Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın seks partileri falan mı yapmış da böyle yazdınız? bilhassa damara basmak için yorum yapıyorsunuz...
Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana
Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana
Konuyla çok alakasız olacak kusura bakmayın ama...
Öğretmenlik yaşı bence 35 ve üzerine çekilmeli...
Böyle diğer öğretmenlere haksılık olmaz mıöğretmen adayı olarak hemen atladım kusura bakmayın
Bence en azından bazı meslekler gibi psikolojik tedavilerden geçtikten sonra öğretmenliğe başlanmalı..
yaşla değil karakterle ilgisi var bunun..ben 19 yaşında öğretmenliğe başladım :) ama bi ilişki yaşayıp da sonra ah naparım,şurama dokundu bittim burama dokundu öldüm,adım çıkacak vb.. gibi saçmalıklar yaşamadım.,nsan ne yaşadıysa utanmadan arkasında durabilmeli.eşimde öğretmen o da bana hamile kalırsan seni aldatırım falan demedi..yaş değil,zihniyet meselesi bazı şeyler...