• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Delik Deşik

Sakin olun bunlari ilk yasayan siz degilsiniz, sonda olmayacaksiniz. Yalniz konuyu anlatma tarziniz biraz ask-sex romani gibi olmus:)

Son düzenleme:
kesinlikle kimseyi kınamamak lazım ben seni çok iyi anlayabiliyorum..
madem bu kadar özelini paylaşmışsın biraz daha çaba harcasaydın onu değiştirmek için..
ama hiç bişeyde değişmiyosa yapabileceğin bişey yok bi hata yapmışsın tövbe de etmişsin zaten..
Allah yardımcın olsun canım..

Ne alaka canım!

Bir insan 25 de olsa 35 de olsa kişiliğini oturtamamışsa,
karaktersizse, ahlaksızsa 70 yaşına gelse yine aynı olur.

Şu konuyu da meslege bagladınız ya pes!

Amacım asla tartışmak değil. Söylediklerimi küçük harflerle dile getiriyorum baştan belirteyim.
Fikrimi söyledim çünkü bir öğretmenin böyle sıradan bir olayın ardından bataklığa saplanmış gibi ruh haline bürünmesini çok garip karşıladım.
Bu meslekteki insanlar daha güçlü olmalı çünkü hepsi birer "yol göstericiler"...
Öğretmenlik bana göre bütün mesleklerden farklıdır, daha önemlidir.
Bu sebeple yazmıştım mesajımı... Ama daha iyi bir fikir geldi onu da belirttim bir önceki mesajımda...
Psikolojik terapilerden geçirilerek mesleğe atanmalılar dedi bir arkadaş..Katılıyorum...

19 yaşında mı :53:
Bizler 19 yaşında üniversiteye girebiliyoruz ancak
3-4 sene erken başladınız heralde

evet 19 yaşındaydım.20 ye tam girmemiştim yani:) ilkokula haddinden fazla erken başlayınca,hazırlık falan da okumayınca böyle oluyor.aman diyim,tavsiye etmiyorum! herşey zamanında güzel...

Amacım asla tartışmak değil. Söylediklerimi küçük harflerle dile getiriyorum baştan belirteyim.
Fikrimi söyledim çünkü bir öğretmenin böyle sıradan bir olayın ardından bataklığa saplanmış gibi ruh haline bürünmesini çok garip karşıladım.
Bu meslekteki insanlar daha güçlü olmalı çünkü hepsi birer "yol göstericiler"...
Bu sebeple yazmıştım mesajımı... Ama daha iyi bir fikir geldi onu da belirttim bir önceki mesajımda...
Psikolojik terapilerden geçirilerek mesleğe atanmalılar dedi bir arkadaş..Katılıyorum...

Elbette ki ögretmenlik en önemli mesleklerden birisi.
İnsan yetiştiriyoruz.

Her meslekte oldugu gibi ögretmenlikte de her çeşit insan var.

Bu kadar yaralanmasının sebebi kendisi de belirtmiş zaten ilk erkek arkadaşı, ilk sevgilisi vs vs...

Şu an ki psikolojisi normal degil,
çünkü ilk ilişkisi olumsuz bitmiş.
Dolayısyla bunu bu duygularla dile getiriyor.

Konu sahibinin yaşadıklarını meslege baglamak yersiz.

Lütfen kimse mesleğime laf dokundurmasın ben işini severek yapan bir ogretmenim özel hayatla işi karıştırmayın bazı arkadaşlar yorumdan çok işi hakaret boyutuna dönüştürmüş cümlelerimizi seçerken dikkatli olun kimse yorum yapmak zorunda değil

35 yaş mevzusu hariç sana katılıyorum meslekdaşın olarak..
Biz hep öğrencilerimize iyiyi doğruyu anlatmaya yaşamalarına çalışıyoruz örnek olmaya çalışıyoruz..
ama gelgelelim ben erkek arkadaşının konuşmalarını bir öğretmene hiç mi hç yakıştıramadım..
Kızcağımız da ilk sevgilisi falan nasıl davranacağını bilememiş diyerek olaya iyi yönden bakmaya çalışıyorummm:31:

bu da konuyla alakasız olacak ama
bu flört döneminde "ayy benimki sekse çok düşküaan" denilen erkeklerin geneli isteksiz çıkıyor düzenli seks hayatına geçiş yapınca..

ayrıca yine konuyla alakasız ama
hamilelikte seks gayet yapılır
yani o demiş 9 ay sekssiz ne yaparım, siz de diyememişsiniz ki "neden 9 ay seks yapmıyosun?"

her ikiniz de seks açıdan çok donanımlı değilsiniz yaşınıza göre
biraz o tür açılımlar da yapın zihin dünyanızda

konuyu böldüğüm için kusura bakılmasın ama zaten "ad çıkması" falan gibi tarihten kalma şeyler konuşuluyodu, çok şey kaçmış olamaz

Çok şey kaçtı valla :)

Lütfen kimse mesleğime laf dokundurmasın ben işini severek yapan bir ogretmenim özel hayatla işi karıştırmayın bazı arkadaşlar yorumdan çok işi hakaret boyutuna dönüştürmüş cümlelerimizi seçerken dikkatli olun kimse yorum yapmak zorunda değil

peki istediğiniz nedir? nasıl yardım edebiliriz?

ayrılmanız isabet olmuş ..böyle güç gösterısı yapar gıbı sex-düşkünü triplerıne giren adamdan hayır gelır mı bılemıyorum.. ayrıca her sey ınsanlar için yanı evlenıp de ayrılsaydınız daha mı iyiydi.. bir de hamıleyken beraber olunabılınıyor aldatırımı hamılelıge baglayarak bastan ben senı aldatacam olayına giriyor .....

yarın bır gun sızı seven, sizin sevecegınız bırıyle beraber oldugunuz da bugün yasadıklarınızı hatırlamak bile istemeyeceksiniz (hatırlamaktan korkmak değil de, hatrlamaya deger bile bulmayacaksınız).... böyle düşünüyorum ...

canım se bence,,kurtul bu kişidenn,,şimdiden aldatıcağını sölemiş,,hamileyken sana saygı duymuyan,,birini napıcannbi süre sora saygıı bitince sevgide biterr,,ewliliğin çekilmez olurr...

Elbette ki ögretmenlik en önemli mesleklerden birisi.
İnsan yetiştiriyoruz.

Her meslekte oldugu gibi ögretmenlikte de her çeşit insan var.

Bu kadar yaralanmasının sebebi kendisi de belirtmiş zaten ilk erkek arkadaşı, ilk sevgilisi vs vs...

Şu an ki psikolojisi normal degil,
çünkü ilk ilişkisi olumsuz bitmiş.
Dolayısyla bunu bu duygularla dile getiriyor.

Konu sahibinin yaşadıklarını meslege baglamak yersiz.

Bence tam yerinde bir bağlantıydı. Öğretmen olduğunuz için bu kadar takıldınız sanıyorum. Sizin takılmanız bence çok yersizdi ama neyse..
Arkadaşın konusunu dağıtmayayım daha fazla..

Herkese hörmetler..

Konu sahibine ferahlıklar diliyorum..

kimse yorumlarını sizin beklentilerinize göre yapmak zorunda da değil

forum kuralları dahilinde her türlü yorum yapılır.

Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana

Şu yukarıda yazdıklarının hiçbiri doğru değil bence.

Hem neden hayatında kimse olmayacakmış ?
Kendi sınırlarını biraz aşmışsın belki ama bundan sonra daha dikkatli olursun artık.

İşyeri aşkları bu anlamda her zaman risklidir.Hem de küçük yerdeymişsiniz.
Neyse olan olmuş.Yalnız bedel medel demek biraz ağır kaçıyor.

Bence tam yerinde bir bağlantıydı. Öğretmen olduğunuz için bu kadar takıldınız sanıyorum. Sizin takılmanız bence çok yersizdi ama neyse..
Arkadaşın konusunu dağıtmayayım daha fazla..

Herkese hörmetler..

Konu sahibine ferahlıklar diliyorum..

Evet ögretmenim.

Unutmayın ki ögretmenler insanüstü varlık degiller.
Bu duyguları ya da duygu karmaşalarını yaşarlar.
Fakat önemli olan sınıftan içeri girmeden önce bütün duyguları,
kapının dışında bırakmaktır...
Duygu karmaşası mesleklerle bagdaştırılamaz.

Mesela bir evlilik danışmanı düşünün.
Karşısındakine kendi duygularını katarak yönlendirme yapamaz...

Umarım bu defa anlatabilmişimdir :)

Son düzenleme:
Hayatınızda hiç mi yapıpta caninızı yakan bir pismanlik olmadı yapmasaydn deyip kestirip atmak basit geliyor insanlara üstelik kustahca mesleğimle ilgili yorum yapıp kisiligim küçümseniyor yargılanıyor yardım anlayisiniz buysa eksik kalsin

Hayatınızda hiç mi yapıpta caninızı yakan bir pismanlik olmadı yapmasaydn deyip kestirip atmak basit geliyor insanlara üstelik kustahca mesleğimle ilgili yorum yapıp kisiligim küçümseniyor yargılanıyor yardım anlayisiniz buysa eksik kalsin

Niye hep olumsuz yorumları görüyorsun ki, pekçok arkadaş da sana teselli vermeye çalışmış..
Bence sen şu olumsuzluktan bir kurtulmaya bak sonra zaten durumunun çok da iç karartıcı olmadığını, aksine öyle muhabbetler eden bir adamla daha fazla devam ettirmediğin için sevinmen gerektiğinin farkına varacaksın...

Back