Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka canım!
Bir insan 25 de olsa 35 de olsa kişiliğini oturtamamışsa,
karaktersizse, ahlaksızsa 70 yaşına gelse yine aynı olur.
Şu konuyu da meslege bagladınız ya pes!
19 yaşında mı
Bizler 19 yaşında üniversiteye girebiliyoruz ancak
3-4 sene erken başladınız heralde
Ben de 21 yaşımda göreve başlamıştım![]()
Ben de 22. 35imden sonra öğretmen olsam o ömür bitmezdi herhaldee marjinaly arkadaşımm
Amacım asla tartışmak değil. Söylediklerimi küçük harflerle dile getiriyorum baştan belirteyim.
Fikrimi söyledim çünkü bir öğretmenin böyle sıradan bir olayın ardından bataklığa saplanmış gibi ruh haline bürünmesini çok garip karşıladım.
Bu meslekteki insanlar daha güçlü olmalı çünkü hepsi birer "yol göstericiler"...
Öğretmenlik bana göre bütün mesleklerden farklıdır, daha önemlidir.
Bu sebeple yazmıştım mesajımı... Ama daha iyi bir fikir geldi onu da belirttim bir önceki mesajımda...
Psikolojik terapilerden geçirilerek mesleğe atanmalılar dedi bir arkadaş..Katılıyorum...
Amacım asla tartışmak değil. Söylediklerimi küçük harflerle dile getiriyorum baştan belirteyim.
Fikrimi söyledim çünkü bir öğretmenin böyle sıradan bir olayın ardından bataklığa saplanmış gibi ruh haline bürünmesini çok garip karşıladım.
Bu meslekteki insanlar daha güçlü olmalı çünkü hepsi birer "yol göstericiler"...
Öğretmenlik bana göre bütün mesleklerden farklıdır, daha önemlidir.
Bu sebeple yazmıştım mesajımı... Ama daha iyi bir fikir geldi onu da belirttim bir önceki mesajımda...
Psikolojik terapilerden geçirilerek mesleğe atanmalılar dedi bir arkadaş..Katılıyorum...
bu da konuyla alakasız olacak ama
bu flört döneminde "ayy benimki sekse çok düşküaan" denilen erkeklerin geneli isteksiz çıkıyor düzenli seks hayatına geçiş yapınca..
ayrıca yine konuyla alakasız ama
hamilelikte seks gayet yapılır
yani o demiş 9 ay sekssiz ne yaparım, siz de diyememişsiniz ki "neden 9 ay seks yapmıyosun?"
her ikiniz de seks açıdan çok donanımlı değilsiniz yaşınıza göre
biraz o tür açılımlar da yapın zihin dünyanızda
konuyu böldüğüm için kusura bakılmasın ama zaten "ad çıkması" falan gibi tarihten kalma şeyler konuşuluyodu, çok şey kaçmış olamaz
Lütfen kimse mesleğime laf dokundurmasın ben işini severek yapan bir ogretmenim özel hayatla işi karıştırmayın bazı arkadaşlar yorumdan çok işi hakaret boyutuna dönüştürmüş cümlelerimizi seçerken dikkatli olun kimse yorum yapmak zorunda değil
Elbette ki ögretmenlik en önemli mesleklerden birisi.
İnsan yetiştiriyoruz.
Her meslekte oldugu gibi ögretmenlikte de her çeşit insan var.
Bu kadar yaralanmasının sebebi kendisi de belirtmiş zaten ilk erkek arkadaşı, ilk sevgilisi vs vs...
Şu an ki psikolojisi normal degil,
çünkü ilk ilişkisi olumsuz bitmiş.
Dolayısyla bunu bu duygularla dile getiriyor.
Konu sahibinin yaşadıklarını meslege baglamak yersiz.
Lütfen kimse mesleğime laf dokundurmasın ben işini severek yapan bir ogretmenim özel hayatla işi karıştırmayın bazı arkadaşlar yorumdan çok işi hakaret boyutuna dönüştürmüş cümlelerimizi seçerken dikkatli olun kimse yorum yapmak zorunda değil
Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana
Bence tam yerinde bir bağlantıydı. Öğretmen olduğunuz için bu kadar takıldınız sanıyorum. Sizin takılmanız bence çok yersizdi ama neyse..
Arkadaşın konusunu dağıtmayayım daha fazla..
Herkese hörmetler..
Konu sahibine ferahlıklar diliyorum..
Hayatınızda hiç mi yapıpta caninızı yakan bir pismanlik olmadı yapmasaydn deyip kestirip atmak basit geliyor insanlara üstelik kustahca mesleğimle ilgili yorum yapıp kisiligim küçümseniyor yargılanıyor yardım anlayisiniz buysa eksik kalsin