• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Delik Deşik

Hayatınızda hiç mi yapıpta caninızı yakan bir pismanlik olmadı yapmasaydn deyip kestirip atmak basit geliyor insanlara üstelik kustahca mesleğimle ilgili yorum yapıp kisiligim küçümseniyor yargılanıyor yardım anlayisiniz buysa eksik kalsin

Ustune bir bardak su iceceksin. Cidden bu kadar takilacak birsey degil. Quantumu bilen birinin bunlari takmasini anlamiyorum.

Hayatınızda hiç mi yapıpta caninızı yakan bir pismanlik olmadı yapmasaydn deyip kestirip atmak basit geliyor insanlara üstelik kustahca mesleğimle ilgili yorum yapıp kisiligim küçümseniyor yargılanıyor yardım anlayisiniz buysa eksik kalsin

Olabilir,hata yapmış olabilirsin.Kimilerine göre de hata değildir.
Bence sen kendin bu yakınlaşmaya gereğinden çok anlam yüklüyorsun.

Benim gördüğüm kadarıyla, kimse yapmasaydın demiyor.
Bu kadar rahatsız olacaksan yapmasaydın deniyor.

Aslında ortada üzülecek bir sorun yok.
Tek sorun yüzyüze bakacak olmanız.

2.kez sorayım bari,nasıl bir yardım bekliyorsunuz?

tüm yazılanlardan bu çıkarımları yapıp, o kelimeyi kullanmayı uygun buldunuz bunca size yardımcı olmaya çalışan kişiye?

helal olsun..

bir arkadasımızın da soyledıgı gıbı ,bu adamdan kurtulman senın ıcın bır nımet .

daha 4 aylık ılıskı de konustugunuz muhabbetlere bak yaa !

yok cocuk ıstemezmıs de sekse ıhtıyacı varmıs da bla bla bla ...

bu nasıl bı muhabbettır yaa ! ögretmen oldugunu soylemesenız

17-18 yasın da bı ergenden bahsedıyorsunuz sanarım .hıc olgun bı

adamın soyleyecegı bı cumle degıl cunku .4 aylık ılıskı de bunları konusmak

gercekten cok tatsız .hele bı bırbırınızı tanıyın ya acelenız nekı aynı evde

oturmaktan sekse kadar muhabbet ettınız .ılgınc dogrusu .

bence hıc uzulme kurtulduguna dua et .

yarın birgün evlendin diyelim ......gözünün içine baka baka gidip geliyor....senin bu durumda hayata geçireceğin bir planın var mı
bu adamda kurtulmak istiyorsan tayin iste en temizi bu olur diye düşünüyorum

Off en çok şu konularda yorum yapasım geliyor yazmıyım diyorum kendimi tutamıyorum. Birgün çıkar doktor olacak tıp öğrencisi ben bekaretimi verdim annemin babamın yüzüne bakamıyorum onurum kirlendi intihar edicem der, bigün bi öğretmen çıkar ay sevgilim beni öptü kokladı aman da namusum elden gitti der. Sonra bu kadınların doğurdukları ve yetiştirdikleri erkek çocukları da bigün büyür namusu iki bacak arasında sanır, kardeşlerini eşlerini "namussuz" diye öldürür. Biz kadın milleti olarak böyle düşünüyorsak öpüştük koklaştık diye namusumuzu kaybettik sanıyosak erkek milleti bizi kullanılacak bir nesne olarak görmesin de ne yapsın.

4 aylık bir ilişkide mi yaşanmış bunlar?orayı atlamışım..4 aylık ilişki,iki yetişkin insan ve bu hale gelen bir ilişki.

Kusura bakmayın ama ben anlamadım şimdi...
Siz konunun başında ilişkiye girmedik demişsiniz, daha sonra beni öpen elleyen o oldu ilk diyorsunuz.
Ne için pişmanlık ben anlamadım, öpüşmek mi sorun :26:

Arkadaşlar şubatta atandım dört sene yerimizden kıpırdayamıyoruz
Atama esnasında bütün ogretmenlere sözleşme imzalatıldı dört sene tayin istemeyeceğiz
diye gidersem ancak eş durumundan gidebilirim o durum istisna

Konu sahibi arkadaşım
Bence bu kadar pişmanlık birlikte olmanızdan kaynaklanıyor.
Yanılıyor muyum?

Zira adam sekse düşkün, her tarafımı elledi demişsiniz, daha fazlasını yazmaya diliniz varmamış.

Yoksa kimse öpüştüm elimi tuttu diye böylesine pişmanlık duymaz.

Ne yaşandıysa yaşanmış geçmiş bence bunları unutup önünüze bakın,adınız cıkar diye insanlar konuşcak diye korkmanız yersiz bu sizin hayatınız ve siz yetişkinsiniz,yarın bi gün evlenseydiniz bu insanla sizi aldatsaydı o zaman da insanlar konuşur laf eder diye ayrılamazdınız heralde.bence bırakın bunları düşünmeyi öyle bi insandan kurtulduğunuz için sevinin.
ama merak ediyorum hamile kalırsan seni aldatırım dediğinde ona karşı bi nefret bi soğuma tiksinme olmadı mı içinizde..
üzülmeyin artık ne güzel bi mesleğiniz var yol yakınken hayatınızda ki insanın gerçek yüzünüde görmüşsünüz.umarım karşınıza sizi gerçekten seven düzgün bi insan çıkar.

hafife almayın kızlar ya o işler öyle değil işte belli ki ilişki yaşamış .....çok hassas bir durum bu ne öğretmenliğe bakıyor ne doktorluğa......quantum bence erkek arkadaşının afedersiniz ama bu kadar ş.siz olmasını kaldıramıyor şu an....güvendiği sevdiği dokunduğu erkeğin bu kadar basit bir yaratık olmasını kabullenemiyor o kadar......bunun geçmesi ayları alacak maalesef

İlk ne zaman biraraya gelirsiniz ? Okullar açılınca mı ?

Yani daha zamanın varsa,bu ürkekliğini atmış olursun.

Baştan tavrını belli edersen zaten o da yaklaşamaz.Günaydın günaydın o kadar.

Bir süre yoksaydıktan sonra gerçekten yokolduğunu göreceksin.

tesadüfen başka bir konudaki bir mesajınızı gördüm,onu okuyunca ne demek istediğinizi anladım..tayin isteme hakkınız yoksa mecbur aynı yerde görev yapmaya devam edeceksiniz.bundan sonraki ilşkileriinzde her açıdan daha dikkatli olursunuz.kimseyi çok iyi tanımadan birşeyler yaşamazsınız..şimdi geleceğe odaklanın,geçmiş orada kalsın.yapılan hatalardan ders çıkarın.

Back