GÜNCELİ 6. SAYFADA
Merhaba hanimlar yine cikmazdayim ve yine buradayim... Dogum yapali daha bir hafta oldu normal dogum yaptim ve cok cok zor bir dogum oldu ölümden döndüm resmen cok kan kaybettim... yani kisaca bu konuda cok hassasim hala. Esim sagolsun hep yanimda olmaya calisiyor ama hala bir yetersiz kalmisim gibi bir dusunce var uzerimde ev isi yemek gibi. Yani biraz bunalimdayim. Birde bu bunalimin uzerine gorumcem ilk gunden beri sutun az sutun yetmiyor cocuk doymuyor vs . Diye diye esimin aklina girip mama aldirdi ve uc kez mama verdik bebege. Bunun akabinde cocuk kabiz oldu falan iki uc gece uyumadik bende sinirlendim ve bir daha mama falan vermeyecegim diyerek mamayi çöpe attim cok sukur sutumde geldi. Bu sefer ben emzirirken dibime kadar girip çocuğun sutu emip emmedigini izlemeye basladi. Yani mahrem falan kalmadi o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam. Dogum sonrasi kilom kaldi haliyle ama oyke cok abartilacak kadar degilken alti aylik gibisin yok iste kizi dort yasinda babasina diyormuski shell yine hamile bunu anlatip guluyor. Zaten butun hamileligimi burnumdan getirmisti aldigim kilolarla ilgili simdi de bunlarla bunaltiyor. Her neyse bebek dogdugundan beri her gun gormeye geliyorlar bende bunaldim artik bugun aksam yemegi bile yiyemeden yine geldiler bende anneme mj attim yemek bile yemeden damladilar bu kadar olmaz valla diye sonra annemi whatsappta sessize aldim bir sey yazarsa bildirim gelmesin diye arka plandan da butun uygulamalari kaldirdim. Annem cevap yazmadi zaten. Bebek uyuyordu bugun yolladiginiz fotodan baska foto yokmu dediler esimde shellde cok guzel fotolar var gostersin dedi verdim teli fotolara bakti sonra whatsabima girmis mji okumus dediki yemek yiyin siz damladik bizde dedi. Ben sok oldum bu kadarina pes cunku ozelime kadar karistirmis. Bunlar gittiler kesin annesjne ve diger gorumceme anlatmistir onlarda cephe alicak bana. Bende mj attim abla telefonumu karistirmissin heralde o mja istinaden imada bulundun ama bende lohusayim bir anlik gafletle yazdim kusura bakma dedim. O da baya saydirmis biz sana neler yaptik sen ne yapiyorsun falan gibisinden nankormusum gibi vurgulama yapmis. Evet yaptilar iyilikleri cok oldu ama en az onlar kadar bende onlara iyiyim yardimci olmaya calisiyorum ozellikle devamli laf sokmasina ragmen bu kadina sabrediyorum hic kendini sorgulamiyor ben bu kiza ne yaptimda rahatsiz oldu diye. Esime solemicekmis ama bunlar bir sekilde duyurcaklar eminim. Esime karsi da vicdan azabi cekiyorum acaba kendisine soylesemmi diye ama soylersem olay buyur hani onlar soylerse esim bana sorarsa cok bunaltmisti beni sende sahitsin falan gibimi konussam... bana bir yol gosterin lutfen. Karisik yazdiysam kusura bakmayin lutfen inkar edeceksin