• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Delik Deşik

Alla Alla... Burada onurunuzla oynanacak bi durum göremiyorum ben yahuu.. Öğretmensiniz siz, bi silkelenin kendinize güvenin...
Kaçırdığım ya da anlayamadığım bir şey mi var ki??? :26:

kadın seks partileri falan mı yapmış da böyle yazdınız? bilhassa damara basmak için yorum yapıyorsunuz...

Saçmalamayın sürekli karşı tarafa hitap etmiş seks düşkünü diye ama kendisi sınır çizmek yerine "Evet"demiş. Kişi önce kendine bakıcak karşı tarafa suç atmak kolay her zaman.

Olmuş ile ölmüşe çare yok bundan sonrası ya hata ya tercih olur kişinin kararı. Böyle bir insandan ayrıldığı için şükür etmeli.

Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana

yazmayayım dedima ama tutamıyorum kendimi..biraz abartmıyor musunuz? sizde istemişsiniz bazı şeyleri yaşamışsınız.ad çıkacak,bu kadar ahlayacak vahlayacak ne var? siz onu sevdiğiniz için değil yaşadığınız şeylerden pişman olduğunuz için üzülüyorsunuz.o zaman pişman olacağınız şeylere müsade etmeseydiniz keşke.

kınamayın derken?

kendinizi kınayan sizsiniz

biz, kendi tercihlerinizin arkasında durmayı öneriyoruz..

küçük yer herkes sevgili olduğumuzu servislerde el ele gezdiğimiz için öğrendi, şimdi ne yapacağım

her yerlerime dokundu, şimdi ne olacak, kızgın demir yutmuş gibiyim bla bla bla

tek dediğimiz şey, arkasında duramayacağını şeyleri yapmasaydınız, bu..

yoksa zaten sorun yok ki, herkes sevdiğiyle herşeyi yaşayabiliyo
kimi ne için kınayacağız?
herkes tercihlerini yaşar
ama hem yapıp, hem ağlarsanız, olmaz
24 yaşında, öğretmen olmuş kadınsınız
yaptıklarınızın arkasında durmayı bu yaşa ve konuma gelene kadar öğrenmeniz lazımdı

Konuyla çok alakasız olacak kusura bakmayın ama...
Öğretmenlik yaşı bence 35 ve üzerine çekilmeli...

Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana

Öpüşüp elini tuttuğunuz için mi yoksa sevdiğiniz birinden ayrıldığınız için mi bu serzenişiniz?
İki insanın evlenmeye giden yolda birbirini tanıması için ten temasında bulunması çok doğal bir şeydir bana göre.
Nasıl konuşarak,izleyerek iletişim kuruyorsak dokunarak,öpüşerek,sarılarak,sevişerek de iletişim kurarız..
Bun da kötü bir durum göremedim ben.Gayet sağlıklı bir olay.Ama o kişinin sizinle yaşadıklarını insanlara deşifre edeceğiyse korkunuz
zaten bunu yapabilecek kapasitede bir erkekle ayrıldığınız için kurban falan kesin derim..
Bu arada kendimi kötü kadın gibi falan hissediyorum bazen bu K.K da insanlar öpüştüğü,elele tutuştuğu için bile pişman oluyor..Yakılacak kadınım valla:52:

Ben de ahlanıp vahlanmanıza bir anlam veremedim.

Olan olmuş.
Sizin arkanızdan adınızı çıkarırsa da bu sizin degil onun terbiyesizliği olur.

Bence yat kalk şükret böyle birinden kurtuldugun için.
Bir de açıkça demiş ya hamileyken seni aldatırım diye,
emin olun sizinle birlikteyken kimbilir kaç kişiyle aldatmıştır sizi...

Son düzenleme:

Böyle diğer öğretmenlere haksılık olmaz mıöğretmen adayı olarak hemen atladım kusura bakmayın :17:
Bence en azından bazı meslekler gibi psikolojik tedavilerden geçtikten sonra öğretmenliğe başlanmalı..

Kimsenin birşey söylemesine gerek kalmadan sizin suratınızdan yaşadığınız herşey okunacak galiba? Ne münasebet yahu? Niye adınız cıksın? Sevgiliniz olacak dengesiz sağda solda yaşadıklarınızı mı anlatacak?

kendinizi toparlayın sizi sevseydi olay 9 ay ne yapıcam ben durumuna gelmezdi !
24 yaşındasınız....
ilk sevgili olmanın verdiği bi heyecan olabilir tamam ama siz öpüşmeye çok takmışsınız bu mesafeyi siz koymalıydınız çok seks düşkünü diyorsunuz sonra da beni öptü diye utanıyorsunuz. olan olmuş biten bitmiş
iç yüzünü bu kadar çabuk görmeniz iyi olmuş
şimdi toplanın hayat bitmiş değil bunun sizde farkında olmalısınız.

kimse kınamıyor ki sizi neden yaptınız nasıl yaparsınız ayıp ettiniz demiyorlar
sadece derinden etkileyeckse yapmasaydınız diyorlar madem yaptınız kabullenin unutmaya çalışın eğer canınız çok yanıyorsa evlenmeden bidaha yapmayın

yaşla değil karakterle ilgisi var bunun..ben 19 yaşında öğretmenliğe başladım :) ama bi ilişki yaşayıp da sonra ah naparım,şurama dokundu bittim burama dokundu öldüm,adım çıkacak vb.. gibi saçmalıklar yaşamadım.,nsan ne yaşadıysa utanmadan arkasında durabilmeli.eşimde öğretmen o da bana hamile kalırsan seni aldatırım falan demedi..yaş değil,zihniyet meselesi bazı şeyler...

Ne alaka canım!

Bir insan 25 de olsa 35 de olsa kişiliğini oturtamamışsa,
karaktersizse, ahlaksızsa 70 yaşına gelse yine aynı olur.

Şu konuyu da meslege bagladınız ya pes!

Son düzenleme:
bana da saçma geldi öptü dokundu deyip de sızlanması..

sonuçta adam zorla bir şey yapmamış...herkes ilk öpüştüğüyle evlenecek diye de birşey yok 4 ayda öpüşülür mü kişiye göre değişir ama dünyanın sonu da değil...

sende küçük yer deyip adım çıkacak zihniyetindeysen tayin iste başka büyük şehre git madem konu sahibi.

ayrıca saçmalayan ben değilim kadına durup suçlarcasına seks düşkünüymüşsün diye ithamda bulunmadım nihayetinde nihili hanım.

yaşla değil karakterle ilgisi var bunun..ben 19 yaşında öğretmenliğe başladım :) ama bi ilişki yaşayıp da sonra ah naparım,şurama dokundu bittim burama dokundu öldüm,adım çıkacak vb.. gibi saçmalıklar yaşamadım.,nsan ne yaşadıysa utanmadan arkasında durabilmeli.eşimde öğretmen o da bana hamile kalırsan seni aldatırım falan demedi..yaş değil,zihniyet meselesi bazı şeyler...

19 yaşında mı :53:
Bizler 19 yaşında üniversiteye girebiliyoruz ancak
3-4 sene erken başladınız heralde

Ha birde olacakları söyliyim siz bu heriften ayrılacaksınız ne yaşadıysanız unutacaksınız sonra başkası hayatınıza girdiğinde yine aynı şeyleri yaşayacaksınız ve dert ettiğiniz şeylere güleceksiniz..işte hayat bu bu kadar takmaya değmezzz....

bu da konuyla alakasız olacak ama
bu flört döneminde "ayy benimki sekse çok düşküaan" denilen erkeklerin geneli isteksiz çıkıyor düzenli seks hayatına geçiş yapınca..

ayrıca yine konuyla alakasız ama
hamilelikte seks gayet yapılır
yani o demiş 9 ay sekssiz ne yaparım, siz de diyememişsiniz ki "neden 9 ay seks yapmıyosun?"

her ikiniz de seks açıdan çok donanımlı değilsiniz yaşınıza göre
biraz o tür açılımlar da yapın zihin dünyanızda

konuyu böldüğüm için kusura bakılmasın ama zaten "ad çıkması" falan gibi tarihten kalma şeyler konuşuluyodu, çok şey kaçmış olamaz

Back