• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Delik Deşik

Evet ya...Kuantum :)

Yapman gereken,onu da kendini de affedip,onu evrene salıvermek :)

Toplu ayin yapip , vay serefsiz ne yaptin sen deyip adamin kismetini bagliyoruz :) Adam serefsizmis iste daha ne dusunursun bu olayi. Tek yapmasi gereken oyle birinin yasadigini unutup hayatina devam etmek. Gordugu yerde de kafasini cevirmek. Aksine hayata daha da baglanmak, sacinin rengini degistirmek, giyim stilini degistirmek. Degisim insanin kendinde baslar. Baksin o zaman arkasindan konusuyor mu kimse.

Son düzenleme:
24 yaşındasın,eğitimin var,mis gibi mesleğin var,bekarsın.
Allahaşkına dertsiz başına dert arama.
Herşeye dertlen dertlen,benim yaşıma gelince iki büklüm olursun mazallah :)

Biraz da iyi taraftan bakmaya çalış.
Her hata bir tecrübedir mi denir,neydi hatırlayamadım şimdi.
Belki bu sana bir uyarıdır.Öyle kabul edip,sonraki adımlarını dikkatli atarsın.

ne yaşadıysan yaşamışın olmuş bitmiş hataydı belki ama ya sen neden yakınıyosun liseli cocuk değilsin okumuş ne guzel öğretmen olmuşun paranı kazanıyosun kime eyvalahın var bence azgın erkek arkadaşın yansın kendi haline dert ettiğin seye bak senin yaşadığını yaşamayan nadir dir bence hakkında hayırlısı olsun önune bak sen

İlk ilişkide bunları yaşamak beni çok yıprattı inanın kimseye guvenim kalmadı üstelik onu görmek zorundayim böyle bir insanla bu tür şeyleri yaşadığım için kendime kızıyorum kendimi affedemiyorum seviyorum da unutmaya çalışıyorum
hayal kırıklığım çok büyük
canım acıyor tek başına çıkamıyorum isin içinden
açıp ona ağzıma geleni sayıp hickira hickira ağlamak istiyorum sadece

İlk ilişkide bunları yaşamak beni çok yıprattı inanın kimseye guvenim kalmadı üstelik onu görmek zorundayim böyle bir insanla bu tür şeyleri yaşadığım için kendime kızıyorum kendimi affedemiyorum seviyorum da unutmaya çalışıyorum
hayal kırıklığım çok büyük
canım acıyor tek başına çıkamıyorum isin içinden
açıp ona ağzıma geleni sayıp hickira hickira ağlamak istiyorum sadece

Nedense hep böyle pislikleri sevmeye meyilliyiz kadın milleti olarak.. Ama zamanla geçecek bu pişmanlık.. Bundan sonra daha kaliteli insanlar çıkacak karşına çünkü onun gibilerini hayatına almamayı öğreneceksin..

devam etseydi eger emin ol ilerde daha fazla canin yanicakti bence sukret kurtulmussun
ya evlendikten sonra gosterseydi gercek yuzunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitsin kendisi gibi bir nemfomanyak ile evlensin.
Şaka yaptım olur mu öyle şey. Nasıl bulsun kendi gibi biri.

Nerden başlasam nasıl anlatsam o kadar huzursuzum ki
24 yaşındaym 4 ay önce ilk defa bir sevgilim oldu o benim iklimdi bense onun bilmem kaçıncısi
İlimizde sevdik elimi tuttu öptü kokladi cinselliğe çok düşkündü ama ben
asla evlilik öncesi ilişki istemediğim için ilişkiye girmedik ilk defa bana dokunan open
oydu benim için çok özeldi sonra ailevi sorunları çıktı meydana annesi babasi evli oldukları halde ayrı yaşıyorlardı annesi ve kız kardeşi erkek arkadaşımla beraber oturuyorlar ve bütün masraflarını erkek arkadaşım karşılıyordu
bir gün bana evlenirsek ki kısa zamanda evlilik dusunuyorduk annesiyle beraber yaşamak zorunda olduğumu söyledi ondan vazgeçemeyeceğni annesinin onun için çok fedakarlığa katlandigini ondan başka kimsesi olmadığı için annesini bırakmayacağnı söyledi sonra sorunlar başladı ben böyle bir şeyi kesinlikle istemiyor dum k endi annemi bile istemezdim iki lokma ekmegim olsun ama eşimle baş başa yiyim derdim çok kavga ett ik e n azından iki katlı bir ev alalim alt katinda biz ustte annen olsun dedim kabul etmedi ayrılmak istedim ama seviyordum üstelik beni öptü dokundu ozelim oldu onunla evlenmek istiyordum sonra diğer sorunlar göze batmaya başladı çocuk istemıyordu kesinlikle aşırı seks düşkünüydü hamile kalırsan seni aldatırım falan diyordu şakayla dokuz ay nasıl ihtiyacımı karsilayacam benim ailemde bunu istemiyordu ben sevmiştim ama sorunlara daha fazla dayanamadım ve bitirdim ilişkimi çok kötü bir his ayrilik kizgin demir yutmak gıkını çıkarmamak kimseye de anlatamıyorum beni öptü her yerime dokundu sevgilim oldu ama şimdi yok aynı okulda öğretmeniz haftanın iki günü görüyorum servislerde hep yan yana ek ele otururduk herkes sevgili olduğumuzu öğrenmişti şimdi onla nasıl iki yabancı olacagim gordugumde yüz çeviricm. yaptıklarımzı nasıl unutucm küçük bir yerde ogretmenim belki adım çıkacak artık düşünmektn bktm kótûym
Bir de sekse düşkün olan adam aksine aile ile değil yalnız yaşamak ister. Nasıl olacak?

annesiyle kalmanız çok büyük bi sorun değilmiş bence sonuçta o onun annesi kendisine göre çok haklı hem hayatın ne getireceği belli mi olur bugün sen onun annesini istemezsin yarın senin çocğun seni istemez. diğer soruna gelince eşinin seks düşkünü olup seni aldatırım falan demesi çok çirkin insan eşiyle bebeği dünyaya geleceği zaman bunları düşünür mü ne kadar ayıp sorunlar 1 değil birkaç evet sevmek önemli ama bence doğru bi karar almışın herkes unutulur ayrıca etraftakiler bizi biliyodu falan diye kendi hayatını mahvedemezsin

Yavrum,güzel kızım,meslektaşım bak canım benim olan birşey için kendini üzmeye değmez.Kaldı ki sen bu işten sadece psikolojik yara almış sayılırsın bedenen iş fazla ileri gitmemiş bu bir.Olmuş bitmiş birşey için kahrolmayı bırak bu ilişkiden ne öğrendin ona bak!Madem ki bu yakınlaşma seni bunca üzdü bundan sonra ki ilişkinde sınırlarını daha dikkatli korursun.Hiçbirşey kaybetmedin bu zaman da çoğu genç kızın yaşadığı birşey bu doğru mu?kişiye göre değişir ama artık olayı kapat olmasa iyiydi ama yaşandıysa ders aldım de sen aynı sensin değerlisin özelsin hiçbir şey kaybetmedin topla kendini önündeki güzel günlere odaklan zaten pişman olmuşsun olay bitti gitti:)dönme geriye arkana bakma hayat çok kısa böyle gereksiz yere kahretme kendine.

Son düzenleme:
dokuz ay nasıl ihtiyacımı karsilayacam ............

öğretmende olsa doktor da olsa padişah da olsa ö...z ö...z dür işte..........

arkadaşlar birkaç gündür sürekli öğretmen eleştiriliyor.
ama unutmayın bizlerde insanız. hatalarımız olabilir.
zaman zaman diyetisyenlerin kilo aldıkları gibi,
bazı doktorların sigara içtikleri gibi bizim de farklı veya ters durumlar yaşadığımız zamanlar olabiliyor.

benim anlamadığım neden öğretmenler kafalarda mükemmelleştiriliyor...öğretmende insandır,sıradandır,hata da yapar yanlış ta...
öğretmen sınıfta mükemmel olmalı, onun dışında ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez..

Ortada daha bir şey yokken "hamile kalırsan seni aldatırım"a kadar gelmiş olay.
Çok saçma muhabbetler etmişsiniz. Böyle birinden ayrılmak nimet senin için.
Beni öptü, kokladı olaylarını da geç yau. 24 yaşındasın. Bir sevgilin olmuş ne var yani... :D

güldürdün beni gece gece Allah senden razı olsun :)

yaşla değil karakterle ilgisi var bunun..ben 19 yaşında öğretmenliğe başladım :) ama bi ilişki yaşayıp da sonra ah naparım,şurama dokundu bittim burama dokundu öldüm,adım çıkacak vb.. gibi saçmalıklar yaşamadım.,nsan ne yaşadıysa utanmadan arkasında durabilmeli.eşimde öğretmen o da bana hamile kalırsan seni aldatırım falan demedi..yaş değil,zihniyet meselesi bazı şeyler...

Arkadaşım nasıl 19 yaşında öğretmenliğe başladın?

Benim hiç sene kaybım yok ve lise 3 yıldı... 17 yaşımda üniversiteyi kazandım.

21 yaşımda öğretmendim.

Taman yanıt yazmışsınız okudum....

Son düzenleme:
yat kalk adamdan ayrıldığına dua et bence. zaten bi zaman sonra hayatının en doğru kararı olduğunu anlarsın.

insanları da dert etme biraz konuşurlar sonra konuşacak başka bi konu bulurlar.

Cinselliğe düşkün olmayan erkek yok da 4 aylık ilişkide de hemen hamile kalma 9 ay ben ne yapacağım denir mi ya?

Konu sahibi arkadaşım ilk olduğu için aklından atamıyorsun..

Mükemmel bir mesleğin var....

Zaten okullar açılınca öğrencilerine derslerine verdin mi kendini bak göreceksin o kişi aklına bile gelmeyecek...

Seviyorum hala diye dillendirirsen en büyük yanlışı kendine yapmış olursun.

Evlendin diyelim zaten o kişinin karakteri ortada, üstüne bir de kayın valide çıkacak.Birlikte yaşayacaksınız...Evlilikteki en büyük aşılmaz iki sorun karşında olacak!!!

Yaşadıklarından da pişmanlık duyma ..İleri boyutta olan bir şey yok zaten...

Karşına mutlaka iyi birisi çıkacaktır. Unut gitsin değmez bu kişiye..

( Buraya konu açmaya bile değmez!)

Son düzenleme:
Bizim öğrencilerin servisi değildi hep dikkat ettik ama yan yanaydik ilk defa elimi tuttuğunda agladim hep kızdım ona beni öpme dokunma diye kaç kere kavga ettim sen benim sevgilimsin dedi amacı kesinlikle beni kullanmak değildi gerçekten sevdi beni ayrilmayalm diye yalvardı kaç kez belki bende iradesiz davrandım hata yapamaz mi insan kaç gündür namazlarımda hep tövbe ettim kimseyi kınamayın arkadaşlar hayat bu neyse şimdi aynı ortamda olmak onu görecek olmak beni mahvediyor Dayanamiyorum onunla da olmuyor onsuz da olmuyor

Ya gerçekten üzülüyorum hala gerçekten beni seviyordu diyorsun ya,sana yasadığım bir aşkı ve hala yasamakta oldugum bir aşkı anlatsam,gerçek sevginin ne oldgunu anlatsam,böyle yazdığın için kendine kızardın...

Back