis ama Şok oldum bir anda titremw heryerimi buz kestim resmen neyapacagim ben ????
Yaziklar olsun ona ..
5 yillik evliyiz oncesinde ogrencilikten 6 yil tanisiyoruz sevgiliydik yani yillarca evlenmek icin pesimden kostu evlendik ve onun yasadigi sehre geldim vee benim hayatim bitti
Ilk 3 yil yogun calismam ve bebegimiz vesilesiyle anlamadan gecti sorunlar vardi ama oan duzelir diye dusundum
Ozellikle mac izleme ve halisaha sebepleriyle gec saatye eve gelmeleri beni sinir ediyodu
Kavgalar kusmeler ve en sonunda gecen sene ayrilma karari almamla once mac izlemw bitti ama arada gece 1 e 2 ye kadar disarda arkadaslariyla yok okey yok halisaha bahanesiyle gec gelmelwr dvm edince ve arada ailesiyle ilgili bazi sikintilar da eklenince ciddi bir tartisma yasadik ve ben ailemin yanina gittim gecen sene memurluk. Sinavina hazirlanmistim sinava calisirken cok gerilmistik puanim da yeter mi bilmem sonuc issizim ailemin yaninda annem ayrilcami ogrenince hic destek vermedi cocuk falan dedi gunlerimi bana dar etti orada is aramaya baslamistim annemin bu tavri yuzunden esimin yalvarmalarina karsilik vermek zorunda kaldim
Tam olarak da anlatamiyorum onca yasananlari.buraya.sigdirmak.cok zor ama en son olan olayda ne yapmaliyim bosanmak ve terk etmek .DISLINDA LUTFEN AKIL VERIN
Ben bu adamin bukadar Allah korkusuolmayan bir insan oldugunu nasil gorememisim ...

iş bulun, daha sonra bosanma dılekçenızı verın ve cocugunuz ıcın nafaka ısteyın, ayrıca evlılık bırlıgı ıcerısınde alınan tum mallar ortaktır, yanı bosanırsanız arabanın yarısı da sızın....
sattırın arabayı parasını da yıyın catır catır...
not: msjları delıl olarak kayıt altına alın..

Haklisin is bulurum belki ama gecen sene okadar kotu gecti ki o gucu bulamiyorum kendimde..
peki o gördüklerinize dayanacak gücü nerden buluyorsunuz?
beni yanlış anlamayın ama ben güçsüz kadın gördüğümde tahammül edemiyorum.muhakkak çok zor ama imkansız değil

"Sevişelim mi?" mesajını okuyunca aklıma Saldıray diye bir karakter vardı o geldi. Önünüzde iki seçenek var ya eşinizle yüzleşip boşanacaksınız ya da hiç haberiniz yokmuş gibi davranıp hayatınıza ve evliliğinize devam edeceksiniz.

siz severek evlenmişsiniz ve sakın kendinizi küçük görmeyin. ben sınava hazırlanırken kendimi salıyorum, anlayışsız olabiliyorum ve buna çocukta eklenince hiç düşünemiyorum. bence siz kendinize güvenerek bu işe kararlıkla başlamalısınız. Benim sevgilim hiç bi derdim olmasın, onu eğlendireyim istiyor. BElki sizde onun isteklerini artık dikkate almıyorsunuzdur. mesela değişik iç çamaşırları alıp farlılıklar oluşturabilirsiniz. o pis kadınların peşinden niye koşuyorlar ki sevgi olmadan.
kendinizi toplayın ve siz kararlı olunca eşinizde size tekrar saygı duyacaktır bence.
Ben de senin gibi dusundum o msjlari attigi aksam cok etkilendi benden tabi benim hic biseyden haberim yok kocama suslendim bilmem ne
O da gobegi saldi sigara iciyor ve o kokudan ben nefret ediyorum ama onu aldatmiyorum

Eğer boşanmayacaksan şakın gidip gördüğünü söyleme. Bu Sefer arsızlığı ele alır Çünkü. Bide bi süre iyi geçinip arabayı kendi üstüne yaptırmaya bak. Gözünde sürekli üzerinde olsun. O resimlerin de ekran görüntüsünü al. Arabayı üstüne aldıktan sonra eğer bir kere daha yakalarsan bas tekmeyi

İlla ki bu adam birlikte olmak isteyecek sizinle ,aklınıza o yazışmalar gelecek ,beraber olmak istemeyeceksiniz.Siz de sorun bulacak bu sefer ,beni istemiyorsun diye kavga eder,ne zamana kadar saklayabilirsiniz ki.Söyleyip te boşanmasanız ,bu sefer de kendinizi ezik hissedebilirsiniz.
Açık açık konuşun bence.Yazdıklarını okuduğunuzu ,gururunuzun kırıldığını,empati yapması gerektiğini anlatın.Sana defalarca şans verdim ama affettikçe sen yeni hatalar yaptın ,hiç çaba sarfetmedin de.Çocuk için şans verdim ama bu şekilde de çocuk ta olsa katlanamam deyin.

Cok uzgunum ...
Ne yapacagimi bilmiyorum
Yaziklar olsun ona ..

merhaba..
sizin bu konunuz bişey hatırlattı bana..
benim eski bir erkek arkadaşım vardı
birgün buluştuğumuz vakit telefonunda böyle bir konuda yazdığı meajı gördüm
kadını fahişe sanmıştı
ama aslında travestiymiş
yarın akşam müsait misin konuşabilir miyiz diye kadını aramış mesajlar atmış ben kesin karar verdim ve ayrıldığımı söyledim
sonra anası ablası aradı zar zor barıştırdılar
sonuç ne mi
gram güvenmiyordum ayrıldım aklımdan da hiç çıkmadı ömür billah unutmam ben senin yerinde olsam
vallahi burnundan fitil fitil getiririm

Goruntuleri Aldim ellerim titreye titreye,,,
Ben daha once bosanmak istedim ama ilgisizlik gec gelmeleri falan di sebep hadi cocuk var dedim pisman dedim evlilik danismani da bayagi yol almissin duzelmis dedi ben de vazgeçtim
Tekrar vazgecmek istemiyorum bosancak gucu bulamiyorum kendimde suan
Gücünü toplamak zorundasın. Yoksa YOK olup gidersin.

Canim ne diyecegimi bilemedim ya.boylesinden bosanmak en dogrusu ama madem su an onu yapamiyorsun.oyleyse soyle yap.bosanma ama sanki bosanmissin gibi dusun.yine evinde dur ama ye ic keyfine bak.sadece sen ve cocugun varmis gibi dusun.cocugunla ilgilen onunla oyna gul eglen gez.esinden beklentilerini minimuma indir.koca mi koca bulunsun bir kenarda simdilik.cok ihtiyacin oldugunda kullan onu iste.para disari isleri tamir isleri vs....bu arada ufak ufak gizliden kenara para at is arastir bulursan iyi kotu deme mutlaka calis para biriktir.sonrasina da bakarsin artik duruma gore

merhaba..
sizin bu konunuz bişey hatırlattı bana..
benim eski bir erkek arkadaşım vardı
birgün buluştuğumuz vakit telefonunda böyle bir konuda yazdığı meajı gördüm
kadını fahişe sanmıştı
ama aslında travestiymiş
yarın akşam müsait misin konuşabilir miyiz diye kadını aramış mesajlar atmış ben kesin karar verdim ve ayrıldığımı söyledim
sonra anası ablası aradı zar zor barıştırdılar
sonuç ne mi
gram güvenmiyordum ayrıldım aklımdan da hiç çıkmadı ömür billah unutmam ben senin yerinde olsam
vallahi burnundan fitil fitil getiririm

Canim ne diyecegimi bilemedim ya.boylesinden bosanmak en dogrusu ama madem su an onu yapamiyorsun.oyleyse soyle yap.bosanma ama sanki bosanmissin gibi dusun.yine evinde dur ama ye ic keyfine bak.sadece sen ve cocugun varmis gibi dusun.cocugunla ilgilen onunla oyna gul eglen gez.esinden beklentilerini minimuma indir.koca mi koca bulunsun bir kenarda simdilik.cok ihtiyacin oldugunda kullan onu iste.para disari isleri tamir isleri vs....bu arada ufak ufak gizliden kenara para at is arastir bulursan iyi kotu deme mutlaka calis para biriktir.sonrasina da bakarsin artik duruma gore
Peki nasilll ?

Yuzlesmek istemiyorum yuzsuz olmasa yalvar yakar barisalim yeni bir baslangic yapalim diyen adam bunlari yapmazdi
Ben gercekten o kadinlar cvp verse dedigi gibi beraber olacak miydi onu merak ediyirum
Ya kizlar hayatimin aski dedigim adam hayatimi bitirdi
Odunluk monotobluk.falan hikaye kaldi bu yasadigim yaninda
Hadi romantik degilmis hersey evlenene kadar mis falan filan da bunu da mi yaaaa bu da mi yaaaa bukadarini beklemezdim
En kotusu de ne biliyo musuniz cok hossun dedigi kisi bulundugumuz sehirde gorunuyooo bi deee asil ben messengere neden baktim: msjlarda masaj salonu msji vardi onu gorunce didikledim teli
Bugune kadar yapmis olabilir mi gercekten yaaaa
Kalbim aciyor kalbimmm ne safmisin kendime aciyorum yitip giden gencligime yaniyorrum
Anami babami arkadaslarimi tum sevdiklerimi boyle bi insan icin birakmama yaniyorum
En kotusu bu insan cocugunun babasi ve erkek evladim bu mu ornek olacak ona bu muuuuu
Ben hic bizaman kilo olarak salip gitmedim
Gecen sene sinav sebebiyle saldiysam da iyi gun kotu gun diye bisey var
Hasta olsam donup gidecek mi yani
Allahim guc ver bana

Back