Evet ya...Kuantum :)
Yapman gereken,onu da kendini de affedip,onu evrene salıvermek :)
İlk ilişkide bunları yaşamak beni çok yıprattı inanın kimseye guvenim kalmadı üstelik onu görmek zorundayim böyle bir insanla bu tür şeyleri yaşadığım için kendime kızıyorum kendimi affedemiyorum seviyorum da unutmaya çalışıyorum
hayal kırıklığım çok büyük
canım acıyor tek başına çıkamıyorum isin içinden
açıp ona ağzıma geleni sayıp hickira hickira ağlamak istiyorum sadece
Şaka yaptım olur mu öyle şey. Nasıl bulsun kendi gibi biri.Gitsin kendisi gibi bir nemfomanyak ile evlensin.
Bir de sekse düşkün olan adam aksine aile ile değil yalnız yaşamak ister. Nasıl olacak?Nerden başlasam nasıl anlatsam o kadar huzursuzum ki
24 yaşındaym 4 ay önce ilk defa bir sevgilim oldu o benim iklimdi bense onun bilmem kaçıncısi
İlimizde sevdik elimi tuttu öptü kokladi cinselliğe çok düşkündü ama ben
asla evlilik öncesi ilişki istemediğim için ilişkiye girmedik ilk defa bana dokunan open
oydu benim için çok özeldi sonra ailevi sorunları çıktı meydana annesi babasi evli oldukları halde ayrı yaşıyorlardı annesi ve kız kardeşi erkek arkadaşımla beraber oturuyorlar ve bütün masraflarını erkek arkadaşım karşılıyordu
bir gün bana evlenirsek ki kısa zamanda evlilik dusunuyorduk annesiyle beraber yaşamak zorunda olduğumu söyledi ondan vazgeçemeyeceğni annesinin onun için çok fedakarlığa katlandigini ondan başka kimsesi olmadığı için annesini bırakmayacağnı söyledi sonra sorunlar başladı ben böyle bir şeyi kesinlikle istemiyor dum k endi annemi bile istemezdim iki lokma ekmegim olsun ama eşimle baş başa yiyim derdim çok kavga ett ik e n azından iki katlı bir ev alalim alt katinda biz ustte annen olsun dedim kabul etmedi ayrılmak istedim ama seviyordum üstelik beni öptü dokundu ozelim oldu onunla evlenmek istiyordum sonra diğer sorunlar göze batmaya başladı çocuk istemıyordu kesinlikle aşırı seks düşkünüydü hamile kalırsan seni aldatırım falan diyordu şakayla dokuz ay nasıl ihtiyacımı karsilayacam benim ailemde bunu istemiyordu ben sevmiştim ama sorunlara daha fazla dayanamadım ve bitirdim ilişkimi çok kötü bir his ayrilik kizgin demir yutmak gıkını çıkarmamak kimseye de anlatamıyorum beni öptü her yerime dokundu sevgilim oldu ama şimdi yok aynı okulda öğretmeniz haftanın iki günü görüyorum servislerde hep yan yana ek ele otururduk herkes sevgili olduğumuzu öğrenmişti şimdi onla nasıl iki yabancı olacagim gordugumde yüz çeviricm. yaptıklarımzı nasıl unutucm küçük bir yerde ogretmenim belki adım çıkacak artık düşünmektn bktm kótûym
Ortada daha bir şey yokken "hamile kalırsan seni aldatırım"a kadar gelmiş olay.
Çok saçma muhabbetler etmişsiniz. Böyle birinden ayrılmak nimet senin için.
Beni öptü, kokladı olaylarını da geç yau. 24 yaşındasın. Bir sevgilin olmuş ne var yani...
Kadın istemedikçe erkek ne yapabilir? Sende bayağı seks düşkünüymüşsün ki olan olmuş pişmansan bir daha yapmazsın olur biter.
Her işte hayır vardır bitmesi daha iyi olmuş bence.
yaşla değil karakterle ilgisi var bunun..ben 19 yaşında öğretmenliğe başladım :) ama bi ilişki yaşayıp da sonra ah naparım,şurama dokundu bittim burama dokundu öldüm,adım çıkacak vb.. gibi saçmalıklar yaşamadım.,nsan ne yaşadıysa utanmadan arkasında durabilmeli.eşimde öğretmen o da bana hamile kalırsan seni aldatırım falan demedi..yaş değil,zihniyet meselesi bazı şeyler...
Bizim öğrencilerin servisi değildi hep dikkat ettik ama yan yanaydik ilk defa elimi tuttuğunda agladim hep kızdım ona beni öpme dokunma diye kaç kere kavga ettim sen benim sevgilimsin dedi amacı kesinlikle beni kullanmak değildi gerçekten sevdi beni ayrilmayalm diye yalvardı kaç kez belki bende iradesiz davrandım hata yapamaz mi insan kaç gündür namazlarımda hep tövbe ettim kimseyi kınamayın arkadaşlar hayat bu neyse şimdi aynı ortamda olmak onu görecek olmak beni mahvediyor Dayanamiyorum onunla da olmuyor onsuz da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?